من خودم كه ترخيص گرفتم ولي براي دوستاني كه با هم اعزامي تير بوديم ،حقوقشون اول مهر واريز شده بودنقل قول:
احتمالا شما شماره حسابت رو به يگان خدمتي اعلام نكردي
Printable View
من خودم كه ترخيص گرفتم ولي براي دوستاني كه با هم اعزامي تير بوديم ،حقوقشون اول مهر واريز شده بودنقل قول:
احتمالا شما شماره حسابت رو به يگان خدمتي اعلام نكردي
بله دارمنقل قول:
پادگان مدرس کجاست؟
اخ چقدر دلم گرفته پس کی این سربازی تموم میشه ! من حدود 4 ماهم رو گذروندم 14 ماه مونده !
خسته ام از تلخی شب
آدرس دقیقشو نمیدونم، سرچ کنی پیدا میکنی،نقل قول:
کارت 45 روزه داری که دیگه مشکلی نیست، یه 1 ابان که بیای ورزشگاه ، می فرستنت یه پادگان اموزشی ، یعد یه امتحان ساده و یه میدون تیر و .... بعدشم آموزشی تمام.
میری خونه بعد چند روز میری یگانت
دوستان کسی بهترین مسیر ( ترافیک نداشته باشه،سریع برسی،هزینه کمتر) رفتن به پادگین 06 رو از کرج میدونه؟
آخییییییییییییییییییییییی ییییش ! بالاخره آموزشی تموم شد ! دوستان اگه شهدای کرمانشاه افتادن بگن تا در مورد حال و هواش بگم براشون.
اگه بخواین با مترو برین باید برین ایستگاه قلهک از اونجام یه تاکسی داره واسه 4راه پاسداران 500 توماننقل قول:
اما از اونجا که صبح ها با مترو نمیرسین بهترین راه اینه که از کرج مستقیم بیاید ونک از اونجام با یه ماشین تا 4 راه پاسداران که میشه همون پادگان صبحا از این مسیر خیلی سریع (در حد 40-50 دقیقه) میرسین
بالاتر از شهرک خاتم هست.از میدون کرج هم اتوبوس هاش هست.برای سپاه باید باشه؟نقل قول:
اطلاعیه جدید گروه ناجا :
كاهش مدت انتظار مشمولين براي اعزام به خدمت دوره ضرورت گروه ناجا- مشمولان متقاضي تعجيل در تاريخ اعزام به خدمت دوره ضرورت مي توانند، براي اعزام در ماه هاي آبان و آذر سال جاري از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) اقدام نمايند. سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد: در پي درخواست هاي مكرر مشمولين مبني بر اعزام زودتر از موعد مقرر و با توجه به ظرفيت ايجاد شده در نيروهاي مسلح به اطلاع مي رساند: آندسته از مشمولان كه برگ آماده به خدمت به تاريخ سه ماهه آخر سال جاري و سه ماهه اول سال 1391 (متولدين سال 1371) را در دست داشته و تمايل به اعزام به خدمت در ماه هاي آبان و آذر سال جاري را دارند، مي تواننددرخواست خودرا به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) محل سكونت، خويش ارائه نمايند.
سلام من شرایط معافیت کفالت رو داشتم پدر 59 سال تمام تمام کارهاشم انجام دادم فردا نوبت دادگاه دارم به نظرتون اونجا باید کار خاصی بکنم ؟
دوستان یه سوال. الان من تو مرخصی هستم و چند روز دیگه باید خودمو به یگان معرفی کنم. باید درجه ها و علائم رو به لباس نصب کنم و برم یگان یا نه ؟
سلام لطف کن در رابطه با کارای کفالت توضیح بده. از تاریخ پست کردن مدارک تا دادگاه چه قدر طول کشید؟
سلام
بچه ها یه فرد متاهل با مجرد فرقشون توی سربازی چیه ؟!
بله باید مثل یه نظامی واقعی برید.نقل قول:
علیکم السلامنقل قول:
بله تفاوتهای وجود داره و کمی هوای شما متاهلها رو دارن (در مورد مرخصی اخر هفته و انجام ندادن کارهایی که کمی برا یه ادم کسر شان هست)
دوست لیورپولی عزیز
من شنیده بودم محل خدمت هم توی شعر زندگی آدم میفته
مثلا تهرانی دیگه نمیفته شمال
این درسته؟
کارهایی که برا آدم کسر شانه چیا هستن؟!
قانونش هست ولی به هیچ وجه منتظر نباش که تو شهر خودت بیوفتی!!!! این قانون فقط روی کاغذه ولی در عمل اتفاقات دیگه ای میوفتهنقل قول:
خودت میری میفهمی!؟ وقتی یه آدمی که 4 کلاس سواد هم نداره بهت یه سری کارهایی میده که به شخصیت ادم گاهی توهین میکنه
وقتی با مدرک فوق لیسانس یا لیسانس بهت بگن برو زیر دست یه سربازی که تا کلاس چهارم ابتدایی درس خونده کار کن و اون بهت دستور میده فلان کارو بکن و فلان کارو نکن اونم فقط به خاطر اینکه پایت بالاتر از توئه اونوقت متوجه میشی یعنی چی؟؟! وقتی اون سرباز بهت یه تی میده دستت و میگه برو دستشویی رو بشور و خودش بالا سرت می ایسته و شروع میکنه بهت خندیدن و شکلک در اوردن میفهمی!!!
البته خدارو شکر کسی نتونست اینکارارو با ما کنه ولی دیدم سربازای لیسانسه که به این گرفتاری دچار شدن!!!
بچه ها اول ابان اعزامم سپاه افتادم .
حالا ارشد هم قبول شدم . جریان این تحصیل حین خدمت چیه؟
باید اعزام رو لغو کنم ؟
سلام کسی میدونه تو پادگان شهید هاشمی نژاد مرخصی شهری میدن یا نه(پنج شنبه،جمعه ها)؟؟یه سوال دیگه:قبل از اعزام سرمونو با شماره چند بزنیم؟؟؟
موهاتونو با شماره چهار بزنید. میتونید با هشت هم بزنین اما اون موقع وسطهای آموزشی باید یه بار دیگه اصلاح کنین.نقل قول:
دوستان آرم "نیروی زمینی سپاه پاسداران" باید بازوی چپ نصب بشه یا بازوی راست ؟
سلام دوستان خسته نباشید، من دیماه سال 85 دوره ی آموزشی رو گذروندم ، در پادگان شهید بهشتی شیروان (مقاومت سپاه) و گواهی پایان دوره رو دریافت کردم، و پس از 5 روز که در یگان بودم دانشگاه قبول شدم و 4 سال درس خوندم، الان اول آبانماه باید برم باغرود نیشابور
آیا من که آموزشی رفتم بازم باید آموزشی رو کامل بگذرونم ، یا نه؟
اگه کسی میدونه خواهش میکنم جواب بده
سلام دوستان خسته نباشید، من دیماه سال 85 دوره ی آموزشی رو گذروندم ، در پادگان شهید بهشتی شیروان (مقاومت سپاه) و گواهی پایان دوره رو دریافت کردم، و پس از 5 روز که در یگان بودم دانشگاه قبول شدم و 4 سال درس خوندم، الان اول آبانماه باید برم باغرود نیشابور
آیا من که آموزشی رفتم بازم باید آموزشی رو کامل بگذرونم ، یا نه؟
اگه کسی میدونه خواهش میکنم جواب بده
بچه ها امروز زنگ زدن خونمون و گفتن من فردا 7صبح باید برم سپاه
کسی میدونه چرا زودتر بهم زنگ زدن؟
چیکار دارن؟
من 45 روزه رو گذروندم و از طریق بسیج دانشجویی برگه سبزم رو دادم برای پذیرش سپاه.
من تو اموزشی خودم یه هم دوره داشتیم با شرایط شما که بعد از یه ماه اموزش دیدن تقسیم شد(وسطه دوره) احتمالا ماله شما هم اینجور بشهنقل قول:
ممنون داداش، شما سپاه بودین یا ارتش یا نیروی انتظامی؟نقل قول:
این دوستمون نیروی انتظامی بودننقل قول:
یگان امداد!
سلام. من اعزامم 1 آبان هست افتادم شهدای کرمانشاه. دوستان اطلهعاتی در مورد این پادگان دارن؟ آیا لیسانس و فوق لیسانسها با هم هستند؟ یا جدا ؟
با سلام به همه و تشکر از دوستانی که سوالی قبلیمو جواب دادن.
دوستم که داره اول آبان میره جهنم سبز! (محمد رسول ا... بیزجند!)، منم چند وقت دیگه راهیم.
فکر کنم یه سوال موند که کسی جواب نداد. من اگه بخوام 18 دی اعزام بخورم، با توجه به اینکه غیبت دارم و انصرافی دانشگاهم(میشم دیپلم فکر کنم) چه وقتی دفترچمو بفرست احتمال اعزام واسه 18 دی بیشتره؟ کسی میدونه الان اگه دفترچه بفرستیم کی تاریخ اعزاممون میشه؟ دوستان پیشنهادی دارن؟ واکسنو کی بزنم؟ درسته که وقتی دفترچه میفرستیم باید 3 هفته از تاریخ واکسن گذشته باشه؟
و یه سوال دیگه، البته بیشتر پیشنهاده تا سوال! من میخوام یه سری مطلب راجع به سربازی بخونم تو اینجا، فکر میکنین مفید باشه که یه کتابچه کوچیک pdf درست کنم از این مطلب واسه اینجا؟ گفتم من که دارم میخونم اینارو، این مطالب آخرو یه جا جمع کنم واسه دوستانی که بعدا میخوان بخونن. البته نمیدونم اینکار با قوانین ایجا جور در میاد یا نه. اگه مسئولای فروم هستن لطفا اطلاع بدن چطوری.
البته با توجه به اینکه قوانین عوض میشه، تاریخ مطالبو باید بزارم که معلوم شه اطلاعات واسه کیا بدرد میخوره. پیشنهادی هم اگه دارین بگین لطفا.
با آرزوی سلامتی و موفقیت
سلام دوستان.
من با اینکه سابقه بسیج ندارم ولی با پارتی تونستم به سپاه درخواست پذیرش بدم.ولی اون آقایی که پرونده مو تحویل گرفت،گفت بهتره اعزامتو یه دوره عقب بندازی(اعزامم 1دی هست و یه بار تمدید کردم.قبلا 1 آبان بودم) تا با کارت بسیج فعال بتونی دوره تکمیلی که دیماه برگزار میشه شرکت کنی تا هم آموزشی نخوای بری و هم خیالت راحت باشه که میافتی شهر خودت(همونجا که درخواست دادم) وگرنه اگه تکمیلی نرفته باشی معلوم نیست بعد آموزشی موقع تقسیم کجا بندازنت.دوستانی که تجربه پذیرش از سپاه رو دارن لطفا راهنماییم کنن.چیزایی که اون آقا بهم گفت واقعیت داره؟(درمورد تقسیم بعد از آموزشی)
ممنون
نقل قول:
سلام
ایول :26::26::42::26:بالاخره یه نفر پیدا شد باغرود نیشابور 10/1 آقا خوشبختم،شدیم 2 نفر.راستی شما از کجا میدونی اونجا افتادی؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز. من هم آموزشی این پادگان بودم و تازه دورمون تموم شده. عرض کنم که در کل پادگان خوبی هستش. قبلا معروف بود به هتل شهدا اما الان با عوض شدن فرمانده کمی سختگیر شدن. معمولا فوق لیسانس و دکترا رو سعی میکنن گردان جدا سازماندهی کنن ولی الزاما اینطور نیست. دوره ما به دلیل رژه 31 شهریور تقریبا بیشتر کلاسها و اردو و اینجور چیزا حذف شد. اما برای شما دوره سختی رو پیش بینی میکنم. به خصوص اردو که باید تو هوای سرد بخوابید. حتما لباس گرم ببرین. در کل انتظار آسونی رو نداشته باش که جا نخوری. سوالی بود در خدمتم.نقل قول:
بچه ها من اعزامم 1 آبان هست یا در واقع بود که دانشگاه قبول شدم حالا سوالم اینه که اگه تا 1 آبان معافیت تحصیلی صادر نشه غیبت می خورم؟؟
شما الان دانشگاه ثبت نام کردی؟ یا فقط قبولیت اومده؟؟نقل قول:
تا اونجایی که میدونم شما هر چه سریعتر برید قسمت نظام وظیفه دانشگاهتون و برگه سبزتون هم بهشون میدید و اونا خودشون یه نامه بابت قبولی میدند و با برگه سبز و مدارک دیگه که بهم منگنه شده سریعا باید ببرید به پلیس + 10 محل تحصیل تون و اونجا هم با مسئولش صحبت کنید که همون موقع براتون ثبت کنه و رسید پلیس + 10 رو برای معافیت تحصیلی ازشون بگیرید.البته برای خودم اینطوری بود و قبلش ثبت نام هم کرده بودم.نقل قول:
پ.ن :در هر صورت غیبت نباید داشته باشید تا براتون معافیت تحصیلی صادر بشه
پذیرش شدی یا فقط درخواست دادی اگه پذیرش شدی با پارتی باید بیفتی شهر خودت جون اونجوری دیگه پذیرش معنا نداره اگر بسیج تکمیلی داشته یودی نیازی به پارتی نبود پارتیت کلفت باشه حله کلا پذیرش شدی حلهنقل قول:
دوست عزیز چطور سابقه بسیج نداری میخوای با کارت فعال دوره تکمیلی یا همون کفایتو بری ؟من دوتا اشنامون بدون بسیج جفتشونم اشنا داشتن بعد اموزشی هم افتادن تهران شهر خودشون تازه غیبتم داشتن بگو اگه قراره شهر دیگه بیافتن چرا پذیرش میکنن؛من خودم پذیرش سپاهم 1 ابان میرم اموزشینقل قول:
مراحل شرکت در دوره تکمیلی:نقل قول:
گرفتن کارت عادی بسیج ----> گرفتن کارت فعال بسیج ----> شرکت در دوره تکمیلی البته دقت کنید زمان شرکت در این دوره باید حداقل 6 ماه قبل از اعزام باشد.
من دانشگاه ثبت نام کردم مدارک هم کامل تحویل دادم . خدشون گفتن واسه معافیتت اقدام می کنیم . غیبتم که تا حالا ندارم .نقل قول:
نیاز نیست 6 ماه قبل باشه. دوره آموزشی ما یکی بود تکمیلی رفته بود هنوز کارتش نیومده بود. به محض آمدن کارت ترخیص شد.نقل قول:
با سلام
من امروز رفتم کمیسیون پزشکی برای مشکل روانپزشکیم که از سه تا دکتری که باید امضا میکردن دوتاشون امظا کردن گفتن معاف موقتی و دکتر سوم امروز کار داره نمیاد که امضا کنه
میخواستم ببینم معاف موقت یعنی چی؟
اگه میشه شرایطشو برام کامل بگین که چطوریه این معافی؟َ