آقا مشکل ما رو هیشکی جواب ندادنقل قول:
Printable View
آقا مشکل ما رو هیشکی جواب ندادنقل قول:
این پچ رو که نصب میکنم برای رفتن به بازی سریال میخواد یه صفحه هست که unlock request code داره و سریال هم می خوادنقل قول:
ادیت شد===========
قسمت آخرا بازی که نیکو هلیکوپتری که جیکوب میاره آویزن میشه و با Space رو زد که بیاد داخلش. من هی چی Space رو میزنم عمل نمیکنه و آخر نیکو می افته و میمیره و با زدن Space فقط جهت دوربین عوض میشه.
چیکار کنم؟ راهی داره؟
چطوری میشه دکمه ها رو تغییر داد؟ من تو منو چیزی ندیدم.
نقل قول:
بازی من اجرا میشه و سرعتش هم خوبه ولی بیشتر جزئیات بازی نامرئی هستند و موقعی که میخوام بنچ مارک کنم میاد تو ویندوز
مشکل چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به پچ هفت نیاز دارین + کرکشنقل قول:
اواو یه مشکلی, بازی گیر میکنه انگار تیک داره اگه راه حلی هست بگید فک کنم باید پچ نصب کنم نه؟ لینک بدید پلیز
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5279603#post5279603
commandline.rarنقل قول:
سلام به دوستان گلم چرا وقتی که پچ 1.0.4.0 یا1.0.2.0 رو میریزم قسمت texture quality از low و view distance از 1 بالا تر نمیره وشماره ی کش گرافیک تو پایین صفحه اپشن-گرافیک 1009-280 هستش چیکار کنم؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بدید خیلی مهمه!!!!
رو دانلود کنین و بریزین محل نصب بازی:
کد:http://www.4shared.com/account/dir/MeDsYohS/sharing.html
خرید بازی Grand Theft Auto 4 در وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همه جا ارزون تره هر کی نخریده پیشنهاد میکنم از این جا بخره من از این وبلاگ خریدم نصب آسان داره بعد قیمتش 3000 تومان هستش4 دی وی دی خلاصه من ازشون راضیم
دوستان من پچ هفتم رو نصب کردم و کرک رو کپی کردم ولی نمیدونم چرا این xlive less کار نمیکنه .
یا ارور میده یا وارد بازی میشم و صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد و میخواد کانکت بشه به اینترنت.
آخرین xlivess رو هم کپی کردم!
البته ظاهرا این پچ هفتم با scricthook .dll هم مشکل داشت و برا اون هم ارور داد. اینو چی کنم؟
ترینر و Spark برا پچ هفتم اومده؟
سلام .
من این بازی رو تا 57% رفتم ..حالا ویندوز عوض کردم...البته قبلش سیو های بازی رو که در
C:\Documents and Settings\AhmadReza\Local Settings\Application Data
بود رو ذخیره کردم ...توی My Documents رو هم پوشه ی Rockstar Games رو ذخیره کردم...
حالا ویندوز سون نصب کردم ..چطوری باید سیو هام رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟
توروخدا کمک کنید چون اصلا حوصله ی از اول رفتن رو ندارم.....:11:!!!!!!
سلام دوست عزیز یه وقت تبلیغی چیزی نکنیا......:31:نقل قول:
خرید بازی Grand Theft Auto 4 در وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همه جا ارزون تره هر کی نخریده پیشنهاد میکنم از این جا بخره من از این وبلاگ خریدم نصب آسان داره بعد قیمتش 3000 تومان هستش4 دی وی دی خلاصه من ازشون راضیم
سلام
قبل از ورود به بازی این پیغام میده و وارد بازی نمیشه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست؟
بعضی بازی ها برای اجرا به کانکت بودن احتیاج دارن ایندفه از قبل کانکت شو و بازی رو اجرا کننقل قول:
نه دوست عزیز این بازی این طور نبوده . کلا الان همه بچه های اینجا این بازی رو بدون کانکت شدن اجرا میکنن.نقل قول:
جدا کسی میدونه مشکل از کجاست؟ انواع و اقسام xliveless ها رو کپی کردم . تو بازی که میرم اول مارک راک استار میاد و بعد صفحه سیاه میشه و میخواد کانکت بشه به اینترنت
خوب یه بار بزار کانکت شه ضرری که نداره خود من هم باید به اینترنت وصل باشم تا بتونم بازی کنمنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
من تازه سیستم عوض کردم و این بازی را گرفتم...
اونطور که من متوجه شدم پچ ها گرافیک را میاره پایین آیا لازمه پچ نصب بشه؟اصلا کار پچ چیه..چه تاثیری داره تو بازی ؟
در ضمن من ویندوز 7 دارم با اون مشکلی داره ؟
در آخر خواهش می کنم یکی از دوستان لینکهای تمام چیزهایی که من باید آنها را بگیرم تا بازی بدون مشکل اجرا شود را قرار بدهد اینقدر صفحات زیاده و پر لینک که من گیج شدم.
اگر سریعتر به من جواب بدهید ممنون میشم.
----
یه مشکل تازه پیدا کردم،کرک بازی را دانلود کردم و کپی کردم اما الان میگه GTA IV FATAL ERROR : WS10 چی کار کنم ؟ من که واقعا گیج شدم :41:
فایل Launch GTAIV را هم که اجرا کردم سریال می خواد...آخه اینم شد بازی این همه دردسر داره:9:
نخیر پچ اصلا از گرافیک کم نمیکنه هیچ بهتر هم میکنهنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
من تازه سیستم عوض کردم و این بازی را گرفتم...
اونطور که من متوجه شدم پچ ها گرافیک را میاره پایین آیا لازمه پچ نصب بشه؟اصلا کار پچ چیه..چه تاثیری داره تو بازی ؟
در ضمن من ویندوز 7 دارم با اون مشکلی داره ؟
در آخر خواهش می کنم یکی از دوستان لینکهای تمام چیزهایی که من باید آنها را بگیرم تا بازی بدون مشکل اجرا شود را قرار بدهد اینقدر صفحات زیاده و پر لینک که من گیج شدم.
اگر سریعتر به من جواب بدهید ممنون میشم.
- ولی من پچ 6 و 4 رو نصب کردم 4 بهتر بود تو سیستم من
- با ویندوز 7 هم هیچ مشکلی نداره
دانلود پچ 7 + کرک
چند تا لینک پچ 7 هست و یه لینک کرک + اون چیزایی که لازمه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5279603&postcount=5147
من پچ 7 رو نصب کردم و xlive رو هم ریختم. ضمنن موقع نصب پچ Rockstar Social Club رو هم پاک کرد.
بعد رفتن تو بازی؛ بازی از اول شروع میشه و سیو خودم اجرا نمیشه. در واقع سیو قبلی رو نمیشناسه.
چیکار کنم؟
حتما شما قبلا با برنامه ی XLIVE بازی رو اجرا میکردی ......!نقل قول:
من پچ 7 رو نصب کردم و xlive رو هم ریختم. ضمنن موقع نصب پچ Rockstar Social Club رو هم پاک کرد.
بعد رفتن تو بازی؛ بازی از اول شروع میشه و سیو خودم اجرا نمیشه. در واقع سیو قبلی رو نمیشناسه.
چیکار کنم؟
XLIVE ی که ریختی محل نصب بازی رو پاک کن و خود برنامه ی اصلی رو نصب کن.....!
منظورتون از برنامه اصلی Xlive هست که از اول نصب کنم؟نقل قول:
اکانت xlive کجا ذخیره شده؟
سلام بچه ها برای رفع این اررور باید چیکار کرد!؟
seculauncher: faild to start application.[2000]
آقا دمت گرم مثل هلو اجرا میشه فقط بعضی موقع ها یه تیکه از آسفالت سفید میشه که اونم اصلا مهم نیست دمت گرمنقل قول:
هر کی تو آی وی به مشکل خورده یه ورژن از بازی یو نصب کنه بعد پچ 7 + کرکش +فایل ایکس لایو که این دوستمون گفته نصب کنه مشکلش حله
فقط برای اونایی که نصف بازی رو رفتن جای سیوای بازی عوض میشه این پچ 7 و نصب کردید مثل من نگریخین یوهو میره به یه همچین جایی
C:\Users\Behnam\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
قبلا یه همچین جایی بود
C:\Users\Behnam\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_1000100010001000
دوستان پاسخ پست 5162 رو نمیدونین؟
دوست عزیز شما برنامه ی xlive رو داری ؟؟؟نقل قول:
منظورتون از برنامه اصلی Xlive هست که از اول نصب کنم؟
اکانت xlive کجا ذخیره شده؟
همونی که وقتی میری تو بازی خودش اجرا میشه و میگه کلید home رو بزن....؟
اگه این طوره که شما باید اون xlive هایی که ریختی تو محل نصب بازی پاک کنی از سیوت میاره......
راه دیگه اش هم اینه که اگه ویندوزت 7 یا ویستا هستش به قسمت START برو و تو قسمت search بنویس run یه پنجره ی کوچیک باز میشه تو اونجا هم بنویس %temp% یه پنجره باز میشه و شما میای به این آدرس:
C:\Users\0000000\AppData\Local
به پوشه Rockstar Games\gta iv\savegames\یه پوشه هست که اسم کد داری نوشته توش برو و فایل SGTA412( اون 12 هر عددی میتونه باشه) کپی کن و بریز تو اینجا
C:\Users\?????????\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
ساده ی این چیزایی که گفتم:
هرچی تو اینجا هست
C:\Users\????????\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e00000cdcb69d5f8
بریز تو اینجا
C:\Users\!!!!!!\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
-----------------------------------------------
دوست عزیز من تا حالا با این مشکل روبه رو نشدمنقل قول:
این پچ رو که نصب میکنم برای رفتن به بازی سریال میخواد یه صفحه هست که unlock request code داره و سریال هم می خواد
یه عکس از اون صفحه ی سریال بذار.
ولی فکر میکنم کرک نریختی..............!!!!!!
seculauncher:failed to start application. [2000]
این ارورو چطوری درست کنم ویندوزم 7 64 بیتی است همه نرم افزار جانبی هم بگید نصب کردم ولی هیچی.
نقل قول:
کلا نمیشه این بازی رو تو سیستم عامل 64 بیتی اجرا کرد. ارور هم برا همینه.
سلام
من پچ هفت را از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم ...
دو تا فایل exe داره به نام های title update و update title که UpdateTitle به خوبی اجرا و نصب میشه اما TitleUpdate اجرا میشه اما میگه instalation faild:run setup to instal updates
لطفا راهنمایی کنید
---
فکر کنم مشکلم حل شد همون update title را اجرا کردم و نصب شد و بعدش کرک کردم و بعد همه ی محتویات xlive دانلودی را ریختم توی محل نصب بازی ..الان بازی به خوبی اجرا میشه و دیگه نمی گه اکانت و از این چیزا بساز و در صفحه ی اصلی یه play برای gta iv داره یه play برای gta liber city episode
فکر نکنم دیگه مسئله ای باشه :46:
نه خیر دوست عزیز من الان بازی رو دارم رو سیستم 64 بیتی اجرا میکنم .اطلاعات غلط به کاربران ندیدنقل قول:
[QUOTE=AhmadReza.;5304407]سلام .
من این بازی رو تا 57% رفتم ..حالا ویندوز عوض کردم...البته قبلش سیو های بازی رو که در
C:\Documents and Settings\AhmadReza\Local Settings\Application Data
بود رو ذخیره کردم ...توی My Documents رو هم پوشه ی Rockstar Games رو ذخیره کردم...
حالا ویندوز سون نصب کردم ..چطوری باید سیو هام رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟
توروخدا کمک کنید چون اصلا حوصله ی از اول رفتن رو ندارم.....:11:!!!!!![/QUOTE
یکی جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
سلام.
وقتی بازی میکنم سایه ها میپره ور هر 1یا 2 دقیقه بازی 2-3 ثانیه گیر میکنه .
لطفا کمک کنید.
سلام خسته نباشید
لطفا این سوالو به من جواب بدید
من پچ و اینجور چیزا را دانلود کردم و نصب کردم و بدون مشکل بازیو اجرا می کنم
اما enbseries_gta4_v0081sora و commandline را که مربوط به گرافیک هست را که در لینک 4shared برای دانلود قرار داده بودید را استفاده نکرده ام ... من گرافیکم ATI 5770 هست باید از اینها هم استفاده کنم یا خیر؟تاثیر در بهتر شدن گرافیک دارد ؟باید آنها را نیز در خود پوشه ی نصب بازی بریزم؟
ممنون میشم جواب بدید :11:
من با نصب elfc مشکل دارم مراحل زیر رو رفتم:
اول بازی کرک شده رو نصب کردم
بعد پچ 1.6 ریختم
بعد xliveless ریختم
حالا که میخوام eflc بریزم ارور میده
ضمنا نحوه اضافه کردن تانک به بازی رو هم بگین
ممنون
یه مشکل دیگه هم اضافه شد .فیلمهاش سیاه میاد !!!!!!!!!!
بله دوست عزیز مطمئن باش تاثیر داره و شما هم استفاده کن......نقل قول:
سلام خسته نباشید
لطفا این سوالو به من جواب بدید
من پچ و اینجور چیزا را دانلود کردم و نصب کردم و بدون مشکل بازیو اجرا می کنم
اما enbseries_gta4_v0081sora و commandline را که مربوط به گرافیک هست را که در لینک 4shared برای دانلود قرار داده بودید را استفاده نکرده ام ... من گرافیکم ATI 5770 هست باید از اینها هم استفاده کنم یا خیر؟تاثیر در بهتر شدن گرافیک دارد ؟
ممنون میشم جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرهنقل قول:
باید آنها را نیز در خود پوشه ی نصب بازی بریزم؟
دوست عزیز eflc که پچ 6 نداره...نقل قول:
من با نصب elfc مشکل دارم مراحل زیر رو رفتم:
اول بازی کرک شده رو نصب کردم
بعد پچ 1.6 ریختم
بعد xliveless ریختم
حالا که میخوام eflc بریزم ارور میده
ضمنا نحوه اضافه کردن تانک به بازی رو هم بگین
ممنون
آخرین پچش ٰ پچ شماره 2 بود
حالا شما پچ 6 iv رو چطوری نصب کردی خدا میدونه
منظورم پچ 1.0.0.6 بازی معمولی (خود GTA IV) بود!!نقل قول:
پچ elfc ورژن 1.1.1.0 رو دارم
سلام دوستان با توجه به راهنمایی هی این انجمن میخوام یه چیزی بگم که خیلی بدرد میخوره
من این بازی رو با سرعت مناسب روی این سیستم اجرا کردم چیزی که خیلیها فکر می کنند غیر ممکنه
cpu : amd athlon 64 x2 4000
RAM : 1GIGABYTE
GPU : XFX RADEON 4670 1GIG
البته بعد از اینکه پچ 7 رو نصب کردم کیفیت خیلی بهتر شد:12:
کسی منو کمک کنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
دوستان چرا توی بازی GTA IV هر کلیدی از کیبورد را میزنم یک ثانیه بازی گیر میکنه
فقط کلیدهای بالا و پایین و راست و چپ را که میزنم گیر نمیکنه
تا حالا این مشکل را نداشتم
البته توی ویندوز XP این مشکل را اصلا نداشتم
از وقتی ویندوز 7 را نصب کردم اینطوری شده
توی بازی اصلا گیر نمیکنه فقط وقتی کلیدها را میزنم برای یک ثانیه بازی گیر میکنه
مشخصات سیستم
CPU = AMD Phenom II X4 945
Ram = 4 GB
VGA = ATI XFX 5770 1GB
آقا من محتویات enbseries_gta4_v0081sora و commandline را ریختم تو پوشه ی نصب بازی حالا دیگه بازی اجرا نمی شه ارور میده میگه : the program cant start because d3dx9_40.dd is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem
حالا باید چی کار کنم ؟
پچ و همه ی چیزها را هم نصب کردم اما اینو که ریختم ایجوری شد چراااااا؟
DirectX داخل سی دی بازی نصب کن اگه حل نشد بگونقل قول:
Directx که از قبل نصب بود .. بازی بدون اینا خیلی خوب اجرا می شد
الان این فایل های را که ریخته بودم پاک کردم برگشت به حالت قبل و بازی اجرا شد...
فقط موندم چرا نمی تونم از محتویات enbseries_gta4_v0081sora و commandline استفاده کنم؟!
یه دایرکس جدید نصب کن یا میتونی اون فایلو دانلود کنی ازی اینجانقل قول:
Directx که از قبل نصب بود .. بازی بدون اینا خیلی خوب اجرا می شد
الان این فایل های را که ریخته بودم پاک کردم برگشت به حالت قبل و بازی اجرا شد...
فقط موندم چرا نمی تونم از محتویات enbseries_gta4_v0081sora و commandline استفاده کنم؟!
کد:http://www.enbdev.com/d3dx9_40.zip
کد:http://www.enbdev.com/d3dx9_26.zip