اره به صورت زنده استفاده کردمنقل قول:
بعد میخوام در کنار ویندوز ایکس پی ازش استفاده کنم
3 تا داریو دارم سی / دی / ای
نمیخوام توی درایو سی نصبش کنم میخوای توی درایو دی نصبش کنم باید درایو رو خالی و فرمت کنم؟
Printable View
اره به صورت زنده استفاده کردمنقل قول:
بعد میخوام در کنار ویندوز ایکس پی ازش استفاده کنم
3 تا داریو دارم سی / دی / ای
نمیخوام توی درایو سی نصبش کنم میخوای توی درایو دی نصبش کنم باید درایو رو خالی و فرمت کنم؟
به نام خدانقل قول:
سلام
برنامهی system monitor که به صورت پیشفرض نصب هست، میتواند برنامهها را ببندد.
براش یک میانبر هم درست کن.
خب برای نصب در کنار ایکس پی چیکار کنم؟نقل قول:
اموزش های نصب رو دنبال کنی درست میشه! :)...
اموزش های زیادی برای نصب کردن در کنار سیستم عامل کنونی هست!!ابتدا بای حدود 20-25 گیگ فضا براش باز کنی بعد...
بعدشم، اگر سیستمتون قدیمیه، بهتره این نسخه رو نصب نکنین و یه نسخهی قدیمی تر مثل 9.4 یا 9.10 نصب کنین! :)
یا یه سیستم دیگه! :)
بهتر است تا اساتید یک راهنمایی تصویری ارایه نداده اند از نصب خودداری نمایید (خطر بر فنا رفتن کل هارد وجود دارد)
همه ورژن های لینوکس (قبل از 13:n02:) را می توان از داخل ویندوز مانند یک نرم افزار معمولی نصب کرد!)
من نسخه 13/10 رو دانلود کردمنقل قول:
بعد من چون روی داریو سی ویندوز ایکس پی دارم و داریو سی توسط دیپ فریز منجمد شده میخوام درایو ای رو بهش اختصاص بدم یکی از دوستان این روش رو پیشنهاد کرد میذارم ببیند درست گفتن:
نقل قول:
تمام اطلاعات از ایی به دی منتقل کن،طوریکه ایی که پارت اره خالی بشه
بعد روی مایکامپیوتر راست کلیک و برو قسمت منجمنت، توی ستون سمت چپ اخرین به اسم دیسکمنجمنت یا همچین چیزی
توی قسمت مرکزی چیزی که باز میشه تما درایوات قابل مشاهده هست روی ایی که اخری هست راست کیلیک و بعد دلیتش کن
قسمت دلیت شده اخر دیسک باید قرار بگیره
با لایو اوبونتو بیا بالا روی نصب بجا ترای کلیک کن تا وارد قسمت نصب بشی احتمالا تا جای که یاد دارم اولین صفحه برای نصب قسمت نصب کدکهاست که میپرسه اونو رد و صفحه دوم فکرکنم وافای باشه دقیق یادم نیست
اما صفحه نصب اصلی اگه پارت اخر پارتیشنتو دلیت کرده باشی فکر چهارتا گزینه میشه اولی با این مضموم که زبان نصب فارسی باشه میگه نصب در کنار ویندوز اکسپی یا هر ویندوز که داری دوتای دیگه بی موردو خطری و اخری سایر یا نصب دستی
اگه انگلیسی زبان نصب باشه گزینه اولی میشه along side windows و اخری میشه something else
سلام....
خیر من که متوجه نشدم چی گفتم برا نصب! :)...
این مطلب رو بخونین و طبق این پیش برین بهتره...!!!کد:http://linuxseason.ir/?p=4934
تصویری و تمیز براتون گذاشته که چی به چیه...
این ایجاد پارتیشن رو توسط ویندوز 7 توضیح داده من ویندوزم ایکس پی هستشنقل قول:
مراحل نصب رو من عرض کردم! وگرنه پارتیش رو بر اساس ویندوز XP و اموزش خودتون برید...
