الو صدا میاد..............:n04:
Printable View
الو صدا میاد..............:n04:
درود فراوان.من بعد از دو روز برگشتم :دی
منم سرویسم رو از 256 به 2048 تغییر دادم.همین پیام رو داد.نقل قول:
1.تماس گرفتم و سیستمشون رو شدیداً استهزا کردم و زیر سؤال بردم
2.از این سیستم پشتیبانی ضعیفشون شکایت کردم به سازمان بازرسی و در حال بررسیه و همین چند دقیقه پیشم واسم پیام اومد که شکایتتون با وظایف و اختیارات قانونی ما انطباق داره
3.بدون مراجعه ی حضوری سرویسم رو ارتقا دادم.حتی بدون ارائه ی هیچ مدرکی.راه حلش رو هم اگه کسی خواست به تفصیل توضیح میدم.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اصلاً به خاطر پول نیست.اگه بخاطر پول باشه که بین سرویسهای هم پهنا هم نمیتونی سوئیچ کنی.دقیقاً ضعف سایتشونه.مذخرفه.بهشون گفتم رایتل دو روزه اومده سایتش در و پیکر داره از شما بیشتر و بهتر.یه بار مدارکت رو آپلود میکنی تا قیامت هر سرویسی بخوای خودت آنلاین میگیری.نقل قول:
همونطور که بالاتر گفتم من بدون مراجعه ی حضوری انجامش دادم مثل چند ماه پیش.نقل قول:
همونطور که بالاتر گفتم من بدون مراجعه ی حضوری انجامش دادم مثل چند ماه پیش.نقل قول:
شکایت کنید.بذارین یه هجمه علیهشون راه بیفته تا حساب کار دستشون بیاد.یه بارم که شده منفعل عمل نکنید و یه نقشی بازی کنید برای بهبود اوضاع.مثل من یه شکایت ساده از نحوه ی ضعیف پشتیبانیشون.البته من مثل قبل از آدرس زیر استفاده کردم برای شکایت و خیلی سریع پیگیر شدن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی که میخوانم کاملاً فرمالیته س.نقل قول:
نقل قول:
چه عجب! خير سرت!
چي شد ايماني؟چي گرفتي؟ عوض كردي 256 رو؟
در مورد مدرك همشهري ها بهم پيام بدن بهشون آدرس بدم برن اينترنت 8 مگ بگيرن!
اينا همش كشكه! به قول شعر بي ربط : یک عمر مدیر بود کشکی کشکی/اما خود کشک خاصیت دار تر است !
اينا رو مي گيرن براي خودشون نگه مي دارن مگه مدارك رو مي فرستند جايي؟
بگذريم زياد در اين باره بحث شده قبلا فكر نون كن كه خربزه آب است! چه كنيم 512 نامحدود بگيريم بره؟! يا يه مگ 8 گيگ؟!
ایمان سرویست چیه؟نقل قول:
2048؟
ایمان میشه بگی چطوری بدون مراجعه حضوری سرویست رو آنلاین تغییر دادی ؟ کامل و به تفصیل بگو :n02:
گفتی ایمانی یاد یه بنده خدایی افتادم که تو اس ام اساش میگه ایمانی :دینقل قول:
بستگی به خودت داره و نیازهات.اگه کارت با 65 کیلو دانلود راه میفته همون 512 رو بگیر.
سیلام کوکا.چطوری؟نقل قول:
اره.2048 برداشتم
ها.پَ چرا نشه.البته این راه بیشتر به درد شهرستانیها مثل من میخوره ها.وگرنه واسه اهوازیا که همون مراجعه ی حضوری ساده تره.نقل قول:
این روش کاملاً تجربی به دست آوردم حدود 8 ماه پیش.مدارکشم توی همین تاپیک موجوده :دی
ببین زنگ میزنی 2020 و شناسه ی پرداختت رو میگیری(توضیح اینکه شناسه ی پرداخت معمولاً اینطوره: 22شماره تلفنی که اینترنت روشه1111.یعنی مثلاً 11110611234567822)
بعد میری بانک ملت و به شماره حساب 4348434053 مبلغ سرویست رو واریز میکنی.بعد این قبض رو اسکن میکنی میفرستی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نوع سرویس درخواستیت رو هم توی ایمیل میگی.بعد زنگ میزنی 2020 داخلی 2 و میگی فعالش کنن.
