شاتل به نظرم خیلی بهتره
Printable View
شاتل به نظرم خیلی بهتره
والا از پارس آنلاین بعید نیست... چون از قدیم پشت سرش ناله و نفرین بوده و هست می گم! :دینقل قول:
صبانت تنها مزیتی که داره اینه سرویس 128 ش در اصل 512 هست که به شکل قاچاقی به کاربران خانگی داده می شه! :46:نقل قول:
با سلام
دوستان من میخام یه اینترنت 512 نامحدود بگیرم
لطف کنن بچه ها بگن سرعتشون با 512 در شرکتای مختلف چطوره
آیا شرکتایی مثل سپنتا یا آسیاتک خوبن
کدوم شرکت تو استان مازندران سرویس میده؟
دانشگاه اونجا قبول شدم
سپنتا خوبه!نقل قول:
من دارم راضیم!
میشه بگی سرعت دانلودت چجورییه و چه سرعتی داری
درسته میگن سپنتا تورنت رو به زور و با سرعت کم دانلود میکنه
من تازه میخام ADSL بگیرم. پیش شمارم 2237 هست توی مرکز سلمان فارسی (سعادت آباد).
اونطور که چک کردم، فعلا فقط آسیاتک و سپنتا پورت آزاد دارن. استفاده منم خونگی و معمولیه که با یه نوت بوک بصورت وایرلس میخام وصل بشم. فقط کیفیت سرویس واسم حیلی مهمه و اینکه قطعی نداشته باشم.
بنظر شما کدوم یکی بهتره؟
in chetore???? farsi nemitoonam type konam
[کد:http://www.speedtest.net/result/565859276.png
نقل قول:
من سپنتا رو ترجیح میدم
توپه به ویژه پینگش..:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد منم سپنتاغ هست!نقل قول:
خودم دارم راضیم!
خیلی توپه ترکونده عالیه!!!!!نقل قول:
سلام بچه ها من پینگم 900 هست این خوبه یا بده؟ استانداردش چنده؟این پینگ مشکلی برام پیش میاره؟
پینگ شما خیلی بالاست
مودم رو خاموش و روشن کن ببین مشکلت حل نمیشه
نظرتون درباره شهراد چیه؟
کسی استفاده کرده؟ سرعتش خوبه؟ در کل چطوره؟ منطقه ما پونکه
نقل قول:سلامنقل قول:
من الآن شهرادنت دارم. خودمون شهران می شینیم...
حجمی 512 که ای... بدک نیست. :13: پینگش همیشه میان 420 تا 523 هست. سرعت دانلودش هم متغیر میان 32 تا 53 هست که معمولا برای سرورهایی که لینک مستقیم می دن روی 45 و برای لینک غیر مستقیم ها ( مانند راپید شیر و هات فایل و غیر... ) سرعت مینیمم 5 و ماکزیمم 28 هست.
اگه پرسش دیگه داشتی بپرس که بگم :46:
شاد و پیروز باشی :11:
من صبانت دارم 1024 تو این دوسال عالی بوده فقط
چند روزیه 15 دقیقه صبح ها و یه ربع بعد از ظهر ها قطع میشه (کارم جوریه که نباید قطعی داشته باشم)
میگن این مال کل اینترنت خراسان هست و به شرکت ربطی نداره
حالا شما هم قطعی دارید ؟؟
لطفا شهر و شرکتتون رو هم بگید
منم دارم تهران برایه مثال دیروز یه وعده صبح 10-12 و یه وعده هم شب 23-9 صبح:41::13::19:نقل قول:
میشه بگی سرعت دانلودت وقیمت این سرویست چنده....نقل قول:
دوستان من میخواستم اینترنت از شرکت قاصدک بگیرم این شرکت سرعتش جه طوری خوبه یا نه ؟ و در کل جه جوری ؟
شرکت صبانت خیلی خوب بود تا همین یه ماه پیش، اما نمیدونم چی شد، یه دفعه بعضی از سایت هارو فیلتر میکنه ، آزاد میکنه، سرعتش کم و زیاد میشه!
از دیشب کلا پروتکل https از طرف مخابرات مسدود شده
نه میشه وارد صفحات ایمیل شد نه حسابهای بانکی و غیره البته من 2 تا بانک رو چک کردم پارسیان باز نمیشد اما ملی باز میشد
کسی میدونه دقیقا قضیه چیه و چجوری رفع میشه؟
الان واسه من درست شد!نقل قول:
سلام
از کجا باید بفهمم منطقه ی ما فیبرنوری شده یا خیر؟
آقا به نظر شمایان، کدوم بهتره؟
شاتل:
پارس آنلاین:کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
برای بازی آنلاین می خوامکد:http://www.parsonline.net/fa/services/adsl-price-tehran
کدومشون ثبات سرعت دارن؟ آخه می خوام بتونم در هر ساعتی بدن مشکل دانلود کنم!
و در آخر اینکه وضعیت قیمت کدومشون به نظرتون مناسب تره؟
کمک کنید ممنون می شم
نقل قول:
عزیز؛ شاتل هر از چندگاهی دچار مشکل می شه. اما مشکل رو سریع برطرف می کنه و با عزت و احترام پوزش می خواد و اگر هم مشکل بیش از حد طول بکشه، به اکانتت اضافه می کنه. اما پارس آنلاین هردمبیله!!!!! :13: واقعا عنوان مزخرف ترین شرکت اینترنتی شایسته پارس آنلاینه...! :41:
سلام چرا
Skype با پارس اونلاين براي گرفتن اشخاص خارج گشور مشكل داره براي ايران مشكل نداره اما خارج كشور نميشه كسي ميدونه چطور رفع ميشه؟
بعلاوه اینکه شاتل سرعت بیشتری هم تو اکانت های هم ارز با پارس آنلاین میده.نقل قول:
مثلا سرعت دانلود در پارس آنلاین128===> 30KB/s
شاتل 128 ====> 60KB/s
قینت همین سرویس واسه پارس ماهانه 19 چوخ واسه شاتل 14 چوخ!
اما! هزینه هر گیگ ترافیک اضافه ی شاتل گرونتره.
شاتل با تمام مالیات و غیره میده 13900 یا کلا میشه 16
سلام
امروز تو محلمون دیدم یه اگهی که زده adsl برای مخابرات چمران اسم شرکت " گسترش ارتباطات اریانیک" تماس گرفتم گفت پورت خالی داریم و فقط سرویس 3 ماهه در حال حاضر میدیم مثلا من گفتم 128 میخوام و 9 گیگ هم ترافیک حجمی داره! کمتر هم نداره گفت 39 هزار تومن ... من دقیقا نفهمیدم ماهی 39 هزار با 9 گیگ یا 3 ماهه!!..
کسی میتونه برام اطلاعات بگیره ممنون می شم.
یعنی امکان داره ماهی 39 تومن باشه و 9 گیگ خب من چجوری 9 گیگ رو استفاده کنم؟!!!!
شماره تلفنش 66555271_2
به نظرم ماهی 39 هزار تومان خیلی زیاد هست. احتمال زیاد همون 3 ماه 39 هزار تومان هست.نقل قول:
حالا بهتره تماس بگیرید باهاشون و هر سوالی دارید ازشون بپرسید
سلام دوستان خواهشا اگه امکانش هست در این ضمینه کمکم کنید چون اگه این مشکل از من نباشه میخوام سرویس دهندهم رو عوض کنم چون اعصاب داره خرد میشه!!
من اینترنت adsl 512 دارم//از صبح تا ساعت 6 یا بازی وقتها 8عصر که کار میکنم همه چیز خوبه ولی از این ساعتها به بعد تا صبح یه مشکل خیلی اعصاب خرد کن واسم پیش میاد//اونم اینه که مثلا شما یه بازه ی 10 دقیقه ای رو در نظر بگیرید تو این بازه ی زمانی یک الی دوبار به مدت 1دقیقه اینترنتم (قطع نمیشه ولی هیچ سایتی رو تو اون 1 دقیقه بالا نمیاره بعد 1 دقیقه هم درست میشه) بعد مثلا تو اون 1 دقیقه ping میکنم Request of time رو میده//ضمنا این مشکل مثلا 4 شب اینطوریه بعضی وقتا 1 شب خوبه!!
خواهش میکنم بگید این مشکل از من هستش یا از isp???????آیا حل شدنی هست؟؟
ببخشید دوستان این هزینهی نصب که نوشتن 10 تومن . در چه صورتی میتونند بگیرن؟ من که مودم اینا رو تو خونه خودم تنظیم کردم.
باید بهشون 10 تومن رو بدم؟
512 نا محدود کدوم شرکت خوبه بجز پارس
این rayansama چطوره
من باسه دانلود میخوام
دوستان یه سئوال
والا خسته شدیم از حجمی میخوایم ناحمدود بگیریم برای تورنت و راپیدشیر
توصیه شما کدوم شرکت
256 میخوام نامحدود توصیه دوستان کدومه ؟؟؟
من ماهی سی تومن هم بیشتر نمیتونم بدم اکثرا هم قیمتشون همینه سی تومن
شدیدا میگم استفاده ام تورنته
از حجمی بیزارم اه تا دوتا فایل میگیری تموم میشه
13900نقل قول:بستگی به شرکتش داره! ممکنه اگه خودت نصب کنی پولت یا نصف پولت را بهت پس بدن از خودشان بپرس...نقل قول:
سپنتا عالیه!نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
من از داتک اینترنت 256 دارم. عین این مشکلی که شما می فرمایید برای من هم پیش اومد. متاسفانه خبرهای خوب و بدی براتون دارم ... اونهم اینکه منو بیچاره کردن از بس که screen shot از پینگم فرستادم براشونو با همه بخشها هماهنگ کردم ... نکته جالب این بود که برای من از ساعت 4 این اتفاق می افتاد و قبل از ساعت 4 مشکل خیلی کم بود اما بعد از ساعت 4 درست هر 10 دقیقه .. 2.5 تا 5 دقیقه Time Outمی داد و اصلا قابل استفاده نبود .. یکی از کارشناسایه دره پیتشون قبل از ساعت 4 اومد و کلی screen shot گرفت که من نه تنها هیچ مشکلی ندارم بلکه چون با سرعت 30
دانلود داشتم انگار مجرم محسوب میشدم و این سرعت از سرم زیاد بود از نظر اونها.
آخر سر یه نفر دیگه ساعت 7 اومد جالب اینه که جلوی اون مشکل شدت خیلی کمتری داشت (قضیه قانون مرفی یا همون اتوبوس جهانگردی!!) ولی طرف مشکل رو فهمید اما هیچ کاری نتونستن بکنن. بخش پشتیبانیشونم تائید کرده بودن که اینترنتم غیر قابل استفاده هست .. یکماه وقت منو تلف کردن و هی رفتن هی اومدن ... تنها شانسی که من آوردم این بود که به تازگی یک خط جدید گرفته بودیم و سیم کشی جدید ولی روکار داشت. از داتک پیشنهاد دادن که خطمو عوض کنم (و بازم جالب اینکه با اینکه خودشون منو مجبور کرده بودن خطمو عوض کنم اما هم هزینه رانژه مجدد و هم با اینکه حسابم تموم نشده بود آبونمان یک ماه هم ازم گرفتن ... انگار مشتریه جدیدم) اما قسمت خوبش این بود که نه تنها مشکل حل شد بلکه 8 ماهه که سرعت دانلودم از لینک مستقیم از 31.2 پایینتر نمیاد. حالا چشش نزنیم!
من بهشون گفتم فرض کنید من این خط جدیدو نداشتم ... میخواستید چیکار کنید ؟ گفتن حالا که داری ... کلا منطورشون این بود که نمیتونیم درستش کنیم ... خبر بد این بود که من مجبور شدم خطو عوض کنم و این هم یک شانس برای من محسوب میشد که شاید هر کسی یه خط دیگه نداشته باشه (البته خط دیگه شده 50 تومن) ... من فکر میکنم اگه مشکل شما ختم به خیر نشد و تعویض ISP هم نتیجه نداد ... شاید چارش فقط تعویض خط باشه ... اما خبر خوبش اینه که مشکل لا اقل اینجوری حل میشه ... راه حلی که برای من جواب داد .. نمیدونم از دوستان شخصه دیگری اینجا راه حلی بلده یا نه. من تاحالا اینجا پست نکرده بودم اما پست شما رو که خوندم یاد اون دورانه اعصاب خرد کنه خودم افتادم و گفتم با توجه به اینکه داتکم نتونست مشکل منو حل کنه من تجربه خودمو به شما منتقل کنم بلکه یه نقطه امیدی باز بشه مجبور نشید برید ISP دیگه!!
موفق باشید.
سلام اقایون من یه یک سال و نیمی هست adsl میگیرم. اول با اسیاتک شروع کردم که اسم سرویس 128 بود ولی سرعت دانلودم 50 kBps بود همیشه. من سه ماهه با 9gb ترافیک میگرفتم میشد 40000 یعنی ماهی 13000 که به نظرم خوب بود و در کل با شرکتش مشکلی نداشتم بخصوص برای خرید bulk(حجم دانلود) که گیگابایتی 3000 بود و مثلا 5gb میشد 13.500 که در مقایسه با شرکتای دیگه بنظر من خیییییلی منصفه.
حالا یه یک ماهی هست که از صبانت 1mb گرفتم و سرعتمم 100kbps هست و من سه ماهه با 30gb ترافیک رو خریدم 129000 اما چیزی که عجیبه اینه که من با اسیاتک توی سه ماه نهایتا 13- 14 گیگابایت استفاده میکردم اما الان هنوز یک ماه نشده 23gb مصرف کردم:18: و من موندم و 7gb و صبا نت حجم دانلود اضافه نمیفروشه اصلا .:41:
یعنی نزدیکه که 129000 تو یک ماه تموم شه.
به نظر من یخرده ناخونک دارن میزنن اینا به ترافیکه من اخه 22 گیگ تو یه ماه... اونم منی که نصف این حجمو تو سه ماه استفاده میکردم. میخوام بدونم کس دیگری نظر منو نداره ؟
حالا یه جیزه دیگه رفیق من تازگیا یه 128 پارس انلاین 8gb خریده و میگه سرعت دانلودش بین 30 تا 40 میچرخه در صورتی که یه سرویس 128 باید 13-15 دانلود داشته باشه. میخوام بدونم ایا پارس انلاین همه 128 هاش با این سرعت دانلود میکنه یا فقط سرویسایه محدودیت دارش.
منمونز