کسی صدای اسپیکر های jbl gto 938 رو شنیده . واسه ماشین هست . دویست تومن خریدم
ایا هندسفری ای هست که صداش شبیه این باند باشه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Printable View
کسی صدای اسپیکر های jbl gto 938 رو شنیده . واسه ماشین هست . دویست تومن خریدم
ایا هندسفری ای هست که صداش شبیه این باند باشه
نهایتا تا 100 تومان اگه ارزش داشته باشه کمی بیشتر اشکال ندارهنقل قول:
هندسفری داخل گوشی میخام
لطفا بدون تبلیغ واقعا راهنمایی کنین دیگه
سلام.
قیمت هدفون های کریتیو تغییر کرده؟؟
الان یه هدفون ارزون قیمت کار راه انداز چی خوبه ؟؟
یادمه هدفون های فیلپس هم خوب بودن .اما من فعلا نمیخوام هزینه کنم واسه هدفون اما یه هدفون دم دستی فعلا احتیاج دارم.
نظرتون چیه؟؟؟
سلام؛
سؤالم رو 3 بخش میکنم، و البته باید بگم هیچ آشنایی با انواع هدفون و... ندارم. :|
1. برای ورزش، چه نوع هدفونی (ایرفون البته) خوبه؟ برای دویدن و دوچرخه سواری و اینا. (اگر ممکنه لینک یا عکس بدید.)
2. هدفون مناسب برای ورزش، با کیفیت معقول، در حد 40-50 تومن چیزی هست توی بازار؟
3. هدفون بلوتوث بهتره برای ورزش یا معمولی و سیم دار؟
خیلی ممنون.
نقل قول:نقل قول:دقیقا منم برای ورزش میخامنقل قول:
ولی بلوتوثی نباشه
سلامنقل قول:
کریتیو ep630 صدای گرم و تریبل نرم. ممکنه برای بعضی ها صداش گرفته باشه و شفافیت لازم رو نداشته باشه. با گارانتی شاب حدود 55
فیلیپس she3590 بیس و تریبل اغراق شده. یعنی صدای V شکل. ممکنه برای بعضی ها صداش اندکی تیز باشه. قیمتش حدود 35 تومن
پاناسونیک hje350 از هر دوتای قبلی، صدای متعادل تری داره. ولی ممکنه برای بعضی هن بیسش به اندازه نباشه. قیمتش حدود 80 تومنه فکر کنم.
نقل قول:سلامنقل قول:
هدفون بلوتوث با کیفیت مناسب برای ورزش من سراغ ندارم. تنها مدلی که می تونم برای ورزش توی مدل های ارزون قیمت توصیه کنم، Philips O'Neill SHO9550 هستش. که اون هم برای ورزش ساخته نشده. ولی چون کابل محکمی داره. از بقیه بهتره. باقی گزینه ها، می شه همون گزینه هایی مثل کریتیو ep630 و فیلیپس she3590. که کیفیت مناسبی دارن.
من توی مدل های گرون قیمت و مطرح هم، هرچی هدفون برای ورزش دیدم، همشون مدل هایی بودن که سیم داشتن. مثل خیلی مدل های ورزش سنهایزر یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تا 400 تومن هدستی که صدای بیرون رو بلاک کنه و بیس قوی داشته باشه چی هست؟
من بیشتر electronic و dubstep و rock و metal گوش میدم
هدفون بیتس رو 420 میدن میدونم اصل نیست ولی چطوریه؟
ممنون
klipsch x10نقل قول:
حدود 400 تومنه. تنها گزینه تو این محدودست که من میشناسم. امیدوارم به اندازه کافی بیسش زیاد باشه براتون.
بیتس در مقابل قیمتش خوب نیست. تقلبی ها رو که نمی دونم. چونکه هزار جور و هزار شرکت می تونن تقلبی بزنن و چون صحاب ندارن، هرکدوم با اونیکی می تونه متفاوت باشه.
