سلام دوستان
من خیلی وقته که دارم pes بازی می کنم ولی در مورد این ورژن واقعا نمی دونم چی بگم؟!؟ دوست دارم نظر شما رو هم بدونم...
من به این بازی معتادم! ولی هر چی بیشتر این ورژن 2011 رو بازی می کنم بیشتر ازش بدم میاد تا اینکه لذت ببرم. واقعا game play بازی افتضاحه و این افتضاح بودن رو در مستر لیگ و لیگ های دیگری که هست بیشتر نشون میده.
پاس دادن نسبت به ورژن های قبلی بهتر شده ولی بازم مشکل داره مخصوصا پاس های بلند که هیچ کنترلی روشون نیست!! تا آخر پر میکنی پاس بلند رو میندازه 2 قدم اونورتر ولی در عوض میبینی بعضی وقتا یه اشاره می کنی میندازه اونور زمین!
یا مثلا وقتی دو تا بازیکن تو یه خط هستن که یکی تو افسایته و یکی نه وقتی پاس بندازی در 100% مواقع توپ رو میندازه برای اونی که تو افسایته!! که این مورد از همه بیشتر منو عصبی می کنه!!
عوض کردن بازیکن که دیگه فاجعه است!! توپ زیر پای یکی از بازیکنات داره قل می خوره ولی شماره روش نیست هرچقدر هم دکمه L1 رو میزنی شماره بالای سر بازیکنای دیگه میره و دست آخر هم همه چی قاطی میشه!
بازی تک ضرب خیلی مشکل شده و بعضی وقتا تا زمانی که توپ به پای بازیکن کاملا نچسبه نمیشه کاری انجام داد! در صورتی که در ورژن های قبلی وقتی توپ داشت میرسید به بازیکن یا بازیکن داشت میرسید به توپ میتونستی بهش بگی که مثلا سرضرب شوت کنه یا پاس بده!
دفع توپ یا بکش زیرش که کلا تعطیله! بازیکن تو محوته جریمه یه ساعت طول میکشه تا بخواد یه توپ رو بکشه زیرش و دفع کنه و در 99% موارد میندازه زیر پای مهاجم حریف!اونم مدافع های تراز اول دنیا! نه مثلا یحیی گل محمدی!!
کلا مثل اینه که هیچ قانونی بر بازی حاکم نیست. وقتی تیم کامپیوتر شروع به حمله می کنه اگر قرار باشه این حملش گل بشه به هیچ وجه نمی شه جلوش رو گرفت. مثلا وقتی یه بازیکنش با به توپ می شه من شده که حتی 3 یا 4 بار زیر پای بازیکن تکل زدم و توپش رو گرفتم ولی باز بلند شده و توپ رو برداشته و من با خودم گفتم که آها این از اون مواردیه که قراره گل بشه!! و دست آخر هم میبینی هر چی خودتو به آبو آتیش بزنی و هر کاری بکنی فایده نداره و توپ به هر شکلی که شده می ره تو دروازت!!!
خیلی مشکلات دیگری هم هست که اگر شما که همه حرفه ای هستید بازی کرده باشید حتما به اونها برخورد کردید.و اگر من بخوام اینجا همه رو بگم دیگه خیلی طولانی می شه ...
خلاصه هر چند که من به این بازی اعتیاد دارم و از ورژن 2002 تا الان دارم بازی می کنم و آماتور هم نیستم! ولی این ورژن رو فقط به خاطر اعتیادی که به بازی دارم ، دارم بازی می کنم! وگرنه اگر اینطور نبود شاید تعداد بازیهام به 10 تا هم نمی رسید که قیدش رو میزدم.
حالا امیدوارم که در update هایی که کمپانی میده این مشکلات حل بشن و ما هم بتونیم این update ها رو نصب کنیم و شاید باز هم از بازی pes لذت ببریم.
البته بگم که من از ورژن 1.2 استفاده می کنم.