بايد اول از همه مودم را به صورت bridge پيكر بندي كنيد.نقل قول:
این کار چطوری انجام میشه؟
Printable View
بايد اول از همه مودم را به صورت bridge پيكر بندي كنيد.نقل قول:
این کار چطوری انجام میشه؟
به نظر من سازگار ترین مودم با امکانات ایران برند alfex هست که اینجا اصلا نامی ازش برده نشده
به خصوص آلفکس کمبو که قابلیت استفاده همزمان از لن و یو اس بی ... رو داره.
اقا من این کارم کردم اما جواب نداد بازم خطا گرفت و اپدیت نشد.
خطاشم این بود .
Wireless Router Update
Fatal error during image uploading!
The wireless router is rebooting now! This process will take about 60 seconds
در ضمن از اینترنت اکسپلور استفاده میکنم
شما زمانی که به Setup مودم وارد شدین این کار امکان پذیر میباشد.نقل قول:
برای ورود به setup مودم ip 192.168.1.1 را در اینتر نت اکسپلور وارد و در قسمت یوزر و پسورد کتمه admin را وارد میکنین .
سلام
چند مدل مودم وایرلس معرفی کنید طوری که تا شعاع 15 متری و حدود 7 دیوار رو پوشش بده
آیا مودم های سری N مناسبند؟
اصلا ممکنه ؟ :دي
ممنون
من وقتی ping 4.2.2.4 را میزنم .به من میده 189 .ولی همین الان در سایت speedtest برای london تست کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من در تنظیمات مودم خودم به جای گزینه ppoe گزینه bridge را زدم تا بخوام با کانکشن به اینترنت برم.سرعت اینترنت من خیلی بیشتر شد.مخصوصا وقتی سایت ها را باز میکنم.سرعت دونلود هم حدود 7 تا 10 کیلو بایت اضافه شده.دلیلش چیه؟
راستی.من الان که داشتم یک موزیک را دونلود میکردم.سرعت دونلود خیلی عجیبی داشتم.یعنی 2 ثانیه روی 30 بود و دوثانیه روی 25.حتی روی 16 هم میرفت.یعنی در 2 دقیقه دنلود همینطوری سرعتش تغییر میکرد.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟/؟
دلیل مختلفی میتونه داشته باشهنقل قول:
1- چون سرعت adsl به اشتراک گذاشته میشه برای همین احتمال خالی بودن و پر بودن پهنای باند وجود داره و برای همین سرعت کم وزیاد میشه .
2- چون از اون سایتی که دارین دانلود میکنی اونم پهنای باندش بی نهایت نیست اونم امکان کم و زیاد شدن پهنای باندش هست
3- از نویز های مودم هم امکان داره باشه و ...
شما بگوييد دقيقاً كدوم ورژن را دانلود كرديد ؟نقل قول:
سلام دوستان من یه مودم ASus WL-AM602 دارم وقتی که روی حالت Poin to Point Protocol Ethernet یا همون pppoe تنظیم می کنم به اینترنت وصل نمی شم .یعنی وقتی می رم تو IE میگه ارتباط بر قرار نشد می خواستم ازتون خواهش کنم که روش تنظیم روی pppoe رو کامل توضیح بدین شاید من اشتباه می کنم...بعد می خواستم ببینم که امکان داره مشکل از سخت افزار یا نرم افزار مودم باشه یا نه....آخه با ISP که تماس گرفتم گفتن مودم ممکنه ساپورت نکنه...بعد میخواستم بدونم ممکنه که مشکل از خود ISP باشه یا نه ...من با شبدیز کرج قرارداد دارم و سرعتمم 512 Premium ولی موقع دانلود تو ساعت کم ترافیک از 35 تا 60 بالاتر نمی ره....راستی تمامه راهای PPPOE رو هم امتهان می کنم........خواهشن یه راه جلو پام بزاریدو اگه میشه همه ی سوالامو جواب بدید...........ممنون (بابا چرا هیچکس جواب مارو نمیده:34:)
این اسم فایل FW_WLAM604g_3007A که از خود سایت asus گرفتم و ورژن اونم Version 3.0.0.7A هستش البته ورژن خودمم Software Version:2.0.3.1 هستشنقل قول:
شما اول ورژن Version 2.0.3.4Aنقل قول:
را دانلودكن امتحان كن ببين با اين هم error ميده
اول از همه من فكر ميكنم يك بار مودم را ريست كنيد تا به تنظيمات كارخانه ايي برگرده.
با اين ورژن كه گفتم update كنيد ببنيد erro ميده يانه
فقط تازماني كه كه up date مودم انجام نشده وخودش reboot نكرده
دست بهش نزنيدوخاموش نكنيد .
متاسفانه بازم نشد کار دیگه به ذهنت میرسه .نقل قول:
بچه ها کسی میتونه بگه مشکل چیه .
البته حرف اونها هم درسته . چون اگه چراغ روشن نشه یعنی خط رانژه نشده و مودم شما به تجهیزات ISP تو مرکز مخابرات وصل نشده و اومدن اونها هم بی فایدست.نقل قول:
یه مشکلی تو مخابرات باید باشه . شاید خط همسایه رو رانژه کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خودت یه سر برو مخابرات.
ضمناً:
بعضی اوقات که مخابرات واسه گسترش شبکه سیم کم میاره ، میآد از تمام پهنای باند یه سیم تلفن استفاده میکنه و تو مرکز چند تا خط تلفن رو میدازه رو یه سیم و تو محله دوباره از هم جداشون میکنه و میفرسته تو خونه ها و کاربر هم فکر میکنه از خود مرکز یه سیم مجزا واسش اومده.
در این حالت دیگه اون خط ها نمی تونن adsl داشته باشن ( چون تمام پهنای باند فرکانسی شون پر شده) . موارد زیادی رو دیدم ( مخصوصا تو تهران) که دوستان مجبور شدن برن مخابرات و بگن ما ADSL میخوایم و درخواست سیم تلفن مجزا میکنن. اسم اون دستگاه یادم نیست ولی 6-7 ماه پیش تو همین تاپیک واسه یکی از دوستان با عکس کامل توضیح دادم. باید سیم تلفنی که اومده تو خونتون رو دنبال کنی ببینی تو کوچه وارد چه باکسی شد. اگه اون باکس از همون دستگاه ها باشه ( که بیشتر از 20-30 متر از خونتون فاصله نداره ) ممکنه همچین مشکلی داشته باشین.
اگه اسم و عکس اون رو دیدم بهت میگم.
------------------------------------------------------------------
آخرین ورژن Version 3-06-06-4V00 مال تاریخ 2008/10/14 هستش که فکر کنم همونیه که داری.نقل قول:
تولینک زیر (سایت Asus ) یکی واسه 2009 داره که اونطور که گفته ورژن روسی (روسیه) هستش.
-----------------------------------------------------------------کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?product=11&model=WL-AM604g&SLanguage=en-us&os=8
7 تا دیوار !!! دمت گرم ، فکر کنم آنتن وزارت دفاع گزینه خوبی باشه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا همه دیوارا هم بتونیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه یه مقایسه تو لینک زیر که سایت خود ایسوس هست بکنی می بینی که هیچ مدلیش این قابلیت رو نداره:
WL-600g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Indoor 130ft (40m), outdoor (LOS, Light-Of-Sight) 2000ft (600m) at 11Mbps
DSL-N13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Indoor 130 ft (40 m), outdoor (LOS, Light-Of-Sight) 2000 ft (600 m) at 11Mbps.
DSL-N11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Outdoor Max. 250m
DSL-G31 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Outdoor 330ft (100meters
حالا من که نفهمیدم N13 که سه تا آنتن داره چرا بردش با 600g که یه آنتن داره یکسانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمناً منظور از indoor فضای داخلی ساختمان هستش که امواج به دلیل برخورد با اشیاء مثل میز و صندلی و پارتیشن ویا دیوار منحرف میشن و بجای اینکه به لپ تاپ یک موج خوب برسه ، چندین موج با نویز و چند میلی ثانیه تاخیر میرسه . ( مثلا یکی مستقیم از مودم به سمتش میره ، یکی بعد از خروج از مودم و برخورد با دیوار با زاویه بهش میرسه ، یکی به سقف می خوره و بهش میره ،.... ) .کد:http://www.asus.com/compare.aspx
بعید میدونم آنتن فابریک مودمی 7 تا دیوار رو رد کنه !!!!!!!! قطعا باید از تقویت کننده و آنتن های قوی تری استفاده کنی.
------------------------------------------------------------------------
یه ایمیل به Asus بزننقل قول:
نکرتم من از این کارا بلد نیستم فارسی شم با کلی غلط مینویسم یه حالی خودت میل بده جوابشو بهمون بگو دمت گرم منتظرم
شما جون بخواه ، واسه اینکه سریع تر جواب بدن اینا لازمه:نقل قول:
1- سریال مودم
2- سیستم عامل( xp یا ...)
با سلام خدمت شما دوستان عزیز . من 2 تا سیستم دارم که توی 2 تا اتاق هست
حالا می خواهم یکی رو به lan و اون یکی رو به usb مودم ( هنوز نخریدم اما می خواهم پورشه بخرم ) وصل کنم به نظر شما مشکل و ارور نمیده ( شنیدم و تجربه کردم usb درد سر داره )
یا اینکه برم یک مودم مثلاٌ با خروجی 4 lane بگیرم ؟ ( البته گرونتره )
بعد یکی بهم گفت که از lan سویچ بگیر و به اون سیستم وصل کن ( سویچ چنده ؟ بعد فکر کنم باید همیشه سیستم اول واسه این کار روشن باشه ؟ )
ببخشید سوالاتم زیاد شد
با تشکر
میگم دوتا سریال پیدا کردم البته اولی از ایناست که روی خوده مودم حک شده اما راستش ننوشته شماره سریال ولی یه جورای میخوره شماره سریال باشه اونم اینه {15g100741700} و دومیش از ایناست که با برچسب چسبوندن اونم اینه { 88iec1004540 } .نقل قول:
در ضمن از ویندوز xp استفاده میکنم .
بازم دستت درد نکنه حال دادی.
1- پیشنهاد میکنم طرف usb دار نری. چون LAN واقعا راحت تره. البته اینکه کار (وصل کردن یه سیستم به USB و یکی به LAN ) رو دوستان تو همین تاپیک تجربه کردن و میتونن کمکت کنن. ولی خوب دردسرش زیاده.نقل قول:
2- مودم هایی که روتور داشته باشن ، تنظیمات رو تو خودشون ذخیره میکنن و بعد از یه بار تنظیم ، کافیه مودم رو روشن کنی تا خودش به ISP وصل شه . و هر سیستمی که به LAN هاش وصل باشه میتونه بره تو نت.
3- راستش قیمت دقیق سوئیچ (روتور) رو نمیدونم ولی من باشم یه مودم میگیرم که روتور داشته باشه و تو مشکلات لاقل فقط با یه دستگاه روبه رو باشم و نه یه مودم و یه سوئیچ ( روتور) و یه کارت شبکه!!
------------------------------------------------------------------
دومی درسته. معمولا شماره سریال با برچسب روی دستگاه و جعبه و بعضی اوقات روی دفترچه راهنما زده میشه. چون اونکه رو دستگاه حک میشه روی تمام دستگاه ها بصورت سری زده میشه.نقل قول:
ایمیل رو زدم ، معمولا بین یک تا دو روز کاری جواب میدن.
نقل قول:
ممنون بابت توضیحاتت
قیمت مدل اول و دوم تقریبا چقدره؟
یکم بیشتر در مورد تقویت و آنتن توضیح میدی؟
1- قیمت هایی که من دارم مال شرکت تهران فراژه هستش :نقل قول:
تومن WL-600g: 160
تومن N13 : 200
البته تو پست های قبل دوستان اعتقاد داشتن این قیمت ها بالاست ، درنتیجه پیشنهاد میکنم یه تماس با دالای کامپیوتر از نمایندگی ها و گارانتی های خوب ASUS بپرسی:
2- با مودم هایی که آنتن خارجی دارن (مثل عکس های پست قبلیم )، یه آنتن شبیه عکس زیر داده میشه:کد:http://www.dalay.ir/contact/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که میشه اون رو در آورد و بجاش آنتن های قوی تری مثل عکس های زیر جایگزین کرد:
که میشه هم رو میز گذاشتشون و هم رو دیوار نصب کرد. قیمت یه آنتن ای که بتونه یه خونه رو به راحتی تو تمام قسمت ها و طبقات بالا و پایین پوشش بده از 30 تومن شروع میشه. این آنتن ها تو اکثر فروشگاها یی که تجهیزات شبکه دارن و مودم ها رو ارائه میکنن پیدا میشه.
ببخشید فرق بین مودم D-Link 2640 u
با D-Link 2640 t چیه؟:46:
سلام من alfex wifi2000 گرفتم .می خاستم بدونم چجوری مودمو کانفیگ کنم تا دو تا سیستم همزمان بتونن از اینترنت استفاده کنن و ضمنا از هم مستقل باشن یعنی لازم نباشه یکیشون روشن باشه تا اون یکی به اینترنت وصل شه. و چطوری از بیسیمش استفاده کنم؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
سلام
من آموزش config مودم linksys wag54g2 رو برای شاتل میخواستم
ممنون میشم:11:
فکر کنم فقط T خوشگل تره !!! من هرچی تو سایتش شخم زدم چیزی ندیدم. یه ایمیل زدم بخش فنی D-Link. جوابشو واست میفرستم.نقل قول:
مبارکه .... از خوندن دفترچه راهنما به جائی نرسیدین؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوشگل توضیح دادهنقل قول:
یه نگاه بنداز ، مشکلی بود در خدمتیم. من الآن از سایتش دانلودش کردم.
- شما یه بار که تو تنظیمات مودم برید ( با زدن اعداد 192.168.1.1 در آدرس بار IE و وارد کردن User name= admin و pass word = admin ) میتونید تنظیمات رو انجام بدین و username و password ای که ISP بهتون داده رو وارد کنید. مودم این هارو تو خودش ذخیره میکنه و از این به بعد هر وقت مودم رو بزنین به برق و تلفن ، بدون نیاز به سیستم ها خودش به ISP وصل میشه . حالا هر سیستمی که بهش وصل بشه ( چه با LAN یا Wireless ) به اینترنت دسترسی داره.
- در مورد وایرلس هم وقتی مدم روشن باشه بطور معمول وایرلسش هم روشنه ( مگر اینکه خودتون تو تنظیمات خاموشش کنید ) . در این حالت اگه در اطراف مودم یه لپ تاپ با وایرلس روشن باشه مودم اون رو تشخیص داده و بطور اتومات بدون هیچ کاری از طرف شما وارد شبکه خودش میکنه. فقط اگه Firewall یا برنامه های حفاظتی دارید ، اگه تائیده ای واسه وصل شدن به شبکه خواست باید OK بدین.
فکر کنم فقط VCI=35 و VPI=0 و user و Password رو خودتون باید تنظیم کنید. مابقی رو خود مودم ست میکنه.نقل قول:
خط ADSL رو تازه گرفتی؟ یا قبلا با یه مودم دیگه ازش استفاده میکردی؟ میخوام ببینم خط مشکل رانژه نداشته باشه.
سلام
من امروز ویندوز رو عوض کردم.
الان ADSL من وصل هست ولی نمیتونم اون لینک برقرارریش رو بسازم. منظورم همون local area conection که در tool bar نشون میده.
خواهشمندم از دوستان که بنده رو راهنمایی بفرمایند. اعصابم کلی بهم ریخته. الانم از تو کافی نت اینا رو دارم مینویسم!
ویندوز نو مبارک ، زیاد اعصابت رو بهم نریز ، ارزشش رو نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الآن با USB مودم وصل شدی یا با LAN ؟ اصلا مودمت چیه؟
منظورت اینه که آیکون Local Area Connection تو پنجره ی Network Connection نیست؟ اگه اینجوری باشه ، سیستم کارت شبکه رو نشناخته.
مودمم اسمش level one هست.
فکر کنم lan هم داره!
الانم تو کافینتم!!
منظورت اینه که تو سیستم شما ، تو عکس زیر آیکون Local Area Connection نیست؟
اره همونه .
کمکم کن!
اگه کارت شبکه On board هستش ، CD مادربرد رو بذار و کارت شبکه رو نصب کن.
اگر هم کارت شبکه جداست ، cd خودشو بذار و نصبش کن.
ضمناً واسه اینکه مطمئن شی کارت شبکه شناخته شده ، برو تو Device MAnager ( برو به start-->Run و تایپ کنdevmgmt.msc) کنار هیچ گزینه ای نباید علامت زرد باشه. اگه بود یعنی اون دستگاه هنوز واسه ویندوز شناخته نشده.
الآن باید تو سیستم شما ، در زیرشاخه Network Adapter علامت زرد باشه که با ریختن Driver برطرف میشه و آیکون هم میآد سر جاش.
اره علامت زرد هست.
منظورت از کارت شبکه چیه؟!
مثل عکس زیر که در اسلات های PCI مادربرد جا میخورهنقل قول:
نگفتی مودم رو با کابل LAN وصل میکنی به سیستم یا از طریق USB؟
از خونه نمی تونی با مودم Dial-up وصل شی؟ با این شماره های هوشمند؟ مثل 9092303230
که از همونجا تست کنی؟
دوست عزیز ممنون از کمکت.
کارت شبکه روی سیستم نصبه.
به عنوان سوال اخر الان من برم و CD کارت شبکه رو بذارم و نصب کنم تا مشکل حل بشه؟
مودم رو از طریق usb نصب کردم.
پس کارت شبکه شما روی مادر برد هستش، مثل عکس زیر
و در نتیجه باید cd مادربرد رو بذاری و کارت شبکه رو تعریف کنی .
اما شما میگین که با USB مودم رو به سیستم وصل میکنی. کارت شبکه وقتی لازمه که شما میخوای با کابل LAN مودم رو وصل کنی. اگه مودم شما مثل خیلی از مودم ها هم LAN داره هم USB پیشنهاد میکنم با LAN وصل شی چون خیلی راحت تره.
مدل مودمت رو میتونی بهم بگی ؟ خیلی کمک میکنه!
اگه مجبور شدی با USB وصل شی این مراحل رو باید طی کنی:
1- روشن کردن سیستم
2- وصل کردن مودم به سیستم با USB
3- با روشن کردن مودم ، سیستم اون رو نمیشناسه و پنجره ای باز میشه. شما باید cd نصب مودم رو بذاری و اون رو تعریف کنی.
4- بعد از نصب برو به پنجرهNetwork Connection و روی Local Area Connection راست کلیک کن . Properties رو انتخاب کن.
5- تو پنجره ظاهر شده روی گزینه Internet Protocol (TCP/IP دابل کلیک کن
6- تو این پنجره گزینه use the following Ip address رو تیک بزن و جلوی IP این رو تایپ کن: 192.168.1.1 و جلوی subnet mask اعداد 255.255.255.0 رو بزن
7- OK بزن و تمام پنجره ها رو ببند.
تو اینترنت اکسپرورر تو address bar عدد 192.168.1.1 رو بزن و enter کن.
8- واسه username , password عبارت admin رو تایپ کن.
تا اینجا رو تست کن ببینیم چطور میشه.
ضمناً حتما از دفترچه کمک بگیر تمام اینها که گفتم از سیر تا پیاز تو 10 صفحه خلاصه شده. راحت میتونی از روی شکل ها دنبال کنی
یه سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نخندینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوایم با یه مودم usb مثل am602 به نت وصل شیم ، به کارت شبکه نیازه؟ یا با نصب Driver مودم ، بطور مجازی Local Area Connection ساخته میشه؟
چون اونطور که تو راهنمای 602 می بینم ، بعد از نصب Driver اون ، باید ( Internet Protocol (TCP/IP رو دستی ست کرد که این واسه کارت شبکه تعریف میشه.
من مودم قبلیم فقط USB داشت و کارت شبکه هم داشتم و به این نکته توجهی نکردم.
ممنون
----------------------------------------------------
راستی محسن جون ، الآن دیدم آنلاینی. Asus جوابم رو داد ولی کامل نبود ، ظهر 2باره ایمیل زدم احتمالا تا شب جواب بده.
بنده درخواست سرويس پرسرعت 128MB ( شايد هم 192MB ) از صبانت كرده ام . مودم TPlink8817 و TPlink8811 را انتخاب كرده ام .
نظر دوستان در مورد اين دو مودم چيست؟
آيا از دوستان كسي است كه از اين دو مودم استفاده كند ؟
چرا اينقدر روي AM602 تاكيد وجود دارد ؟
آيا اين دو مودم روتر دارند و هردو از طريق LAN و USB قابل اتصال به سيستم هستند ؟
در ضمن چرا قيمت 8811 از 8817 كه جديدتر است بالاتر است و كدام يك بهتر است ؟
در ضمن گارانتي معتبر tplink چيست ؟
قيمت اين دو مودم چه مقدار است ؟
با تشكر و سپاس فراوان از شما دوستان
من wag54g2 لینک سیس را خریدم این همراش اسپیلیتر یا همون میکرو فیلتر نداره باید بخرم یا نیاز نداره این خط را فقط برای اینترنت می خوام