راستی اینم سرعت دانلودمه همین الان:
ایمان یکم اطلاعات بدهنقل قول:
سرعت؟
محدود یا نامحدود؟
دانلود شبانه؟
نقل قول:
يه كم قيمت گذاري هاشون تخيليه!
آخه كسي بخواد 1024 بخره با 8 گيگ 30 تومن خب مگه مغز جيگر خورده كه 2048 نگيره 34 تومن!
بعد 256 و 512 نامحدود 8 گيگ نداره!
فردا مي رم ميگم سرويس من رو جمع كنيد برم 128 پارس نامحدود بگيرم ماهي 27 تومن به صرفه تره!
ظاهرا پارس آنلاین نامحدود هست ولی تا چند گیگ سرعتت بالاترهنقل قول:
اشتباه میکنی محمد جان ! من 128 نامحدود پارس گرفتم . تا 20 گیگ سرعت دانلود 1مگ بود بعد 20 گیگ یعنی آدم به کشتن میده ! سرعت افتضاح میشه جوری که عمرا بتونی یه صفحه باز کنی ! پینگ پارس هم که افتضاح !! حداقل مخابرات اگه سرعت واقعی ولی پینگش خیلی خوبه . تازه قیمت نامحدود هاش هم خیلی خوبه :n01:نقل قول:
محدود گرفتم فعلاً.نامحدودش گرونه بابا.فعلاً با همین کاملاً کارم راه میفته.بابا من اولین سرویسی که داشتم 1024 با 2گیگ در ماه بود.اونوقت با همون توی ساعات رایگان ماهیانه کلی دانلود داشتم.الان که دیگه تب و تاب دانلودم افتاده.اگر گاهی فیلم خوبی بیاد شب بذارم دانلود.اونم که سیستم رو تنظیم میکنم خودش روشن شه دانلود کنه خاموش شه.نقل قول:
سرعت رو توی پست قبل گذاشتم که.بفرما:
واقعاً قیمت گذاریهاشون تخیلیه.راستی بچه ها واسه من شکر خدا دان استریم رو نبردن روی 4096 و همون 2500 مونده و در نتیجه نویزم زیاد نشد و کیفیت سرویس بد نیست.اینم پینگم:نقل قول:
شبانه سرعتت تغییر نمی کنه؟نقل قول:
یعنی پینگ 2 مگ بهتره؟
در مورد سرعت دانلود شبانه حدود 1 ساعت دیگه که توی ساعات رایگان بودم بهتون اطلاع میدم.همون فایل قبلی رو تست میزنم ببینم چقدر تغییر سرعت داره.نقل قول:
در مورد پینگ،به سرویس ارتباطی نداره.به گیت وی مربوطه.اما توی سرعت باز کردن صفحات مطمئناً علاوه بر پینگ،پهنای باند هم مؤثره(دانلود محتویات اون صفحه اعم از عکسها و فایلهای فلش و.. تا بارگذاری کامل)
نقل قول:خب من الان در ماه به 20 گيگ با سرعت 100 نياز دارم چيكار بايد بكنم؟:n03:نقل قول:
الان 256 با سرعت 32 رو كجاي دلم بذارم؟! 512 هم بگيرم باز بشه 60 اونم به درد نمي خوره
يعني اونموقع كه 256 نامحدود داشت چطور با تست سرعتش دهن ما رو آب مي انداخت حالا كه 2048 محدود داره. به قول شاعر واي به روزي كه بگندد نمك!نقل قول:
:n02:
به نظر من پارس آنلاین برای کسانی که استفاده متوسط دارن خوبهنقل قول:
ولی حتما قبل از اینکه بری پارس آنلاین یک تحقیقی درباره سرعتش تو شهرتون بکن
خوب محمد جان منم گفتم 15 گیگ در ماه مصرف دارم ولی اینجوری نشد ! همون سایت هایی که باز میکنی همش حجم میبره . اگه فیسبوکم میری که دیگه هیچی نگم بهتره :n02: فقط فکر دانلود 20 گیگ نباش چیز های دیگه رو هم در نظر بگیر که حجم میبره !نقل قول:
نقل قول:
من سه سال پارس آنلاين داشتم اگه شب عيد خطم رو جمع نمي كرد هنوز هم مشتريش بودم!
وضعيت الانش رو نمي دونم براي نامحدود.
ولي لااقل يه پشتيباني 24 ساعته داشت! يه پرداخت آنلاين داشت كه هر بار پا نشيم بريم اونجا!
امروز بايد برم تكليف رو يه سره كنم:n02:
از لحاظ امکانات که درست میگینقل قول:
ولی سرعت و کیفیت هم مهمه
من ميخوام يه اينترنت داشته باشم كه 24 ساعته سرور بازي باشم يه 15-16 نفر هم جوين بشن. روزي 4 گيگ اگه باشه خوبه نبود روزي يه گيگ هم بسته!نقل قول:
فقط مي خوام بازي كنم:n02:
ولي انصافا اين مخابرات پينگش خوبه:
تمام گیت وی های خوب دست مخابرات . شما با هیچ شرکتی به جز مخابرات نمیتونی پینگ 130 با 4.2.2.4 بگیری !! فقط میمونه که سرعت که والا کار غیر قانونی هم نکردن :n02: 256 باید 32 سرعت بده که یه حالی بهمون دادن چند ماه سرعت 110 بود زدیم ترکوندیم :n02: به نظر من الان که سرعت واقعی کردن . هزینه مناسب + پینگ عالی + سرعت متوسط و خوب سرویس 512 نامحدود خیلی به صرفه است .نقل قول:
خیلی جالبه، DNS 8.8.8.8 اصلا کار نمیکنه :n02: حدود ربع ساعت گذاشتمش ببینم وصل میشه یا نه... دیدم نشد، الکی گذاشتنش انگار...
میخوام قبل از اینکه بخوابم بذارمش رو 8.8.8.8 DNS اصلی رو ببینم ممکنه گیت وی جدید بده بم... یه 8 ساعت به حال خودش باشه :n25:
دوستان سرعت توی ساعات رایگان به شدت دچار نوسان شد.البته الان که رفتم توی سایت سیترا دیدم هنوز سرویسم رو انگار درست و درمون نبستن.فردا شب مجدداً تست میکنم که بتونم قطعاً بگم.امشب بین 170 تا 70 متغیر بود!
2مگ مخابرات خوزستان
کیفیت سرویس در اون حدی نیست که انتظارش رو داشتم.شاید بخاطر افت سرعت سراسری باشه و درست بشه.شایدم نه.سرعت واسه شماها چطوره؟
باز هم واقعی شده خوبهنقل قول:
از این بدتر نشه!
تست بگیر ببینیمنقل قول:
70-170 ؟
اگر رو همون 170-200 هم باشه خوبه
سلام دوستان اهوازی
کسی اینجا هست که از مخابرات علامه استفاده میکنه
راضی هستین از همه لحاظ
پینگ-سرعت دانلود-ساعات رایگان-بدونه قطعی وغیره...
دوستانی که از پاس ماناماد سرویس دارند از کجا باید باقیمانده ترافیک رو ببینم ؟
دوستانی که قبلا از کیش اوآسیس سرویس داشتن پورتشون از ضحی کیش به پاس ماناماد واگذار شده و دیگه دست ضحی کیش نیست برای تمدید احتمالا باید از ادرس فوق که دوستمون گذاشته اقدام کنید تا دچار مشکل نشوید..پس حتما قبل از تمدید یا خرید ترافیک با 2020 تماس بگیرید تا اگر پورتتون واگذار شده از طریق پاس ماناماد اقدام کنید...پشتیبانی پاس ماناماد (کیش اوآسیس ) =3036
جواب این دستمون رو بدین دیگه.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
ژیه گزارش از وضعیت سرعتتون بدین.
شما نت 2 مگ داري مايه دار!نقل قول:
ما تست چي بذاريم؟ من كه همون 256 نامحدود تا آخر عمرم مي تونم نامحدود با سرعت 30 دانلود كنم:n08:
یکم بیشتر توضیح می دی دوست عزیزنقل قول:
یعنی چی؟
کیش اوآسیس که یکش شرکت جدا مگه نیست؟
پس آخر دست ضحی کیش نیست یا کیش اوآسیس؟
مخابرات زمانی که من سرویسم رو گرفتم حدود دوسال پیش با اوآسیس کار میکرد بعد از مدتی ضحی کیش هم اومد که هر دو دست همین مخابرات بودن ولی الان اواسیس جدا شده و سرویس دهی اون توسط ماناماد انجام میشه و کسایی که با اواسیس اشتراک گرفته بودن پورتشون منتقل شده به شرکت ماناماد و از این به بعد باید از شرکت پاس ماناماد اقدام به تمدید کنند و برای پشتیبانی به جای 2020 باید 3036 را بگیرند چون 2020 جوابگو نخواهد بود و فقط برای ضحی کیش است.نقل قول:
میخوام بدونم الان مثلاً کسی که سرویس 256 داره 30 تا رو بهش میده؟امروز رو میگم.512 دارها 60 تا رو دارن؟1مگ دارا 120 تا رو دارن؟چون من امروز 240 تا رو ندارم.اصلاً 200 تا رم بم نمیده.کلاً زیر 150 بود سرعت امروز.واسه اینه که میپرسم.
ایمان الان تو با کدومی ؟
من دو سال پیش که سرویس گرفتم همین کیش اُ آ سیس بودم که اگه یادتون باشه اپراتورش همین 3036 بود.بعد از چند ماه همه رو تغییر دادن به ضحی کیش و شد 2020.حالا میبینم نوشته از اول مرداد دوباره برمیگرده به کیش اُ آ سیس.نمیدونم والا.قاطی پاطی شده.فعلاً که من با ضحی کیش تمدید کردم اما ظاهراً اتوماتیک همه ی پورتها رو دوباره میدن به همین کیش اُ آ سیس.واسه همینم سرعتا واقعی شد دوباره.البته اینم بگم که توی سرویسهای کیش اُ آ سیس ضریب اشتراک سرویسهای نامحدود 1به10 و سرویسهای حجمی 1 به 4 هستش.اینم لیست تعرفه هاش:نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
راضی نیستم از سرویس 2048 که گرفتم.البته بازم میگم توی سامانه ی سیترا هنوز روی خطم فعال نشده.شاید فعال شه درست شه.الان اینم:
بچه هایی که مثل خودم 256 نامحدود داشتن و میخوان ارتقا بدن،احتمالاً بهترین انتخاب همون 512 نامحدود باشه.البته هنوز زوده برای قضاوت.سال گذشته که من سرویس حجمی داشتم،سرعت دانلودم توی شب و روز یکی بود.واسه همین راضی بودم.الان این یه شبی که گذشته خوب نبوده،اما هنوز زوده که نتیجه بگیرم.اما هر چی شد اعلام میکنم.اگه بخواد سرعت زیر 200 بهم بده که ماه بعد 1024 تمدید میکنم.اگه از اونم راضی نبودم میرم سراغ همون 512 نامحدود.تا ببینیم چی میشه.
گفتم دوستانه بهتون اطلاع بدم که منتظر نتایج تجربه ی تغییر سرویس من باشین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
به نظر من 512 نامحدود میگرفتی بهتر بود - شک نکن 60- 70 تا رو بهت میداد
1مگ دارم 110 رو میده - فقط توی ساعت رایگان یکم نوسان داره
2 مگ دارن دوست عزیزنقل قول: