اگه من سونی اریکسون رو میشناسم رمش رو اینقدر نمیزاره.شک نکن:دی.اگه بالای 750 بود من از اینجا میرم:دی میم یه جای دور:دی
منبع من هم بدکش نیست:دی تاحالا بهم دروغ نگفته.حداقل با من یکی رو راسته:دی
اگه من سونی اریکسون رو میشناسم رمش رو اینقدر نمیزاره.شک نکن:دی.اگه بالای 750 بود من از اینجا میرم:دی میم یه جای دور:دی
منبع من هم بدکش نیست:دی تاحالا بهم دروغ نگفته.حداقل با من یکی رو راسته:دی
اگه فیک نباشه با شناختی که من از اس ای دارم سه ماهه سوم 2012 تاریخ ریلیزش میشه بعدشم دقیقا روز اخر سه ماهه سوم تازه ریلیزش شروع میشه اواخر 2012 تو ایرانه :دی
حالا هی بگین مصطفی شوخی میکنه.این خط ، اینم نشون
اگه بخواد اس ای بخواد واقعا این گوشیو بزنه خیلی خوب میشه فقط زمان عرضشم مهمه اگه بخواد طبق معمول دیر بده که دیگه امیدی بهش نیست
میگن معرفیش همین چند هفته اخیر هست و به بازار اومدنش توی سپتامبر.میتونه درست باشه.ولی با شناختی که ما از ای ای داریم بعیده ازش.مخصوصا چون هنوز قیمت آرک و پلی به سقف چسبیده بعیده این بیاد به بازار.میخوره توی سر اونا.در واقع بازار اونا بهم میریزه.
آقا قضیه چیه ؟ من یه مدت نبودم ! کلا چه خبر ؟ :دی یه سامری بدین بینم :دی
هیچ خبری نیست.به قول حامد ای ای :دی میخواد یه گوشی بده یه 2-3 سال دیگه هم میاد بازار.دیگه خبری نیست جز اینکه سهم ای ای فرت و فرت کمتر میشه و از این حرفها دیگه...سامری بهتر خواستی برو پیش حامد..حامد بچه دقیق تریه:دی
@مصطفي
اتفاقا نشون دادي هيچ شناختي از اس ئي نداري :31: يعني داري و شناختت مال 1 سال پيشه!
تو يه سال اخير اس ئي ريليزاش سر وقت بوده و تاخيري نداشته! و فاصله بين معرفيش تا ريليزش خيلي كمتر شده و شده مثل بقيه!
@حامد
حامد اومد زود هنگام اين گوشي خيلي تاثير منفي روي فروش آرك نداره! چرا؟ چون تقريبا همه برند ها دو هسته اي هاشونو زدن و ميشه گفت كار از اين كارا گذشته !قيمت آرك هم بايد بياد پايين چه اين گوشي بياد چه نيادنقل قول:
.ولی با شناختی که ما از ای ای داریم بعیده ازش.مخصوصا چون هنوز قیمت آرک و پلی به سقف چسبیده بعیده این بیاد به بازار.میخوره توی سر اونا.در واقع بازار اونا بهم میریزه.
در كل
من خودمم بعيد ميدونم اين گوشي تو سپتامبر در بياد ! اگه زود بيرون بياد نشون ميده بازم يه چيپ قديمي رو ميخواد ازش استفاده كنه كه بقيه ته ديكشم خوردن!
مگه اين كه بخواد تو دوربين و رم عقب موندگيش رو جبران كنه!
(كه به احتمال زياد همين هم هست)
اطلاعات من در مورد چیپست ها در حد اطلاعات یه بز در مورد خورشت سبزیه:دی
ولی تا جایی که من دیدم این قیمت آرک پایین بیا نیست مثل اینکه.
اس ای 2 هسته ای رو توی این یکماه اخیر رو نکنه دیگه خیلی دیر میشه مگر اینکه یکی دو ماه دیگه معرفی کنه و زود بده بیرون که در قاموسش نیست:دی
حامد سري به تاپيك آرك بزن!نقل قول:
ولی تا جایی که من دیدم این قیمت آرک پایین بیا نیست مثل اینکه.
اس ای 2 هسته ای رو توی این یکماه اخیر رو نکنه دیگه خیلی دیر میشه مگر اینکه یکی دو ماه دیگه معرفی کنه و زود بده بیرون که در قاموسش نیست
قيمتا شكسته شده :31:
آرك به گفته فرهوده تو شهر خودتون ،موبايل منافي ميده 620 تومن! (اگه خودت صحتش رو چك كني كه عاليه )
كه داره مياد پايين هنوز
علی%:دی
قیمت آرک تحت تاثیر مسائل حاشیه ایی بالا موند..وگرنه زود تر از اینها پایین میامد....اینم واسه ارک زیاده...تو بازار فعلی 500 مناسبه واسش
علی&:دی
من حرفی از تاخیر نزدم..حرفم از تاریخ دیر هنگام تمامی ریلیز های 2 سال اخیر بوده.منظورم گوشی های های اند هست.هر چند کپی پست ها رو هم زیر 3 ماه ریلیز نمیکنه چه برسه همچین گوشی خاصی(برای اس ای)......
اقا نزن
آخ
اوخ
نزن
اعتراف
اعتراف میکنم من نفوذیه فن بوی های سامسونگم:دی اونها خامم کردن بهم پول دادن:دی
به نظر من این گوشی دقیقا مثل آرک و desire HD هست. یعنی سخت افزاری که از htc الان تو بازاره رو اس ای یا چند ماه تاخیر وارد بازارمیکنه. حالا شاید کلاک سی پی یو رو ببره 1.4 . رم هم نهایت 1 گیگه ...
دوربین هم به نظر من به احتمال خیلی زیاد 8 باشه و به احتمال خیلی کم 16 و در هیچ صورتی 12 نیست
باتری هم بینن 1500 تا 2000 میلیه
صفحه نمایشش هم احتمال کمی داره 4.5 باشه
در کل اینکه نباید الکی انتظاراتمون رو بالا ببریم. سنسیشن الان رو ببینید براویا و اگزمور بزارین روش میشه duo
حالا یه کمی چیز میز بهش اضافه میکنه مثل HDMI
دوستان این روزا منم دنبال گوشی هستم داشتم هی اینور اونور تحقیق میکردم دیدم که اینجا شما در مورد قیمت ارک و پایین اومدنش صحبت میکنید گفتم چیزی که تا حالا خودم فهمیدم رو بگم
الان ارک داره تو اروپا با قیمت 419 یورو که معادل 625 هزارتومن هست فروخته میشه که بااین وضع بعیده که تو ایران مثلا باقیمت 580 یا 600 بشه پیداش کرد چون تو اروپا داره 625 هزارتومن فروخته میشه ( هزینه حمل - گمرک - سود دونه دونه کسایی که باید سود ببرن ........)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه سوال من دارم شما که تو این کار هستید رو تجربه خودتون بگید . اینطور که من فهمیدم xperia ray قراره ماه دیگه با قیمت 348 یورو معادل 520 هزارتومن وارد بازار اروپا بشه به نظر شما قیمتش تو ایران چقدر میشه 570 -580....... و درضمن واقعا ماه دیگه وارد بازار میشه؟
دوست عزیز آرک 499$ آمریکاس !
میشه چیزی حدود 520 تا 550 ! اینجا هم 620 تومنه !
میبینی که بازم سود داره :دی
کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-arc-phone
محتویات جعبه این 620 تومنی چی هست.
مموری 8 و کابل hdmi رو داره یا نداره؟
مموری 8 رو که همه دارن !
یکی از دوستان در کلوپ آرک گفته 570 + HDMI !
اقا من همین الان زنگ زدم نمایندگی کامتل گفت ارک با گارانتی 810 تومن این 570 شما از کجا گیر اوردید اگه ممکنه بگید چون من میخوام گوشیم رو عوض کنم و اگه واقعا 570 باشه میگیرم
آل دیجیتال هم میده 605 تومن !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6279019&postcount=1211
Here’s what Sony Ericsson Mobile BRAVIA Engine really does [REVIEW]
If you have been keeping track you would know that the recent batch of high-end Xperia smartphones pack some of the best LCD displays we have seen. Their Reality displays might lack a bit in viewing angles, but their image quality is downright splendid, and as the company would gladly tell anyone, their new Mobile BRAVIA Engine certainly plays a big part in delivering it.
Now marketing talk is always sweet, but very rarely true so we decided to check out if that engine really does anything or it’s a gimick. Here come our observations along with plenty of photos evidence that we gathered along the way.
Editorial: This short technology review is entirely based on the Sony Ericsson Xperia ray however we’ve managed to confirm the same results on the Xperia Arc as well.
The good news is the BRAVIA Engine does everything that Sony Ericsson promises it will do. It enhances sharpness, increases contrast and saturation and tries to tackle digital noise. Of course, that only works with photos and videos, so you shouldn’t be looking for its effect elsewhere.
Sharpening
The BRAVIA sharpening is quite strong and the effect is pretty easy to see. In fact it’s so strong that it’s not necessarily a good thing with all photos. As you can see in the second two examples here it can also lead to jagged edges, which is not ideal.
However, this is by far not as easy to spot on a small mobile screen (even more if it’s the Xperia ray as in our case), so we are willing to give this one the thumbs up. On a smartphone screen the oversharpened images leave this faux high-detail impression that might bother serious photographers, but should look pleasing to just about everyone else.
Contrast and saturation
As you can imagine no processing technique in the world could help a display actually increase its contrast. However, by applying an effect similar to an S-curve in photo editing, where the darks are made slightly darker, while the whites are made whiter you can simulate higher contrast.
The downside is that you are losing some information as some shadow areas get too dark and some bright areas clip so no detail is visible in them.
The increased saturation carries just about the same benefits and shortcomings – it makes colors livelier, but in areas where there were already lively, some detail might be lost.
Noise reduction
The noise reduction is the hardest to spot, so we’ve picked a pretty noisy image as our example. It is also one of the areas where the BRAVIA doesn’t do as well as promised. You see, sharpening, contrast boosting and saturation boosting all lead to increase of the noise, so when you apply noise reduction after those, the best you could hope for is to end up with just about the same amount you started with.
And the Mobile BRAVIA Engine does exactly that. The noise is brought back to its initial levels so the new punchy image isn’t ruined by it. It gets restructured with all that processing but the general noise amounts are roughly the same.
Conclusion
So in conclusion we believe the Mobile BRAVIA Engine is working pretty well. It’s much like a neat trick that we saw from Samsung back in the days, where the images in the gallery got boosted, so they looked punchier on the screen, but they weren’t destructed so if you downloaded them to a computer they’d still have all the information preserved.
However, the Sony Ericsson on-screen processing does even better and it works with video too, which is not unimportant at all. It won’t help your regular LCD match the contrast of an AMOLED, but it will let it stand out a bit in its own group, which is still predominant on the market.
خیلی طولانیه ، ترجمه نشد :دی
ولی عکس ها گویاست ...
خودم فکر نمیکردم اینقدر کارش درست باشه
البته دوستان دقت کنند که هر دو تا یک عکس هستند در حالتی که براویا اینجین روشن و خاموش شده و تغییراتی که دیده میشه بودن تغییر عکس و صفحه نمایشه ...
خبر میرسه که یکی از کارمندای اس ای گفته که سونی تو سال 2011 گوشی دوال کور نخواهد داشت ...
خوب پس حقشه هر چقدر ضرر بده و ورشکست بشه
اح..ق
البته شرمده
دوستان چرا انقدر قیمت xperia play افت کرده
1تومن بود الان بدون گارانتی شده 600
neo هم 600 بدون گارانتی
خوب بده افت کرده؟!!!
خوب اونها قیمت واقعی نبودن که...فروشی نکردن واسه همین قیمتهاشون دیگه.
جالبه.باز هم اندروئید در صدر سیستم عامل ها قرار گرفت در جایی که زادگاه ایفون اپل هست
درسته اندروید با ساپورت همه جانبه چندین برند تو صدر هست در حالی که فقط یه اپل هست و یه ای او اس...اما خوب نشون دهنده اینده بسیار روشن سیستم عامل اندروید هست
جالبه تو تصویر نتیجه تحقیقات....اسمی از اس ای نیست و اون رو باید تو قسمت other فرض کنیم!
اما خوشم میاد رو به روز کاربرهای وین موبایل کم میشه...
وب سایت فارسی راه انداختن
گوشی سونی اریکسون با رزولیشن صفحه 720p
خوب چرا همه چیزش رو خط خطی کرده؟
خیلی سکرته مثلا!!!
البته اینکه تا بیاد بازار برندهای دیگه با این رزولیشن میدن بیرون واضح و طبیعیه
ورژنش هم به نظر من بستنی حصیری یا 2.4 باید باشه وگرنه پاکش نمیکرد ...
خب اینکه ایکپسریا مینی گوشی سبز سال و آرک کمرافون سال شد رو که خبر دارین
از فروم t168 بگوش میرسه که یه کارمند سونی اریکسون اظهاراتی داشته مبنی بر اینکه در سال 2012 شاهد 12 الی 20 گوشی با سی پی یوی دوهسته ای و صفحه بالای 4 اینچ خواهیم بود!!!
تو آپدیت فریمور ماه های آینده هم اون قسمت اسکرین شات گرفتن که تو اسکرین شات 1280 در 720 که تو پست های بالایی هست به گوشی های فعلی اضافه میشه ...
یکی دیگه هم گفته که ظاهرا سال 2011 برای سونی اریکسون هم مانند نوکیا سال گذر خواهد بود و با تغییر استراتژی ای که داده و با این حمایتی که سونی ازش کرده تو سال 2012 کلی تکنولوژی جدید رو میکنه مثل شارژ بی سیم ، 3D و ...
و کلی گوشی دوال کور با صفحه های HD و qHD و یه دونه شبه تبلت 6.5 اینچی . کوالکوم S3 (همون 8260 سابق که تو سنسیشن بکار رفته) هم مطمئنا سال دیگه استفاده میشه . کوالکوم S4 هم در حال تدارکه ...
البته همه اینا در صورتی امکان پذیره که سنوی بتونه به خوبی سال 2011 رو پشت سر بزاره و مشکل دیگه ای مثل زلزه ژاپن پیش نیاد ...
نقل قول:
فري كي اين حرفا رو زده؟ :31:
12-20؟ :laughing:
احتمالا يه جفت ميزنه براش توليد مثل كنن :31:
اصلا با عقل جور در مياد؟
يه لينيكي آخه يه چيزي بده ما هم بريم ببينيم
اون 10 20 تا رو فکر کنم داشته شوخی میکرده که حال کنیم :دی
ولی بقیه چیزا رو میشه روش فکر کرد :دی
Sony Ericsson's Xperia Mini Pro launches on Rogers
نقل قول:
Rogers launched the Sony Ericsson Xperia Mini Pro yesterday amid no rah! rah! sis-boom-ba! Understandably, the BlackBerry launches of late are stealing this set's thunder, but none of that ultimately takes away from the fact that the Mini is a pretty capable handset. As a refresher, under the hood we find a five megapixel cam, triple-band HSPA, quad-band GSM, Android Gingerbread 2.3, and a nice -- if not a bit cramped -- QWERTY keyboard. Pricing is set at $49 on a three-year contract and $274 if you want to purchase the phone outright. With sister company Fido's launch of the Xperia Pro yesterday, it seems Sony Ericsson's warming up to a busy fall north of the border.
چون تاپیک جدا نداشت اینجا زدم (یه آدم خیری پیدا بشه براش تاپیک بزنه)کد:http://www.engadget.com/2011/08/12/sony-ericssons-xperia-mini-pro-launches-on-rogers/
قیمت ها عالیه!!
امیدوارم Xperia Ray هم با یه همچین قیمت هایی بیاد :دی
Sony Ericsson
Xperia mini pro
389,000 تومان
Sony Ericsson
Xperia mini
359,000 تومان
اهن :دی
بهراد قیمت ها مال کجاست؟
مال آل ديجيتال
3-4 روزي ميشه كه گذاشته !
خيلي قيمت خوبيه!!!
دیجیکالا هممیده 366 تومن Xperia mini رو با 48 ساعت مهلت تست
امیدوارم قیمت ها همینطور پایین تر بیاد
پینوشت:
پس اون 274 دلار چی بود؟
خوش به حالشون
plemix.com
Mini : US$ 260
Mini Pro : US$ 265
سلام
خب 260 دلار میشه 308 هزار تومان با قیمت 1185 دلار
پس خوب اومده با این قیمت
x10mini رو یادمه تو بازار 700 میدادن و بعد 2 هفته 580 پس این خوبه قیمتش البته واسه الان
این قیمت محشره واسه این گوشی !
یادتون نره که کانفیگ این گوشی با آرک و نئو یکی هست ! غیره دوربین و ال سی دی !!!