4520 از لحاظ دیزاین هم از بقیه مدلهای اچ پی سرتره
امروز مشکل برام پیش اومد نتونستم برم بخرم ، شنبه حتما میرم میخرمش
4520 از لحاظ دیزاین هم از بقیه مدلهای اچ پی سرتره
امروز مشکل برام پیش اومد نتونستم برم بخرم ، شنبه حتما میرم میخرمش
تأیید می کنم. وقتی از نزدیک این لپ تاپ رو ببینید و یا باهاش کار کنید می فهمید که کیفیت ساخت بسیار خوبی داره و ظاهر لپ تاپ بهتون ثابت می کنه که مستحکم هست و عمر بالایی خواهد داشت.نقل قول:
محتوای مخفی: تعدادی تصویر از این مدل محبوب
سلام
من میخوام یه لپ تاپ سبک 14 یا حداکثر 15اینچ 2.5 ک بخرم
خودم یه 17 سونی دارم 2 ساله دارمش یه بارم مشکلی پیش نیومده و همه جوره ازش راضیم ولی خوب واسه حمل ونقل سخته
10 صفحه آخرو خوندم نظرا خیلی بالا پایین داره
بعضی دوستان acer پیشنهاد میکنن در حالی که بعضیا میکوبنش
از دوستان می خوام بدون تعصب بگن
واسه من وزن حداکثر 2.5
cpu core i5
صفحه نمایش ترجیحا 14
گرافیک خیلی مهمه!
هارد 400 به بالا
تا 900 تومن
خودم acer 4738, 4741 رو دیدم به نظرم خوب بودن، منتظر نظرتون هستم
ممنون
من هم همون Acer Aspire 4738G و 4741G رو پیشنهاد می کنم. هیچ تعصبی هم ندارم. (Acer مال بابام نیست! :31:)نقل قول:
دوستان تا 680 تومن چی پیشنهاد می کنید؟چون امروز دیگه سفارشم رو پس گرفتم .حالا دوستان نظرشون بدن تا 680
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
راسی جی62 رو امروز از نزدیک دیدم رنگ سیاه رو وایی بدنس خیلی بد بود تو عکس ها خوب دیده میشه انگار 2 سال جلو افتاب گذاشتن رنگ پریده.سیاهش اصلا خوب نبود.اما انصافا بگم مانیتورش حرف نداشت نسبت به قیمتش عالی بود فکر نکنم دل و ایسر به گردش برسن.
نقل قول:
محسن جان من اینو خریدم:
lenovo G460
model name: 20041
قیمتش 790 تومن شد...با گارانتی سازگار،خوبه؟:10:
سلام من این دستگاه رو انتخاب کردم از asusنقل قول:
N43j
core i3 380
2
320
gf425 1Gb
DVD
Dos
14"
قیمت حدود 900(زیر 900)
با گارانتی ویستا
دستگاه خوبیه منم میخوام بگیرمش به شما هم توصیه میکنم
متوجه هستم با معیارهاتون تفاوت داره اما از نظر قیمتی خوبه همچنین گرافیک هم عالیه
یه رویو کامل
کد:http://www.waybeta.com/news/38281/gt425m-independence-display-%20-bo-sound-more-profiling-_-n43-asus-asus-notebook-review/1/
خیلی خوبه دوست عزیز. مبارکت باشه. ان شاء الله فنش برات پچرخه. نظر بقیه دوستان رو هم بپرس؛ قطعاً اطلاعات بیشتر و بهتری از من دارن.نقل قول:
یا حق... :10:
من دو ، سه هفته پیش یک 4520 برای یک بنده خدایی خریدم با گارانتی 680نقل قول:
cpu:core i3
ram :2g
hard:320++
vga : onboard
دوستان من یه مشکل دارمنقل قول:
اون موقع که لپ تاپ رو خریدم طرف گفت باید ویندوز روش نصب کنم...دیدم داره هارد رو در میاره و من پرسیدم چیکار داری می کنی گفت می خوام ایمیج وین سون رو همراه همه برنامه های کاربردی بریزم رو هارد...
خلاصه که رفت یه جا دیگه و بعد از 15 دقیقه برگشت و وین بالا اومد و ...
من اون موقع هارد رو چک نکردم حالا که اومدم خونه می بینم که دو درایوش 80 گیگه و یه درایو ویندوز حدود 50 گیگ .این یعنی هارد حدود 210 گیگه ! در صورتی که تو مشخصاتش هارد رو 500 زده!!!
هارد رو عوض کرده یا پارتیشن بندی مشکل داشته؟!
از کجا می تونم مشخصات سیستم رو چک کنم؟ وقتی روشن می کنم delete رو نگه می دارم مثل pc صفحه تنظیمات نمیاره و چند گزینه میاره که توش win7 و ... نوشته !
چیکار کنم؟؟
دوستان کمک کنید
آخه شما چرا اجازه دادی همچین کاری بکنه؟! :18:نقل قول:
وارد منوی Manage ویندوز شو ببین هارد دیسکت کامل پارتیشن بندی شده یا نه. اگر همه ظرفیت هارد دیسک پارتیشن بندی شده باشه که خوب متأسفانه سرتون کلاه گذاشته اگرم نه که باید خوشحال بشید و ببینید با پارتیشن بندی کردن بقیه ظرفیت، می تونید به 464 گیگابایت برسید یا نه.
محسن جان حل شد ! پارتیشن بندی مشکل داشت که درستش کردم.نقل قول:
آخه شما چرا اجازه دادی همچین کاری بکنه؟!
وارد منوی Manage ویندوز شو ببین هارد دیسکت کامل پارتیشن بندی شده یا نه. اگر همه ظرفیت هارد دیسک پارتیشن بندی شده باشه که خوب متأسفانه سرتون کلاه گذاشته اگرم نه که باید خوشحال بشید و ببینید با پارتیشن بندی کردن بقیه ظرفیت، می تونید به 464 گیگابایت برسید یا نه.
دیگه دیر متوجه شدم...حواسم یه جا دیگه بود وقتی برگشتم نگاه کردم دیدم با پیچ گوشتی افتاده به جون لپ تاپ و فقط یه پیچ مونده بود که باز کنه...بهش گفتم ولی گفت ایرادی نداره...این جوری کلی نرم افزار برات نصب می کنم ! راستی 32 بیتی هم ریخته ! خودم می تونم پاک کنم و 64 بریزم؟!
حالا که بازش کرده مشکلی بعدا براش پیش نمیاد؟ ضرر نداشته براش که باز کرد؟
موفق باشید:10:
سلام.
آقایون، نظرتون در مورد این مدل لپتاپ HP چیه:
HP 620
مشخصات کامل:
محتوای مخفی: مشخصات
قیمت هم هست 570000 تومن. با مودم و کیف البته.
خوبه یا این مدل ایسر که قبلا معرفی کردین بهتر ارزش داره؟
Acer 5732ZGالان این مدل ایسر گیر میاد؟ چه قیمتی شده؟
T4500@2.3GHz,1MB,
800MHz
DDR3 3GB 1066MHz
+500GB SATA
ATI Radeon HD4570 512MB
سلام یه راهنمایی از دوستان میخواستم
بین دو لپ تاپ dell 5010 و hp 4250 کدوم رو پیشنهاد میدین
1-از لحاظ بازی و گرافیک
2-از لحاظ کارایی و راحتی کار و تایپ کردن
3-از لحاظ قدرت cpu و اجرای چندین برنامه سنگین
4-از لحاظ داغ کردن و مدت باتری
اگه لطف کنین به این موارد جداگانه جواب بدین ممنون میشم چون میخوام سبک سنگین کنم بین این موارد ببینم کدوم برام بهتره در ضمن نظرتون رو جدای از بحث تفاوت قیمت 50 تومن بیشتر hp نسبت به dell و زیبایی کمی بیشتر hp بهم بگین ممنون میشم.
سلام دوستان...
قصد خرید دارم تا سقف یک میلیون تومان...
عملا برای بازی میخوام چون داداش کوچیکم کچلم کرده...!
بهترین برند بت بهترین کانفیگ موجود چیست...با تشکر
به اون چه مربوط بوده که میخواسته وین بریزه؟ شماازش خواستی؟ مشکلی پیش نمیاد. ضرر هم نداره.ولی نباید اینکارو میکرد بخصوص که میگی برداشته هارد رو از مغازه برده بیرون.اگر عوض کرده باشه یا ضربه خورده باشه... .خیلی کار غیر حرفه ای کرده. مردک با اون پارتیشن بندی کردنش هم... شما باید می گفتی پاتو از مغازه با اون هارد بیرون بگذاری لپ تاپ رو نمیبرم.(یا پاتو بگذاری بیرون خودت رو مرده حساب کن . من اینجور موقع ها شات گان می برم.زیر کتم .قنداقش رو بریدم )البته اینا همه با دیده شک نگریستنه. چون اکثرا ادمهای درستی نیستند ادم رو نگران میکنه. .. مبارک باشه در هر حال .64 هم بریز .هرکاری دوست داری باهاش بکننقل قول:
خوب خدا رو شکر. دیگه طرف نباید انقدر ابله باشه که HDD رو بخواد عوض کنه اون وقت HDD با یه ظرفیت دیگه بذاره! :31:نقل قول:
ولی در کل نباید اصلاً اجازه باز کردنشو میدادی چه برسه به اینکه HDD رو دربیاره و حتی از مغازه خارج بشه. اگر برچسب اعتبار گارانتی روی در HDD خورده باشه، با بازکردنش گارانتی دستگاه ساقط میشه.
می گفتی حالا سخته خودم ویندوز و کلی نرم افزار (!) رو نصب کنم؟! :13:
64 بریز؛ سرعت بیشتر و لذت بیشتر.
دیگه هم از این کارا نکنی پسر خوب! :31:
نقل قول:
اگر قیمت برای شما مهم هست فکر کنم بهتره از سری جدید نوت بوک های ایسر خرید کنید
با پردازنده های سری P
Acer Aspire 5742Z
Pentium Dual-Core P6200@2.13GHz, 3MB L3 Cache
DDRIII 2GB 1333MHz (Single Channel)
500GB SATA 5400RPM
Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Intel HD Graphics (On CPU)
قیمتش هم با گارانتی سازگار کمتر از 520 تومان هست و بدون گارانتی حدود 500 تومان!
ممنون. میشه اگه جایی سراغ دارین با این قیمت برام پ.خ کنین؟نقل قول:
بعد معماری این CPU که گفتین جدیده؟
یعنی چی که نوشته GPU On CPU؟
یه چیزی میشه تو مایه های معماری پل شنی تو CPUهای جدید اینتل؟
دوستان من Acer Aspire 4741G بدون گارانتی رو چند میتونم بخرم؟
سایت سازگار زده 839
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+
640GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 420M 1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 839,000
دوست عزیز HP 4250 که پرینتر هست!نقل قول:
من روی هم رفته با مواردی که گفتید HP ProBook 4520s رو بهتون پیشنهاد می کنم. تمامی مواردی که گفتید رو هم توش دخالت دادم.
البته برای مقایسه بهتر شما باید بگید که دو مدل بالا رو با کدوم کانفیگ ها مد نظرتون هست.
اره جدیده . این جدول رو ببینید. البته در جدول مدل پل شنی برای دسکتاپهنقل قول:
,کد:http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=53422,50176,47663
p6000 نسبت به core i3 در چند مورد تفاوت دارند
Clear Video HD Technology
SSE4.1, SSE4.2
Hyper-Threading
Virtualization
که سری p6000 اینا رو ندارن
نقل قول:بله. پیشنهاد جناب biostar عالی هست با قیمتی که شما می خواید.نقل قول:
اتفاقاً یکی از وب سایت ها با گارانتی سازگار قیمتشو زده: 499 تومن.
به نظرم توی این رنج قیمت بهترین انتخاب میتونه باشه.
دوست عزیز این مرد هایی که گفتین به چه دردی تو پردازش می خوره Clear Video HD Technologyنقل قول:
SSE4.1, SSE4.2
Hyper-Threading
Virtualization
اینها رو میشه تو ضیح بدید.
تفاوت Intel Pentium Dual-Core P6200 2.13GHz, 3MB L3 با کور ایی3 cor ı3 در چی هست؟تفاوت محسوسی دارن؟
مثلا تو پردازش کار با پرو برای ادیت فیلم چقدر تاثیر داره؟
اخه من موند ایسر5742 با کارت گرافیک انبرد و رم 2 گیگ و سی پی یو cor ı3 بگیرم یا 5742zg با رم 3 گیگ و گرافیک دار اینم لینکش:
اینم با سی پی یو کور ایی3:کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=37361&smid=23
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=36336&smid=23
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
دوستان من برای وبگردی و ادیت فیلم با پرو و کار معمولی با فتو شاپ می خوام لپتاپ رو.
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
دوستان من برای وبگردی و ادیت فیلم با پرو و کار معمولی با فتو شاپ می خوام لپتاپ رو.
دوست عزیز درسته Core i3 قوی تر هست (البته تفاوت خیلی محسوسی نداره) ولی شما باید به این هم توجه داشته باشید که توی کانفیگی که CPUش Core i3 هست، با نبود کارت گرافیک بار گرافیک هم روی CPU می افته. تازه کانفیگ Dual-Core دارای 1GB رم بیشتر هست که در مورد مقایسه رم 2GB با 3GB خیلی مهمه (اگر مقایسه بین 3GB و 4GB بود، این 1GB زیاد مهم نبود). به هر حال با در نظر گرفتن تمامی این موارد، من کانفیگ Dual-Core رو بهتون پیشنهاد می کنم؛ البته قطعاً سایر دوستان نظرات آگاهانه و ارزنده تری دارن.نقل قول:
در ضمن توی این صفحه میتونید مقایسه ای از این دو CPU ببینید:
موفق و مؤید باشید.(توجه داشته باشید که CPU ها در ردیف های هایلایت شده دارای اختلاف هستند.)کد:http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=50178,50176
در پناه حق... :11:
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
واقعا حرفتون بسیار منطقی هست.و تو اون لینک که گذاشته بودین تفاوت اننچنانی نبود بینشون.مثلا تعداد هسته و کش یکی هست و برای کار من تعداد هسته و کش مهمتر هست.فرکانسش یکم پایین هست اونم فکر نکنم تو ادیت فیلم تو پرو اذیت کنه چون اهل بازی هم نیسم فرکانس بالا اونقدر بدردم نمیخره.
در مورد رم فرمایش شما بسیار متین هست چون 3 گیگ با 2 خیلی فرق داره چون من هم ویندوز 32 بیت استفاده خواهم کرد خوبه و فکر کنم تعداد هسته و کش سی پی یو و رم 3 گیگ جواب گویی کار من باشه برای ادیت فیلم و کار با فتو شاپ فکر کنم راحت جواب بده .
دوستان کسی امار سایت چاره رو نداره؟من می خوام خرید کنم .پولم بالا نکشن اخه شهرستانم تهران بودم موقع تحویل پول واریز می شد اما شهرستان باید واریز کنم بفرستن.
ممنون دوست عزیز:11:
خیلی خیلی ممنون از راهنماییهای تمام دوستان.:11:
فقط 2 تا نکته باقی موند:
1. من میخوام روی این سیستم ویندوز XP اجرا کنم.
اصلا دلیل اینکه میخوام Core 2 Duo باشه همینه که سری i با ویندوز XP مشکل دارن و ممکنه دردسر ساز بشه.
اما این معماریهای جدیدی که معرفی کردین و روی این لپتاپ ایسر هم هست با XP مشکلی ندارن؟
2. آدرس این سایتی که میگین 490 تومن میده و یا یه فروشگاه دیگه که قیمتهاش خوب باشه رو هم بدین دیگه.
ممنون:10::40:
دوست عزیز باید درایور ویندوز ایکس پی هم برای اون مدا باشه تا بتونین استفاده کنید.بدون درایور که بدرد نمیخوره.
من تجربه خرید ازش رو نداشتم ولی به نظر سایت مطمئنی میاد. به هر حال شما که شهرستان هستید به نظر میاد این بهترین راهتون باشه.نقل قول:
یکی از دوستام یه دفعه یه اتو گرفته بود خیلی راضی بود از پشتیبانیشون.
درج آدرس فروشگاه توی تاپیک، خلاف قوانین سایت هست؛ بنابراین آدرس رو براتون پ. خ. می کنم. :11:نقل قول:
خب میدونم.نقل قول:
الان این مدل Aspire 5742Z درایور XP داره؟
شرمنده ام تو تایپش اشتباه تایپ کردم منظورم همون hp 4520s بود .کانفیگ هر دو مدل
dell 5010 و hp 4520s خیلی شبیه هم هستن . هر دو شون مشخصات زیرو دارن
cpu core i5 2.5 -3mb cache- ram 4gig ddr3 - hdd 500gb
تنها چیزی که بینشون متفاوته گرافیکشونه که تو سایتای مختلف متفاوته
برای dell گرافیک ati 5470 یا ati 5650 که هر دو رو 1gig زدن سایتها
اما برای hp گرافیکشو ati 5470 ولی 512 زدن
امکانش هست گرافیک share رو زده باشن؟ یا علت دیگه ای داره ؟ کدومشون بهتره ؟ممکنه فرق زیادی با هم نکنن؟
حقیقتش من از لحاظ ظاهری از Hp خوشم اومد و اختلاف 50 تومنیشم برام مهم نیست820تومن dell و 870تومن hp
در ضمن کارمم یه جوریه که در روز بیش از 12 ساعت لپ تاپ رو کار میکشم بیشترشم مربوط به نرم افزارهای نه چندان سنگین مهندسی (به ندرت 3d )و وب گردی و گهگداری تماشای فیلم یا اهنگ میشه. در مورد بازی هم شاید ماهی یکی دو بار پرو 11 یا نید فور اسپید بازی کنم اصلا هم اعصاب بازی های استراتژیکو و بازی های مثل مافیا و... رو ندارم. راستی یادم رفت بگم بیشتر روز هم تو محیط باز کار میکنم پس رفلکس صفحه نمایشم برام خیلی مهمه . اصلا هم حوصله یه لپ تاپ ظریف از لحاظ ضربه یا زود کثیف شو رو ندارم . در ضمن حملشم زیاد سخت نباشه چون باید هر روز با خودم حملش کنم .
مثل اینکه خیلی حرف زدم ولی میخواستم بدونین از لپ تاپ چی میخوامو چی برام مناسب تره.
خوب حالا اگه امکانش هست با توجه به به چیزایی که گفتمو و فاکتور هایی که زیر نوشتم راهنماییم کنین . اگه میشه هم فقط در مورد همین دو مدل منو راهنمایی کنین.
1-از لحاظ بازی و گرافیک
2-از لحاظ کارایی و راحتی کار و تایپ کردن
3-از لحاظ قدرت cpu و اجرای گهگدار چندین برنامه سنگین
4-از لحاظ داغ کردن موقع تماشای فیلم و... و مدت باتری
نه، متاسفانه نداره. فقط Win7نقل قول:
الان این مدل Aspire 5742Z درایور XP داره؟
[PHP]http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=3279[/PHP]
ولی فکر کنم میشه از درایو های دیگه استفاده کرد براش.
سلام
دوستان لپ تاپ در حد800 تا 900 تومن چي پيشنهاد ميديد؟؟
اولويت ها هم:(اينترنت ..فيلم كه البته اچ دي :31: و بعضي وقتها هم گيم)
اينم بگم كه زيبايي هم مهمه برام ولي اندازه ال سي دي و وزن زياد مهم نيست.
ممنون:11:
عجب برنامه ای شده هان!نقل قول:
یعنی چی آخه؟
چرا درایور XP توی درایورهاشون نمیزارن؟
چکار کنم الان؟
خوب یعنی میگن ویندوز 7 از همه بهتر و کار بردی تر و سریعتر هست مفهومی نداره این کارو بکنید.نقل قول:
اما برای درایو وایرلس گرافیک صدا... میشه از مدلهای دیگه استفاده کرد فکر کنم.
دوست عزیز قیمتی که برای HP ProBook 4520s میگید با کانفیگش همخوانی نداره. لطفاً اگه کانفیگ رو از جایی گرفتین، لینک بدید تا بفهمم کدوم کانفیگ مد نظرتون هست.نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد این کانفیگ چیه ؟
Acer AS 5742 G corei 5
نقل قول:
CPU
:Intel Core i5 2.8 460M
Cache
:3 MB 3مگابایت :
Ram
:4 GB DDR3 4گیگابایت دی دی آر تری :
رم
HDD
:640 GB 640 گیگا بایت :
هارد دیسک
Drive
:DVD RW دی وی دی رایتر :
درایو
LCD
:15.6 " HD LED 15.6 اینچ :
صفحه نمایش
VGA
:Nvidia Geforce 320 M ان ویدیا جی فورس 320ام
:
کارت گرافیک
webcam
:Available دارد :
وب کم
bluetooth
: Available دارد :
بلو توس
wireless :Available
دارد
: وایرلس
Guaranty :Iran
ایران
: گارانتی
os
: Linux
لینوکس
:
سیستم عامل
weight :2.7 kg 2.7 کیلوگرم : وزن
عالیه دوست عزیز. فقط CPUش 2.53GHz هست و MTF سی پی یو هست که 2.8GHz هست.نقل قول:
و اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کانفیگ، نسخه 2.1 هست (سایر کانفیگ ها معمولاً دارای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه 3.0 هستند).
در کل عالی و فوق العاده هست.
خوب اینایی که گفتین از ارزش اون کم نمیکنه، فقط یکی از بچه ها میگفت تاچ پد ایسر Dely داره مثل بقیه لپ تاب ها نیست.کسی اینو تائید میکنه؟نقل قول: