پارسیان اخیرا سپرده یکساله ویژه یکساله باز میکنه؛با سود ۲۱.۵%
سپرده ۶ ماهه هم با کف ۲۰ میلیون ۲۲%
گزینه مناسبی براب سپرده گذازی بنظر من هست
Printable View
پارسیان اخیرا سپرده یکساله ویژه یکساله باز میکنه؛با سود ۲۱.۵%
سپرده ۶ ماهه هم با کف ۲۰ میلیون ۲۲%
گزینه مناسبی براب سپرده گذازی بنظر من هست
متاسفانه بجای پرداختن به اصل موضوعی که گفتید، صرفا از این پله به اون پله پریدید...
به فرض هم که دلیل بوجود اومدن نفت رو علم غلط گفته باشه، چه منطقی وجود داره که این رو تعمیم بدید به تمام علوم؟ شما وقتی سردرد داری استامینوفن میخوری دردت خوب میشه اونم علم گفته!!نقل قول:
مشکل اینه که کسی که میخواد علم اقتصاد رو زیر سوال ببره اول باید حداقل اون چیزی که بقول شما تو کتابا گفته رو خونده باشه بعد صلاحیت زیر سوال بردنشو داشته باشه!! قبول دارید؟؟
بخاطر اینکه موسسه های بی مجوز به نهادهای جکومتی خاصی وصل هستند که قدرت سیاسی در دستشون هست. این چه ربطی به این داره که شما علم اقتصاد رو زیر سوال ببرید؟ این توجیه کننده ی استدلال غلط شما در پست گذشته نیست. میخواید مقالات علمی در مورد موسسات مالی سایه و بازارهای سیاه مالی و استقلال بانک مرکزی رو براتون ارائه بدم که ببینید همه این موضوع ها با علم مورد بررسی قرار گرفته؟نقل قول:
کما اینکه دارید میبینید دستفروش رو با کتک و زور جمع میکنند اما به 5000 موسسه مالی به اصطلاح بی مجوز , مخفیانه اجازه میدند که فعالیت کنند
بخاطر اینکه شما نمیدونید چی نرخ سود رو تعیین میکنه براتون سوال میشه این اختلاف. مشکل این نیست که نمیدونید، مشکل اینه که وقتی براتون سوال میشه با عقل سلیمتون سعی میکنید توجیهی براش پیدا کنید که متاسفانه بخاطر محدودیت شدید عقل سلیم و تخصصی بودن موضوع به خطا میرید!!نقل قول:
توی تمام کشورهای مهم دنیا سود بانکی یا منفی هست یا بسیار کم و در حد حداکثر 3-4% در سال
اما در ایران به 30% هم رسید
مابقی چیزهایی که گفتید ربطی به بحث نداشت و تاپیک هم بحث سیاسی نیست. صرفا قراره دانش و آگاهی دوستان نسبت به بانک و کارکردش بالا بره. متاسفانه خلاف تمایلم این بحث رو پیگیری کردم، فکر میکنم پیشنهاد دوستمون M.R.S مفید باشه براتون که اگر در این مورد بازم بحث دارید تاپیک مجزا باز کنید براش...
شانگیل قصد انتقاد از سیستم بانکی رو ندارهنقل قول:
شانگیل فقط حقیقت و میگه حقیقتی که امروز همون بانک پارسیانی که من رفته بودم درش حتی رییس بانکش هم تایید کرد!
شما واقعا فکر میکنید بانکها مستقل از سیستم مرکزی حاکمیت هستند؟! همه بانکها همشون بدون استثنا وصل هستند مستقیما هم وصل هستند به دانه درشتها دقت کنید دانه درشت ها نه سرمایه داران به معنی واقعی!
به هر حال درسته کمی از هدف تاپیک دور شدیم.
دومی رو تو جایی که میدونم نیستش! دقیقا کی پرسیدید این رو!نقل قول:
اولی هم با اینکه یکساله است طرح یکساله اما میتونی اصل پول رو بعد 6 ماه بردارین بدون جریمه
این رو در چند پست قبلی نوشتم
برادر همون حقایق رو هم لطف کنید در تاپیک مجزا با اسم دلخواه بنویسید ما هم استفاده میکنیم؛نقل قول:
در مورد تفکرات من هم طبق اصل آزادی عقیده حق دارم هرطور بخوام فکر کنم؛
بهتر هست برای جمع بندی بهتر نوشته های شما در تاپیک جدا باشه تا بدون مزاحمت برای سایرین بحث رو ادامه بدیم
اما با وضع موجود هدف اصلی تاپیک گم شده
تقریبا هفته پیش توسط یکی از آشنایان افتتاح شد؛نقل قول:
اسمشم ویژه امید بود
دو تا سوالی که اینجا ایجاد میشه و من هم پرسیدم ولی جواب درست حسابی نگرفتم این بود:نقل قول:
اولا گفتم اون سپرده طرح یکساله که 21.5 درصد است و 6 ماه بعد میتونید بدون جریمه پول رو بردارید ایا در قرارداد نوشته شده؟ گفتن نه نوشته نشده. گفتم نوشته نشده اخه چطور میشه اعتماد کرد گفت مطمین باشین و در سیستم ثبت میشه! ایا واقعا میشه اعتماد کرد! هر چند بعیده دروغ بگن کارمندا چون ممکنه با مشکل مواجه بشن
سوال دوم در مورد کف 20 میلیون 6 ماهه
ایا اگر کسی مثلا 70 تومان داره. بخواد بعد سه ماه 40 تومنش رو برداره. ولی کف همونطور 20 مونده در اصل 30 تومن مونده. ایا جریمه باید بده؟ اصولا چون 6 ماهه هست فک کنم جریمه شامل حال میشه نه؟
میدونید مشکل چیه! بعضی ها فکر مکینند علوم اقتصادی در ایران جواب میده!نقل قول:
نه اقا محمد همانطور که شما گفتین ایران و اقتصاد؟!!! تقریبا هیچ یک از فرمول های اقتصادی به علت وجود رانت های داخل سیستمهای بانکی و تجاری اجرا نمیشه. نمونش حباب 130 هزار تومانی ربع و نیم سکه به بهانه تقاضای بالا!! پول مردم کجا بود که تقاضا هم باشه. قیمت ها مستقیما توسط رانتهای داخلی و دانه درشتها تعیین میشه!
مورد دوم بعضی افراد فکر میکنند شما میگید بانک عام المنفعه باشه! کسی این رو نگفت. کسی گفت که منم که حسابم خیلی بهتر از اختلاس گران هست به منم وام کم بهره بدین! عام المنفعه نبودن دلیل بر گرفتن پول من و ندادن وام و دادن همون پول به عنوان وام به یه دانه درشت هست! اعتراضی به دانه درشت ها و اختلاس ها نداریم (چون فعلا پشت اونا گرمه) ولی خب حق مردم دیگر چی میشه! میشه سهام عدالت!؟:n13:
خیلی جالبه امروز رییس بانک پارسیان شعبه مرکزی رفته بودم چند تا سوال بپرسم در یکی از موارد عمدا پرسیدم جریان ورشکستگی چیست که نمیخوما طولانی کنم جوابها رو و سرتون رو درد بیارم ولی در اخر بحث اینگونه تمام شد که رییس گفت شما الن شمای نوعی از ما بخواید 10 تومان وام بگیرید دو تا ضامن کسر از حقوق و بلوکه پول و سفته و ... میخوایم ولی ممکنه به کسی بدون هیچ یک از اینها نه تنها 10 تومان بلکه 10 میلیارد بدیم. دمش گرم باز این رو رک و پوست کنده گفت.
به هر حال به نظر من هم کسی که اینها رو میدونه میدونه.
دیگه این بحث رو فک کنم بهتره اینجا انجام ندیم و من هم اصلا نمیخوام بحث و جدل پیش بیاد و تاپیک دیگه هم باز نمیکنم چون مطمینم کسی که باید بدونه خودش میدونه دقیقا چه وضعیه. علاقه ای به تکرار حقایق و گفتن مسایلی که حتی افراد داخلی خودشون بهش اذعان کردند ندارم.
در مورد سوال اول باید به سابقه بانک رجوع کرد؛نقل قول:
مثلا در مورد پارسیان و چند تای دیگه خوش قول بودن اما مثلاآینده یا بعضی موسسات خوش قول نیستند
در مورد سوال دوم،ما کلا در قوانین حساب های بلند مدت،برداشت فقره ای داریم؛
در مورد این حساب هم این آشنای ما میگفت تو اینترنت بانکش،نوشته ۲۰میلیون مسدود و مابقی قابل برداشت؛اما اینکه واقعا امکان برداشت یا نه باید از شعبه سوال بشه
دمشون گرم!نقل قول:
البته امکان برداشت که هست ولی جریمش چقدره یا اصلا نداره چون کف داره! البته نحوه محاسبه جریمه رو فک کنم یا شما یا یکی از دوستان نوتشه بود چند صفحه قبلی. اصولا حساب بلند مدت بدون کف قطعا جریمه داره زود برداری اون یکی رو هم دوباره میپرسم!نقل قول:
امکان برداشت که اصولا بعیده مثل رورشمار عادی باشه!
در مورد خوش قول بودن اخه بحث قول نیست ولی به نظرم رییس یا کارمند در این گونه موارد نمیتونه دروغ بگه. درسته گفته 1 ساله ولی میگن بعد 6 ماه میتونین بردارین.
از این لحاظ که تک تک حقایقی که من گفتم رو خودش با زبون خودش به زبان اورد بله دمش گرم:)
خودش به شما گفت کاری ندارم چون گفت و گوی شخصی بود؛نقل قول:
اون جمله آخرتون دمش گرم داشت؛
واقعا دمشون گرم؛
اینکه اسمی از ویزه امید در اینترنت نیست همون بحث قبلی هست که بانکها مخفی کارها رو انجام میدن؟نقل قول:
مطمینید پارسیان بود!؟ چون قبلا سپه دقیقا به این اسم طرح داشت!
تو افتتاح حسابش نیست؛اما دوباره ازش سوال کردم؛گفت به اسم امید تو قیمت حساب هاش مینویسه؛که مبلغ مسدود شده رو هم مشخص کردهنقل قول:
با تشکرنقل قول:
در اینترنت بانک یا در سایت معمولیش نوشته؟ کلا اکثر بانکها حسابهاشون معمولیه در سایتهاشون
ایران زمین:
سه ماهه،بالای ۲۰۰ میلیون،۲۴%
کوتاه مدت روزشمار،۲۰۰میلیون ۲۱درصد
کوتاه مدت روشمار،۱۰۰هزار تومان،۱۸%
موسسه اعتباریثامن:
سپرده کوتاه مدت روشمار:
۲۰ هزارتومن تا ۵۰میلیون،۱۵%؛۵۰م تا ۱۰۰م٬۱۷%؛۱۰۰م به بالا ٬۱۸%
سپرده ۶ماهه و یکساله:
از ۱م تا ۱۰م، ۱۹%
از ۱۰م تا ۳۰۰م،۲۲%
از ۳۰۰م تا ۵۰۰م ،۲۳%
از ۵۰۰ تا ۱میلیارد،۲۴%
از ۱میلیارد به بالا،۲۵%
من فردا میپرسم در سایت و اینا چیزی نیس ببینیم چی میشهنقل قول:
دوستان نظراتشون رو دادن من هم نظر خودم رو میگم و بحث هم نمیکنم. همانطور که گفته شد همه میتونن تجارب و دیدگاه خودشون رو بگن:)
بهتره قید موسسات و بانکهای سرمایه ایران زمین اینده رو بزنید.
موسسه کاسپین ثامن الحجج و ... بود بالا اخبارش رو گذاشتم کاسپین رو. بیشترین سود رو هم میداد اون زمان.
ازما گفتن بود. خودمدن هم میدونیم مردم اعتماد زیادی ندارن به اینها اگر داشتن الان جولان دار بودن به خاطر همونم الان با تبلیغ این سودها میخوان نقدینگب جذب بکنن.
تاسیس و وجود 10 یا حتی 20 ساله هم دلیل بر قدرتمند بودن نیس! خود کاسپین برین ببینین کی تاسیس شدن
دوستان بازهم تکرار میکنم اینها دیدگاه من و به احتمال زیاد بسیاری از مردم کشور هست. الان اکثر مردم صندوق روز شمار مثلا بانک کشاورزی با سود 18 رو ترجیه میدن به موسسه با سود 23 حتی. برید ترازنامه ها و میزان جذب سپرده رو ببینید.
حالا بانک کشاورزی مثال بود سایر بانکهای مطرح.
در نهایت باز هم برای اینکه سو تفاهم نشه تکرار میکنم همانطور که دوستان گفتند همه در اظهار نظر ازادند و مردم خود تصمیم میگیرن
از بلاتکلیفی سپرده گذاران کاسپین تا دستفروشی کارمندان ثامن الحجج
دریافت خبر : یکشنبه 22 اسفند 1395
موسوی لارگانی گفت: موسسه اعتباری «کاسپین» نخستین موسسه ای نیست که دچار مشکلات اینچنینی شده و با ادامه این روند آخرین موسسه هم نیست؛ چرا که در سال های گذشته موسساتی همانند «ثامن الحجج» و «میزان» دردسرساز شدند.
به گزارش تابناک رضوی به نقل از بلاغ، اقدامات بانک مرکزی برای ساماندهی موسسات اعتباری غیرمجاز و مجاز تبعات منفی بسیاری داشته به طوری که سپرده گذاران تعاونی اعتباری میزان بعد از ۲ سال و سپرده گذاران ثامن الحجج بعد از یک سال و سپرده گذاران کاسپین بعد از ۴ ماه بلاتکلیف هستند. چند هزار کارمند ثامن الحجج بیکار شده اند و با وجود اطلاعیه بانک مرکزی وضعیت نامشخصی دارند و برخی از آنها دستفروش شده اند. از طرفی همزمان با ورود به چهارمین ماه مسدود شدن سپرده های مردم در موسسه کاسپین، کمیسیون اقتصادی از رئیس کل بانک مرکزی خواسته برای ارائه توضیح در این باره به مجلس برود. به گزارش تسنیم، موسسه اعتباری کاسپین که سال گذشته در چنین روزهایی مجوز شورای پول و اعتبار را گرفت، چند ماهی است با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کند و سپرده گذارانش را بلاتکلیف کرده است.این موسسه از انحلال ۸ تعاونی غیرمجاز شکل گرفته و بنا بوده در این مدت دارایی و بدهی های ۸ تعاونی منحله را به کاسپین منتقل کند ولی طبق اعلام بانک مرکزی تاکنون این مهم عملی نشده است. طولانی شدن فرآیند نقل وانتقال دارایی ها به کاسپین باعث مسدود شدن سپرده های مردم در این موسسه شده است. بانک مرکزی اما چند ماه بعد از آنکه مشکل موسسه کاسپین علنی شد اعلام کرد این موسسه مجوز نداشته و نباید شعبه تاسیس و از مردم سپرده دریافت می کرده است. این اظهارات اعتراض سپرده گذاران کاسپین را به همراه داشته است و تعدادی از نمایندگان مجلس پیش تر مکاتباتی را با رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی درباره تعیین تکلیف سپرده گذاران کاسپین داشته اند. براساس تازه ترین خبری که از بررسی وضعیت موسسه کاسپین به دست ما رسیده، بناست ...
این اخبار بالا فک کنم مرتبط بود با اپیک
فقط به خاطر این میارم ممکنه دوستان کمی طمع کنن.
نظر من اینه که به خاطر چند درصد سود کمی محتاط باشید حداقل در یک موسسه یا بانک پول نزارید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، عباسعلی پوربافرانی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 22 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکر آیین نامه ای با استناد به بند 6 ماده 49 در خصوص بررسی گزارش های عملکردی و نظارتی از اجرای قوانین گفت: علی رغم اینکه امروز در کشور با مشکلات متعدد موسسات اعتباری مواجه هستیم و هر روز بر تعدادآنها افزوده می شود هنوز مراجع پیگیری خاصی در خصوص آن نداشته اند.
نماینده مردم نائین، خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: موسساتی همچون ثامن الحجج(ع)، پدیده، کاسپین و ... مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده اند در حالی که هنوز هیچ اقدام روشنی از سوی مراجع ذیربط صورت نگرفته لذا مجلس موظف است به استناد این ماده قانونی عملکرد دستگاه های ذیربط را در این خصوص اخذ و تصمیمات لازم را اتخاذ نماید./
البته کاری با خودشیریتی این نماینده مجلس ندارم ولی خب حرفش بر مبنای اخبار بوده و صحیح:)
من فقط دو پست بالا رو گذاشتم تا دوستان اگاه باشن و با تامل برن جلو. قصد خاصی هم ندارم و بحث رو هم منحرف نمیکنم چون اخبار بالا مرتبط بود به امور بانکی.
بانک دی،۵۰میلیون،سپرده کوتاه مدت روزشمار با سود ۲۲%؛در صورت کاهش زیر ۵۰م،۱۵% محاسبه میشه
بانک قوامین؛یکساله؛بالای ۵۰ میلیون ۲۲%
خیلی ممنون از اطلاع رسانیتوننقل قول:
مرسی
آینده،۲۳% کف یک میلیون و گردشگری ۲۲%،کف ۱۰میلیون بصورتیکساله همچنان برقرار است؛
مشتاق حضور کاربر Bizow هم هستیم،حیف هست که دیگه مثل سابق در بحث شرکت نمیکنند و درحال حاضر فقط تشکر میکنند
البته ظاهرا دوستان از اینکه دیگران مورد لطف قرار میگیرند هم ناراحتند!!!البته شاید من اشتباه حدس زده باشم:)
کاربرdvb595959 از دوستمون تشکر کرده و کاربر bizow هم از بنده.
راستی من صفحه ایشون رو نگاه کردم این یکی از پستهاشون بود:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میسه اگه ایشان به بحث ها اضافه بشن. عجب تاپیکی میشه:)
موفق باشید
اين آمار رو نگاه كنين بد نيست ميزان ريسك سرمايه گذاري در بانك ها هست كه بانك سينا خيلي امار خوبي رو داره:
اره عالی میشه تشریف بیارننقل قول:
شما که از جمع بطور موقت تشریف بردید،ایشون اومدند و انصافا صحبت های خوبی داشتم؛
حیف هست که تشریف نداشته باشند
تاریخ عضویت ایشون چند روز بعد از غیبت شما دوست عزیز بود و احتمالا چون تازه وارد هستند پیام هایشون بعد از تایید نمایش داده میشه؛
اگر مدیریت انجمن حضور دارند تقاضا میکنم پیام های ایشون رو سریع تر تایید بفرمایند تا بجز تشکر فعالیت بیشتری از ایشون ببینیم
در حالی که کمیسیون اقتصادی مجلس از رئیس کل بانک مرکزی خواسته بود به منظور ارائه توضیحات درباره وضعیت موسسه کاسپین به مجلس برود، که سیف امروز به بهارستان نرفت. معاون بانک مرکزی هم تعیین تکلیف موسسه کاسپین را به اردیبهشت ۹۶ موکول کرد.
طولانی شدن فرایند رسیدگی به مشکلات سپرده گذاران موسسه اعتباری کاسپین موجب اعتراض بسیاری از این سپردهگذاران شده و ضمن تجمعات متعددی از سوی این افراد مقابل مجلس، ساختمان بانک مرکزی، ساختمان اصلی این موسسه در سعادت آباد، وزارت اقتصاد و امور دارایی، دادستانی تهران و سازمان مدیریت و برنامهریزی انجام داده است.
اردیبهشت که انتخابات پس میمونه برای سالهای بعدی!
تازه این مجوزدارش بود
دقت دقت
موسسه اعتباری ثامن معتبر نیست. طمع چند درصد سود رو نداشته باشید. البته اکثر مردم اگاه هستن وگرنه اینها الان سردمدار بانکها بودن و اصلا سود نمیدادن!
لیستش رو از اینجا نگاه کنید
کاسپین جریان داره؛
در واقع کاسپین از این افراد یک ریال سپرده نگرفته ؛
کاسپین ماموریت تجمیع ۸ تعاونی رو داشت که درحال حاضر ۵ تعاونی رو تجمیع کرده و ۳ تعاونی باقی مانده؛
اعتراضات حال حاضر،مربوط به سپرده گذاران تعاونی غیر مجاز فرشتگان هست که حتی برگه سپرده فرشتگان رو دارند؛
تا فرشتگان تجمیع نشه،نمیشه گفت کاسپین تعهد داره؛
مثلا پرداخت ها در تعاونی تجمیع شده دامداران و کرمانشاه با تجمیع نشده امید جلین بدون مشکل و عادی هست؛
این چیزی هست که مسئولان بانک مرکزی میگن؛
اما اگه بخوایم منصفباشیم،عملکرد بانک مرکزی در قضیه کاسپین اصلا مناسب نبوده و درحق سپرده گذاران فرشتگان نامردی شده؛
در مورد ۴ موسسه مجاز باقی مانده اگر بخچاهیم صحبت کنیم،شرایط کاسپین رو ندارند،یعنیاولا متشکل از چند تعاونی نیستند یا اگر هم بودند بطور کامل تجمیع شده اند و به شتاب و سیستم پایا/ساتنا وصل هستند و قابلیت برداشت از بانک مرکزی و استفاده از بازار بین بانکی رو دارند که درواقع در پدیده هجوم مقاوم تر میشوند؛
با صحبتی که با دوستان بانکی داشتم،اظهار میکردند فرق ندارد موسسه باشد یا بانک؛تنها چیزی که باعث میشه زمین نخوره،شفافیت،انضباط اقتصادی و مدیریت صحیح هست؛
مثالی که میزنند موسسه ثامن هست؛در زمان بحران ثامن الحجج خیلی ها هم به ثامن هجوم بردند اما ثامن حتی در یک مورد هم در بازپرداخت دچار مشکل نشد؛
یا مثلا موسسه انصار یا مول الموحدین که همگی به بانک تبدیل شدند!
البته به گفته دوستان،خط قرمز بانک مرکزی و نظام،ورشکستگی بانک هاست؛
در نهایت بانکی کم بیاره،برداشت از بانک مرکزی و چاپ پول و ....
سود ۲۲% بدوم زحمت[emoji7] [emoji7]
بانک آینده در راستای ارائه محصولات نوآورنه و بهمناسبت فرا رسیدن نوروز سال ۱۳۹۶، طرح «سپرده نوروزی آینده» خود با عنوان
✨«سَنا» ✨را اعلام نمود.
سپرده نوروزی آینده «سَنا»، یک سپردهی سرمایهگذاری کوتاهمدت است که این فرصت را برای مشتریان گرامی فراهم میسازد تا با یک سرمایهگذاری کوتاهمدت و با مبلغ بسیار اندک، بتوانند از مزایای قابلتوجهی بهرهمند شوند.
بر همین اساس، متقاضیانی که در بازهزمانی ۱۳۹۵/۱۲/۰۱ لغایت۱۳۹۶/۰۱/۳۱، نسبت به افتتاح حساب سپرده «سَنا» اقدام نمایند، در قرعهکشی ۳۸ جایزه، جمعاً به مبلغ سه میلیارد ریال شرکت داده میشوند. لازم به ذکر است؛ شرط شرکت در قرعهکشی، نگهداری حداقل دو میلیون ریال، بهمدت حداقل یک روز در حساب «سَنا» است.
مشتریان گرامی میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به شعب بانک مراجعه و یا با مرکز ارتباط بانک آینده بهشماره (۲۷۶۶۳۲۰۰-۰۲۱) تماس حاصل فرمایند.
حساب سپرده کوتاه مدت روزشمار "عیدانه" بانک آینده؛با کف یک میلیون تومان؛۲۲% روزشمار[emoji7] [emoji7]
فقط نباید زیر یک میلیون بیاد که ۱۰درصد حساب میشه
دوستان از ما گفتن طمع چند درصد سود ممکنه دردسر بندازتون
موسسه ثامن که بالاتر گذاشتن معتبر نیس دیگه منبع هم گذاشتیم تا ایراد نگیرند. همانطور که دوستان در گفتن نظراتشون ازادن من هم نظر خودم رو نوشتم. البته بالایی نظر نیس دیگه واقعیته
چون دوستان جای اون افرادی که هر روز میرن دم در کاسپین بشینن نیستن ممکنه کمی هضم این مساله سخت باشه براتون.
بانکهای اینده و سرمایه و این تیپها ممکنه دردسر بشه براتون:)
نظر سنجی بزارید ببینید چند درصد مردم رای میدن به اینا:)
من موافقنظر سنجی هستم
کاش تشکیل بدین؛
البته معیار غیر مستقیم استقبال از افتتاح حساب هست؛
به هرحال خوب هست که شما نظر خودتون رو میفرمایید؛
خوب هست این رفتار هم مورد نظرسنجی قراربگیرد و آنالیز شود!
البته این رو میشه به همون رفتار «من به این میگم دزدی»،«من حکومت و دولتو یکی میدونم» نسبت داد که فقط باید گفت take it easy
نکته در مرود موسسه ثامن،متصل به بنیاد تعاون سپاه پاسداران اسلامی است؛
فکر نکنم یک ارگان انقلابی و خدوم مانند سپاه،قصد کلاهبرداری از مردم را داشته باشد و همانطور که محافظ و امین انقلاب است ،امین مال مردم هم هست
راستی اگه معیار اعتبار این لیست هست پس بانک سرمایه و آینده هم مشکلی نیستنقل قول:
تکمیلی در مورد حساب ۲۳%[emoji7][emoji7] [emoji7] بانک آیندهنقل قول:
در صورت برداشت زودتر از یکسال سود ۲۱% [emoji7] حساب میشود
تا زمانی که شما نظر خودت رو میدین من خواهم داد. اینه مساله که نمیدونم چرا شما رو به ثولی وادار به واکنش میکنه:)
خیلی راحت قبل از نظر سنجی هم معلومه مردم حسابهای معمولی بانکهای حداقل قدیمی و معتبر رو به بانکهای دی اینده سرمایه و ... ترجیه میدن که اگر ابنطور نبود کل ملت پول ها رو از بانکها میکشیدن میبردن سه ماه 24.5 سرمایه:)
موسیه ثامن مجاز نیست و مورد تایید بانک مرکزی نیست. شما حالا تبلیغ این چنین موسسات رو میکنید به دلایلی که به نظرم مشخصه به خودتون مربوطه:)
باشه؛موسسات و بانک های مورد بانک مرکزی مثل آینده با سود ۲۳ درصد و سرمابه با سود ۲۴درصد رو از این ببعد اعلام میکنم؛نقل قول:
من فقط به یک دلیل دیگه پاسخ نمیدم اون هم اعتقاد به امضام هست و دوست ندارم سطحم در حد شما پایین بیاید؛،take it easy
مشکل اینه که مردم میدونن مشکل دارن و مشکلشون بیشتر از سایر بانکهاست به همین دلیل خیلی نمیتونن سرمایه جذب کنن. این بانکها نمیتوانند خیلی جذب سرمایه بکنند.نقل قول:
بعععله مشکل ندارن مشکل اینه مردم اعتماد ندارن:)