سلام دوستان
من به يك مشكلي بروخوردم:وقتي لپ تاپم درحالت standbyeقرارداره و ازاين حالت خارجش ميكنم و وايرلس روشن ميكنم يك دفعه هنگ ميكنه!وبايد بانگه داشتن دكمه turnoffخاموشش كنم!به نظر شما علتش چيه؟
Printable View
سلام دوستان
من به يك مشكلي بروخوردم:وقتي لپ تاپم درحالت standbyeقرارداره و ازاين حالت خارجش ميكنم و وايرلس روشن ميكنم يك دفعه هنگ ميكنه!وبايد بانگه داشتن دكمه turnoffخاموشش كنم!به نظر شما علتش چيه؟
سلام
یه مدتی هست که فن لپ تاپم بد جور صدای موتور هواپیما میده :31: دوستانی که داخل هواپیما کنار موتور قرار گرفته باشند، دقیقا" منظور منو متوجه خواهند شد، موتور هواپیما در حالت های مختلف (دور زدن، کم کردن سرعت، درمسیر باد بودن یا نبودن و...) صدا های مختلفی میده، لپ تاپ من هم دقیقا" همین طور هستش و هی صداش عوض می شه. البته تغییر صدایی که مد نظر بنده هست، ناشی از تغییر در bios و تغییر کارایی cpu و غیر ه نیست. صدا غیر عادی است و اخیرا" این طور شده است.
اکثر مواقع عادی هست
لپ تاپ رو خیلی جا بجا نمی کنم
طولانی مدت (10، 15 ساعت مداوم) هم میشه که روشن بمونه
کلا" زیاد باهاش کار میکنم (پدرشو در آورده ام :31:)
البته کار سنگین با هاش انجام نمی دم
مدل لپتاپ: sony VGN-SZ780N5
یکی از صدای های متداول و غیر عادی فن رو آپلود کرده ام.
دمای تمام قسمت های لپ تاپ به نظرم عادی هستش، اینم عکسش:کد:http://up.--------.com/images/jdw70hin4ssaweyiauv2.mp3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شوم دوستان کامل راهنمایی کنند
سلام خدمت دوستان
یکی از دوستانم یه لپ تاپ dell inspiron n5010 داره
دیروز به من زنگ زد که وسط یه بازی بود بعد از اون موقع دیگه سیستمش صدا نداره
ولی وقتی هدست رو وصل میکنه از هدست صدا پخش میشه اما از اسپیکرهای خود لپ تاپ نه
تنظیماتش رو هم چک کردم همه چی به نظر درست بود ولی بازم چیزی نشد
فقط از هدست صدا داره
مشکل چیه؟؟؟؟[COLOR="Silver"]
اسپیکر مشکل داره یا پاره شده یا سوخته....نقل قول:
چیپ هدفون از اسپیکر جداست....
سلام دوستان heeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllppppppppppp ppppppppp لپ تاپ من eprsscard نداره لطفا کمک کنید آیا تو ایران اکسترنالش هست که به usb وصل بشه؟؟؟؟؟؟می خوام گرافیک بهش وصل کنم نمیشه؟چی کار کنم من دیگه جواب کردم؟
سلام مشکل نداشتن اپرس کارت چی جوری حل کنم دوستان؟؟؟؟؟؟؟:19::41:
این سی پی یوش کورتو 2.5 گیگ هست ... قویه نسبتا و کلاکش هم بالاست. گرمای زیادی هم تولید کرده. دما روی 55 کمی زیاده ولی نباید این طور باشه که صدای فن وحشتناک بشه.نقل قول:
من فکر میکنم یا فن عمرش رو کرده (زیاد کار کشیدی خب) و یا اینکه خمیر سیلیکونی که بین هیت سینک و سطح پردازنده هست عمرش رو کرده. من باش هر سال یه بار عوض میکنم که کیفیتش رو از دست نده ولی فکر کنم بیشتر هم کار کنه. اما با توجه به این که دما بالاست باید این مساله رو هم چک کنی شاید همین باشه. خمیر اصلا نزنیم حدود 5 تا 25 درجه ممکنه دما بیشتر بشه. این خمیر یا گریس حرارتی (Thermal Grease) به از بین بردن مقاوت هوایی که تو حفره های ریز قرار گرفته کمک میکنه و اونها رو پر میکنه.
احتمال بیشتر به نظر خرابی فن هستش .... و بعد این خمیره. به جز اینها هم .... فکر نمیکنم ... دمای کارت گرافیک هم کمی بالا هست ولی اون سخت جون تره چیزیش نمیشه به این راحتی.
مال من گرافیکم رو 63 هست الان و سی پی یوم رو 67 هستش. فن هم صدا میده ولی زیاد نیست. البته مال من چهار هسته ایه و بد جور داغه. دمای 55 برای سی پی یوی شما زیاد نیست، حتی اگر خمیر مشکل داشته باشه باز هم نباید این صدای زیاد فن به وجود بیاد. شما برو تو کار فن ببین این فنش چش شده. از تعمیر فن هم سر در نمیارم و فکر کنم باید عوض شه. البته روغن هم میشه زد. روغن چرخ خیاطی ... ولی رو فن لف تاف نزدم تا حالا. رو فن سی پی یوهای دستاپ هم زدم اما تاثیرش خیلی زیاد نیوده.
:11::11::11:
نقل قول:ضمنا لپ تاپ من Lenovo Y560 هستش..نقل قول:
تا اونجایی که خودم متوجه شدم باید یه ویندوز XP نصب کنم که درایور SATA هم داشته باشه درسته؟
دوستان خواهشا اگه کسی بلده کمک کنه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فوری فوتی نداشتن؟ اکپرس کارت چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکسترنالش هست لطفا کمک کنید توضیح کامل میشه؟!؟
دوستان لپتاپ من هیچ وایرلسی رو پیدا نمیکنه!
چه کنم؟
دقیقا واسه چه کاری میخواید؟نقل قول:
چک کنید کارت شبکه روشنه؟نقل قول:
در این غیر این صورت یه بار درایو رو نصب کنید.
درایو رو از کجا بیارم؟؟نقل قول:
از dvd که روی لپ تاپ هست....نقل قول:
[QUOTE=roteal2007;5813562]دقیقا واسه چه کاری میخواید؟
با سلام می خواستم یه گرافیک وصل کنم بهش.expresscard می خواد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکسترنالش هست؟؟؟؟؟اگه باشه به usb وصل بشه آیا سرعت همونو داره؟
:41::41::41::41:
سلام به دوستان عزیز
کسی میتونه برنامه QUICK SET رو برام پیدا کنه
مدل لب تابم dell inspiron n5010 هستش
البته برای ویندوز xp
از همگی شما دوستان متشکرم
همراه لپتاپ dvd نیست!؟نقل قول:
با سلام می خواستم یه گرافیک وصل کنم بهش.expresscard می خواد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکسترنالش هست؟؟؟؟؟اگه باشه به usb وصل بشه آیا سرعت همونو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید کسی نیست جواب منو بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون سلام. من یه سیستم xps l501 گرفتم و یه مودم اکسترنال. دستگاه مودمو می شناسه اما به اینترنت وصل نمی شم؟ تنظیماتی چیزی داره منو راهنمایی کنید تا بتونم با dial up به اینترنت وصل بشم یا خیر؟:11: ممنون از همه
سلام دوستان دریور مودم از اینترنت دانلود کردم و ریختم اما موقع اتصال یک صدای عجیل میده اخرشم وصل نمیشه. چی کار باید کرد اینجا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاپ من اکپرس کارت نداره کمک
سلام دوستان من يه اچ پي مدل 3140se گرفتم من تو همه سايتا و مجلات خونده بودم كه كارت گرافيك اين مدل 5650 اي تي آي هست اما تو ديوايس منيجر من نوشته intel hd graphics درحاليكه برچسب ati قرمز رنگ روي لپ تاپم هست و manufacurer رو هم زده ati technologies
حالا نظرتون چيه؟ آيا گرافيكم 5650 نيست؟ خواهش ميكنم جواب بدين
دوستان اگه نباشه سرمو كلاه گذاشتن
سلام دوستان من يه اچ پي مدل 3140se گرفتم من تو همه سايتا و مجلات خونده بودم كه كارت گرافيك اين مدل 5650 اي تي آي هست اما تو ديوايس منيجر من نوشته intel hd graphics درحاليكه برچسب ati قرمز رنگ روي لپ تاپم هست و manufacurer رو هم زده ati technologies
حالا نظرتون چيه؟ آيا گرافيكم 5650 نيست؟ خواهش ميكنم جواب بدين
دوستان اگه نباشه سرمو كلاه گذاشتن
سلام
یکیم پیدا شه به ما کمک کنه
مدلش asus ul30a
و مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی تو قسمت Advanced setting/Adapter میرم مشخصات گرافیکو اینجوری نوشته
Total Available Graphics Memory :1695MB
Dedicated Video Memory :32MB
System Video Memory :32MB
Shared System Memory:1631MB
تو سایت asus نوشته گرافیکش 256
رم 4GIG DDR3
مدل کارت گرافیک:Mobile Intel(R) GMA 4500M
ولی حتی یه بازی مثل PES2009 روهم مثل بچه آدم نمیاره
ویندوزم 64 -7
وقتی 32 بیتشو نصب میکنم تویAdvanced setting/Adapter میزنه
Dedicated Video Memory :0MB
System Video Memory :64MB
وتو ویستا میزنه
Dedicated Video Memory :0MB
System Video Memory :96MB
کارت گرافیکم ایتقد مزخرفه یا مشکلی هست؟
اگه از کارت گرافیک باشه میشه کارت گرافیکشو عوض کردGeforce انداخت؟
یکی کمکم کنه چون این مشکلش بد از چشم انداختدش
مرسی
سلام این سوال رو قبلا پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد! خیلی واجبه :(
من یه مینی 10 دل دارم. مدتی ضفحه دسکتاپ دچار کشیدگی شده یعنی 2 -3 ردیف از آیکون ها به اضافه taskbar رفته خارج از صفحه. چرا؟ چه کنم؟
سلام دوستان
من تازگی لپ تاپ سونی گرفتم که بنا به دلایلی مجبور به تعویض ویندوزش شدم.روی ویندوز اصلی قسمت بالای صفحه دسکتاپ یه تولبار بود.حالا برنامه اون رو از کحا باید بیارم؟
آخه چرا کسی جواب منو نمی ده درباره EXPRESSCARD
شما قبلا سییسم خونگی داشتین؟؟ چیزی به نام گرافیک آنبود شنیدین؟؟نقل قول:
این گرافیکها آنبود Unborad هستن. و رمشون رو از رم سیستم میگیرن. خودشون 32 یا 64 مگ رم بیشتر ندارن. اگه دقت کنی دیدیکیتد که رم خود گرافیکه 0 هست و رم خودش 64 و مقدار رمی که از رم سیستم واسه گرافیک استفاده میکنه 1600 مگ هست که واسه خودش نیست.
همیشه گفتن که واسه گیم باید از گرافیکهای دیدیکیتد استفاده بشه. که البته قیمت لپ تاپ رو میبره بلاتر.
شما تنظیمتا گیم رو بیارین پایین
گرافیک اینتل واسه بازی خوب نیست.
شما رزولوشن سیستون چیه؟ احتمالا رزولوشن سیستم تغییر کرده. اگه نه مشکل از ویندوزتون ممکنه باشه.نقل قول:
اونی که شما میگی ربطی به ویندوز نداره. یه چیز جانیبیه هست که رو ویندوز نصب میکنن. درضمن اون ویندوز اگه اینو داشته اصل نبوده. از همین ویندوزهای معمولی بوده ویندوز های اصلی از این جنگولک بازی ها نداره .غیر از ایکن های اصلی چیزی رو دیسک تاپ نیست.نقل قول:
خوب نداره. خیلی از سیستم ها این اسلات رو نداره جایش PCMCia داره که البته سرعتش خیلی پایینه.نقل قول:
شما چی میخوای وصل کنی؟؟ با USB کارتون راه نمی افته؟؟
البته 90 درصد مدلهای جدید این اسلات رو دارن.
سلام
از کجا دقیقاً میشه فهمید که ویندوز ارجنیال خود کارخونه است؟
آیا میشه ویندوز رو به نام خودمون رجیستر کنیم؟اگه میشه کجا و چطوری؟
ممنون میشم پاسخ بدین
این سوال منم هست؟؟نقل قول:
اینی که شما میگی برنامه ای هست که همراه ویندوز اورجینال میباشد میتونید از سایت خود سونی قسمتی که درایورها رو گذاشته برای دانلود بگیری تو قسمت software یا applicationنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ویندوز ایشون اصل بوده اینم برنامه ای هست که همراه اورجینال ارائه میشه روی سری های جدید شرکت سونی موجود میباشد.
از چند طریق میشه متوجه شد یکی اینکه همراه ویندوز اورجینال روی لپ تاپ برنامه های جانبی زیادی هست مثلا اگر سونی باشه vaio care... اگر دل باشه dell data.... و همچنین روی خود لپ تاپ برچسب ویندوز زده میشه مثلا میزنه windows 7 home premium سوم اینکه معمولا یه پارتیشن مخفی دارند که معروفه به پارتیشن ریکاوری حجمش هم بسته به خود ویندوز متفاوته بین 8 تا 14 گیگ هست.نقل قول:
نقل قول:
سیستم شما دو تا کارت گرافیک داره یه Intel که آنبرده و دومی هم Ati
با نصب درایور درست میشه
حداقل مدل لپ تاپ رو میگفتی!نقل قول:
خودت مدل لپ تاپ رو توی ساپورت سونی وارد کن حتما پیدا میشه
سلام
یکی از دوستام یک وایو خریده که winsows 7 روش به صورن پیشفرض نصب بود
الان یه مدته قاطی کرده و یهو خاموش میکنه و تا چند دقیقه نمیشه روشنش کرد
میخوام ویندوزشو عوض کنم ولی دوتا مشکل هست:
1. هارد پارتیشن بندی نشده و تمان فیلم ها و عکسهاش و خود ویندوز تو یک درایو ( C ) هستند
2. ویندوز خودش original هست و دلم نمیاد پاکش کنم!!!!!
خواهش میکنم کمکم کنید! خیلی ضروریه
فقط خواهشن اگر میخواین راهنمایی کنین جامع و کامل باشه
ممنون از همه
برادر من مدل g73jh رو خریدم expresscard نداره می خوام گرافیک وصل کنم بهش.عزیز دل اگه من بخوام اکسترنالشو بگیرم که معلوم نیست تو ایران باشه یا نه سرعتش فرق می کنه:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
چطوری گرافیک وصل کنین بهش؟؟نقل قول:
برادر من مدل g73jh رو خریدم expresscard نداره می خوام گرافیک وصل کنم بهش.عزیز دل اگه من بخوام اکسترنالشو بگیرم که معلوم نیست تو ایران باشه یا نه سرعتش فرق می کنه
این کارتها قدرت پردازش گرافیک هارو نداره!! من خیلی وقت پیش دنیالش بودم . ولی همچین چیزی امکانش نیست. اگه هم هست من نشنیدم .
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
چیزی به نام گرافیک اکسترنال وجود نداره!!! اگه هم باشه چیز جالبی نیست و در ایرانم وجود نداره!!
[QUOTE=Milad_4171;5824539]چطوری گرافیک وصل کنین بهش؟؟
این کارتها قدرت پردازش گرافیک هارو نداره!! من خیلی وقت پیش دنیالش بودم . ولی همچین چیزی امکانش نیست. اگه هم هست من نشنیدم .
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
چیزی به نام گرافیک اکسترنال وجود نداره!!! اگه هم باشه چیز جالبی نیست و در ایرانم وجود نداره!!
از اونجایی که من تحقیق کردم چند مدل کرافیک وجود داره که فکر کنم ای جور که تو سایت های زده بود بازار رضا و پاتخت محدود دارن و بخواهی میارن یه مدل asus , msi شو من دیدم که asus برا 2007 و پایینه گرافیکش ولی میشه دو گرافیکه دیگه تو همون کنسولش انداخت.راه حلشم فقط expresscard
نقل قول:
قبل از اینکه دست به تعویض ویندوز بزنی اول مطمئن شو که سیستم مشکل دمائی نداره.
برای تعویض ویندوز هم مشکلی نیست میتونید باز همون ویندوز اصلی رو برگردونید که با ریکاوری مشکلتون حل میشه که آموزشش هم تو قسمت مربوطه هست. عکسها و فیلمها رو هم میتونید به یه هارد اکسترنال انتقال بدید البته اگر حجم بالایی نداره روی فلش هم امکانپذیر هست.
سلام
امروز ظهر لپ تاپمو Hibernate کردم و شب اومدم سراغش
حدود یک ربع که باهاش کار کردم یهو پیغام اتمام شارژ داد و دستگاه خاموش شد . قبلش توی ویندوز 40% باطری رو نشون میداد . بعد از اینکه توی شارژ زدم و روشنش کردم از 0% شروع به پر شدن کرد
چطور چنین چیزی ممکنه ؟
از اونجایی که من تحقیق کردم چند مدل گرافیک وجود داره که فکر کنم این جور که تو سایت های زده بود بازار رضا و پاتخت محدود دارن و بخواهی میارن یه مدل asus , msi شو من دیدم که asus برا 2007 پایینه گرافیکش ولی میشه دو گرافیکه دیگه تو همون کنسولش انداخت.راه حلشم فقط expresscard