آنان که گــــذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکـــ ـــ ـــرارند.
---------------------
سانتایانا
Printable View
آنان که گــــذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکـــ ـــ ـــرارند.
---------------------
سانتایانا
صداي آنچه انجام مي دهيد، به قدري بلند است كه آنچه مي گوييد، شنيده نمي شود.
((رالف والدو امرسون))
خوب امتحانات یه خوبی داشت که دوتا جمله ناب تو کتاب آیین زندگی دیدم به نظر خودم اگه اینا تو کشور خودمون یا هرجای دیگه ای (روستا،شهر ، سایت ، خلاصه هرجایی) اجرا بشه 90% مشکلات حل میشه واقعا جملات زیبایی هستن:40:
ولی متاسفانه الان کمتر کسی به این دو حدیث که در مورد خودداری از انتخاب نالایقان هست دقت میکنه!
ابن عباس از پیامبر اکرم(ص) نقل می کند که فرمود:
کسی که فردی را در قومی به کار گیرد که در میان آنان کسانی هستند که خداوند از آنان راضی تر است ، پس به خداوند خیانت کرده است.
امام صادق (ع) : کسی که مردم را به سوی خود بخواند،درحالی که داناتر از او در میان مردم باشد،بدعت گذار و گمراه است.
«همهٔ مذاهب بطور مساوی در نظر فیلسوفان باطل است، اما بطور مساوی برای سیاستمداران مفید.»
ادوارد گیبون
زندگی تراژدی است برای آنکه احساس میکند و کمدی است برای آنکه میاندیشد. ژان دلابرویر
انسان مجموعه ای از آنچه دارد نیست ، بلکه مجموعه ای ست از آنچه هنوز ندارد و می تواند داشته باشد!
---------------------------------
ژان پل سارتر
خدایا به من زیستنی عطا کن
که در لحظه ی مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است
حسرت نخورم
و مردنی عطا کن
که بر بیهودگی اش سوگوار نباشم.
دکتر شریعتی
با فقیرترین مردم طوری رفتار کن که گویی در مقابل سلطان هستی....(کنفوسیوس)
همیشه به خاطر داشته باشید که دنیا هرگز مدیون شما نیست ، زیرا قبل از شما نیز وجود داشته است .
جان استیل
آنتونی رابینز:
جه دیر میفهمیم که زندگی همان لحظاتی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم.
حضرت علی (ع):
بزرگترین گناه انسان آن است که از عیب های خود آگاه نباشد.
لقمان:
داناترین مردم هراسان ترین آنها از خداست.
اگر صخره و سنگ در مسير رودخانه زندگی نباشد
صدای آب هرگز زيبا نخواهد شد . . .
جاییکه در آن خوش بینی بیش از هر جای دیگر رواج و رونق دارد ، تیمارستان است
هاولاک آلیس
آنچه والا بودن یک فرد را ثابت می کند کرده های او نیست چون بیخ و بن آنها معلوم نیست و معانی مختلفی دارند ، والایی در ایمان به هدف و آرمان است . فردریش نیچه
بالاترین زیبایی سادگی و آرامش درون است.
گوته
همواره روحی مهاجر باش به سوی مبدا به سوی آنجا که بتوانی انسانتر باش
و از انچه که هستی و هستند فاصله بگیری این رسالته دائمی توست.
علی شریعتی
بدبختی می تواند به ما بیاموزد که خوشبخت باشیم. ژول رومن
خوشبختی وجود ندارد و ما خوشبخت نیستیم ، اما می توانیم این حق را به خود بدهیم که در آرزوی آن باشیم .
آنتوان چخوف
کاش نادر شاه همچنان زنده بود و می توانستم در رکابش برای سربلندی ایران شمشیر بزنم !!
کریم خان زند !!
شاید مفهوم پست قبلی این باشه
ارزش استاد را دانستن هنر نیست ، بلکه بایستگی است .
ارد بزرگ
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد.(کوروش بزرگ)
زندگی انسان مانند شبنمی است که از برگ گلی می لغزد و فرو می چک.
بودا
همیشه در عشق قطره ای جنون است،با این حال همیشه در جنون قطره ای عقل است.
فردریک نیچه
انسان دنیایی از عجایب است.
ارسطو
بسیاری از مردم شادیهای کوچک را بخاطر خوشبختی های بزرگ از دست میدهند.
پرل س باگ
زندگی بدون موسیقی اشتباه است. فردریش نیچه
داشتن یه رویا مهمتر از رسیدن به آن است
.
"مارسل بلیود"
نقل است که عيسی مسيح گفته: من از اين جهان نيستم. اين سخنن بيشتر شامل حال روشنگران منتقد دين ميشود تا خود مردان دين. روشنگران منتقد دين معمولاً توجه شان به محتوی متون مقدس و باورهای دينی و مناسك دينی است. ولی چيزی که در دنيای واقعی اهميتی ندارد محتوای اين گونه چيزهاست. مردان دين به اين دنيا تعلق دارند و ميدانند که عقل انسانها به چشمشان است، ايمانشان هم همینطور.
محمد رضا نيكفر
وجه تمایز بین گدشته ، حال و آینده در پیروی سر سختانه و لجوجانه از یک وهم و خیال باطل است.
آلبرت انیشتین
خوشبختی یعنی هماهنگی با حوادث روزگار .
فلوبر
اما زندگی، نظری آنی و زودگذر از عجايبِ اين جهانِ شگفت انگيز است و متاثرکننده است که می بينيم بسياری با خواب هايی از توهماتِ روحانی از دستش میدهند
کارل ساگان
در آغاز سرما خود را بپوشانيد، و در پايانش آن را دريابيد، زيرا با بدنها همان میکند که با برگ درختان خواهد کرد: آغازش میسوزاند، و پايانش میروياند
«نهج البلاغه»
-------------------------------------
دوست، دوست نيست مگر آن که حقوق برادرش را در سه جايگاه نگهبان باشد: در روزگار گرفتارى، آن هنگام که حضور ندارد، و پس از مرگ
«نهج البلاغه»
-------------------------------------
همانا زبان مومن در پس قلب او، و قلب منافق از پس زبان اوست.
«نهج البلاغه»
فقط يک چيز است که بايد از آن ترسيد ، و آن " ترس " است ! . . .
( ناپلئون بناپارت )
مردم را دریاب. هرگز سازش مکن! آری، کسانی که سازش نمی کنند، میمیرند اما مرگشان عین حیات و زندگانیست. آری، تو نیز میمیری، اما در چهره ات نشانی از مرگ نخواهد بود.از گلوله نترس تو روح گلوله هستی .گلوله از زبان تو سخن خواهد گفت و از عمل تو شلیک خواهد شد.تو همان اندازه مفید هستی که من هستم.آه..تو نمیدانی که تا چه اندازه کمکهایت برای مردم مفید است مردمی که تو را قربانی خواهند کرد...
ارنستو چه گوارا
"در پس همه درهای بسته تو، خدا ایستاده است. همه شکلهای خدا دوست داشتنی است، و همه چیز شکل اوست." -
آندره ژید
دوستی نعمت گرانبهائی است ،خوشبختی رادوبرابر می کندوبه بدبختی تخفیف میدهد.
شکسپیر
گاهی اوقات صلاح ما در این است که به مقصود نرسیم زیرا مقصود برای ماضرر دارد.
هانری مور
به عوض اینکه به تاریکی لعنت فرستید یک شمع روشن کنید.
لنفوسیوس
خوشبختی وبدبختی ایام پیری عصاره ی اعمال گذشته ی ماست.
منت بود
آيا برای اينکه ببينيم باغ زيباست بايد باور کنيم که پريانی هم ته باغ هستند.
داگلاس آدامز
انسان از حشرات هم کوچکتر است ، چون آنها برای کشتن ما فقط نیش می زنند ، ولی ما برای کشتن آنها تمام وجودشان را له و نابود می سازیم!!
موپاسان!!
تقدیم به تمام دوستان
انسانیت : تنها شریعتی كه بارگناهات را خود بردوش باید بكشی ، تنها مذهبی كه نیكی به همنوع خود نه صواب است بلكه وظیفه ای انسانیست وحقیست كه در مقام بشر از بدو تولد تا زمان م...رگ بردوش تو همواره سنگی می كند... در پیشگاه چنین شریعتی تنها خدای تو خرد است و تنها دشمن تو خرافه پنداری و جهل است،آن زمان كه خود را در جایگاه انسانیت بینی لاجرم تعهدی اخلاقی نسبت به تمام همنوعان خود خواهی داشت،خارج از هر رنگ و نژاد و زبان... این مذهب سختترین عبادتش تفكر است و بزرگترین احسانش نیكویی و باور داشتن به خویشتن و همنوع است. در محضر چنین شریعتی خدایی نیست چون انسان خدایی مرسوم است.
هر کس با ماهیت گفته موافق بود لطفن تشکر بزند چون برای من مهم است!
این گفته ای است از دوست من کریم کایدان
آنانيکه هميشه در آرامش هستند لاابالي ترين آدمهايند . ارد بزرگ
تنبلي، آدمي را خيالپرست بار مي آورد. (پوسه نه)
گرامی ترین ها و زیباترین ها در جهان نه دیده میشوند و نه حتی لمس می شوند، آنها را تنها باید در دل حس کرد.(هلن کلر)
من میخواهم گریبان سرنوشت را بگیرم، او نمیتواند سر مرا در برابر زندگی خم کند.(بتهوون)
مردم از ترس خواری ، به سوی ذلت و خواری می شتابند.(امام علی<ع>)
انسان همان چیزیست که باور دارد.(آنتوان چخوف)
شکست بهایی است که برای زندگی ای سرشارتر می پردازید (صوفیا لورن)
-----------------------------------------------------------------
کسانی شایسته ی بنای یادبودند که احتیاجی به آن ندارند (هازلت)
--------------------------------------------------------------
آن کس که پرنده نیست نباید در پرتگاه آشیانه سازد (نیچه)
--------------------------------------------------------
دوستان من یه پیشنهاد کوچولو دارم
به نظرتون خوب نمی شد که یه موضوعی رو انتخاب می کردیم بر اساس اون موضوع اساتید زحمت می کشیدین و
سخنان بزرگان رو می زاشتین!
توی پست اول لینک مربوط به مطالب گذاشته می شد خوب نبود!
:11:
پیشنهاد خوبی می تونست باشه به شرط اینکه از روز اول انجام میشد ... الان این تاپیک بیش از 500 صفحه داره !
شاید لازم باشه تصمیماتی در موردش گرفته باشه ، شاید هم همین روند ادامه پیدا کنه ...
باز هم پیشنهادی بود مطرح کنید . ممنون .
با مردم آنگونه معاشرت کنيد، که اگر مرديد بر شما اشک ريزند، و اگر زنده مانديد، با اشتياق سوى شما آيند
اگر بر دشمنت دست يافتى، بخشيدن او را شکرانه پيروزى قرار ده
ناتوانترين مردم کسى است که در دوست يابى ناتوان است، و از او ناتوانتر آن که دوستان خود را از دست بدهد
کسى را که نزديکانش واگذارند، بيگانه او را پذيرا مىگردد.
«نهج البلاغه»
"تمام شان و عظمت انسان در فکر است." -
بلز پاسکال