رفقا میخوام بدونم که هدفون از ترکیه تهیه کنم بصرفه تره یا تفاوتی نداره؟ Beats-urBeatsIn- EarEarbud Headphones این مدل مد نظرمه
سلام دوستان خسته نباشید
یه هدفون برای کامپیوترم میخواستم برای همه نوع کاری مثل آهنگ، فیلم، بازی و... (زیاد حساس نیستم که همه رو خوب پخش کنه)
قیمشتم حدودا 200 به پایین باشه چه بهتر حالا یه زره بالا پایین مشکلی نیست
ممنون میشم کمکم کنید:n16:
سلام . من یه هدفون k44 دارم . ولی نمیدونم دارم از حداکثر کیفیتش استفاده میکنم یانه ؟ میشه پارمترهای لازم درباره هدفون رو بگین ؟ ممنون .
مثلا اینا یعنی چی
- بازه فرکانسی از 18هرتز تا 20کیلوهرتز
- حساسیت 115 دسی بل
- دارای امپدانس خروجی 32 اهم
- حداکثر قدرت ورودی200 میلی وات
خیلی هم یوقوره اصلا دوسش ندارم میخام بفروشمش اگه ارزش داره نگرش دارم
دباره ممنون
راستی لپتابمم اینم تا اینقد داره گفتم اگه به این مربوطه بگین بهترین حالتش کدومه مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به شمانقل قول:
وقتی از حداکثر کیفیت یک هدفون استفاده میکنید که از سورس تا گوش های شما همه چیز با هم در تعادل باشن مثلا اگه بهترین هدفون دنیا رو داشته باشید اما با ان به تراکهای با کیفیت متوسط گوش کنید ، اون هدفون برای شما در حد یک هدفون معمولی بیشتر نخواهد بود
قبل ار انتخاب هدفون بهتره همه چیزهایی که دارید رو یک جا مرتب کنید و بعد بر اساس اونها + چیزهایی که در نظر دارید از بین مدلهای موجود انتخاب کنید.
به هر حال پاسخ به اینکه حداکثر کیفیت هدفونتون الان دارید گوش میکنید یا حداقل باید پیش خودتون باشه.
زمانی که این هدفون رو خرید کردین بر چه اساسی خرید کردید؟
مگه غیر از پارامترهای اون بود؟
یک هدفون فقط همینقدر ارزش داره که به صداش گوش کنید و از صداش لذت ببرید و موقع استفاده به شما اسیبی وارد نکنه ولاغیر چون بزرگی یا زشتی یا حتی شکسته بودن یک هدفون رو هیچ وقت نمی بینید مگر اینکه ازش استفاده نکنید.
پس از هدفونتون لذت ببرید و بهانه های مدل جدید انتخاب کردن رو گردن هدفون تون نندازید چون همین هدفون رو چند وقت پیش با شوق از فروشگاه خریدید و با شوق بیشتر ازش استفاده کردید.
پنجره ای که اضافه کردید شامل گزینه های تنطیمی برای برنامه هایی هست که کدک یا اجرا کننده نرم افزاری مخصوص خودشون رو ندارن و از خود ویندوز کمک میگیرن که صدا رو پخش کنن و این تنظیمات زمانی کاربرد داره که اون برنامه به حدی ابتدایی باشه که به صورت خودکار نتونه فرمت دقیق فایلهای صوتی رو بازخونی و تنظیم کنه و شما بصورت دستی و با این تنظیم به ویندوز میگید که هر وقت با همچین نرم افزارهایی روبرو شد به طور پیش فرض هر نوع فرمتی که اونها درخواست کردن به فلان فرمت دلخواه من تبدیل و پخش کن
در آخر این تنظیمات مطمئنن هر چه رقم درشت تری باشه یعنی دقت بالاتر نه اینکه از یه صدای بی کیفیت یه صدای کریستالی تولید کنه
برای هدفون فعلی تون همون پیش فرض ویندوز که 16 bit , 44100HZ هست بهترین انتخابه و اگه دوست داشته باشید می تونید تا 16 و 96000 بالا برید ولی نه خیلی چون تفاوتی نمیکنه و بیخودی مصرف یا پردازش سی پی یو بالا میره
شما هم موفق باشید.
