این wifi hotspot مال چیه ؟ من خودم وایرلس دارم و از wifi استفاده میکنم اما نمیدونم اون چیه و به چه کاری میاد
این wifi hotspot مال چیه ؟ من خودم وایرلس دارم و از wifi استفاده میکنم اما نمیدونم اون چیه و به چه کاری میاد
میتونی باهاش یه شبکه وای فای ایجاد کنی و اینترنت سیم کارت رو شیر کنی روش.
wireless داری به کارت نمیادنقل قول:
توضیحاتش در اینجا
لینکی پیدا نکردم که توضیح بده :دی
دهنت آسفالت :31: دو ساعته دارم میچرخم لینک کجاس . . . . هی روی اینجا کلیک میکنم اما فقط متن :31::19:نقل قول:
سلام دوستان
امروز دوست نادیده ای درموردهنگ کردن برایم نوشت اغلب گوشیها مشکلی ندارند بلکه اون مشکلی که خیلی ها میگویند در موردندونستن استفاده از رام ها ی مختلف گوشی است که نمیدونن با یه تعویض راحت رام همهچی حل میشه.
حالا سئوال من این است که منظور ایشان از رام ایا همان حافظه اصلی گوشی است یا منظورش کارت حافظه است که خودم ما میتوانیم به گوشی اضافه کنیم وحافظه رازیادکنیم؟ حافظه اصلی راکه نمیشه عوض کرد پس منظور اینه که حافظه اضافه شده با کارت حافظه است ایا این به مفهوم است که باحافظه اصلی قطعا مشکل هنگ رخ نمیدهد؟ واغلب این کارت حافظه است که مشکل زامیشود. ایا منظور ازرام چیزدیگری هم میتواندباشد؟
مطلب بعدی که میگفت این بود که گوشی ها برای عملکرد بهتر باید روت باشند یعنی باید گوشی را روت کرد تابهتر کار کند والبته این گوشی راازگارانتی خارج میکند. حالا این روت کردن اولا یعنی چه ؟ وثانیا روت کردن ونکردن چه تاثیری دراستفاده ازگوشی دارد ؟
البته بنده خدا تلفن هم داده که سئوال رابپرسم ولی نخواستم این وقت شب مزاحمش شوم .
واقعا خداوند پدرومادر دوستانی راکه اینطور بی ریا مشکلات دیگران راحل میکنند وبرای پاسخ وقت میگذارندبیامرزد که این خدمتی صمیمانه به کسانی است که نمشناسندشان.
رام : هیچکدام! منظور ورژن آندروید هست!
سوال دوم : نخیر! روت برای نصب کاستوم رام هست! یا دسترسی به فایل های سیستمی برای بعضی از تغییرات
یعنی مثلا فکر کنید یک شخصی یک رام رو برای گلکسی اس2 مینویسه که خیلی کم مصرف و خوبه! شما با روت کردن میتونید این رام رو نصب کنید که مثلا رام که توسط تیم Turkbey ساخته شده 3-4برابر مصرف کمتری از رام اصلی خود سامسونگ داره
بهترین و دقیق ترین نرم افزار هوا شناسی کدومه ؟
Go Weather
دوستان برای خرید بین one s و gs 2موندم.کدوم یکی رو انتخاب کنم؟
در ضمن تو مشهد جایی رو میشناسید که 9100 اصلی بفروشن نه مدل g
one s خوبه ولی قیمتش بالاس... به نظرم نسخه اصلی اینو گیر بیارین بهتره...
از جفتشون بهنر گالاکسی نکسوز... هم رزلشنش از جفتشون بالاتره هم قیمتش مناسب تره...
من یه گالکسی نکسوز سفید واسه خواهرم گرفتم از نوت خودم متنفر شدم اصلا :D
بسیار عالینقل قول:
دست گلتون درد نکنه ممنونم
سلام
من یه اس 2 گرفتم، ورژن اندرویدش 2.3.6 ـه و حروف فارسی رو جدا نشون میده.
بشیخد اگه سوالم خیلی تکراریه باید چی کارش کنم تا فارسی رو درست نشون بده و تایپ هم بشه کرد ؟
رام خاور میانه نصب کتید یا رام Deodex نصب کنید و فارسی ساز رو فلش بزنید
صفحه قبل نصب کاستوم رام رو گداشتم
البته برای مدل I9100هست نه مدل I9100G
روش دیگه ای غیر از نصب رام نداره ؟ آخه خیلی وارد نیستم ...نقل قول:
به ورژن اندروید ربط داره یا مدل گوشی این فارسی ساپورت نکردن ؟
به آندروید 4 آپدیت کنید
با سلام كسي وي پي ان نداره براي عبور از -------- آندرويد ماركت . من از اين آندرويد ماركت كلي چيز مي خوام دانلود كنم اما نميره .
حالا اگه كسي و ي پي ان داره ارسال كنه به اين آدرس لطفاً
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
i9100 نسخه بدون g امروز 785 .................................قیمتش خوبه .
کدوم فروشگاه پیدا کردی؟نقل قول:
اگه سایت داره سایتشم بذار
توی یکی از فروم ها یه بنده ی خدایی می فروشه.
ممنون . اینو نصب کردم اما خیلی ریز شهرها رو نداره مثلا تو استان گلستان فقط هوای گرگان رو میگه . . . شهر های دیگه رو نداره . . . با جی پی اس هم پیدا نمیکنه . . . .نقل قول:
نرم افزار بهتر دیگه ای سراغ نداری که دقیق باشه ؟
سلام دوستان
الان سه اس ۲ دست دوم رو چند میتونم بگیرم؟
سلام
اگه کسی از دوستان قصد فروش گوشیش رو داشت به من خبر بده.
سپاس.
چند شب قبل با یکی از دوستام رفته بودیم خرید میخواست گوشی بگیره اونی که باهامون بود galaxy sIIداشت از صاحب مغازه پرسید این گوشی که من دارم چند میخری خوش انصاف گفت طرفای420-400تومان:18:الان کارکرده این گوشی چقد می ارزه؟
یارو حالش خوب نبوده .. آکش رو 750 حساب کنیم طبق عرف مغازه دار 30 درصد ازش کسر بشه طرفای 525 اینا میشه
به دست تا 580 الی 600 بستگی به تمیزی گوشی میشه فروخت
در ضمن من الان چک کردم آل دیجیتال سفید 16 گیگ مدل G رو گذاشته 810 گوشی بازار هم مدل I9100 رو گذاشته 815
آقا راهی داره که برای اینکه بفهمیم missed call یا sms داریم هی گوشیو با پاور روشن خاموش نکنیم؟
led and vibrate notifier(BLN میتونه فلش یا تاچ کی گوشی رو به حالت چشمک زن در بیاره اگه اس ام اس یا میسد کال داشته باشیننقل قول:
BLNنقل قول:
دوستان کسی خواست بفروشه من هستم. بهم یه پیغام خصوصی بده. مرسی
4 آپدیت کردن بگن دوستان یک نرم افزار واسه اکسترک کردن فایل های فشرده می خوام . بعد دوستانی که گوشیشونو به آندروید 4آپدیت کردن تست کنن ببینن wifi سالم کار می کنه یا نه . روش آپدیت به 4 چجوریه باکابل باید وصل
کنیم به کامپیوتر ؟
به نسخه 1آپدیت کردن رو من 2صفحه قبل گذاشتم
در مورد وایفای و غیره بله ! اون مشکل رو HTC داره نه سامسونگ
باز کردن قایل های فشرده با Zip Viewer
این s2 قرار نیست دیگه ارزون بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روی 780 ثابت شده.
به نظرتون توی تیر بالا می ره یا میاد پایین؟راستی اگه توی دبی بخوایم بخریم چند در میاد؟
چندماه دیگه پایین تر میاد، همزمان با عمده شدن SIII تو بازار.نقل قول:
میشه دلیل انتخابتو بگینقل قول:
نقل قول:
من هم همین توی ذهنم بود:20:
یعنی می شه به زیر 600 هم برسه؟:19:
اونقدرا افت نمی کنه!نقل قول:
چون نسخه G سخت افزار مشابه نکسس داره ولی نکسس صفحه HD دارهنقل قول:
من دو هفته پیش گرفتم 778 تومن . اما الان می خوام آندروید 4 کنمش ولی بلد نیستم:44:
من امروز مشهد، احمد آباد رو گشتم سری معمولیش رو با گارانتی سامتل میداد743 بدون گارانتی 730 .به نظرتون قیمتش مناسبه یا که صبر کنم قیمتا پایین تر بیاد