تبریک میگم . شما رتبت چند شده بود؟نقل قول:
تبریک میگم . شما رتبت چند شده بود؟نقل قول:
تبریک میگم . برای ثبت نام اولیه باید تماس بگیرین با دانشگاه احتمالا ثبتنام اولیه اینترنتیه و نیازی به حضور خودتون نباشه.برای خوابگاه هم معمولا همون موقع اقدام میکنن ولی باز باید از آموزش سوال کنین یه وقت جا پر نشهنقل قول:
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
من باشم برق دانشگاه اصفهان رو انتخاب میکنم چون هزینه های پزشکی آزاد بالاست. باز بسته به علاقش دارهنقل قول:
:18:کسی که پزشکی قشم با برق دانشگاه سراسری اصفهان رو یکی میدونه همون بهتره که دانشگاه نره:31:نقل قول:
من هم کمک!! پلیمر علوم تحقیقات برم یا یه سال دیگه بخونم؟!
واقعن منطقی ـه 6000 حتا علوم پایه هم قبول نشه؟ به هر کی میگم هیچی قبول نشدم میمونه :|
[/COLOR]دوست من با رتبه 2500 پزشکی خرم آباد قبول شد ..نقل قول:
اينجا كسيو داريم با رتبه بالاي 2500 پزشكي، دارو سازي ، دندانپزشكي قبول بشه؟
البته منطقه 2 هستن ..
خواهر بنده هم با 2000 منطقه1 دارو ساری قبول شده
عمران بناب برم يا عمران آزاد قزوين؟؟؟
ميشه رو انتقالي حساب باز كرد يا كسي هست از دانشگاه بناب بدونه؟؟؟؟
دوستان پارسال آزاد یه لیست شهریه گذاشته بود
کسی برا امسالشو داره ؟
برق قدرت تهران جنوب بهتره یا حسابداری -صنعت نفت؟؟؟
کمک کنید موندم بین این دو تا!!!!
نقل قول:
برق قدرت تهران جنوب بهتره یا حسابداری -صنعت نفت؟؟؟
کمک کنید موندم بین این دو تا!!!!
بستگی به علاقت داره
ولی برق تهران جنوب :دی
اولاً دانشگاه سراسری خوبه اما نه هر دانشگاهی!دوست عزیز و دوستان عزیز کلاً دانشگاه ازاد قزوین(باراجین) و دانشگاه های ازاد علوم و تحقیقات و تهران جنوب دانشگاه هایی هستند که با دانشگاه سراسری مثل تهران و امیر کبیر از لحاظ علمی رقابت میکنند و از لحاظ امکانات کاملاً سرتر هستند!پس ورود به این دانشگاه ها کم از ورود به دانشگاه های سراسری نیستنقل قول:
صنعت نفت اگر واحد تهران باشه خیلی عالیه یکی از دوستان من هم اونجا میره!از لحاظ فرهنگی و علمی بسیار خوبه!اما خوب از برق قدرت تهرانجنوب هم نمیشه گذشت!اما اگر حسابداری دوست داری برو صنعت نفت!بازار کار هردو اشبا شده هست!همه چیز به توانایی مالی خودت برمیگرده!اما صنعت نفت چون روزانه هست و اینکه در ستارخان تهرانم هست نسبت به افسریه و امام حسین که ۲تا از دانشکد های تهران جنوب هستند که من مثال زدم فرق رو ببینی گزینه ی عالی میتونه باشهنقل قول:
سوال:من الان م.شیمی اصفهان قبول شدم ولی توی انتخاب بعدیم که مواد صنعتی اصفهانه هم حتما قبول شدم به نظر شما میتونم اتتقالی بگیرم؟
انتقالی در دانشگاه سراسری بسیار سخت و در دانشگاه ازاد نیمه اسان!یکی از فامیل های ما به علت بیماری پدرش(علکی:46:)با ارایه مدارک پزشکی و ۱خورده دوندگی(حدود ۱سال:31:)تونست از ازاد ایلام بیاد ازاد تهران جنوب!رشته مکانیکنقل قول:
این رو همون جوری گفتی یا با تحقیق و مدرک؟؟نقل قول:
دوست عزیز و دوستان عزیز کلاً دانشگاه ازاد قزوین(باراجین) و دانشگاه های ازاد علوم و تحقیقات و تهران جنوب دانشگاه هایی هستند که با دانشگاه سراسری مثل تهران و امیر کبیر از لحاظ علمی رقابت میکنند و از لحاظ امکانات کاملاً سرتر هستند!پس ورود به این دانشگاه ها کم از ورود به دانشگاه های سراسری نیست
دوست منم با 3800 هیچ جا حتی علوم پایه ( البته فقط شیمی و علوم کامی زده بود ) قبول نشد :41:نقل قول:
برق علم و صنعت و امیرکبیر امسال با چه رتبه ای قبولی داشته؟
یه چند تا رتبه و رشته قبولی ( همه منطقه 3 - گیلان )
431 - مکانیک گیلان
903 - برق قدرت گیلان
14OO - مکانیک گیلان ( شبانه )
1770 - عمران گیلان ( شبانه )
1540 - مالک اشتر - هوافضا
22OO - برق قم
منطقه 2
795 - مهندسی پزشکی ( بیومکانیک ) - امیرکبیر + برای این دوستمون منطقش اشتباه شده بود ... و مثل اینکه معادل منطقه 3 نزدیک 200 میشد ... ولی نمیدونم بالاخره با منطقه 2 حساب کردن یا 3 !!! ...
1800 - عمران گیلان
پ.ن: کاش سیستم + یا - داشتیم و به هر پست میتونستیم نظرمون منفی مون رو هم منعکس کنیم ...
داداش من ۴ساله دارم کنکور میدم!دوستان من همه دانشگاه های خوب هستند!سال ۸۷ فیزیک دانشگاه تهران قبول شدمنقل قول:
من با رتبه 86 منطقه دو با این انتخاب رشته که در زیر میاد تهران قبول نشدم رفتم اصفهان!
یه مشت آدم فاقد شعور نشستن نتایج رو بررسی کردن این همه زحمت مارو به هدر دادند!
1- حقوق دانشگاه تهران
2- حقوق بهشتی
3- حقوق علامه طباطبایی
4- حقوق دانشگاه اصفهان
هیچ مشاوری باورش نمیشه نتیجه این شده باشه. امسال واقعا...
واقعن این چه بساطی بود امسال؟! یه 2000 و خورده ای که صبح بهم خبر داد هیچ جا قبول نشده، یه دوست دیگه ـم هم الان با خبر شدم که با 3000 و خورده ای مردوده!!! این قد که بخاطر اینا شوکه شدم که بدبختیای خودم یادم رفت.نقل قول:
حالا باز این دوتایی که گفتم مهندسی زده بودن. اما 3800 شیمی قبول نشه!! خنده داره اصلن :41::41:
من هنوز خوشحال میشم یکی نظر بده علوم تحقیقات برم مهندسی پلیمر بخونم یا سرم رو بزنم به دیوار و یه سال دیگه بخونم؟ : دی
دوستان به نظر شما بین زیست شناسی مولکولی پیام نور و برق الکترونیک دانشگاه ازاد ابهر کدوم بهتر هست؟؟
آقا تبریک می گم بدبخت شدی :دی (کاملا حرفم جدی بود)نقل قول:
منم کامپیوتر علم و صنعتم پیعام خصوصی بده آشنا شیم دریابیمت تو غربت
زیست ارزش نداره حتی اگر تهران باشی!همون برق ابهر بری فوق العاده هستنقل قول:
من شبانه عمران شهرکرد قبول شدم.ارزش داره برم یه شهر دیگه؟یا همون ازاد اصفهان معماری بخونم.واقعا نمیدونم چیکار کنم
آره معماتری خلیج رتبه خیلی بالایی نمی خواد اما من چون تولیج میرفتم با بچه های اونجا می حرفیدم زیاد دانشکدش تعریفی نداشت...ولی من اگه برم شهرسازی ممکنه تمام تلاشم رو کنم تا انتقالی بگیرم...نقل قول:
تایید میکنم:(نقل قول:
۱۹ تا انتخاب رشتهی تهران که همش مدیریت و اقتصاد بود با رتبه ۱۰۳۵۶ منطقه ۲ قبول نشدم. لیست قبول شدههای ۸۸ رو تو کتاب سنجش که نگاه میکردم فقط ۷ نفر مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران رو تا ۱۰ هزار انتخاب کرده بودند!
