من که آواتارمو هیچ وقت عوض نمیکنم ولی اگه میخواستم مثل شما ها بزارم حتما smith & wesson رو میزاشتم . واقعا وقتی بو میکنم حس خوبی بهم میده ! مطمئنا اگه پولشو داشتم همیشه اینو میگرفتم و میزدم !
Printable View
من که آواتارمو هیچ وقت عوض نمیکنم ولی اگه میخواستم مثل شما ها بزارم حتما smith & wesson رو میزاشتم . واقعا وقتی بو میکنم حس خوبی بهم میده ! مطمئنا اگه پولشو داشتم همیشه اینو میگرفتم و میزدم !
اتفاقا دیروز یکی از دوستان اسمیت ونسون خرید 135 تومننقل قول:
من دیروز با یک چیز عجیب مواجه شدم.
چندتا ادکلن تست کردم که توشون اکسریوس رژ از جیوانچی بود. طرف هی اصرار میکرد اینو تست کنم و من بش میگفتم قبلا تست کردم. میگفت اینو حتما تست کن مطمئنم نظرت عوض میشه. بالاخره تست کردم و در عین ناباوری بوش با تمام اکسریوس های قبلی زمین تا آسمونن فرق داشت. میگفت ایون تکی از هنلد برام اوردن و منم گذاشتم تو مغازه و اونایی که شما تست کردی تقلبی هستند.
ولی عجب بویی داشت هر کس از اوپیوم خوشش میاد اینو هم تست کنه
لالیک شیر نشان:31: هم تست کردم. به نظر بوی بسیار خوبی داشت و مناسب کت و شلوار این جور چیزاست.
نمیشد آدم بگه شیرینه یا تلخ و گرمه یا خنک. به نظر پخش بوی خوبی داشت. بالاخره نمردیم و از این لالیک یک ادکلن خوب دیدیم:31::46::27:
فرید جان به نظرت برای چه رده سنی خوبه؟نقل قول:
اونی که تست زدی پرفیوم بود یا تویلت؟
در کل بخرم یا نخرم؟:10:اینجا گیر نمیاد میخوام ببینم اگه خوبه برم دنبالش:27:
(علی جون منو اغفال کرده میخوام یکی بگیرم:31:)
بچه ها نظرتون درمورد دوان از دی اند جی چیه ؟
آره اون زیریوس روژ خیلی فرق داره.منم دوستش دارم:31:100 میلش 50 تومن بود.الان میگه 70.نقل قول:
لالیک کله شیر هم دوست دارم.خیلی نمیتونم توصیفش کنم ولی به قوله خودت همه رو با هم داره:31:قیمتش هم خیلی خوبه 55-60 تومن برایه 125 میل:20:
wooooow از کجا این قیمت خرید ؟نقل قول:
اتفاقا دیروز یکی از دوستان اسمیت ونسون خرید 135 تومن
من چند ماه پیش 65 خریدمش !
چه کنیم دیگه :27:نقل قول:
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
من بوش رو دوست دارم.موندگاریش هم خوبه.بویه خوشمزه و شیرینی داره.ولی پخش بو نداره.نقل قول:
خیلی دوست دارم این ادکلن وارواتوس من رو داشته باشم اما متاسفانه اینجا گیر نمیاد
فرید جان میگفتی به من.این اسمیت ویسون رو فکر کنم هنوز بشه 70 گرفت.:41:
پس فایده نداره:41:نقل قول:
سلام
این دو تا ادکلن موندگاری و پخش شوندگی خوبی دارند؟
برای فصل بهار مناسب اند؟
با سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه پخششون بد نباشه ولی اصلا موندگاری ندارن.:31:نقل قول:
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
برایه کلکسیون خوبه.راستش یکم صابون امپریال لیدر (زرد )بویه اونو میدهنقل قول:
تو این هفته بازم میرم بینم چیز درست و حسابی گیرم میاد بخرم یا نه این لانوییت رو خیلی تعریفش رو شنیدم اما میگن اصلا موندگاری نداره :13:
نقل قول:
با این وجود برای بهار شما چی پیشنهاد میکنید؟ موندگاری بالا و پخش شوندگی و تک بودن، قیمت مهم نیست.
ممنون
سلام دوستان
یه عطر یا ادکلن که دارای بیشترین فرومون مردانه باشه معرفی کنید لطفا.
قیمتش هم مناسب باشه
ممنون
پلو بلونقل قول:
پلو بلک
بلو د شنل..
اینها خیلی تک نیستند ولی برای استفاده روزانه توی بهار خوب هستند...
اگر کار تک میخواید بهتره عطر گرم بگیرید...البته فقط برای شب خوبه در بهار..
خوب امروز دوتا عطر رو بو کردم که فروشنده می گفت خرید قبل هست به خاطر همین با این قیمت میداد در مورد کار های این مغازه هم نظری ندارم که فیک هست یا اصل چون گذری بود در هر صورت اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قیمت 130 ابتدا بوی تندی داشت
ولی بعد خیلی خوب شد چیزی که کاملا مشهود بود بوی خیار بود ودر اخرترکیبی از بوی خیار و وانیل بود (وانیل بیشتر)
و بعدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قیمت 170 تومن 100 میل از ابتدا تا اخرتند و اسپایسی و خنک که زیاد خوشم نیومد بوی رایجی به نظرم هم هست
واینکه بلاخره لالیک مشکی رو بقول دوستان بوییدم که اصلا باحال نبود(عطری سردردزا برای تمام فصول )
بچه ها به نظرتون تام فورد گری وتیور بهتره یا بلو شنل از همه نظر کدوم خرید بهتریه
من وتیور رو زیاد دوست ندارم ولی مطمئنا تام فورد بهتره.:31:نقل قول:
به شخصه از گری وتیور خوشم نمیاد...نقل قول:
اما....
با توجه به سلیقه شما و همینطور آب و هوای بندر عباس فکر میکنم گری ویتیور رو دوست داشته باشید...
گری ویتور یه عطر با نوت خالص وتیور هست ...بویی تلخ و تازه و زمینی(احساس میکنی داری ریشه وتیور که بهش آب زده شده رو بو میکنی) که طرفداران زیادی داره...فوق العاده بویی نچورال و طبیعی داره...مطمئنا از مواد با کیفیت ساخته شده...یه عطر در کلاس نیچ به نظرم هست ...
ماندگاری و پخش بوشم خوبه...خیلی ها به عنوان بهترین عطر وتیور قبولش دارن...و البته بعضی هم خوششون نمیاد...کلا یه عطر خاص هستش...
در اون طرف..
بلو د شنل یه عطر عامه پسند هست ..یه عطر ازنیک با بوی گریپ فروت..این همه چیزی هست که من از بلو د شنل گرفتم...مسلما درش ادویه بکار رفته ولی به نظرم اصلا یه عطر تند و اسپایسی به حساب نمیاد...چون حالت ازنیک داره خیلی از آقایون حتی بوش رو متوجه نمیشن برعکس خانم ها خیلی خوب بهش عکس العمل نشون میدن و خیلی محبوبه بین خانم ها (این خاصیت عطرهای ازونیک مثل آونتوس و سیلور مانین و....هست)
مطمئنا یه عطر با بوی معمولی و دلنشین هست که مشابهش هم زیاد بوده ولی بدون شک از مواد با کیفیت تری ساخته شده نسبت به عطرهای مشبابهش...کلا این عطر به طرز جالبی معمولا هیچ کسی رو از خودش ناامید نمیکنه .این سیاست سال ها اخیر شنل هست که عطر هایی با کیفیت نسبتا خوب و عامه پسند تولید کنه تا بتونه فروش زیادی بکنه...و همانطوری که دیدیم این عطر هم مثل آلور اسپرت خیلی زود تونست بازار عطر دنیا رو تصاحب بکنه..
بعید میدونم ازش بدت بیاد...ولی احتمالش هست خیلی هم راضیت نکنه...
اولین بار که بلو شنل رو بو کردم عطری با نوت ابتدایی چیزی شبیه لیمو بود ولی دوبار جاهای دیگه که امتحان کردم یه عطر کاملا اسپایسی بود اتفاقا الان دسته بندی فرگرنتیکا رو میدیم اونام جزء فرش اسپایسی بیشتر میدونن حالا نمیدونم شاید از قضا دفعات قبل از جمله ایندفعه فیک بودن :41:
moli_ahmad
خیلی دوست دارم این ادکلن وارواتوس من رو داشته باشم اما متاسفانه اینجا گیر نمیاد.
اینجا جان وارواتوس هست. اگه خواستی واست سوال کنم. در ضمن بین گری وتیور و بلو دشنل ماندگاری بلو دشنل بیشتره. با این حال گری وتیور بوی دلنشین تری داره.
دوست عزیز لالیک ادکلن بسیار خوبی هست ( البته به نظر من و اطرافیانم )نقل قول:
Enqro noire رو شما تست کردی ؟
به نظرم حتما یه سری enqro noire رو تست کنید نظرتون عوض میشهنقل قول:
خب ادکلن بستگی به سلیقه هر کس داره.منم دوستش ندارم.اتفاقا همین encre noire منظوره.وگرنه اوننقل قول:
لالیک سفید و کله شیر چیزایه خوبی هستن.
اخه تو همین تاپیک هم اکثر نظرات موافق هست با enqro noire ولی همینجور که فرمودید نظرات متفاوت هست ؛)
اقا صالح تشکر اگه گذارت به بازار افتاد سوال کن ممنون.راستی به نظرت بوش چطورهنقل قول:
دوستان تصمیم دارم برای عید یکی از این عطر ها بخرم لطفا راهنمایی کنید
از نظر پخش و ماندگاری بیشتر نظر بدین چون همشونو دوست دارم شایدم دوتاشو گرفتم
ایشی میاکی آبی -- اینو تابستون تست کردم و اگه الان نخرم حتما بعدا میخرم
ambre از baldessarini -- تازه تستش کردم از بوش خیلی خوشم امده
ch--- بوی خوبی داره ، خیلی شبیه 212 آبی که قبلا داشتم اما قوی تر
ایف سن ... لانوی همون شیشه مشکیه
هوگو بوس -- bottled night for men
کرید --اریجینال سانتال اینو خیلی دوست دارم ولی واقعا برای من گرونه 254:18: اما خداییش اگه پول دستم بیاد حتما میخرمش ، پس از چندتای بالا بگین
ممنون
نقل قول:
من 5 ماه پیش یه مینی ازش خریدم ، اولش بوی فرش و خوبی داره ولی موندگاری تعطیله :41:
فرید جان رومانس که گیرمون نمیاد نظرت در مورد رومانس سیلور چیه؟
یکی از بچه ها چند تا پست قبل گفت عطر ازنیک ، یعنی چی ؟نقل قول:
عطر ازنیک
کدوم عطر ها ازنیک هستن ؟ (ارزوناشون کدوماس ؟)
امروز باز فارنهایت ابسولوت رو بو کردم.وای چقدر اینبار خوشم اومد:31:هر ادکلنی اگه تو زمان و موقعیته درستش استفاده بشه عالیه:20:
ببخشید دیر جواب دادم. adsl دوره اش تمام شده بودنقل قول:
به نظر من مناسب 25 به بالاست. کلا ادکلن تیزی بود. دقت نکردم پرفیوم بود یا تولیت ولی حدس میزنم پرفیوم بود چون کمی تیره به نظر میرسید.
به نظر من تا 65 تومن ارزش خرید داره
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
خودم هم نمیدونم از کجا خرید. ولی امروز قیمت کردم 110نقل قول:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
من که برای خودم نمیخواستم. دوستم خریدنقل قول:
ایشی میاکی رو تست نکردمنقل قول:
و ch هم بو من که خوشم نمیاد
لانویت پرفیوم رو اگر بگیری موندگاریش از بقیه بیشتره
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
اطلاعی از این ندارم و نتونستن تستش کنم. ولی از ترکیباتش به نظر میاد اینم باید با حال باشهنقل قول:
مگه سیلور رو گیر اوردی؟
ازنیک به اون دسته از عطرها گفته میشه که موقع بو کردنشون حس تازگی مثل فرو دادن هوای تازه و خنک یا حتی حس آب خنک به آدم دست بده که این دومی تو دسته aquatic, oceanic هم میتواند باشد.نقل قول:
adidas ice dive میتونه تو این دسته باشه. ازاین ارزانتر سراغ ندارم. کار خیلی خوبیه بنظرم.
منم خوشم اومد ازش:31:نقل قول:
اقا فرید از ambre اطلاعاتی داری ؟تو کدوم دسته قرار میگیره؟ من تست کردم خیلی خوشم امد ولی نمیتونم بگم چه بویی میده:20:
تو كه خودت عكس آواتارت(كول واتر) پدر همه عطراي ازونيكه:31:نقل قول:
فكر كنم آكوا بولگاري مثال بهتري باشه براي اين دسته...البته يه فرقي بين آكواتيك و ازونيك هست اونم اينه آكواتيك بيشتر به آب دريا شبيهه اما زونيك به بوي هواي شرجي و مرطوب شباهت داره....بهترين مثال براي عطراي ازونيك عطر Wood wet ocean هستش...
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
ارزونترين و بهترين عطر تو اين دسته عطر Vice از اجمل هستش....اصلا كلا تو عطراي قيمت مناب و در بين همه شون اين عطر vice رو از از همه بهتر ميدونم...خداييش به نسبت قيمتش خيلي عالي و خوبه...من ديگه برا سر كارم فقط ازين ميزنم و همه تو كفشن...اونم تنها با 18 تومن قيمت...حيف كه خيلي كم پيدا ميشه...خداييش اگه خواستي عطر قيمت خوب بخري ازين 2 تا بخري بهتره تا دو برابرشو بدي و مثلا سيلور سنت رو بگيرينقل قول:
الان vice شده 29 تا 31 شما کی 18 خریدی؟نقل قول:
ولی بوی باحالی داره . ولی رو پوست من موندگاری نداره
نه بابا اینقدر نشده.نهایت 22.:31:نقل قول: