بفرمایید اینم سیو من ولی به جانم خودم بجز یه دونه کد گیم شارک که پاییز سال نهم رو آوردم سال اول هیچ کد دیگری نزدممممممم:31:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/207654813/206e7c61/fff.html
Printable View
بفرمایید اینم سیو من ولی به جانم خودم بجز یه دونه کد گیم شارک که پاییز سال نهم رو آوردم سال اول هیچ کد دیگری نزدممممممم:31:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/207654813/206e7c61/fff.html
کسی سیو گاو یا گوسفند طلایی داره ؟
نقل قول:
منونم دوست من شما با چه برنامه ای کد گیم شارک وارد بازی کردید من که با Art money این کارو کردم و خیلی هم سادست اگه این روش ساده تره بگید منم استفاده کنم!
شما می خواهید از ترفند جابه جای برای بدست آموردن گل خانه و تما گاوهای طلایی و.... استفاده کنید درسته اگه این کارو می خواهید انجام دهید بگید من یه سیو توپ توپ براتون بزارم فعلا بای!:5:نقل قول:
آخ آخ آخ شرمنده من 10تا مرغ طلا با 10تا گاو طلا دارم اما گوسفندا.......:41::41:نقل قول:
شرمنده به محض اینکه به پاییز رسیدم گوسفندامو طلایی کردم سیو واست میزارم راستی سیوم چطو ربود دیدی تمام اتفاق هاو دموها دوباره تکرار شد؟:5::5:
واسه اینه که میگم ازسال 9اومدم که تمام دموهارو باتمام مخلفات ببینم و......
:27::27:
اه اه اه توکه سیو میخواستی چطور شد که حالا میگی یه سیو توپ میزارم؟؟؟؟؟؟؟:10::10:نقل قول:
دوست من من همین الان بازی شما رو دیدم شما که هیچ جایی نزاشتی همش رمزه که دوست من اون وقت می گی رمز نزدم تازه ما خر نیستیم اون تابستان سال اول چطوری شما بدون رمز یا ترفند تابستا سال اول زن گرفتی گل خانه داری و ...... شما سیو منو نگاه کن شاید بازیم خوب نباشه ولی حتی یه رومز نزدم ببین اون آخری رو که سیو کردم2 پاییزی ارو بازی کن خودت می فهمی!نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/210283844/34a69d89/data1.html
من سیو با رمز می خوام بزارم نه بدون رمز ok من از رمز بدم میاد بازی رو مسخره می کنه!نقل قول:
آخه عزیز من بی اری رفتی سال نهم اومدی !نقل قول:
کی میره این همه راهو!:27::27::27::27::18::18:
راستی Ali جان کارو زندگی نداری همش اینجایی داری مارو چک می کنی که کی سوتی می دیم!
بابا نه به Arosak_koki که هیشه Off نه به تو که هیشه On هستی !
سلام از اینجا دانلود کن :نقل قول:
دانلود تمامی ورژن های Harvest Moon پلی استیشن 1 به همراه مبدل و ..:40::40:
کد:
این برنامه EPSX-1.6 هستش که گیم شارک ورژن پنج هم داره توش داره اول با گیم شارک کد رو وارد کن سیو کن بعد گزینه اول رو بزن وقتی گفت سی دی گیم شارکو وردار سی دی بازی رو بزار این کارو بکن:کد:http://drmgangineh.mihanblog.com/post/679
دکمه Escase روروی کیبرد میزنی بعد ازمنوی فایل گزینه Change diskرو کلیک کن ایمیج بازی رو اجرا کن بعد صفحه گیم شارک میاد ادامه بده تا بوت بشه وبازی بالا بیاد.
وسلام:11::10:
باتشکر ویژه از آقای:Aqu
پسورد فایل : :31:کد:www.drmgangineh.mihanblog.com
خیلی ممنون ولی باید بگم خودم از همین نرم افزار استفاده می کنم ولی ورژن 1.8 ok!نقل قول:
و دوم سیو رو دانلود کردی ببینی چطور بود نظرتو بگو؟
نقل قول:
چیه خوشت نیومد تاسال نهم تونستم چقدر پیشرفت کنم توی کمد وتوی یخچال آره میدونم اون 99تا چشمتو گرفته آره اونقدر جمع کردم که دوتا یاسه تا جاگرفته بده ؟؟تاره مگه ماه قبلمو نیدی
261000تا پول خرج کرده بودم میخواستم همه چی توی یخچال 99تا داشته باشم بده ؟؟
خب بجای اینکه این همه خرید کنم تراینر آقا ایمان رو دانلود میکردم حالشو میبردم همه چیرو پر میکردم
آقا جون بازی من طبیعی هست فقط توی نه سال بلد نبودم ازدواج کنم وبچه بیارمو ماهی های افسانه ای بگیرم تازه وقتی تونستم پاکت استیشنو به کامپیوتر وصل کنم وراش بندازم اصل حالو داره
ایشاالاه داریم تکمیلش میکنیم
درضمن شما خودت بودی نه سال بازی میکردی آیا این همه پیشرفت نمی کردی؟؟؟؟؟؟؟
این رمزارو بزن هرزمانی میتونی باشی:
-این مال فصل هاست 80070cf2 000#
*به جای مربه عدد فصلو بزارید
-بهار = 0
-تابستان = 1
-پاییز = 2
-زمستان = 3
2-اینم کد سال
80070cf0 00##
به جای دو تا مربع عدد سالو بزارید
*00 یعنی سال اول 01یعنی سال دوم و...
*این عدد از 62 بیشتر نمی شه
3-کد روز 80070cf4 00##
*به جای مربه عدد روزو بزارید
*00 یعنی یکم 01 یعنی دوم و ... (فکر کنم سی ام می شه 1d)
4-کد روز های هفته 80070CF6 000#
* به جای مربع عدد هفته رو بزارید
*0 یعنی یکشنبه 1 یعنی دو شنبه و ...
با این چهار تا کد می تونید هر مو قعی باشید :10::10:
یکی از اصلهای گرفتن ستاره همینهنقل قول:
من هم دانجشو رشته برق الکترونیکم که داریم با بچه های کامپیوترروی طرح پاکت استیشن کار میکنیم:10::10:
ممنون واسه اکسچنج میخوام سیو رو بفرست بیاد بالا کشتی مارو
دوستان به نظر من شهر تویه هاروست مون وجود نداره چون اگر وجود داشت و شرکت ناتسومی که سازنده این بازی هست برای شهر که پانزده سال طول داره وقت میزاشت و طراحی میکرد مطمعنا قوانین خیلی ساده ای برای رفتن به اون میزاشت تا بازی جزابتر بشه و پر محتواتر
اگه شهری وجود داشته باشه حتما راه رسیدن بهش خیلی آسون و مبتدی ها هم میتونن برن شهر
یعنی چی سیو بفرست بیاد بالا ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
عزیز من این 518 صفحه تاپیک فقط برای شهر ساخته شده بود که اگر کل تاپیک رو ببینید همش همینه!نقل قول:
تازه خودتون قضاوت کنید بازی 200mb تی چطوری می خواد هم روستا و هم شهر رو بسیار کامل داشته باشه!
این فقط یه ترجمه غلط لوحه خانه است ok!
دیگه اصلا فکر شهر رو نکن!
وجود نداره!
منضورشون همون سیو دو صفحه پیشه ok!:5::5:نقل قول:
شما که هنوز حتی نگفتی با چی وارد بازی کنم در ضمن من خودم ترینر می سازم ok! نمی خواد ترینر رو به من بگی دو اگه منضورت همون Chat برنامه است که این جوری نیست کدهاش مثلا اونجا 800 میشه 006 ok!نقل قول:
بای تا های:11::11:
اینم بگم با پست باید ستاره بگیری نه با on بودن تازه شما با کی داری رئ پاکت استیشن کار میکنی ها؟نقل قول:
به ما هم بگو بدونیم؟!!
یه سر برید اینجا ببینید:18::18::18::18::18::18:
کد:http://www.natsume.com/current_game/index.html
اینم بگم من نمی خوام بی احترامی باشه ولی لهن پاسخ شما خیلی بدجوره و آدم رو ناراحت می کنه در هر صورت امیدوارم شما رو ناراحت نکرده باشم!
فعلا بای
من به هیچ عنوان همچین جسارتایی نمیکنم اگرناراحت شدید معزرت میخوام:10::10::40::40::20:نقل قول:
اون پست ویرایش میشود دوست من
بازم اگر لحنم تند بود معزرت میخوام:10::10::40::40::11::11:
واسه متصل کردن پاکت استیشن ومموری کارتهای ps1به کامپیوتر تازه شروع کردیم فکر کنم یه هفته ای بشه امیدواریم باهمکاری گروها واستادامون موفق بشیم البته با دعای شما دوست عزیز :31::11:نقل قول:
صبر کن اکسچنج کنم واست فردا میزارم :40::40::11::11::10::10:نقل قول:
ممنون دوستان
شما میگی دویست مگابایت اما من یه فایل 80 مگابایتی رو رویه کامپیوترم دارم بازی میکنم
اما اگه نره شهر یعنی همیشه دهاتی میمونه ؟
پس این همه توت فرنگی اینهمه پول و غذا و گاو و گوسفند اینا واسه کین ؟ پس چرا کای میره شهر ما نمیریم چرا کلایف نامرد که آن رو میخواد از من بگیره میتونه بره اما من نمیتونم برم چرااااااااااااااا ؟
فایل شما 80مگابایته!!!!:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
چطوری نکنه فشردست آقای SANR لطفا یه سر به این پست بزنید این آقا میگه 80مگه :18::18::18::18: نکنه 120مگ بقیش شهر باشه :18::18::18:
ممکنه مشکل همین جا حل شه:18::18::18::18:
دستت دردنکنه adrss:11::11::11::11::40::10::10:
نقل قول:
خیلی عالی بود دستت درد نکنه دوست عزیز:40::40::40::11::11::11::10::10::10:
اینم سیو واسه اکسچنج 10تا مرغ طلا با 10تا گاو طلا گوسفندارم که گفتم صبر کن تا پاییز...........
:46::10::40::11::31::20:
کد:
کد:http://www.4shared.com/file/211896909/22ebbf57/Nat.html
فایل اصلی بازی حدود 200 مگ هست.
شاید اون فشرده است!!!
یا شاید هم اصلی نباشه.
باسلامنقل قول:
اگه فشرده است چطوری اجرا میشه ؟؟؟؟
من ایمیجم که گرفتم شد204 مگ
باrarفشرده کردم شد21 مگ
بازیپ فشرده کردم شد25.6 مگ
بادوتا نرم افزار دیگه فشرده کردم شد32و22 مگ
واقعا موندم قضیه چیه adrss
میتونی یه عکس باگوشی از اون فایل 80 مگت بگیری ببینیم چه طوری چطوری نیست من که گیج شدم:24::24::24:
من الان راهنمایی تون می کنم ایشون از این آدرس دانلود کردند که به قول این سایت مخصوص کامپیوتر هست من که دانلود کردم مالی نیست همین Emulator خودمون بهتره بیا اینم آدرسش اگه خواستی دانلود کنی!نقل قول:
و دوم من که چشمم آب نمی خوره شهری وجود داشته باشه آخه خیلی ها تو این تاپیک تلاش کردن تا شهر برن ولی فعلا که کسی نتونسته به هر حال!کد:http://-------------.com/2010/01/_harvest_moon.php
و سوم من بازی نسخه دختر و پسر و !!!نیتودو !!!اگه درست نوشته باشم رو رو با ایمیجش و Emolator به شما 70MB میدم اگه می خوای بگو آپ کنم! کار خودمه و ازش مطمعنام!!
به نظر من که اصلی نیست چون شرکت دلفی روش کار کرده!:2::2:نقل قول:
حتما شما رو دعا می کنیم و امیدوارم موفق و موید باشید دوست من:5::5::40::40:نقل قول:
من بازم می گم فکر نمی کنم شهری باشه فعلا باینقل قول:
از سیوت ممنونم دوست من ولی چطوری همه رو طلایی کردی لطف کن یه آموزش بزار ما هم یاد بگیریمنقل قول:
و لطفا یه سری هم به اینجا بزنید و نظرتون رو بدید این سایت منه!
منتظر حضور گرمتون هستم فعلا بایکد:www.sepehr0912.tk
دستت درد نکنه دوست من راستی راجب سیوت خیلی خوب بود تا2پاییز خوب بازی کردی آفرین فقط اگه من جای تو بودم گاو وگوسفند ومرغ نمی خریدم که hard worker بپره با اکسچنج می آوردم آخه کی حوصله داره 6000g فقط پول یه گاوه و4000g فقط پول یه گوسفند تازه باید کلی پول واسه بزرگ کردن خونه بدیم به نظر من که اصلا نمی شه کل فصلهای سه سال رو hardworker کرد نظر شما چیه؟؟!!!!:31::31::40::40::11::11:نقل قول:
درباره شهر هم یکی میگه دوستم رفته یکی می گه رفته بودم سیو نمیدم عکس میزارم یکی میگه دوستم سیو داره 20000تومان می فروشه از این حرفا ولی من میدونم که دهکده که کارن مریض میشه میره وجود داره خودم هم رفته بودم ولی هر چی میگم کسی باور نمی کنه تازه نه مدرکی هم ندارم جز اینکه وقتی برگشتم سگا رودیدم که قیمتاشون بود:30000g,35000gحالا ما گفتیم ولی هیچ کس باور نمیکنه
مشکل ما کامل نبودن 100درصد بازیه وگرنه میره شهر :40::40::11::11:
چشم عزیزم تابعد از ظهر ساعت 6.00 یه آموزش میزارم البته من درسطحی نیستم که آموزش بدم بچه ها همه اوستان !!!!!!!:11::11:نقل قول:
من حرف شما رو قبول دارم چون خودم هم با چشمام دیدم ولی خودم نتونستم برم!نقل قول:
آموزش رفتنش و گرفتن عروسک جادویی سبز که همه چیز رو برات رایگان می کنه رو فکر کنم صفحه 415 گذاشتم دقیقا یادم نیست حالا بگذریم راستی لطف می کنی بگی شما چطوری به اونجا رفتی من دیدم ولی خودم موفق به رفتن نشدم همونجاست که Won دستگیر میشه درسته!