البته میتونید از چند درایو، فضای خالی باز کنین که فک کنم ایکسپی این مورد رو هم ساپورت میکرد...
فقط، این مورد رو حواستون باشه که اگر خدایی نکرده کوچیکترین اشتباهی بکنین(مرحلهی پارتیشن بندی) خیلی سریع هاردتون رو به ظاهر فرمت میکنه.... برای این مسئله، باید دیسک زندهی اوبونتو یا یه سیستم متصل به نت دم دستتون باشه....( مثلا مطمئن بشین که ساختن کانکشن با اوبونتو) رو بلدین اگر از کانکشن استفاده میکنین...!!!
چون اگر مشکلی پیش بیاد، بتونین سوال بپرسین!
اگر هم اشتباهی هارد رو کامل فرمت کردین، دست به چیزی نزنین تا یه سری برنامهی مربوط به هارد رو بهتون معرفی کنیم هارد رو برگردونین...
خلاصه حفظی نرین جلو مخصوصا پارتیشن بندی رو!! من بعد از چند سال داشتن اوبونتو، هنوز توی یه کامپیوتر دیگه صفحهی دقیق اموزش نصب رو باز میذارم و اصلا استفاده هم نمیکنم ازش، ولی اگر جایی چیزی یادم رفت، از اون استفاده میکنم!!...
اره درایو D رو خالی کن بعد برو برای نصب............نقل قول:
مواظب باش تو ساختن پارتیشن اشتباه نکنی
ممکنه همه اطلاعاتت از بین بره
من اولین بار که لینوکس نصب کردم 400 گیگ از اطلاعاتم پرید داشتم سکته میزدم:n05:
سلام
میخوام از این os استفاده کنم اما نمیخوام دردسر بکشم روی بوتو پاک شدن پارتیشن هاردو اینا چیکار کنم بهترین راحشه ؟؟
ویندوز خودم 8.1 هستش
نصب و استفاده تو ماشین مجازی vmware یا virtualbox یا استفاده از اون به صورت دیسک زنده بدون نصبدانشجوها اوبونتو یا دبیان رو تو ماشین مجازی نصب و استفاده میکنند که راه حل خوبیه.هروقت خواستید به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده کنید یه تحقیق مفصل راجع به مشکلات نصب و پارتیشن بندی بکنید و بعد نصب کنید.نقل قول:
روی یه فلش بریزیدش و زنده باهاش کار کنید اگه خوب بود نصب کنید نصبش سادسنقل قول:
دوستان چجوری کدک mp3 رو نصب کنم؟
رو نصب کنین.... کافیه برید توی ترمینال( دگمه ویندوز، بنویسی ترمینال!) و بعدش:کد:Ubuntu restricted extras
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
بعدش رمز عبور رو وارد میکنین و چند لحظهی بعدش یه Y و بعد نصب میشه! :)...
ممنوننقل قول:
سرعت کم نمیشه که تیو مجازی؟ لایو یه سری کار کردم اما حال نداد سرعت کمه بعدشم این صدای dvd میره رو مخ :ِd
نصب کنار ویندوز 8.1 با هم راحته؟نقل قول:
90% کسایی که انجام دادن چون بلد نبودن پارتیشن بندیشون خراب شد اطلاعاتشون از بین رفتنقل قول:
پیشنهاد من اینه که تا وقتی که هنوز یاد نگرفتید با گنو/لینوکس کار کنید نصبش نکنید. یا اینکه کلا بیخیال ویندوز شید و لینوکس خالی نصب کنید تا یاد بگیرید.
توضیع پیشنهادی بنده هم OpenSUSE هست. کلا Ubuntu رو به کسی پیشنهاد نمی کنم چون منفور ترین توضیع بین لینوکس بازها هست و البته هرچقدر هم باهاش کار کنید هیچی از کار کردن با لینوکس یاد نمی گیرید.
اتفاقا من نصب کردم خیلی عالی بود بعدش اوبونتو از پشتیبانی وسیعی برخوداره توی ایراننقل قول:
کلا Ubuntu رو به کسی پیشنهاد نمی کنم چون منفور ترین توضیع بین لینوکس بازها هست و البته هرچقدر هم باهاش کار کنید هیچی از کار کردن با لینوکس یاد نمی گیرید.