شهرکرد که هیچی یکی از دوستان من ملایره با بدبختی اونجا زندگی میکنه!به خدا هر دانشگاه روزانه یا شبانه حلوا خیر نمیکنننقل قول:
تو سایت صنعتی اصفهان نوشته:
منظور از اردو چرخیدن توی دانشگاهه یا میبرن جایی مثل مشهد و ........ ؟؟؟کسی میدونه کجا میبرن؟!!! :dنقل قول:
با توجه به برگزاري برنامه اردويي پيش از شروع سال تحصيلي ويژه دانشجويان ورودي جديد در تاريخ 24 و 25 شهريور ماه ويژه پسران و در تاريخ 25 و 26 شهريور ماه ويژه دختران، دانشجويان خوابگاهي وسايل مورد نياز جهت اقامت در خوابگاه را به همراه داشته باشند چون امكان بازگشت به شهرستان خود را ندارند.
لازم به ذكر است اين برنامه قسمتي از برنامه آموزشي دانشگاه بوده و شامل آشنايي با دانشگاه، برنامه درسي دانشجويان و قوانين آموزشي دانشگاه، طرح رفعت (طرح ويژه جديدالورودها) و ... ميباشد.
سلام. تبریک میگم. زیادم دانشگاه بدی نیستا. من خودم اونجا برق میخونم. سوالی چیزی داشتی p.m بده. خوشحال میشم کمکی کرده باشم.نقل قول:
منم تبریک میگم بهت. راستی رتبه چند شد؟ امسال با توجه به آمار قبولی دانشگاه، فکر میکنم رتبه های خوبی وارد شدن.نقل قول:
سوالی، پرسشی بود در خدمتیم.... :10:
آره خوابگاه داره خیالت راحت سرویس و خوابگاه تامیینه و الکی میگن نداریم.... جاش هم یکی از بهترین منطقه های بوشهره روبروی سینما و نماز جمعه... کنارش هم مجتمع ورزشی و پارک و... تا مراکز خرید هم 5 دقیقه هخست پیاده البته خوابگاها اکثرا دورن...نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه شهرکرد فقط تا اصفهان 1 ساعت راهه.اما از یه نظرم معماری بیشتر دوس دارم
جـــــــــــــــان!!!!!!!!!آخ پزشكي و برق ؟؟ خداييش چه ربطي به هم دارن؟؟ علاقه و استعداد و... هم كه اصلا مهم نيست ديگه!نقل قول:
دانشگاه اصفهان هم اردو می بره؟
امسال جدیدالورودی های شریف میرن مشهد
[PHP]http://www.irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30558829[/PHP]
سلام به همه دوستاننقل قول:
ممنون دوست عزیز
2910 منطقه 1 شدم.
:10:
اقا شما ببین سطح دانشگاهش چجوریه؟سطح فرهنگی و علمینقل قول:
سلام به همه
به نظرتون من مهندسي پزشكي آزاد تبريز برم يا فيزيك اتمي تبريز؟
هر دوتاشون رو دوست دارم !دارم ديوونه ميشم:19:
سلام بچه ها من سراسری ساوه قبول شدم کاردانی نرم افزار می گم یه آدرسی داده هر چی تو اینترنت سرچ می کنم کشفش نمی کنم
كارداني علمي -كاربردي نرم افزاركامپيوتر قبول شدم
دانشستان ساوه
ساوه- میدان سرداران - پشت مسجد کوثر
به نظرتون داشنگاه خوبی بید ؟؟؟
آزادم مهندسي عمران / واحد شاهرود قبول شدم
می گم این داشنگاه که تو دفتر چه زده مال استان سمنان بید کجا هستش
بچه ها یک سوال دیگه هم داشتم عمران هزینه اش چه قدر می شه باسه ی این دانشگاه آزاده
تک ترمی چه قدر می شه کلی چه قدر می شه
بعدش بچه ها کدوم این دو تا می صرفه بروم
یک سوال باسه ی غیر انتفایی چه قدر می شه ؟
تحصیل هم زمان سراسری آزاد ممکنه؟
فیزیک مهندسی قبول میشدی ارشدش میتون مهندسی پزشکی بخونی!فیزیک اتمی رو نمیدونمنقل قول:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
اگه سراسری که قبول شده باشی پیام نور باشه ممکنه!میتونی از اموزش دانشگاه پیام نور بپرسی!۲۳۳۲۰۰۰۰نقل قول: