كاري كه نداره تو امگا و A رو بدست بياري حله !نقل قول:
Printable View
كاري كه نداره تو امگا و A رو بدست بياري حله !نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
امروز دفتر دار مدرسمون رو دیدم ازش پرسیدم. اگر همه ی درس ها رو قبول شی ولی یکی رو با نمره ی بین 7 تا 10 بیافتی خود کامپیوترشون برات تک ماده میزنه و قبول میشی.
دفترچه رو كسي نداشت آپلود كنه ؟
بچه کسی میدونه زمان استاندارد برای هر تست درس ریاضی و فیزیک چقدره؟:19:
برای ریاضی هر تست 92.72 ثانیه برای فیزیک هم 73.33 ثانیه هستش تست سنجشی میخوای بزنی با تقریب اضافی در حد 20 ثانیه بیشتر برای هر تست توی باکس های 20 تایی بزن که برای 20 تا هم ریاضی میشه 30.9 دقیقه (بدون تقریب اضافی ) فیزیک هم میشه 24.4 دقیقه ( بدون تقریب اضافی )
من دیفرانسیل رو 7 میگیرم. 4 تا رو که اصلا جواب ندادم. اصلا مشتق رو نفهمیدم چی به چی هست...!
اگر معلم هم یه 3 نمره ای به ما بده حله :دی
من فیزیک فصل 3 و 4 رو خیلی خوشم میاد. سئوالاش رو خوب حل میکنم ولی بر خلاف اکثر بچه های کلاس, فصل اول فیزیک رو نمیتونم تست هاش رو خوب بزنم.
راستی تو کلاس شما چطوری درس میدن فیزیک رو؟ معلم ما همون اول سالی اومد گفت:
بچه ها من اگر بخوام رو تخته چیزی بنویسم و صبر کنم که شما بعدش بنویسید خیلی طول میکشه و نمیتونیم برسیم. من یه کتاب چاپ کردم با قیمت 5 تومان میفروشم. همه درسها داخلش هست + تست ها + پاسخنامه تشریحی + سئوالات امتحانات هماهنگ کشوری + تمرین های اضافی.
ما ازش خریدیم و اکثر اوقات با اینکه همه مطالب رو از روی کتابی که خریدیم میخونیم ولی باز هم وقت کم میاریم. این همه معادله و استثاء و... و هیچ کس هم چیزی تو دفتر نمینویسه و فقط به تخته توجه میکنیم.
اون وقت شما چطوری میخونید؟ چطوری درس میدن؟ کتاب رو هم نگاه میکنید یا نه؟ اصلا میرسید؟
تو کلاس ما هیچ کدوم از بچه ها, اصلا هیچ یک از کتاب های درسی رو به جز ادبیات و دینی رو باز نکردن و همونطور آک تو خونه نگه داشتن :دی
ببخشین [با لهجه دایی:31:] یول که نیستم...!:19:نقل قول:
اگه فقط امگا و دامنه رو بخواد که کاری نداره...من منظورم سوالای پیچیده هست..حالا چند تا مثال پیدا میکنم براتون میارم!
بفرما این سوال و جواب صبح با فرمت pdf :نقل قول:
اگر ظهر رو خواستی بگودرست کنم بزارمکد:http://up.--------.com/7/1263137487.rar
موفق باشی
حل تمريناي فصلهاي 2و 4 تحليلي رو دارين ؟ اگه يكدوم هم شد ملالي نيست !! ممنون اگه اسكن كنين !:46:
یه سوال داشتم خیلی حیاتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن متولد های سال 70 --پسر-- سال دیگه نمیتوننن پشت کنکور بمونن مگه اینکه یه درس رو توی ترم 1 و یه درس رو توی ترم 2 بندازن !