کریتیو ep630 صدای گرم و تریبل نرم. ممکنه برای بعضی ها صداش گرفته باشه و شفافیت لازم رو نداشته باشه. با گارانتی شاب حدود 55
فیلیپس she3590 بیس و تریبل اغراق شده. یعنی صدای V شکل. ممکنه برای بعضی ها صداش اندکی تیز باشه. قیمتش حدود 35 تومن
پاناسونیک hje350 از هر دوتای قبلی، صدای متعادل تری داره. ولی ممکنه برای بعضی هن بیسش به اندازه نباشه. قیمتش حدود 80 تومنه فکر کنم
+
+
به نظرتون کدوم یکی از هدفونهای بالا صدایی مشابه باند های jbl gto 938 دارن
ممنوننقل قول:
ولی من overear میخوام
به فکر کنم پاناسونیک صدای شبیه داشته باشه .نقل قول:
در کل به نظرم ep-630 صدایی واقعا عموم پسند داره . هر کسی داشته کاملا راضی بوده . منم خودم خریدم صدای واقعا عالی داره . بیسش هم انقدر ها نبود که میگفتن و ... . البته در حد هندزفری های سامسونگ هست . (همون که همراه گوشی های گالاکسی ارائه میشه.)
با این تفاوت که 5 برابر کیفیت بهتری داره .
بستگی به سبک صدای مورد نظرتون داره. از akg k77 تا هدفون های سوپرلوکس که صدای خیلی طبیعی دارن و در مقابل قیمتشون عالین.نقل قول:
تا همین کریتیو ep630 و فیلیپس she3590.
منطقاً وقتی برای کامپیوتر می خرن، هدفون فول سایز می خرن. k77 رو می تونین به عنوان توصیه نهایی من در نظر بگیرین. هدفون های سنهایزر هم خوبن. ولی واقعاً دقیق نمی تونم راهنماییتون کنم.
اون باند رو نشنیدم. ولی اگر از همین باندهای دوبس دوبسی باشه، کریتیو ep630 نزدیک تر است.نقل قول:
سونی xb600 خیلی خوبه.نقل قول:
پس واسه ی خرید کریتیو اقدام میکنم . راستی میخواستم بدونم ایا دستگاهی که باهاش موسیقی گوش میدم،خیلی روی کیفیت صدا تاثیر میزاره ؟ مثلا بنده هم آیفون دارم هم هواوی،یک عدد لپتاپ high end هم دارم که جنس قطعات کارت صداش از طلا هست طبق توضیخات خود کارخونه . حالا میخوام بدونم ایا کسی امتحان کرده که ببینه آیا کیفیت صدا روی گوشی های مختلف تفاوتی داره
خیلی ممنون بابت پاسخگوییتون :n16:نقل قول:
هدفون خوب و مناسبی هستش، تو همین رنج و کیفیت هدفون یا هدستی هستش که میکروفون هم داشته باشه برای صحبت اینجور چیزا؟
( فول سایز باشه مثل همین )
ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
ستاپ صوتی مثل یک زنجیر می مونه. همونطور که قدرت یک زنجیر به اندازه قدرت ضعیف ترین حلقه اون هست. توی مسیر صوتی هم همین منطق صادقه.نقل قول:
فقط بحثی که هست اینه که ما چقدر خوبه که روی هرکدوم از این حلقه های زنجیر سرمایه گذاری کنیم. یا به عبارت دیگه چه موقع می گیم فلان حلقه زنجیر ضعیفه.
کلاً کیفیتی که به گوش شما میرسه، تحت تأثیر سه عامله: 1- کیفیت آهنگ 2- کیفیت سخت افزار پخش صدا 3- کیفیت هدفون
مهمترین عامل کیفیت آهنگ هست. بعدش کیفیت هدفون و بعدش کیفیت سخت افزار.
حالا خود سخت افزار رو هم میشه در وهله اول به دوقسمت تقسیم کرد و بین اون ها هم رده بندی کرد اهمیت قطعات رو.
در مورد کارت صدا، من هیچ لپ تاپی رو نمی شناسم که کیفیت صدای کارت صدای داخلیش چیز خاصی باشه. حتی کارت صداهایی که جدا فروخته میشه، تنها برند ایسوس هست که تا حدی مطرحه. واقعیت اینه که کسی که می خواد صدا رو جدی گوش بده، از دک و آمپ جدا استفاده می کنه.
برای استفاده با کامپیوتر میکروفون داشته باشه؟نقل قول:
هدفون های سنهایزر مثل px200 فکر کنم بعضی مدل هاش میکروفون داشتن، ولی اونها اگر اشتباه نکنم برای استفاده با دستگاه های اپل بود.
به جز این ها، تنها گزینه شما، هدفون های مخصوص گیم هستند. من هدفون های ریزر رو دقیق تست نکردم، ولی یادمه یک مدل حدود 200 تومنیش رو تست کرده بودم، صدای گرم و جذابی داشت. لااقل از jbl و klipsch image one و jabra revo و یکی دو مدل یاماها که همشون بیس خیلی شل و ول و اغراق شده داشتن، بهتر بود.
خب شما خودتون باید ببینید اگر از ترکیه میارید، چقدر براتون تموم می شه.نقل قول:
قیمت اصلش توی ایران مثل اینکه حدود 490 تومنه. قیمت دلاریش حدود 90 دلاره. خب اگر بتونید خودتون از ترکیه بیارید و مالیات خیلی تعلق نگیره بهتون، منطقاً یک 100 تومنی لااقل به نفعتونه. ولی دیگه گارانتی بی گارانتی
پس زیاد فرق نداره با چه گوشی ای گوش بدم؟ ایفون با هواوی تفاوت نداره؟ اگه داشته باشه زیاد نینقل قول:
سلام دوستان
من زیاد از هدفون سر رشته ندارم.
بیشتر برام صدای خروجی مهمه shape یا برند هدفونم برام مهم نیست.مثلا اگه مثل هندزفری باشه یا هدفون بزرگ on ear فلان فرقی نداره
صدای واضح می خوام وبلند نه تیز باشه نه خیلی بم نرمال همراه با بیس نرم و کوبنده.
بلندی صدا خیلی مهم واسم و بیسش.
هزینه زیاد مهم نیست واسم ولی خب نمی خوام دیگه یه هدفون بیتس بگیرم میلیونی.
اگه خب قیمتش کم تر باشه خب چه بهتر.
الان مادرمم ترکیه اس تا مهر میاد اگه اونجا خوبه بگم واسم بگیره.
قربون دستتون چند تا مدل معرفی کنید؟
ممنونم.
هدست های ریزر رو نگاه کرد تو این رنج یه دونه داشت که اونم برای ایک باکس بود، اگه تو این رنج هدست دیگه ای باشه و من ندیده باشم ممکنه اسمشو بهم بگید؟نقل قول:
یه هدست دیگه هم نگاه کردم به اسم Logitech Headset G230
میخواستم بپرسم گزینه خوبیه یا بهتره برم سراغ برند دیگه ای؟
سلام دوستان من بعد 2 سال و خورده ای به فروم برگشتم
اول از همه یه سلام گرم دارم خدمت دوستای گلم آقا Rave-87 و آقا salar که حسابی بهشون زحمت دادیم
به لطف راهنمایی دوستان من هدفونای JVC , AKG k330 , klipsch.Yahmaha Eph100 v, رو تهیه کردم
که آخریشم همین yamaha Eph100 بود که 150$ دلار از آمریکا سفارش دادم و نداشتن و از چین طی یه هفته با پست سفارشی برام تهیه کردن و ..... کلی داستان دیگه که خلاصه 2 ماه طول کشید تا به دست ما برسه
سرتونو درد نیارم اینم ویژگی هاش:
ودر کل هدفون بی نظیری از آب دراومد چون صدا رو قشنگ ایزوله میکنه و بیس نرمی داره و ......
Type Dynamic, Closed Driver Unit 6mm (1/4") Impedance 16 ohms Sound Pressure Level 104dB+-3dB Frequency Response 20Hz-20kHz Weight(w/ Cable) 13.5g(0.46 oz) Cable Length 1.2m (47-1/4") Connectors 3.5mm(1/8")
و از معایبش به خشکی سیم و گوش درد گرفتن در استفاده طولانی مدت میشه اشاره کرد
چقدر حرف زدم :n19:
با توجه به هدفون، تفاوت در کیفیت باید خیلی کم به نظر بیاد. ولی توجه داشته باشین که شاید تفاوت در سبک صدا قابل توجه باشه. یعنی مثلاً هووای بیس بیشتری از آیفون داشته باشه یا تریبل کمتری داشته باشه. تفاوت در سبک صدا خیلی راحت تر از تفاوت در کیفیت قابل لمسه.نقل قول:
اگر مطالب این دو صفحه رو مرور کنین، متوجه میشین که صرف هدفون نمی تونه تعیین کننده کیفیت صدایی باشه که شما در نهایت دریافت خواهید کرد.نقل قول:
اگر پلیر مناسبی دارین (یعنی یا یکی از اسمارت فون های پرچمدار یا پلیری مناسب) می تونین روی هدفون فکر کنین. من با توجه به اطلاعاتی که شما به من دادید، هدفون hifiman re400 رو توصیه می کنم.
لاجیتک رو واقعیتش اینه که تست نکردم. اون ریزر تا اونجا که یادمه، اسم مدلش Electra بود. که هدست برای کامپیوتر هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توجه داشته باشین که میکروفون این مدل، کابل جدا نداره و داخل همون سوکت هدفون قرار داده شده، برای همین شاید لازم باشه یدونه کابل جدا بگیرین براش تا سوکت موزیک از میکروفونش رو جدا کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه دیگه اینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرید که اون هم البته سوکت موزیک با میکروفونش یکیه.
پس سبک صدا توی هر گوشی متفاوته دیگه
راستی از بروبچ اینجا کسی کریتیو رو خریده
واقعا گزینه مناسبیه، منظور از سوکتش یکیه چیه؟ یعنی یا صدا یا میکروفون آره؟ اینجوری؟
اینارو فروشگاه خاصی نداره بگیرم؟
اون کابل اینورا گیر میاد؟ ( کابله واقعا نیازه اگه اینجا گیر نیاد فایده ندار )
واقعا ممنون :n16:
اگر منظورتون EP 630 من تازگی خریدم .بیس زیاد و بومیش مید رو تحت تاثیر قرار میده و یک حالت کنترل نشده ای داره در عین حال یک تیزی آزاردهنده به خصوص تو سبک هایی مثل متال داره.نقل قول:
در کل من زیاد راضی نیستم اما سلیقه ها متفاوته و ممکنه شما رو راضی کنه.
اساتید گرامی شما بین هدفون Razer Electra و Razer Kraken pro و Razer Neon کدوم رو پیشنهاد میدین
اگه گزینه بهتری تو رنج قیمت 350 هست لطف کنید بگید چون برای گوش دادن موزیک خارج از خونه و گیم میخوام
سپاسگذارم :n16:
اصلا از متال خوشم نمیادنقل قول:
پاپ ، رپ ، هیپ هاپ
پس شما ناراضی هستین
اتفاقا من بیس زیادو خیلی خوشم میاد
ممنون از جوابت من اسمارت فونم galexy note 3 هستش که پرچمداره فبلت سامسونگ.نقل قول:
اگر مطالب این دو صفحه رو مرور کنین، متوجه میشین که صرف هدفون نمی تونه تعیین کننده کیفیت صدایی باشه که شما در نهایت دریافت خواهید کرد.
اگر پلیر مناسبی دارین (یعنی یا یکی از اسمارت فون های پرچمدار یا پلیری مناسب) می تونین روی هدفون فکر کنین. من با توجه به اطلاعاتی که شما به من دادید، هدفون hifiman re400 رو توصیه می کنم.
اما خوب می خوام با لب تاپ و pc خونه هم وصلش کنم.
گزینه ی دیگه ای هم هست بهم بگین
مچکرم
بیس زیاد لزوما بد نیست به شرط اینکه با سبک موسیقی متناسب و در عین حال کنترل شده باشه و بقیه قسمت های صدا رو خراب نکنه.نقل قول:
ep 630 مید عقب رفته ، بیس زیاد و صدای تاریکی داره.در رابطه با هیپ هاپ یا رپ نظری ندارم ولی تو موسیقی پاپی که مثلا تاکید روی مید و صدای خواننده باشه و نه بیس ،این هدفون خوبی نیست البته این نظر منه
تا همین قیمت چه پیشنهادی داریدنقل قول:
فیلیپس مثل AKG هست زمینه صداش؟نقل قول:
من میخوام صدای بازی داشته باشه. خودم کریتیو داشتم خوب بود ( همین مدل ) ولی میخوام کمی صداش شفاف تر باشه به نظرم فیلیپس خوب باشه. فقط اینکه فیلیپس فکر کنم In Ear نباشه. درسته؟؟؟ چون هدفون هایی غیر این مدل نمیدونم چرا رو گوش من واینمیسه ! می افته !
ویرایش :
In Ear هست.
یه سوال دیگه اینکه بلندیه صدا در هدفون ها متفاوت هست. مثلا 100درصد صدای کریتیو از صد در صد صدای فیلیپس ضعیفتره ؟؟؟
+
به نظرم قبل از خرید هر مدلی حتما تستش کنید ممکنه اون چیزی که فی المثل برای من بیس زیاده برای شما متعادل باشه و .....نقل قول:
در عین حال تو این رده قیمت تنوع زیادی نیست( کما اینکه تو بقیه رده ها هم نیست ) با این تفاسیر با کمی افزایش بودجه panasonic hje-350 با داشتن بیسی در حدود 630 ، در بقیه قسمت ها هم تعادل بهتری داره
چند هستنقل قول:
یعنی مثل هندزفری موبایل ها می مونه. که سوکتشون 3 تا خط دارن و در اصل به 4 قسمت تقسیم شدن. که سوکت موزیکش با میکروفونشون یکیه. از اونور خیلی کامپیوترها، خروجی هدفون با میکروفونشون جداست. برای همین شرکتی مثل ریزر پیشنهاد کرده که از همون آداپتورها استفاده کنین. یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شرکتی معتبر توی این زمینه. اون کابل که گیر میاد توی ایران. فکر نکنم بیشتر از 5 تومن قیمت داشته باشه.نقل قول:
توی پایتخت یادمه یک مغازه بود که اکثر مدل های ریزر رو داشت و لااقل مدل پایینش رو برای تست موجود داشت.
واقعیتش اینه که من تست نکردم و چیزی نخوندم که دقیق بتونم مقایسشون رو براتون نقل قول کنم.نقل قول:
واقعیتش اینه که حرفه ایی ترین حالت برای هدفون گیم اینه که یک هدفون حرفه ایی با معیارهای موزیک داشته باشین، بعدش یکدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرین. که قیمتش حدود 130 دلاره. هدفون حرفه ایی هم حدود 250 دلار، سر جمع می شه 380 دلار. پس شما که الأن هدفون مناسبی دارین، فکر نکنین که هدفون های مخصوص گیم قرار معجزه کنن. اونها فقط سبک صداشون، صدای هیجان برانگیز (معمولاً صدای U شکل) با سوند استیج مناسب و میکروفون هستش. مگرنه چیز خاصی نیست. همین یاماها eph100 هدفون بسیار خوبیه و سوند استیج مناسبی هم داره. لااقل عمق سوند استیجش مناسبه. اگر اصراری به میکروفون ندارین، با خرید هدفون گیم، چیز خاصی بدست نمیارین مگر تغییر سبک صدای هدفون.
خب پس وسیلتون مناسبه. و تا 150 دلار منطقیه خرج کردن. البته باید آهنگ هاتون هم با کیفیت باشن.نقل قول:
راستیتش توصیه هدفون، کار خیلی سختیه. هر هدفون یا وسیله تولید صدا، 2 ویژگی اصلی داره :1- سبک صدا 2- کیفیت صدا
در خرید محصولات، مهمترین اصل، تعیین سبک صدای مورد علاقه فرد هست. بعد از اون باید رفت سراغ محصولی که بهترین کیفیت رو توی او
من اینجا به عنوان راهنمایی کننده فقط می تونم بهتون گزینه ایی رو معرفی کنم که کیفیت صدای خوبی توی اون سبک صدای مورد علاقتون داشته باشه. پس این شمایید که باید با اطلاعاتی که به من میدید، سبک صدای مورد علاقتون رو به من بفهمونید تا من براساس اون با کیفیت ترین گزینه ممکن رو اگر بشناسم، بهتون معرفی کنم.
اگر فردی، اطلاع دقیقی از سبک صدای مورد علاقش نداشته باشه، اونوقت اصل بر اینه که هدفونی با سبک صدای گرم یا لااقل سبک صدای متعادل اندکی مایل به گرم به فرد توصیه میشه.
گزینه ایی که من به شما پیشنهاد کردم، دقیقاً هدفونی بود با صدای متعادل و اندکی مایل گرم در قسمت میدرنج. گزینه های دیگه:
صدای گرم و نرم :n02: یاماها eph-100
صدای اندکی متعادل تر از های فای من: vsonic vc1000
صدای طبیعی: vsonic gr01, rockit sound r-50, vsonic gr07
شبیه همون های فای من ولی با سوند استیج بازتر و اندکی بیس بیشتر: vsonic gr07 bass edition
از لحاظ تریبل، فیلیپس معمولا مقدار بیشتری تریبل داره و برای همین احتمال تیز بودن صداش بیشتره. از اون طرف بیس بیشتری هم داره. برای همین معمولاً می شه گفت صداشون شبیه هم نیست.نقل قول:
مطمئناً این فیلیپس صدای شفاف تری رو بهتون می ده (به علت تریبل بیشترش). مخصوصاً در مقابل قیمتش عالیه.
میزان بلندی صدا، به حساسیت هدفون بستگی داره.
اگر فرض کنیم که شما دارید با یک وسیله و با یک آهنگ هر دو هدفون رو تست می کنین، براساس مشخصاتی که من از این دو هدفون توی سایت آمازون و سی نت دیدم، کریتیو صداش بلندتر می شه. ولی به احتمال خیلی زیاد، اگر آهنگتون سطح بلندی معمولی داشته باشه (یعنی مثل بعضی ترک های کلاسیک بیش از حد صداش کم نباشه.) مطمئن باشید که قبل از رسیدن به حداکثر ولوم پلیرتون، هر دو هدفون به سطح بلندی نهاییشون خواهند رسید و بلندیشون یکی خواهد شد.
ممنون از راهنماییت rave-87 عزیز
منتهی من دیگه انقدر هدفون in air استفاده کردم یکم دلمو زده نه اینکه بد باشن چون هدفون klipsch و jvc من هردوتا سیمشون پاره شد
اما من الان دنبال یه هدفون فول سایز میگردم که قابلیت حمل و نقل هم داشته باشه چون من شبا که با آهنگ میخوابم روزا هم بیرون آهنگ گوش میدم
در حال حاضر هم philips shl9600 رو دارم که تقریباً عمرشو کرده منم الان نهایت هزینه ای که میتونم برای هدفون فول سایز بکنم 350 تا 400 تومن هست
ممنون
به نظر شما این هدفون با پلیر کوون میتونه خودشو رو بهتر نشون بده ؟ یا تفاوتی در پلیرهای اجرایی نداره این هدفون یا کلا به نظر شما این هدفون ( فیلیپس ) میتونه جایگزین موقتی خوبی باشه؟
و در آخر اینکه بعد از استفاده موقتی ازاین هدفون شما چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید که صدای شفاف و خوبی رو داشته باشه با کیفیت بالا. من خودم کلیپش رو دوست داشتم. نمیدونم هنوز هست یا نه
یه مدلش بود که مخصوص دستگاه های اپل بود و این محصولاتی که به صورت اختصاصی واسه اپل زده میشه یه جورایی منم از اون شرکت زده میکنه
نظر شما چیه ؟ چی رو پیشنهاد میکنید؟
حدود قیمتم هم تا 200 تومن هست
مرسی
چند تومانه؟ ایا برای ورزش مناسبه؟ موقع ورزش داخل گوش ثابت میمونهنقل قول: