من ماله 88 رو دارم ولی خیلی امسال تغییر کرده فکر نکنم کاری باشه ولی بیا اینم لینکش:نقل قول:
کد:http://mobtakeran.com/tabid/351/default.aspx
Printable View
من ماله 88 رو دارم ولی خیلی امسال تغییر کرده فکر نکنم کاری باشه ولی بیا اینم لینکش:نقل قول:
کد:http://mobtakeran.com/tabid/351/default.aspx
سلام من می خواستم بدونم آیا تعداد واحدهای پاس شده توی دوره کارشناسی حداقل داره؟ یعنی مثلا میشه تو یه ترم 12 واحد پاس کرد و بقیه رو حذف کرد؟
بله میشه 12 تا پاس کرد.نقل قول:
نقل قول:
یک مرد بیاد فرمت این رو از Doc به docx یا PDF تغییر بده.
از دیروز با 100 تا سایت مثل zamar و... امتحان کردم ولی موقع اپلو قفل می کرد چند تا برنامه هم گرفتم ولی اجرا نشد.
هرکی این کار انجام بده خیلی ممنونش میشم
رشته ریاضی
سلام
اقا یه سوال :دی
من کنکور 89 رو ازاد آوردم و ولی مایل نبودم برم اومدم ثبت نام کردم برای که رشتم رو نگه دارم مرخصی گرفتم.ترم اول هم 400 تومن شهریه ثابت دادم ولی دیگه واحد ورنداشتم
الان هم اصلا مایل نیستم برگردم برم همون رشته که ثبت نام کردم به خاطر همین میخوام شهریه ترم دوم رو ندم!چند مدت دیگه هم ثبت نام ترم دوم شروع میشه !
حالا اصل سوال:
الان کل مدارک تحصیلی من پیش دانشگاست..همه چیز دیگه...اصل مدرک دیپلم و پیش داشگاهی و خلاصه همه چیز!
حالا اگه من این پول نیم سال دوم رو ندم فردا تو شهریور اگه خواستم برم از دانشگاه انصراف بدم و برم یه رشته دیگه نمیگن اول بیا پول اون نیم سال دومت رو که ندادی بده و تصویه حساب کن تا مدارکت رو بهت تحویل بدیم و درخواست انصرافت رو قبول کنیم؟؟؟ (از این دانشگاه آزاد که هیچی بعید نیست)یعنی اون موقع خرمو نگیرن!
بعد یه سوال دیگه من اگه پول نیم سال دوم رو ندم اخراج میشم از دانشگاه؟اسمم از سیستم پاک میشه؟الان من شماره دانشجویی هم دارم!
مطمئنا اگه از دانشگاه این سوال رو بپرسم میگه باید پول بدی حالا گفتم اول از شما دوستان بپرسم
باور کنید خیلی زور داره آدم سر کلاسی که نمیخواد بره بخواد پول بده!:13:
نقل قول:کد:http://abcd123.dl.rapidbaz.ir/FQB2/R-_jadavel-taraze_azad.pdf
بعد شما میخواهی بری دانشگاه ازاد دوباره ؟نقل قول:
به هر حال زیر دو ترم هستی و فقط تصفیه حساب نیاز هست
بعید میدونم پولی ازت بگیرن
در ضمن چیزی به نام حذف نداریم تو دانشگاه
ما که انصرباف دادیم و دوباره رفتیم دانشگاه دیگه هنوز اسم و شماره در سیستم هست و میتونم واردش ببشم منتها محدو.د
ممنوننقل قول:
خوب دولتی نشد آزاد رو میرم!!ولی نه رشته ای مثل پارسال(مکانیک)
نهایتش میرم دامپزشکی آزاد !!
یعنی الان خیالم راحت دیگه به زندگیم ادامه بدم؟:31:
اخه خیلی زور داره واسه رشته ای که نمیخوای بری پول بدی :13:
شما اگه بخوای شهریور سال بعد انصراف بدی باید شهریه ی ثابت ترم دوم هم بدینقل قول:
الان هم نمی تونی انصراف بدی چون الان اگه انصراف بدی از نظر نظام وظیفه به مشکل میخوری باید صبر کنی همون شهریور.
بعدشم بستگی به دانشگاه داره که به خودت مدرک پیش دانشگاهیتو بدند یا نه
بعضی از دانشگاه ها موقع انصراف مدرک رو میدن به دانشجو و بعضی دانشگاه های دیگه به جاش پیوست 8 رو می دن که شما موقع ثبت نام در دانشگاه جدید به جای مدرک پیش دانشگاهی پیوست 8 رو ارایه می کنی و دانشگاه جدید از دانشگاهی که بودی مدرک پیش دانشگاهیت رو درخواست می کنه.
دقیقا درسته و کامل.نقل قول:
سلام دوستان کسی میدونه شما کلا توی هر ترم چند درس رو میتونین حذف کنین ؟ منظورم اینه که سر جلسه ی امتحان نرین ؟ و این دروس حذف بشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
پ.ن: و اینکه توی هر ترم سقف حداقلی برای واحد پاس کردن هست؟ چون من اگر 3 تا درس رو حذف کنم فقط 10 واحد میتونم پاس کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنین.
تا سه درس میتونید حذف کنیدنقل قول:
باقی اون 0 محسوب میشه
(کامل مطمئن نیستم از حرفم)
نه حداقلی برای پاس کردن وجود نداره
اینم آئین نامه آموزشی
کد:http://www.iausep.com/ayin/ayinnameh.htm
سپاس من فقط 3 تا درس رو میخوام حذف کنم . پس شما مطمئنین که حذف 3 درس مشکلی پیش نمیاره ؟ چون توی ائین نامه من چیزی در این مورد ندیدم.نقل قول:
تا 3 تا درس مشکلی نداره...نقل قول:
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود .نقل قول:
تبصره 1 - غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 - تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است .
تبصره 3 - در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال ( موضوع ماده 19 ) لازم نيست .
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
برای اطلاع از آئین نامه ورفع نگرانی های موجود در بین دانشجویان لطفا آئین نامه کامل و دقیق را از لینک زیر ببینیند.
کد:http://www.iausep.com/ayin/ayinnameh.htm
دوستان من تو فیزیک پیش سه جلسه غیبت داشتم و حذفم کردن
راهی هس که بتونم امتحان بدم؟
سلام ثبت نام کنکور 90 کی هستش؟
زوده چند هفته دیگهنقل قول:
سلام اگع دانشجو مهمان باشیم ولی درسی به جز درسای لیست دروس واحد مبدا برداشته باشیم ثبت نام قطعی نمیشه کرد؟ حتی اگه اون درس حذف کنیم؟
درسای عملیم اگه سر امتحان نریم خودشون حذف میشن ؟
دوستان نمره درسای پیش تو معدل تاثیر داره؟من یه جا شنیدم که تاثیر نداره چون جز چارت اصلی درسای رشته نیست
بعد با وامهای بلند مدت و کوتاه مدت فقط میشه شهریه رو پرداخت کرد؟یعنی پول نقد نمیدن؟:دی
برای اطلاع از آئین نامه ورفع نگرانی های موجود در بین دانشجویان لطفا آئین نامه کامل و دقیق را از لینک زیر ببینیند.نقل قول:
http://www.iausep.com/ayin/ayinnameh.htm
میخواستم بدونم از هر درس رشته ریاضی تو کنکور چند تا تست میاد؟اخه من تازه شروع کردم بخونم میخوام مبحثی بخونم!به نظر شما وقتی میخوام تو سراسری همه درسای اختصاصی بالای ۳۵ تا ۴۰ بزنم ادبیات عربی هم بالای ۷۰ و دینی بالای ۵۰ و زبان منفی نزننم حداکثر ۲۰ بزنم باید چه مبحثایی بخونم که ساده هم باشه!با تشکر
ایا نمره دروس مثل ریاضی پیش و.... در معدل گیری محسوب میشه؟؟
ماده 29 : دروس پيش نياز دانشگاهي : آن دسته از پذيرفته شدگان آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي در دوره هاي کارداني، کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته در همه رشته هاي تحصيلي که نمره خام آنها در آزمون ورودي کمتر از 33/3 درصد باشد موظفند حسب نيازرشته ( حداکثر 2 درس عمومي و 2 درس ديگر) که از (حوزه معاونت آموزشي دانشگاه تعيين و ابلاغ گرديده ) به عنوان دروس (پيش نياز دانشگاهي ) علاوه بر دروس مندرج در برنامه مصوب بگذرانند.نقل قول:
تبصره 1 - تعيين ريز مواد درسي دروس پيش نياز دانشگاهي ( که منابع آنها کتابهاي دبيرستاني است) به عهده واحد دانشگاهي است و زمان ارائه آن در نيمسالهاي اول و دوم سال شروع به تحصيل دانشجو مي باشد.
تبصره 2 - تعداد واحد هاي درسي هر يک از دروس پيش نياز دانشگاهي در کليه مقاطع تحصيلي 2 واحد تعيين مي گردد.
تبصره 3 - مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي موظف است پس از اعلام نتايج آزمون ورودي ، کارنامه پذيرفته شدگان مشتمل بر نوع درس و در صد نمره خام آن دروس را در اختيار واحد هاي دانشگاهي ذيربط قرار دهد.
تبصره 4 - دروس پيش نياز دانشگاهي دروس دبيرستاني است و ارائه آنها همراه با دروس همنام دانشگاهي بلامانع مي باشد .
تبصره 5 - نمرات اين دروس در کارنامه دانشجو ثبت و در ميانگين نمرات پايان نيمسال و همچنين در ميانگين کل نمرات دانشجو محاسبه مي شود .
سلام
ترم اول چند تا واحد میشه حذف کرد؟
18 واحد دارم...
لطفا یکی سریع جواب بده.
فکر کنم باید حداقل 12 واحد رو امتحان بدیم.یا باید 12 واحد پاس کنیم؟
بعد اگه بریم بیشتر از تعداد واحدهای مجاز حذف کنیم چی میشه؟(تا 10 دقیقه بعد از شروع امتحان میشه حذف کرد!)
سلام دوستان من تو این پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیتم گفتم
برای کد نظام وظیفه باید چیکار کنم؟؟؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5735552&postcount=5174
خوب 3 درس داریم تا 3 درسنقل قول:
یکی 4 واحده یکی 2 واحد.فکر کنم حداقل 12 واحد باشه ها...
سلام دوستان
من ترم 1 ریاضی پیش رو پاس نکردم ولی ریاضی 1 رو پاس کردم(الان ترم 3 ام)
تصمیم گرفتم موقع انتخاب واحد ترم 4 ریاضی پیش رو دوباره بردارم ولی زیاد راضی نیستم به این کار
آیا قانونی تبصره ای نیست که دیگه ریاضی پیش رو کلا دیگه ور ندارم؟؟ چون یکی بهم گفت درس پیشنیاز رو اگه انتخاب کنی ولی نتونی پاس کنی ایرادی نداره چون معدلشم تو معدل لیسانس تاثیر نداره
کسی در این مورد اطلاعی داره؟
نقل قول:
سلام رامین جان!
والا من یه چیزایی شنیدم همه رو میگم اگه اشتباه بود بگید که تصحیح کنم و خودمم از اشتباه در بیام!
اگه ریاضی پیشو پاس نکردی چطوری ریاضی 1 پاس کردی؟:18:
درضمن تا اونجایی که من میدونم اگه پیش نیاز یه درس رو پاس نکنی درسی که نیاز به این پیش نیازه داشته هم در صورت قبولی حذف میشه!
ولی خب اینم شنیدم که اگه یه درس مثل ریاضی پیشو 2 3 ترم برداری و بیفتی از پیش نیازی در میاد ولی باید هزینه اش رو پرداخت کنی و ترمهای بعد بری امتحان بدی!
مسئله دیگه این که نمره دروس پیش نیاز در معدل لیسانس حساب میشه!خودم همین سوالو قبلن کرده بودم!:40:
بازم سپاس!
سلام دوستان من تو این پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیتم گفتم
برای کد نظام وظیفه باید چیکار کنم؟؟؟
بهترین راه اینه که زنگ بزنی دانشگاه ...:20:نقل قول:
اینجا فکر نکنم کسی بدونه:)
از شنبه 25 قراره دفترچه بیاد ؟!
من اگه اطلاعاتمو(وضعیت نظام وظیفه و تاریخ تولد) تو ثبت نام دانشگاه آزاد اشتباه وارد کنم میتونم بعدا اصلا کنم؟
اصلا قانونی برای اصلاح هست؟
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
سلام
من میتونم وضعیت نظام وظیفه و تاریخ تولدم و کلیه اطلاعاتمو غلط وارد کنم در زمان ثبت نام ولی بعد اصلاح کنم؟
این زمان اصلاح اطلاعات کی هست؟
ممنون
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
من اگه اطلاعاتمو(وضعیت نظام وظیفه و تاریخ تولد) تو ثبت نام دانشگاه آزاد اشتباه وارد کنم میتونم بعدا اصلا کنم؟
اصلا قانونی برای اصلاح هست؟ و اگه هست کی هست؟
خوب قطعاً یک راهی داره!
مهلت ثبت نام تا کی هست؟؟
هنوز شروع نشده!
سلام
توزیع دفترچه ی کنکور کاردانی دانشگاه آزاد فنی و حرفه ای چه زمانیه ؟
اصلا این رشته های کاردانی فنی و حرفه ای دانشگاه آزاد کنکور دارن یا بدون کنکورن ؟
رشته ی ماشین آلات صنعتی هم دارن ؟
(برای شهرستان دزفول.)
ممنون.
سلام
یه سوال فوری داشتم
من از اول ترم 2تا از کلاسامو نرفتم اما حذفم نکردن امتحانشونو نمی خام برم بدم حالا می خوام بدونم اگه امتحانو ندم برام 0 رد می کنن؟ و اینکه باید گواهیه پزشک ببرم؟