یه سوال! هنوز اسم "کیمیاس" رو یادته؟؟؟ فکر نکنم کسی بدونه چی میگم..... اما احتمالا خودت بدونی...... حالا میدونی یا نه؟
آره!!!!!خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه سوال! هنوز اسم "کیمیاس" رو یادته؟؟؟ فکر نکنم کسی بدونه چی میگم..... اما احتمالا خودت بدونی...... حالا میدونی یا نه؟
آره!!!!!خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد گروه Evanesence چیه ؟
سلام کيميا جان اول صندلی نشنو رو بهت تبريک ميگم بعد عيدو پيشاپيش هم تبريک ميگم
و اميدوارم ساله خوبی داشته باشی اگه دوست داشتی سوالايه منو هم جواب بده
1-نظرت در مورده من چيه؟
2-چند تا از تاپيکايی رو که من زدم رو ديدی ؟
3-با کدوم از بچه هايه پی سی بيشتر دوستی؟
4-برايه ساله جديد چه برنامه ايی داری؟
اينا رو جواب بده اگه عمری بود بازم ميام
سلام خانم کوچولو خوبی
1=تا چه حد rsh رو میشناسی و ایا تاپیکهاشو دیدی
2=نظرت در مورد این اشعار چیه
توانا بود هرکه دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود
بنی ادم اعضای یگدیگرند که سر یک ریال سر هم میپرند
موفق باشی
دو تا سوال
نظرت در مورد دخترهاي هم سن شماكه دوست پسر مي گيرن چيه؟
اصلا دوست پسر داري؟
کیمیا جون بازم سلام
1- عروسک دوست داری ؟
2- اهل موسیقی هستی؟ ساز خاصی را بلدی؟
3- خواننده مورد علاقه ات از مجازها ؟
4- بهترین کتابی که خوندی ؟
5- شعر دوست داری ؟ شاعر مورد علاقه ات ؟
6- به شانس چه قدر اعتقاد داری ؟
7- نظرت راجع به مومن خدا چی بود ؟
بازم ممنون از وقتی که می ذاری
سلام كيميا جون خوبي خانوم؟ :11::40:
سلام مدیر گل!!مرسی شما خوبی؟
خوشحالم كه روي صندلي داغ هستي. :20:
چند تا سوال هم از طرف من:
اگه منظور دبیرستان هست که ریاضی فیزیک....ای تلاشم رو میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- به كدوم رشته ي تحصيلي علاقه مندي؟ براي اين كه قبول شي از الان برنامه ريزي داري؟
مطمئنا طبیعت
- در صورتي كه وقت آزاد داشته باشي ترجيح ميدي پاي سيستم باشي يا بزني به طبيعت؟
تا حدودی
- اهل فيلم هستي؟
من فرانسه رو خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- به يادگرفتن زبان هاي ديگه علاقه داري؟ كدوم ها؟
یه مدت چون کارام زیاد شده نمی تونم جدی ادامه بدم ولی به زودی دوباره میرم سراغش
- زبان انگليسي رو جدي دنبال مي كني يا در حد مدرسه؟
آره!فوتسال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اهل ورزش هستي؟ چه ورزشي؟
خوبه!به نظر من یکی از قشنگ ترین ورزش هاست
- ميونت با شطرنج چه طوريه؟
م مثل مادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- يه فيلم جالب ايراني نام ببر.
گیاه شناسی و مرجع پی دی اف
- يه تاپيك توي انجمن علمي كه جالب بوده به نظرت نام ببر.
ممنونم عزيز
خواهش میکنم عزیز
سال نوي خوبي داشته باشي و موفق و پيروز باشي :11::40::10:
شما هم همین طور ممنون از سوالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
سلام
بهترین کتابی که خوندی؟
کیمیاگر!
بیشتر با چی رفت و آمد می کنی؟
تاکسی و ماشین مامانم
چه شناخت یا تصوری از یه محیط دانشگاهی در ایران داری؟
من یه کلاس میرم تو دانشگاه علامه برگزار میشه والا اون جا که همه آزادن و صفا دیگه!
چه تصوری از یه استاد دانشگاه در ایران داری؟
همون تصوری که از یه معلم دارم
میونت با مسافرت چطوره؟
عالیه!عاشق سفرم
نظرت درمورد فسنجون چیه؟
شیرینش خوشمزه است
دوست داری چیکاره شی؟
من برنامه نویسی و کلا کامپیوتر خیلی علاقه دارم
جالبترین اسمایلی که دیدی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
خواهش میکنم!