درسته؟؟؟؟؟؟
یکی سال 70 و متولدآذرماه 70 باشه سال دیگه می تونه پشت کنکور بمونه؟
ما که دبیر فیزیکمون اینقدر افتضاحه!!!! فکر کنم قبلا گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی بد درس میده. به زور رسید تمرینا رو حل کنه. خداییش هروقت با بچه ها میشینیم از دبیرا میگیم، همیشه میگیم خدا رو شکر که ما این کلاس تست فیزیک مدرسه رو میریم!نقل قول:
اون وقت شما چطوری میخونید؟ چطوری درس میدن؟ کتاب رو هم نگاه میکنید یا نه؟ اصلا میرسید؟
این کلاس تسته و اینم جزوه داده خریدیم ازش، همش از روی همون درس میده. یه جزوه ی دیگه هم داره که فقط تسته، هر جلسه میگه برید فلان تستها رو که مربوط به درسشه رو حل کنیم و بعد جلسه بعدش، میگه اوناییش که اشکال داشتینو پا تخته بنویسین تا بیام حل کنم. واقعا کارش درسته!
سلام دوست عزيز ...نقل قول:
تو کلاس ما هیچ کدوم از بچه ها, اصلا هیچ یک از کتاب های درسی رو به جز ادبیات و دینی رو باز نکردن و همونطور آک تو خونه نگه داشتن
من كسي نيستم كه بخوام توصيه اي كرده باشم ، ولي به عنوان كسي كه تجربه يك سال پيش دانشگاهي و يك سال كنكور رو داره ، مي گم كه كتاب درسيتون رو خوب بخونيد ، خداييش حيفم مياد ، بعضيها كلي وقت مي زارن روي درسها ولي نتيجه اي نمي گيرن و جز نا اميدي براشون نتيجه اي نداره ! ، توصيه مي كنم حتما كتاب درسيتون رو خوب بخونيد و مخصوصا روي تمريناتش مسلط بشيد ، باور كنيد امتحانات پيش دانشگاهي و كنكور همش همين كتابه ، چند درصد از سئوالات هم كمي خلاقيت مي خواد ، باور كنيد اگه كتاب رو نخونيد خيلي عقب مي افتيد ...
اون معلمي كه مي گه كتاب من رو بخريد هم به خاطر اينه كه يه پولي در بياره ، من جاي شما بودم باهاش يه دعواي حسابي مي گرفتم و اگه باز تكرار مي كرد ، مستقيم مي رفتم آموزش و پرورش ! ، از اين معلم هاي مفت خور زياد داشتم ، يكيش معلم هندسه ي سال دوم كه خدا ازش نگزره به همه شاگرداش مديونه ....
شديدا توصيه مي كنم كتاب درسي رو بخونيد و روي مثالها و تمريناتش مسلط بشيد و بعد بريد سراغ تست و ...
چيزي كه خيلي آدم رو گول مي زنه جزوه هاي زيادي هست ، من شخصا از هيچ جزوه اي استفاده نمي كنم ، اگه توي درسي كتاب برام كافي نباشه يه كتاب آموزش و تست مي گيرم و با اون تمرين مي كنم ...
چند هفته امتحان كنيد ، روي كتابتون مسلط بشيد و بعد بريد سراغ تستهاي كنكورهاي چند سال اخير ، مي بينيد كه سئوالات چقدر براتون آشنا است ، باز هم مي گم سعي كنيد روي كتاب و مثالهاش و تمريناتش كاملا مسلط بشيد ...
نكته ي ديگه اين كه براي كنكور توي آزمونهايي شركت كنيد كه سئوالاتشون از كتاب طرح ميشه ، مثل گزينه ي دو يا سنجش ( مخصوصا سنجش )
به اميد موفقيت همگي ...
سلام من تو دفترچه ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو 5 زدم درصورتی که متولد 69 هستم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟
نمیدونم چی بگم از این گاج.نقل قول:
نكته ي ديگه اين كه براي كنكور توي آزمونهايي شركت كنيد كه سئوالاتشون از كتاب طرح ميشه ، مثل گزينه ي دو يا سنجش ( مخصوصا سنجش )
یه سئوالای مسخره ای مطرح میکنه آدم هاج و واج میمونه. شما اگر 100 بار هم کتاب رو بخونی نمیتونی به سئوالاش جواب بدی (این حرف دبیر گسسته و دیفرانسیل بود).
سئوالاش رو از کتابهای خودش مطرح میکنه به احتمال خیلی زیاد.
هنوز کسی بعد من پست نداده؟ :دی
من رفتم یه امتحان دادم و اومدم.
دین و زندگی داشتیم ولی از شانس بد معلم ما سئوالات رو طرح نکرده بود. خیلی افتضاح بود. اصلا انتظارش رو نداشتم. من روی این یکی خیلی حساب کرده بودم و احتمالا اگر معلم ما سئوالات رو طرح میکرد اگر 15 نمیگرفتم 14 رو میگرفتم (از 15 نمره) ولی حالا شاید 10 بشم.
البته یه سری قوانین تو امتحانات هست:
1: در درس دین و زندگی اگر جواب سئوالی رو بلد نبودی, بهتره از جملات و عباراتی همچون: برای رضای خدا, جلب رضای او, کسب مقامات معنوی, دیدار با محبوب حقیقی و این گونه جملات استفاده کنی. :دی
2: در دیفرانسیل اگر جواب سئوالی رو بلد نبودی, حداقل کاری که میکنی, این هست که از عبارت داده یه مشتق میگیری شاید یه نمره گیرت بیاد.
3: در ادبیات اگر سئوال چگونگی نثر کسی بود استفاده از جملات و عباراتی همچون, زیبا و جذاب, روان و خواندنی, تکه کلام های جالب, سلیس و... توصیه میشود.
میدونم بچه ها درگیر امتحانات هستید الانم بحث امتحان.... ولی من که امتحان ندارم :21:
یه سوال داشتم این کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی اگه کسی وقت نداشته باشه میشه همون بخش اخرش خوند که تقسیم بندی کرده ادبیات غنایی... یا حتما باید اون قسمت شناخت جمله... بخونیم تا بفهمیم؟!؟!
تو امتحانات هم موفق باشید البته زیادم جدی نگیرید :31:
نقل قول:
حاجی جون من که در تاپیک معرفی کتابها گفتم که کتاب درسی خیلی خیلی خیلی مهمه. همون آقای بازرگانی هم گفته که هیچ کتابی کتاب درسی نمیشه . از بین کتابهای درسی بازم شیمی از همه بهتره.
سلام دوستان . خوبید؟چاقید؟:)
الان کمتر از 5 ماه و بیست روز مونده به کنکور.
من هم به دلیل انحرافات دوره دبیرستان الان دانشجوی پیام نور هستم(منظورم این نیست که پیام نوریها منحرفا اما بیشترمون میتونستیم بهتر باشیم;) این دو ترم رو مرخصی گرفتم و میگیرم برای کنکور امسال.
تا حالا چیز زیادی نخوندم به نظر دوستان و مخصوصا با تجربه ها میتونم تو این مدت خودم رو برسونم؟!:( درسها و درک و فهمشون زیاد سخت نیس واسم . 7 سال راهنمایی و دبیرستان و پیش رو هم تیزهوشان بودم که خوب شاید هم یه ذره باهوش باشم که بشه روش حساب کرد;).
اتفاقا من پس فردا شیمی دارم و امروز دینی داشتم.
چی همه مطلب داره این شیمی.
نقل قول:
حاجی خلاف یه پیشنهاد دارم برات . میگم تو این درس و مدرسه رو ول کن . کنکور میخوای بدی که چی . برو دبی .
نه نه دبی نرو . اونجا سه میشه . اونجا خوب نیست . برو لندن .
صبح امتحان میخوای 6 درس بخونی ؟ نکنه معلمی . میخوای از 6 درس سوال طرح کنی ؟
نقل قول:
یعنی به نظر شما زیاد روی تست تالیفی وقت نزاریم ؟
چرا ، منظورم این نیست که فقط کتاب رو بخونید ، منظورم این بود که روی کتاب و تمریناتش مسلط بشید ، اول کتاب رو بخونید و مثالها و تمرینات بین فصل رو کامل بررسی کنید ، بعد هم تمرینات پایان فصل رو حل کنید و بعد به سراغ تست برید ، برای مسلط شدن روی یک مبحث فقط تستهای کنکورهای گذشته یا آزمونهای آزمایشی نمی تونه کافی باشه ، پس بهتره جدا از اونها به سراغ تستهای تالیفی هم برید ، اتفاقا من خودم همیشه دنبال تستهای تالیفی هستم ، البته تستهایی که زیاد از کتاب دور نشده باشه !نقل قول:
یعنی به نظر شما زیاد روی تست تالیفی وقت نزاریم ؟
موفق باشید ...
يادش بخير . من يادمه وقتي امتحانات كتبي سوم رو داشتيم پاس ميكرديم عادت كرده بودم به سريال لاست و بيليارد .روز قبل همه امتحان ها تا بعد از ظهر سه چهار قسمت از اين سريالو ميدادم بعد با دوستان ميرفتيم بيليارد شب ميشد تازه يادم ميافتاد فردا امتحان دارم. باز هم نميخوندم ميخوابيدم صبح ساعت 30 : 6 بلند ميشدم چشام اذيتم ميكردن نميتونستم بيدار بمونم ولي چاره نبود ساعت 8 بايد امتحان ميدادم 1 ساعت و چند دقيقه ميخوندم بعد تا مدرسه كتاب جزوه دستم بود همينجوري ميخوندم ميرفتم امتحان ميدادم. به خدا قسم همه امتحانهامو همينجوري دادم ( حتي يك استثنا هم نبود كه ساعت 6 مثلا پاشم درس بخونم ). فقط 2 تا درس رو تجديد شدم يكيش تاريخ بود ( كه كتبي نبود ) يكي هم زمين شناسي. زمين شناسي رو تو شهريور هم همينجوري پاس كردم.نقل قول:
معدل كتبيم هم شد 13 . دو سال قبل بنده = بي مسئوليت ترين ، بي اراده ترين ، خوش گذران ترين دانش آموز ايراني كشور !!!
اینارو گفتی چقد یاد خودم افتادم منم خیلی الاف بودم تو دوران دبیرستان هر وقت فکر میکنم به اون موقع ها کلی به خودم فحش میدمنقل قول:
همش تقصیر این دوستام بود الان که نیگا میبینم هیچکدومشون هیچی نشدن
یا الان هنوزم به ولگردی ادامه میدن یا یه جور شغل آزادی وسه خودشون جور کردن
منم معدل کتبیم شد 12/90 !!
نقل قول:
چرا نمیشه . ولی از 6 تا 2 بعداز ظهر یکضرب میتونی بخونی ؟ نهار میخوری . صبحانه میخوری . گلاب به روت میری .......... . و کلا از 8 ساعت 4 ساعت درس میخونی .
ولی خود دانی .
حالا 5 تا انگشت که یکی نیست که . تو نرو دانشگاه . تو دیپلم شو .
چون شما تو یه رشته که من مییشناسم تبحر داری اگه رفتی لندن بیا یه رشته بهت معرفی کنم درست مناسب خودته . فقط رفتی به دوستت بگو منم رو با خودت ببره .
مگه من چی گفتم جـــــــــــــــــــیــــ ـــــــــــــــــــگـــــ ــــــــــــــــــر
در ضمن دینی رو سوالهای تشریحی رو خوب بخونا
بزار چندتا از مهماش رو بهت بگم :
صفحه 72 علل طولی با مثال / یه نقطه چین هم اونجا هست : پارگراف آخر . خط اول وجود و اراده ی انسان به علت اراده ی الهی و خواست خداست
ایه صفحه 73 مهمه . اون اولش .
صفحه 71 علل عرضی با مثال
توجه : رابطه انسان با خدا طولیه .
صفحه 67 بعد از شعر و پایین ایه ها و ادامش در صفحه 68 خط اول
صفحه 68 اون پایین پایینا : تقدیر و قضا
صفحه 65 رواج عقیده جبری گری تاثیراتش چیه ؟ پاگراف دومه
صفحه 64 فواید اگاهی و اختیار
صفحه 63 نشانه های اختیار : اون 4 مورد
صفحه 62 : اختیار یک حقیقت وجدانی است ( نقطه چین)
صفحه 55 : نقطه چین : خط اول
مراحل توبه به ترتیب
مرحله دوم توبه یا قدم دوم در توبه + حدیثی از امام رضا( ع)
مرحله سوم . اول رو هم از رو بخون
صفحه 52 اون خط اول زیر مراحل توبه نقطه چین هست
صفحه 51 پیرایش یا تخلیه ( رابطه توبه و پاکی ) + اون دو حدیث
صفحه 50 : حقیقت توبه خیلی مهم : سوال کوتاه میاد
توبه در مورد خدا و بندگان چیه
صفحه 49 با ذکر مثال شدت تخریبی گناهان چیه
صفحه 43 اهتمام به عمل صالح خیل مهمه
صفحه 40 مرااحل رسیدن به اخلاص
تقویت روحیه حق پذیری رو یه نگاه بنداز
صفحه 39 بالاترین میوی اخلاص
صفحه 38 ثمره های دیگر اخلاص
صفحه 37 اولین ثمره اخلاص
صفحه 36 و 37 رو کامل بخون
صفحه 32 پاراگراف 3 خط 4 . معیارعای شرک و بت پرستی ( گرفتن اربابهایی ..... تا محور شرک و بت پرستی است )
صفحه 31 زیر تیتر قرمز رنگ خط اول نقطه چینه
بالای همون تیتر قرمز : ( این عبارت .............. تا نامیده است )
صفحه 30 مهمه خیلی . دوتا نقطه چین و سوال کوتاه هست . مهمترین شعار اسلام و بهای بهشت
صفحه 29 رو یه نگاه درست حسابی بنداز
صفحه 28 پاراگراف 2 رابطه بین بعد فردی و اجتماعی
پاراگراف اخر همین صفحه نتیجه شرک اجتماعیه . کلش
صفحه 27 پاراگراف 2 شرک عملی . مهمه
صفحه 26 مهمه . اون اخرش تعریف توحید عملیه
صفحه 21 تو حید صفاتی
صفحه 18 شاخه های توحید افعالی
توحید در ولایت رو حتما بخون توحید در ربوبیت رو هم یه نگاره بنداز
صفحه 17 اون پایین شرک افعالی تعریف شده و ادامش صفحه 18 هستش
توجه کن که شرک خفی فقط واسه مشرک یا کافر نیست واسه مسلمان هم رخ میده
صفحه 16 شرک ذاتی تعریفش هست
همین صفحه پاراگراف 2 یه سواله : درسته برای این جهان چند مبدا و خالق فرض کنیم ؟ چرا ؟
صفحه 15 توحید و توحید ذاتی رو بخون
صفحه 14 اون خط ول رو هم بخون . نقطه چینه
از درس اول هم شاید یه نقطه چین بیاد که موجودات در قران با ویژگی فقیر نامبرده شدن ولی خدا با ویژگی غنی
معنای ایات رو هم بخون . چیزی نیست
از این سوال هم میاد که میگن که فلان ایه اشاره به چه توحیدی داره که دبیر مربوطه شما باید لطف کرده باشه و گفته باشه
سلام بچه ها كدوم اثبات هاي فيزيك 1 پيش رياضي مهم اند !؟ كي جزوهي بني هاشميش رو داره !؟ سوالاش چه طوره سطحش !؟
من توصيه ميكنم حداقل از ص 52 رو بخوني تا پايان بخش 3 (فصل 1) : بخش 3 فصل 1 خيلي مهم و حياتيه و بدون اونا نميتوني حداقل بيت ها رو معني كني چه برسه به مفهوم پس حتما بخورشون ! خيلي جالبه زود تموم ميشه يكي 2 روز بيشتر وقت نمي خواد !!!:27:نقل قول:
------------------------------------
راستي من ميخوام حل تمريناي كتاب درسي درس هاي"هندسه تحليلي" و "ديفرانسيل" داشته باشم چون تمريناي كتاب خيلي مهمه ! حالا چه كتابي به جز گام به گام هست (چون گام به گام ) همه ي درساست ! بايد چيكار كنم ؟؟؟
من تاسال دوم دبیرستان اینجوری بودم.سال اول ریاضی و عربی و سال دوم هندسه و فیزیک افتادم.ولی از سال سوم پسر خالم اومد تو مدرسمون خیلی خرخون بود .خلاصه خواستم کم نیارم حسابی خوندم.معدل کتبیم شد18.95.(پسر خالم 18.80 شد.)شاید خواست خدا بود.الانم توی یکی از پیشای تاپ اصفهان (امام باقر)درس میخونم.الانم یکی از چیزای مهمی که باعث میشه خیلی بخونم کم کردن روی همونه.
نقل قول:
من تاسال دوم دبیرستان اینجوری بودم.سال اول ریاضی و عربی و سال دوم هندسه و فیزیک افتادم.ولی از سال سوم پسر خالم اومد تو مدرسمون خیلی خرخون بود .خلاصه خواستم کم نیارم حسابی خوندم.معدل کتبیم شد18.95.(پسر خالم 18.80 شد.)شاید خواست خدا بود.الانم توی یکی از پیشای تاپ اصفهان (امام باقر)درس میخونم.الانم یکی از چیزای مهمی که باعث میشه خیلی بخونم کم کردن روی همونه.
ای کاش همه واسه کم کردن روی خودشونم که شده درس میخوندن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از جوابتنقل قول:
راستی در مورد حل کردن تمرین های کتاب درسی من نمیگفم حل نکنید میگم الان حل نکنید چه میدونم مثلا 1 ماه 2 ماه مونده یه نگاه بندازید الکی وقت خودتون هدر نکنید یادمه هی به معلم دیف گیر میدادیم که شما کتاب حل نمیکنید... یه روز اومد از اول تا اخر توی 2 زنگ حل کرد خودمون خجالت کشیدیم مثلا تمرینای حد نگاه کن خنده دار
بهتره به کتابایی رجوع کنید که تمرین های کتاب رو در قالب تست حل کرده مثلا شیمی بازرگان یا فیزیک فکور یا ریاضی رمزینه
روزهای اخر هم بگذارید تمرین های کتابایی مثل شیمی رو حل کنید یا نه اصلا حفظ کنید !!!!!!! چون تو کنکور می یاد عین من از حفظ می زنین باور کنید ده تا سوال شیمی رو از قبل حفظ بودمو سوالو نخوندم زدم همه ی تست های خارج از کشورو انقدر زدم که حفظ شده بودم همه رو از حفظ زدم جالبه عدداش هم عوض نشده بود :دی
بچه ها دینی صفحه 75 تا صفحه 88 همش برای مطالعس ؟
ببخشید من رشته کاردانشم (برنامه نویسی ) می خواستم بدونم دفترچه های دانشگاه دولتی کی پخش می شن
لطفا هر چه زودتر راهنماییم کنید
سلام بکس باحال پی سی...
خوب دیگه رسیدیم به آخرای امتحانات....
من که فقط مونده امتحان گسسته...شما رو نمی دونم.....(معدل پیشم کمترین معد تو کل دوران تحصیلم خواهد بود...حول حوش 11-10میشم :41:...البته ملالی نیست مهم قبولی بود که البته اخذ خواهد شد....:31:)
دوستان من فصل 3 و 4 فیزیک و سری ها تو دیفرانسیل رو هنوز اونطور که باید جمع و جورش نکردم.....(تست هاش رو هم نزدم)
میگم میشه تو ترم دوم همراه با برنامه کانون جمعشون کرد؟؟؟یا دیگه باید بیخیالشون شم؟؟؟؟:19:
این یه ماهه اصلا تست نزدم....همش فکر می کنم هر چی خوندم فراموشم شده.....:13:
چیکارررررر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
(پ.ن:جاتون خالی دیشب با رفقا جمع شدیم خونه نشستیم فیلم 2012 رو دیدیم عجب حالی داد!!!!:31::27:کم کم دارم معتاد دی وی دی میشم....
عجیبه هااااا پی سی رو ول میکنی دیوی دی میاد...دی وی دی رو ول کنی پیسی میاد.....انگار همواره باید معتاد بود :46:)
کلا هر کاری که با انجام دادنش به آدم خوش بگذره معتادی دارهنقل قول:
پ.ن:جاتون خالی دیشب با رفقا جمع شدیم خونه نشستیم فیلم 2012 رو دیدیم عجب حالی داد!!!!کم کم دارم معتاد دی وی دی میشم....
عجیبه هااااا پی سی رو ول میکنی دیوی دی میاد...دی وی دی رو ول کنی پیسی میاد.....انگار همواره باید معتاد بود
نقل قول:
2012 رو الان داری میبینی . ؟
شما هم همه چی رو سخت نگیر دیگه . چرا نمیشه ؟ اتفاقا همش رو هم میشه جمع و جور کرد .
آره میشه جبرانش کرد تو دوران عید( 23 اسفند تا 7 فروردین اگه اشتب نکنم)... فقط خودت میدونی که همچین راحتم نیست که تو این زمان بشینی درس بخونی! ولی به نظرم میارزه این یه عیدو آدم بشینه درس بخونه!نقل قول:
من همه اینارو تقریبا ول کرده بودم ps3 اومد!:42:نقل قول:
پ.ن:جاتون خالی دیشب با رفقا جمع شدیم خونه نشستیم فیلم 2012 رو دیدیم عجب حالی داد!!!!:31::27:کم کم دارم معتاد دی وی دی میشم....[/I]
[I]عجیبه هااااا پی سی رو ول میکنی دیوی دی میاد...دی وی دی رو ول کنی پیسی میاد.....انگار همواره باید معتاد بود :4:
بچه ها حالا که امتحان هارو دادید بشینید یه ذره فکر کنید در مورد برنامه تون من فقط و فقط تجربه پارسال خودم میگم و کسی رو هم تشویق نمیکنم
پارسال این پیش رفتن با برنامه قلمچی پدر من در اورد یعنی من اگه به گذشته بر میگشتم از ترم 1 به بعد دیگه با برنامه قلمچی پیش نمیرفتم یادمه انتگرال فکر کنم نزدیک خرداد تموم کرد!!! به هر حال پیشنهاد میکنم طوری برنامه ریزی کنید که تا اخر فروردین تمام درس هاتون تموم شده باشه (شدنیه خیلی راحتم شدنیه) در ضمن 1% هم احتمال ندید که بتونید با اون برنامه عید قلمچی درسی جمع کنید
منم برنامشو ديدم فقط جا واسه مرور داره و جا واسه ي جبران نداره !نقل قول:
حالا به نظرت تو اين 2 هفته اي كه پنجره ي بازه مثلاً :31: ميشه جبران كرد عقب افتادگي رو؟؟؟
لا مذهب واسه ما تا 28 دي برنامه ي امتحاني گذاشتن يعني تا 2 شنبه !!!! لعنت بهشون !همه امتحاناشون تموم شده ما بايد تا 2شنبه امتحان بديم!:41:
اخه قضیه اینه که جبران چجوری ببینی اره اگه بخوای میتونی یه نگاه به فرمول.... بندازینقل قول:
من حرفم اینه که از الان میتونید طوری برنامه بریزید که تا اخر عید با تست... درس هارو جمع کنید یعنی میگم هدفتون ازمون جامع اخر فروردین بزارید