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
يك تجربه كه فكر ميكني ديگران اون رو تجره نكردن ولي راي تو اتفاق افتاده رو برامون ميگي؟
سلام کیمیا خانم ... خوبی شما ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تا بروبچ سوالارو تموم نکردن منم بپرسم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اسم کیمیا رو کی واستتون انتخاب کرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- من قبل از اینکه بدونم چند سالتونه فکر میکردم 25 رو رد کردین ! میتونین حدس بزنین چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- ظاهر نام کاربریتون رو خودتون انتخاب کردید یا جایی دیدید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- صفر یا یک ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- تو این سنو سال BF دارید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا این چیزا رو قبول دارید ؟
6- سیرت زیبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا صورت زیبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
7- از آواتارتون و امضاتون احساس کردم حالتون گرفته ! آره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- شما نمیدونی چرا من shocked شدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه سوالات بستگی به جواب دادنتون داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بانو كيميا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-دنيا آبي هست يا قرمز ؟ يا يك رنگ ديگه ؟
2-يعني چي ؟نقل قول:
و چه امید عظیمی به عبث انجامید...!!!
اميد بزرگي داشتي كه به سرانجام نرسيده ؟
3-Wisdom يعني چي ؟
4-Wookman يعني چي ؟
5-Civick يعني چي ؟
6-عشق رنگ داره ؟
7-عشق هنوز هم واژه مقدسي هست ؟
8-دوست داري يك تويتا 2006 بهت بدن ولي يك سال از عمرت كم بشه ؟
9-باغ لواسون دارين يا باغ كرج ؟
10-روستاي "سبوبزرگ " كجا هستش ؟ ( راهنمايي : از روستاهاي ايران هستش !!! )
11-اگه بهت بگن حق انتخاب داري يكي از سفر هاي زير رو بري كدوم رو انتخاب ميكني ؟ كه 1 ماه بري مكه ، يا يك ماه بري نيويورك
12-به نظرت منجي بشريت چند سال ديگه ظهور ميكنن ؟
13-اين سوال نحس هستش !!!
14-ريس جمهورت رو چند تا دوست داري ؟
15-اگه يك روز علي دايي بشه مربي پرسپوليس خوشحال ميشي يا مخالفت ميكني ؟
16-هواي سرد يا هواي گرم ؟
18-اگه الان بهت بگم درياچه سد لتيان فقط 1/3 توش آب هستش كمتر آب مصرف ميكني با فكر ميكني دارم دروغ ميگم ؟
19-اگه يك روز بخواي " دو نفره " قدم زدني بارون بهتره يا برف نم نم ؟
20-تا حالا 20 تا 20 پشت سر هم اوردي ؟
مرسي وقت گذاشتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک پیرمون کردین رفت پی کارش......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اصلا این اسماعیلی!!!رو کی باب کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دستم بهش برسه........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البوم عکس بوووووا ساویس :نقل قول:
اینم الانش >> ریششو رنگیده >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من باز با سوال همیشگیم اومدم !!!
تا حالا فکر کردی چرا ؟
موفق و پیروز باشید
جاوید
همین دیگه........تو بیدی !!!!نقل قول:
بااون مامان بزرگ فاروم!!!
دیگه فعلا ....از موضوع تاپیک خارج نشیم که یا سعیدرونالدو میاد کارت زرد نشونمون میده یا بهروز یه خمپاره میاندازه طرفمون.......
اما رامبد اگه بیام کرمونشاه ....سرهمون چهارراه اجاق ......دارت میزنم!!!
منو ميشناسي؟(مهم نيست) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد چیزی در موردت نمیدونم
2-كم مياري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!
3-ميري بهشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!
4-نماز مي خون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ي؟
سعی میکنم بخونم
5-نظرت در مورد حجاب؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی واقعا عقیده داشته باشه اون جوری خوبه ولی با زور به کسی نمیشه تحمیلش کرد
6-يهترين نويسنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم
7-دايال آپ يا دي سي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیال آپ
8-نظرت راجع به عربي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سخته ولی بد نیست
9-دكتر مصدق رو دوست داري؟
اوهوم!
10-از صداي سخن عشق نديدم خوشتر......توچطور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز بهش نرسیدم
11-قشنگ ترين آهنگ عمرت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیتونم انتخاب کنم......آهنگ های سیاوش قمیشی:8:
12-يه بيت شعر كه خيلي روت تاثير گذاشته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حضور ذهن ندارم الان
14-كجاها رفتي؟
اصفهان شیراز مشهد همدان و...
15-گوشي داري؟چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره...w550i
16-اگه بن بشي چيكار ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه یوزر جدید میسازم
17-يك ميليارد پوند بهت بدن چيكار ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزایی که لازم دارم میخرم بقیه اش رو میدم به اونایی که ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18-بزرگترين شخصيت تاريخ ايران؟
کوروش
19-واسه عيدي چيكارا كردي؟
عیدی دادن منظورته؟من که خودم از همه میگیرم:31:
20-هفت يا سيزده؟
هفت!!!
21-بهترين خواننده ايران؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیاوش قمیشی
22-بهترين خواننده دنيا؟
کریس دی برگ...سلن دیون
23-بزرگترين موزيسن؟
نمیدونم
24-اول خدا بعدش........؟
مادر پدرم
25-كي رو از همه بيشتر دوست داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مامانم
26-يه جوك با حال بگو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27-بزرگترين سوني عمرت؟
یه روز سوار اتوبوس شده بودم بعد یکی گفت میخوام فلان ایستگاه پیاده شم گفت شما بلدی؟گفتم آره بعد 2 تا مونذه بود به اون ایستگاه اشتباهی گفتم این جاست بعد که رفت بغل دستیم گفت دو تا ایستگاه بعد باید پیاده میشد....کل اتوبوس زدن زیر خنده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
28-ورزش كاري؟(چه ورزشي)
فوتسال
29-كدوم درس رو از همه بيشتر دوس داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریاضی
30-از آمپول مي ترسي(من خودم مي ترسم)؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره!
31-مرد برتر با زن؟
زن!
32-نظرت در مورد گارانتي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نباشه که دیگه هیچ!
33-نظرت در مورد آنجليا جولي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشگله ولی .....:13:
34-كتك خوردي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!
35-كجايي كلاس ميشيني؟
میز اول
36-بهترين فيليمي كه تا حالا ديدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم نیست!انجمن شاعران مرده
37-يه جمله به انگليسي بگو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
life like riding a bicycle,To keep your balance,You must keep moving!
38-تريپ خفن چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی که فرق بکنه
39-خوشتيپي؟
آره بابا!میرم بیرون همه فرار میکنن!
40-رفتي تو توهم؟
نه!
41-نظرت در مورد امضايي من چيه؟
قشنگه!
42-خوشگل مي رقصي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بد نیس
43-تا حلا اسكول شدي؟توسط كي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره یکی از دوستام
44-نظرت در موردجعفر؟
خیلی دقیق و مسئولیت پذی
45-قشنگ ترين احساسي كه داشتي؟
مطمئن باش عشق نبوده!
46-فكر ميكني بدترين اتفاق عمرت چي بوده؟
زلزله ی بم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
47-يكي رو پيشنهاد كن كه بن بشه؟
خودم!
48-اگه ملكه ايران بودي چيكار مي كردي؟
گداها رو از تو خیابون جمع میکردم
49-يه عيدي يهمون بده؟
بعدا!
40-يه دست خط بزار؟
بعدا!
41-بهم عيد رو تبريك بگو تا برم!!!!!
جالا چون اصرار میکنی باشه!
سال نو مبارک!
عزیز
1.تا حال اومدی اصفهان؟
1.5اگه اومدی کجاها بیشتر دوس داشتی؟
2. شهرام ناظری گوش می کنی؟
2.5. اگه جوابت مثبه .. کودوم البومشو دوست داری؟
3. به نظرت موارد زیر چه رنگی هسند؟
خدا
فردا
دیروز
مادر
بوی گندم
پیری
ممنون از وقتی که می ذاری
سلام بر بوي گندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:46:
ميبينم بچه ها دارن سوال بارونتون ميكنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم چند تا سوال ميپرسم ولي عجله نكن و هروقت دوست داشتي جواب بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی !دلیل خاصی نداره!
- اسم كاربريتون تو كامپيوتر من در دو خط نوشته ميشه. بخاطر اون كاراكترهايي كه به اول و آخرش اضافه كرديد. علت گذاشتن اين كاراكترها چي بوده؟ و آيا تو كامپيوتر شما هم اينجوريه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هواسیل؟
- اسم يه پرنده است كه من اينجا بصورت فنگليسي مينوسيم. شما فارسي اونو بنويسد: havasil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وسط اقیانوس!
- قراره 29 سال ديگه يه شهاب سنگ از نزديكي زمين رد بشه و احتمال داره بخوره زمين. اگه اين شهاب سنگ قرار باشه بخوره زمين ، كجا فرود بياد بهتره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز همین حوری طولانی هست دیگه نمیشد 2تا O بزارم!ممنون که توجه داری!
- يه فضولي بزرگ. چرا نوشتي Boye مگه تلفظ نميشه "بوي" ولي شما نوشتي : "بٌيِ" نبايد باشه : Booye يا Buye . البته خيلي جاها ديدم كه اين اشتباه رو ميكنند.ولي از املاي گندم ت خوشم اومد. و استفاده متفاوت از عدد 2 با دو تلفظ مختلف. ابتكار قشنگيه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید چون به نتیجه رسیده اون جاش احمق بوده!
- چرا داريوش، اول ميگه هرچي كه دارم مال تو . ولي اخرش ميگه مال من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیل! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- نام جزاير قناري تو اقيانوس آرام از نام كدوم حيوان گرفته شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از سوسک میترسه!یکی میخورتش!یکی....:46:
- با ديدن اين دو تصوير چه ضرب المثلي به ذهنت مياد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا!کار مزخرفیه!
- به نظرت جشن چهارشنبه سوري به انحراف كشيده نشده؟ و تبديل شده به مردم آزاري. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا!
- سوالهام چرند بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشاپيش ، سال نوي شما مبارك
و
فعلا خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نوی شما هم مبارک
ممنون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال برام پیش اومده که این نام کاربریت را چطوری وارد میکنی؟؟؟؟ منظورم این کاراکترهایی هستش که تو نام کاربریت هست!!!
سیو هست!
تا حالا 13 بدرتون به عزا تبدیل شده؟؟
نه! امیدوارم هیچ وقت هم نشه!
وقتی حوصلهات سر میره چکار میکنی؟
همش میزنم!
روزی چندساعت اینترنت میایی؟
5-6
سلام . حالت خوبه ؟
سلام ممنون تو خوبی؟
به نظرت كي اين تاپيك ميشه پربيننده ترين تاپيك كل پي سي ؟
نمیدونم!ولی جای پیشرفت داره!
نظرت رو با یک کلمه در مورد این زیری ها بگو.
فیلم
سرگرمی
اینترنت
عشق!
ف.ی.ل. ت.ر ی.ن.گ
مردم آزاری
سیستم صوتی
صفا!
پی سی ورلد
به به!
م مثل مادر
آخی!
روسری
پوشوندنی!
جک
خندوندنی!
ایران
وطن
فیلم 300
توهین!
نظرت در مورد گروه Evanesence چیه ؟
گروه خوبیه!گرچه من به متال علاقه ای ندارم
سلام کيميا جان اول صندلی نشنو رو بهت تبريک ميگم بعد عيدو پيشاپيش هم تبريک ميگم
و اميدوارم ساله خوبی داشته باشی اگه دوست داشتی سوالايه منو هم جواب بده
سلام عزیز،سال نوی تو هم مبارک!
1-نظرت در مورده من چيه؟
بچه خوبی هستی و صمیمی و باهوش!
2-چند تا از تاپيکايی رو که من زدم رو ديدی ؟
اونایی که تو موضوعات علمی بوده رو دیدم!
3-با کدوم از بچه هايه پی سی بيشتر دوستی؟
فرانک ، رویا، مونیکا،....
4-برايه ساله جديد چه برنامه ايی داری؟
هنوز وقت برنامه ریزی نکردم
اينا رو جواب بده اگه عمری بود بازم ميام
ممنون!
سلام خانم کوچولو خوبی
سلام ممنون پدر بزرگ!
1=تا چه حد rsh رو میشناسی و ایا تاپیکهاشو دیدی
در حد نشستنش رو صندلی!
2=نظرت در مورد این اشعار چیه
توانا بود هرکه دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود
بنی ادم اعضای یگدیگرند که سر یک ریال سر هم میپرند
تقریبا درسته!نخ سوزن اولیه!
موفق باشی
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا سوال
بفرمایین!
نظرت در مورد دخترهاي هم سن شماكه دوست پسر مي گيرن چيه؟
خب اونا هم حتما دلیلی دارن....
اصلا دوست پسر داري؟
نه
خدا بدامون برسه........
الانه ست که Mahdi Hero یه خروار سوال بریزه اینجا.....
اصلا من از ترس همین سوالای خروار خرواری Mahdi Hero ست که میترسم بیام بشینم دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیمیا جون بازم سلام
سلام عزیزم
1- عروسک دوست داری ؟
آره!
2- اهل موسیقی هستی؟ ساز خاصی را بلدی؟
اوهوم!ویلن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- خواننده مورد علاقه ات از مجازها ؟
از مجاز ها!مجید اخشابی
4- بهترین کتابی که خوندی ؟
کیمیاگر
5- شعر دوست داری ؟ شاعر مورد علاقه ات ؟
آره!فریدون مشیری ، فروغ ، حمید مصدق
6- به شانس چه قدر اعتقاد داری ؟
زیاد اعتقاد ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- نظرت راجع به مومن خدا چی بود ؟
دنبال حاشیه سازی و جلب توجه بود!
بازم ممنون از وقتی که می ذاری
ممنون عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
سلام
يك تجربه كه فكر ميكني ديگران اون رو تجره نكردن ولي راي تو اتفاق افتاده رو برامون ميگي؟
همچین تجربه ای نداشتم!
سلام کیمیا خانم ... خوبی شما ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون شما خوبی؟
خب تا بروبچ سوالارو تموم نکردن منم بپرسم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اسم کیمیا رو کی واستتون انتخاب کرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدرم!از روی این کتاب ها که پره اسمه!
2- من قبل از اینکه بدونم چند سالتونه فکر میکردم 25 رو رد کردین ! میتونین حدس بزنین چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا؟؟؟
3- ظاهر نام کاربریتون رو خودتون انتخاب کردید یا جایی دیدید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قلب و اینا رو؟؟یکی از دوستام این رو میزاشت!:46:
4- صفر یا یک ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفر!
5- تو این سنو سال BF دارید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا این چیزا رو قبول دارید ؟
من ندارم!زیاد علاقه ای هم به داشتنش ندارم!فقط دردسره!
6- سیرت زیبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا صورت زیبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
معلومه سیرت زیبا!ولی خب الان خیلی کم پیدا میشه
7- از آواتارتون و امضاتون احساس کردم حالتون گرفته ! آره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره!یکم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- شما نمیدونی چرا من shocked شدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم والا!ولی خیلی دلم میخواست بدونم
ادامه سوالات بستگی به جواب دادنتون داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بانو كيميا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
1-دنيا آبي هست يا قرمز ؟ يا يك رنگ ديگه ؟
سفیده!
2- يعني چي ؟
اميد بزرگي داشتي كه به سرانجام نرسيده ؟
فکر میکنم واضح باشه!شاید!
3-Wisdom يعني چي ؟
معنی لغویش که میشه دانش!
4-Wookman يعني چي ؟
نمیدونم!
5-Civick يعني چي ؟
یه کارخونه ماشینه؟
6-عشق رنگ داره ؟
نه!
7-عشق هنوز هم واژه مقدسي هست ؟
تک و توک پیدا میشه!
8-دوست داري يك تويتا 2006 بهت بدن ولي يك سال از عمرت كم بشه ؟
نه!
9-باغ لواسون دارين يا باغ كرج ؟
هیچ کدوم!
10-روستاي "سبوبزرگ " كجا هستش ؟ ( راهنمايي : از روستاهاي ايران هستش !!! )
نمیدونم!
11-اگه بهت بگن حق انتخاب داري يكي از سفر هاي زير رو بري كدوم رو انتخاب ميكني ؟ كه 1 ماه بري مكه ، يا يك ماه بري نيويورك
مکه!
12-به نظرت منجي بشريت چند سال ديگه ظهور ميكنن ؟
میگن نزدیکه!
13-اين سوال نحس هستش !!!
من بهش اعتقاد ندارم!
14-ريس جمهورت رو چند تا دوست داري ؟
-2 به علاوه ی 2 تا دوسش دارم!
15-اگه يك روز علي دايي بشه مربي پرسپوليس خوشحال ميشي يا مخالفت ميكني ؟
خودمو میکشم!:2:
16-هواي سرد يا هواي گرم ؟
سرد!
18-اگه الان بهت بگم درياچه سد لتيان فقط 1/3 توش آب هستش كمتر آب مصرف ميكني با فكر ميكني دارم دروغ ميگم ؟
کم مصرف میکنم!
19-اگه يك روز بخواي " دو نفره " قدم زدني بارون بهتره يا برف نم نم ؟
بارون!
20-تا حالا 20 تا 20 پشت سر هم اوردي ؟
اوهوم!
مرسي وقت گذاشتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از سوالای خوبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک پیرمون کردین رفت پی کارش......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اصلا این اسماعیلی!!!رو کی باب کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دستم بهش برسه........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول میخواستم بگم رامبد بعد دیدم حیف اسمایل!(شوخی)
سلام
سلام
من باز با سوال همیشگیم اومدم !!!
تا حالا فکر کردی چرا ؟
نه ! ولی تو فکرشم!
موفق و پیروز باشید
جاوید
ممنون
عزیز
1.تا حال اومدی اصفهان؟
اوهوم!
1.5اگه اومدی کجاها بیشتر دوس داشتی؟
همه جاش خیلی قشنگه!
2. شهرام ناظری گوش می کنی؟
ای زیاد نه!
2.5. اگه جوابت مثبه .. کودوم البومشو دوست داری؟
3. به نظرت موارد زیر چه رنگی هسند؟
خدا
سفید!
فردا
سبز
دیروز
بنفش
مادر
آبی
بوی گندم
قرمز
پیری
آبی کمرنگ!
ممنون از وقتی که می ذاری
رامبد شبیه اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما شبیه این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...خوبی؟
1) قشنگ ترین روز زندگیت تا حالا؟
2) پشت کامپیوتر بازی می کنی ؟اگه آره چه بازی هایی
3) نظرت درباره غرور چیه ؟ خودت آدم مغروری هستی ؟
4)نظرت درباره آهنگ فصل پاییزی سیاوش قمیشی چیه؟(آخه من 10 سال دارم این آهنگو گوش میدم بازم سیر نمیشم و دوست دارم گوش بدم...)
5)نظرت درباره فیلم های ترسناک؟
6) اگه یه روز کارگردان بشی دوست داری اولین فیلمت درباره چه موضوعی باشه؟
...
ممنون از اینکه وقت میذاری جواب میدی...موفق باشی.....سال نو هم بهت تبریک میگم.....
پس من چی؟؟؟؟؟؟؟ من کم سوال میکنم؟؟؟؟ سوالای منو هنوز ندیدی!!! (این ساوویس منو غیرتی کرد!!):5:نقل قول:
خوب یه سوال دیگه :
[B]1- از چی میترسی؟
2- سریعترین پرنده کدومه؟
3- میدونی شتر گاو پلنگ چیه؟
4- قشنگترین سریال طنزی که دیدی؟
5- بی مزه ترین سریال طنزی که دیدی؟
6- از سوار شدن به هواپیما میترسی؟
7- چرا ووکمن همش بررهای صحبت میکنه؟
8- از صندلی نشینای قبلی به نظرت کدومشون قشنگتر به سوالا جواب دادن (خانمها و آقایون هرکدوم به تفکیک)
9- از کسی تو این فروم بدت میاد؟؟ که بخوای بن بشن؟؟
10- راستی در مورد 13 بدر میدونستی برای من امسال تبدیل به عزا شد؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- اهل بخشش هستی؟
12- قسمت دومش را از خودت بساز (سعی کن جدید باشه):
انرژی هستهای ....
13- گفته بودی که انگلیسی هم بلدی خوب اینو برامون به انگلیسی ترجمه کن:
دوست من دوست داره با دوست تو که دوست داره با دوست من دوست بشه دوست بشه!! دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه!! دوست بشی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- اگه خدایی نکرده به اعدام محکوم بشی به عنوان آخرین حرف چی برای گفتن داری؟؟
15- با این کلمات یه جمله باحال بساز:
ووکمن- بوی گندم- صندلی داغ- دیوونه- خرچنگ- کتلت- مگس- پی سی ورلد
16- به جز اینجا تو انجمنهای دیگهای عضو نیستی؟
17- راستی منو تا حالا تو فرومهای دیگه (به جز پی30ورلد) دیده بودی؟؟ کجا؟؟ (من تقریبا تو اکثر جاها همین آیدیم هستش)
18- مجله یا روزنامه چی میخونی؟
19- 50 بار با سرعت دور خودت بچرخ!!! سرت گیج میره؟؟
20 راستی علت سرگیج رفتن میدونی از لحاظ علمی چیه؟
21- تو سایت گوگل هیچ گونه تبلیغاتی وجود نداره (برخلاف یاهو) میدونی این همه پول را از کجا میاره؟
22- به قوانین کپی رایت اعتقاد داری؟
23- نظرت در مورد استفاده از نرم افزارهای کپی شده و قفل شکسته!! چیه؟
24- معمولا تو کدوم بخشهای انجمن علمی فعالیت داری؟
25- رو سیستمت آنتی ویروس داری؟؟ چی؟
26- وقتی موسیقی گوش میکنی اینطوری :8: میشی؟
27- چرا من زیاد سوال میکنم؟
28- بازم سوال بپرسم؟
29- وقتی عصبانی میشی چه کار میکنی؟
30- فرض کن با دوستات رفته باشی کوه و قله اورست!!! حالا یکی از دوستانت که خیلی شوخ طبع هستش به عنوان یه شوخی شمارو از اون بالا پرت میکنه پایین!
احساسات را در هر یک از این ارتفاعات بگو:
همون لحظه اول پرتاب
500 متر بعد پرتاب
در ارتفاع 1000 متری
تو ارتفاع 100 متری
30 سانتیمتر مونده که جناب عزرائیل را ملاقات کنی
بعد از برخورد بازمین
31- دختر شیطونی هستی؟
32- اهل مردم آزاری هستی؟؟ مثلا نصف شب زنگ بزنی دوستات بعد براشون آرزوی شبی خوش توام با آرامش بکنی؟
33- معلمای مدرسترا تا حالا اذیت کردی؟[/B]
[/COLOR]
خوب فعلا اینارو جواب بده تا ببینم چی میشه؟:20: :31: :5:
ببخشید که این همه سوال پرسیدم!! همش تقصیر این ساویس هستش که منو غیرتی کرد!!!:21: :27:
فكر كن كه الان 50 سالته و ميخواي به نوت كه 7 سالشه كامپيوتر ياد بدي .
بهش پيشنهاد ميكني كه ياد تو فروم پي سي عضو بشه و ركورد كم سن و سال ترين كاربر رو بشكنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به چه سازي علاقه داري؟
دوست داري وقتي زمان ازدواج رسيد چند هزار تا سكه مهرت كنن؟ اصلا به مهريه بالا اعتقاد داري؟
به نظرت الان عقلت كامل شده؟
اصلا عقل چيه و عاقل كيه؟
دلت ميخاد بري سفر دور ايران ؟ يا دور اروپا؟
اكه بگن دختر ها بايد برن سربازي چه ميكني؟ ميري يا نه؟
شنا بلدي؟
تا حالا با دسترنج خودت پول دراوردي كه دوني بابات چقدر زحمت ميكشه برات؟
چرا همش ميگن هشت زير پاي مادره ولي نميگن كه هشت توي جيب پدره؟
سوالهام خوب بيد يا نه ؟
ممنون
بهروز
ساويس جون تو اگه ميشينی شک نکن کمتر از 100 تا سوال ازت نميکنمنقل قول:
:8:
حالا به خاطر اينکه پسته الکی نداده باشم کيميا جان اين سوالا رو هم جواب بده لطفا
1-10 تا از بهترين فيلم هايه ايرانی که ديدی رو بگو؟
2-10 تا از بهترين فيلم هايه خارجی که ديدی بگو؟
3-5 تا از بهترين سريالايه ايرانی که ديدی بگو؟
5-5 تا از بهترين سريالايه خارجی که ديدی بگو؟
-به نظرت آل پاچينو بهتره يا رابرت دنيرو؟
آره تو هم خطرناکی! باید ازت فاصله گرفت :دینقل قول:
پس من چی؟؟؟؟؟؟؟ من کم سوال میکنم؟؟؟؟ سوالای منو هنوز ندیدی!!! (این ساوویس منو غیرتی کرد!!)