ولی اپن سوزه حتی یه فاروم درست حسابی نداره
پشتیبانی داریم تا پشتیبانی!!...نقل قول:
اتفاقا من نصب کردم خیلی عالی بود بعدش اوبونتو از پشتیبانی وسیعی برخوداره توی ایران
اوبونتو یه شوخی زیبا با گنو لنوکسه!...
ولی از اونجایی که من کارهایی که میخوام رو راحت باهاش انجام میدم، ازش استفاده میکنم...! :)
کسی از dvd استفاده نمیکنه بلکه فایل ایزو رو استفاده میکنن.سرعت کم نمیشه مگر اینکه یه سیستم خیلی قدیمی باشه یا سخت افزار سیستم مجازی رو کم در نظر بگیرید.لینوکس بسیار کم مصرف تر از ویندوزه.حتی میتونم بگم تو محیط مجازی تا حدی سرعت بالاتره.به خاطر سادگی سخت افزار مجازی و بهینه سازیهای نرم افزارهای مجازی ساز. مثلا من تو سیستم حقیقی 6 پورت sata دارم که فقط از یکیش استفاده میکنم اما ظاهرا چون به صورت ساختار raid قرار دارند تا حدود 10 ثانیه وقفه در بوت سیستم ایجاد میکنند(کرنل تک تک پورتها رو برای تست وجود هارد چک میکنه) اما تو محیط مجازی شما میتونید پیکربندی سخت افزار مجازی رو بهینه کنی.بخصوص اگر cpu از مجازی سازی پشتیبانی داشته باشه.با شما موافقم که محیط live به جز در موارد اضطراری دلچسب نیست(البته وقتی حرفه ای شدید میتونید محیط live رو همانند محیط نصب دایم کنید).اما مجازی ساز شما رو به طور کامل با محیط کاربری لینوکس آشنا میکنه و از جهت userland تفاوتی حس نمیکنید.در هر حال پس از آشنایی و تسلط بهتر میتونید با خیال راحت روی هارد نصب کنید اما برای شروع محیط مجازی خیلی بهتره.نقل قول:
البته در این که تعداد کاربراش خیلی زیاده شکی نیست. منم خیلی قصد بحث درباره این موضوع ندارم. یه سرچ ساده بزنید می فهمید چرا ابونتو منفور هست.نقل قول:
چند تا از دلایلش رو هم می گم:
۱. رسما برنامه جاسوسی نصب می کنه تو سیستم هیچکس صداش در نمیاد؛ می گن که اگه دوست ندارید می تونید خاموشش کنید :n08:
۲. Canoncial و توصعه دهنده های ابونتو برای لینوکس هیچ کاری انجام ندادن. تعداد پچ هایی که ابونتو برای لینوکس فرستاده از تعداد پچ های جنتو هم کمتره. یعنی عملا دارن مفت مفت استفاده می کنن. البته از نظر قانونی مشکلی نیست ولی این باعث میشه که اعتبار Canoncial پیش کاربر های حرفه ای تر زیر سوال بره (اونایی که خودشون برنامه های ازاد مینویسن و به ساختشون کمک می کنن) بعنی عملا بود و نبود ابونتو برای دنیای لینوکس هیچ فرقی نداره.
اما حالا شما بیا شرکت Red Hat رو نگاه بکن؛ شاید اگه Red Hat نبود لینوکس نصف توصعه دهنده های الانش رو نداشت.
۳. سازنده های ابونتو با سازنده ی بقیه ی برنامه های ازاد ساز مخالف میزنن. مثلا چند تا توزیع به پروژه ی Wayland کمک کردن ولی ابونتو میره یه پروژه ی دیگه که دقیقا قراره کار Wayland رو انجام بده استارت میزنه اسمشم میزاره Mir. حالا Upstart و Unity که بماند
و کلی کارای دیگه
حالا اینا مهمه یا یه فروم درست و حسابی؟
به غیر از ابونتو بقیه ی توزیع ها از خیلی جهات شبیه هم هستن و معمولا مشکلاتشون به توزیع خاص مربوط نمیشه به خاطر همین می گم OpenSUSE. چون اپن سوزه هم یه جورایی برای کاربرای تازه وارد ساخته شده ولی کمتر از ابونتو خنگ شده که کمک می کنه بعدا بتونید راحتتر یه توزیع دیگه رو امتحان کنید. حالا اگه دوست نداشتید توزیع های دیگه مثل PCLinuxOS هم خوبن. Fedora هم خیلی خوبه ولی چندان برای تازه وارد ها مناسب نیست.
من خودم با ابونتو ۹.۰۴ شروع کردم. توزیع های خیلی زیادی رو امتحان کردم. Debian, Fedora, CentOS, OpenSUSE و چند تای دیگه که یادم نمیاد. اخرین توزیعی هم که نصب کردم Arch بود و الان هم ارچ دارم؛ واقعا توزیع عالی ای هست اما برای تازه وارد ها نیست. به زودی هم قصد دارم Gentoo رو امتحان کنم.
بگذریم. در هر حالت خواستم بگم صرفا ابونتو تنها توزیع توی دنیا نیست. خیلی از حرفه ای هارو میشناسم که با همین ابونتو حال می کنن (مثل جناب senaps) ولی خوب ابونتو برای خیلی بیشتر از حرفه ای ها یه جورایی مسخره است. کافیه یه سر به IRC های توزیع هایی مثل Arch یا Gentoo بزنید ببینید چطوری Ubuntu رو مسخره می کنن.. :n02:
من که اوبونتو رو انتخاب کردم و خیلیم ازش راضیم
شما چند تا دیسترو رو تست کردی؟نقل قول:
کاربرای حرفه ای بالاخره میرن به سمت دیستروهای خالص یعنی یه سیر طبیعی وجود داره از مینت و اوبونتو به دبیان.تو لینوکس این مهمه که شما بفهمی چه اتفاقی میوفته.
یه موقعی تو یه فروم دیگه بحث شد من پیش بینی کردم بالاخره یه روز گندش درمیاد اوبونتو یه پروژه MI6 هست و کلا به انگلیسی جماعت اعتماد کردن خطاست.
تو لینوکس یه اصطلاحی هست میگن کسی که یه دیسترو رو یاد میگیره همون دیسترو رو یاد میگیره و نه لینوکس رو.اما کسی که اسلکویر یا جنتو رو یاد میگیره لینوکس رو یاد میگیره
کسی که آرچ رو یاد میگیره ورودی و خروجی پایه رو شفاف یاد میگیره در عین حال درگیر پیچیدگیهای فنی نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من جنتو رو تست نکردم اما به احتمال زیاد خیلی زود برمیگردی سراغ آرچ.اونم به یه دلیل مهم سادگی آرچ در عین حرفه ای بودنش.
آرچ و جنتو ۲ تا مشخصه دارن که خیلی مهمه اول اینکه هر دو کاربرای خودشونو power user فرض میکنن(جنتو بیشتر) و دوم rolling release هستند(آرچ بیشتر)
به روز بودن نرم افزارها برای من خیلی مهمه و در عین حال حالم به هم میخوره هر ۶ ماه بخوام یه ورژن جدید آپگرید کنم(یاد فدورا و سیستم مزخرف آپگریدش افتادم).جنتو source-based هست در حالیکه آرچ binary-based
اگر شما مثل من ۱۶۷۱ پکیج نصب داشته باشید و بخواید همیشه اونها رو به روز نگه دارید و بدونید برای نصب KDE و Xorg از منبع تا ۸ ساعت زمان لازمه !!! با احتیاط میرید سراغ Source-based با وجود همه مزایایی که کامپایل از سورس داره.من فقط کرنل و تعداد کمی از پکیج ها رو از سورس نصب میکنم.کرنل حدود یک ساعت طول میکشه کامپایل و نصبش.
کافیه یه سرچ بزنی Arch vs Gentoo در اینکه جنتو فوق العاده قدرتمند و یه سروگردن از آرچ بالاتره شکی نیست.در اینکه قابلیت سفارشی کردن سیستم در جنتو بیشتره شکی نیست ولی به همون اندازه زندگی کامپیوتری رو پیچیده تر میکنه.
در عوض توصیه میکنم BSD رو تست کنی.هم دبیان و هم آرچ رفتن سراغ هسته BSD.البته FreeBSD نه مشتقاتش.NetBSD بهترینه تو BSD ها ولی نه برا یه کاربر عادی مثل من.البته من از BSD بدم اومده چون فقط سیستم فایل خودشو درست ساپورت میکنه(عین ویندوز) که اونم به دلیل اینه که فقط سرورها رو هدف قرار داده.امیدوارم در آینده نزدیک مثل لینوکس به کاربران دسکتاپ هم نظر لطفی بکنه.هر روز distrowatch رو چک میکنم ببینم کی میاد این FreeBSD 10کد:
Arch's design focuses more on simplicity
روی این حساب و کتاب شما، باید از اینترنت استفاده نکنیم و همینجوری بشینیم به خونه های همدیگه کابل بکشیم تا کسی ازمون جاسوسی نکنه!!!!نقل قول:
۱. رسما برنامه جاسوسی نصب می کنه تو سیستم هیچکس صداش در نمیاد؛ می گن که اگه دوست ندارید می تونید خاموشش کنید :n08:
شما میدونی و من هم میدونم که بیت به بیت اطلاعاتی که ما میگیریم و میفرستیم، توی خود ایران و توی احتمالا ISP ای که ایران ازش اینترنت گرفته و توی خود منبع اصلیش(عامریکا) مورد بررسی قرار میگیره و الان هم داره گندش در میاد که مثلا ساعت مچی های شرکت فلان، به NSA دارن دیتا میدن و مسخرس که فکر کنیم که خفن ترین ادمهای دنیا و خفن ترین سخت افزار های دنیا که از لینوکس ها استفاده میکنن، توسط NSA دنبال نشدن و زیر نظر نیستن و جاسوسی نمیشه دیتاشون!!... :)))))))))
واسه همین من زیاد این مورد رو بهش توجهی ندارم...
و به نظرم، اوبونتو یه جور اسباب بازی شیک و حرفهایه... مثلا یه تفنگ بادی قدرتمند با شکل و ظاهری شبیه به اسلحهی واقعی!!... ولی دلیل نمیشه که نشه ازش به عنوان یه اسلحه ی تفنگ بادی استفاده نکرد... شاید کلاش نباشه، ولی یه PCP هستش!!... میشه باهاش هرکاری کرد...!!
من برام فرقی نمیکنه که ابزار های امنیتی یا IDE های برنامه نویسیم روی چه سیستمی باشن! تا زمانی که جوری که من میخوام برام کار میکنن، هر جا باشن برام مهم نیست...
چیزی که من از سیستم عاملم میخوام اینه که بتونه موقع انجام کارهام،(مثلا برنامه نویسی یا خوندن مقالات برنامه نویسی!) برام همزمان موزیک هم پخش بکنه...!!...
------------------
راستی، اکانت چیز پی ان من داره تموم میشه! میگم چروکسی مروکسی چی داریم را خونواده اوبونتو؟؟ تماشای ویدیو های یوتوب با سرعت کامل خودم بسیار برام مهمه و دیگر هیچ! :)
می تونید Tor رو به صورت Daemon نصب کنید که موقع بالا اومدن سیستم اجرا بشه.نقل قول:
راستی، اکانت چیز پی ان من داره تموم میشه! میگم چروکسی مروکسی چی داریم را خونواده اوبونتو؟؟ تماشای ویدیو های یوتوب با سرعت کامل خودم بسیار برام مهمه و دیگر هیچ! :)
بعد با افزونه ی foxyproxy برای فایرفاکس طوری تنظیمش کنید که برای سایت های .. شده کافیه alt-f2 رو بگیرید تا به لیستش اضافه کنه تا از tor باز بشن. اینطوری برای سایت های باز مستقیم بدون واسطه باز میشن با سرعت بالا.
در مورد جاسوسی عرض کنم که بله بنده مطلعم و به حریم خصوصی خودم خیلی اهمیت می دم. به خاطر همین هم از هیچ کدوم از سرویس های گوگل استفاده نمی کنم چون میدونم ۱۰۰٪مستقیما همه ی اطلاعاتو داره می فرسته برای NSA. از یه سری سرویس های مایکروسافت هم که استفاده می کنم برای کارای کم اهمیت مثل فرستادن ایمیل برای استادمه.. بیشتر ترافیکم هم از Tor رد میشه. بگذریم این بحث خودش یه تاپیک جدا می خواد.
بله. متوجه هستم. من حدود ۳ ساله دارم با ارچ کار می کنم. یه جور حالت خسته کننده بهم دست داده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من جنتو رو تست نکردم اما به احتمال زیاد خیلی زود برمیگردی سراغ آرچ.اونم به یه دلیل مهم سادگی آرچ در عین حرفه ای بودنش.
آرچ و جنتو ۲ تا مشخصه دارن که خیلی مهمه اول اینکه هر دو کاربرای خودشونو power user فرض میکنن(جنتو بیشتر) و دوم rolling release هستند(آرچ بیشتر)
به روز بودن نرم افزارها برای من خیلی مهمه و در عین حال حالم به هم میخوره هر ۶ ماه بخوام یه ورژن جدید آپگرید کنم(یاد فدورا و سیستم مزخرف آپگریدش افتادم).جنتو source-based هست در حالیکه آرچ binary-based
اگر شما مثل من ۱۶۷۱ پکیج نصب داشته باشید و بخواید همیشه اونها رو به روز نگه دارید و بدونید برای نصب KDE و Xorg از منبع تا ۸ ساعت زمان لازمه !!! با احتیاط میرید سراغ Source-based با وجود همه مزایایی که کامپایل از سورس داره.من فقط کرنل و تعداد کمی از پکیج ها رو از سورس نصب میکنم.کرنل حدود یک ساعت طول میکشه کامپایل و نصبش.
طبق تحقیقاتی که انجام دادم جنتو توی نرم افزار های جدید خیلی سریع نیست ولی در بحث تغییر و شخصی سازی از ارچ خیلی بهتره. البته نه اینکه ارچ ضعیف باشه ها
الان تنها مشکلم اینه که نصب و کانفیگش و درست کردن مشکلاتش یه هفته وقت می گیره که وقتشو ندارم.. کلا همه ی توزیع ها رو که بار اول نصب می کنی باید بگردی چند روز ببینی کم و کاستی هاشون چیه رفعشون کنی. بعد از بار اول دیگه می دونی چه خبره سریع انجام می دی
:n16:
دوستان چجوری ایکون های دستکتاپم رو مثل ویندوز کنم؟یعنی اون نوار گوشه سمت چپ رو بچینم روی دسکتاپ؟
1- بحث کدوم توزیع بهتره مثل بحث طرفداران باشگاههای فوتبال بی نتیجه است. ولی از اینکه آف تاپیکه خوشم میآد.
2- من GentooBSd دیدم؛ ولی ArchBSd ندیدم.
3- هر توزیع سخت و پیچیده ای یک راه آسان هم داره. برای Arch بروید سراغ Manjaro و Antergos؛ برای FreeBSD ->PCBSD.
البته به شرطی که نخواهی پیچیدگیها را یاد بگیری.
4- جناب روانپریش: شما باید اول سراغ Zorin میرفتید یا Mint.
موقع لاگین به سیستم وقتی که میخوای یوزر و پسورد رو وارد کنی، محیط کار رو روی گنوم کلاسیک تنظیم کن و وارد شد همون محیط رو خواهی داشتنقل قول:
تور رو قبلا داشتم، قبلا که به نظرم بدترین گزینه میاومد... امیدوارم لااقل الان درست شده باشه؟نقل قول:
می تونید Tor رو به صورت Daemon نصب کنید که موقع بالا اومدن سیستم اجرا بشه.
میبخشید گوگل اطلاعات شمارو به سازمانهای امنیتی میده اونوقت شما از مایکروسافت استفاده میکنی؟!!! جک جالبی بود!نقل قول:
مایکروسافت حتی پسوردهای شمارو هم بصورت plain text ذخیره میکنه در صورتیکه گوگل همه اطلاعات شمارو کد میکنه و ورود ۲ مرحلهای رو همیشه توصیه میکنه
مسئله اسکایپ که اطلاعاتش دارن پایش میشن اونم توسط خود مایکروسافت و نیروی انسانی (نه ربات) اونهمه جنجال بپا کرد اونوقت شما از سرویسهای مایکروسافت استفاده میکنی چون گوگل ناامنه؟
مثل این میمونه که ما بگیم که به CIA اعتماد نداریم و اسناد محرمانهمونو میدیم دست موصاد که برامون نگهدارن تا از دسترس CIA دور نگهشون داره!
اگه منظور شما سرعت پایین شبکه Tor هست که نه هنوزم همونطوره و بدلیل ماهیت Tor و شبکهش فقط در صورتی سرعتش بالا میره که تعداد کاربرهایی که ترافیکشون رو شیر میکنند بالا بره و اونایی که ترافیک شیر میکنند سرعت اینترنت بالایی داشته باشند که نیازمند اینه که سرعت اینترنت جهانی افزایش پیدا کنه.نقل قول:
بحث اینه که اون بیرون همه دارن همهی اطلاعات رو پایش میکنن و به نفع خودشون استفاده میکنن، ولی ما اینجا موندیم و تو توهم حریم خصوصییم...!!!!
حریم خصوصی هیچ معنیی نداره و دستگاه های امنیتی هم برای اشخاص و مردم هیچ اهمیتی قائل نمیشن بلکه جامعه براشون مهمه!!...
پس برای اونا مهم نیست یه نماینده یا یه شخص عادی داره تو ایمیلش چی میگه تا زمانی که چیزایی که میگه، منجر به کشتن مردم یا مسئولین نشه...
متاسفانه ما تو کشور همچین سیستمی نداریم و هزار سال هم مونده تا این اینترانت رو راه بندازن! :)...
البته بحث خیلی گسترده هستش و نمیشه اینجا بهش پرداخت...
فکر میکنم موضوع حریم خصوصی، صرفا در زمانی مهم هستش که ما بین NSA و دیگران انتخاب دیگهای داشته باشیم!! فعلا که همشون با هم توی به قول خارجی های Same Page هستن و فرقی نمیکنه کدوم داره جاسوسی میکنه، چون همه اطلاعات رو دارن! :)
عرض کردم که این بحث تاپیک جدا می خواد.
و عرض کردم که برای چیزای غیر ضروری مثل ایمیل دوم.
و البته این موضوع ه مایکروسافت در ویندوز جاسوسی می کنه بحثی اثبات نشده هست. اما این که اوبونتو میاد رسما می گه که اره ما اطلاعات شما رو داریم جمع می کنیم خیلی ضایع هست
ورود ۲ مرحله ای وقتی خودش به همه چیز دسرسی داره مثل اینه که پولتو بزاری بانک. بقیه مردم عادی نمی تونن پولتو بدزدن ولی دولت هر لحظه عشقش بکشه پولتو ورمیداره بدون اینکه بفهمی
در مورد اسکایپ هم دوست دارم بیشتر مطالعه کنم اگر لینکی دارید بفرمایید. تا جایی که می دونم تمام اطلاعات فرستاده شده رمز گذاری شدست و به خاطر همین معلوم نیست داره جاسوسی می کنه یا نه. (ما فرض رو میزاریم که داره جاسوسی میشه.) به هر حال فرقی نداره بنده که تمام ارتباطات اینترنتیم رو با IRC انجام می دم با i2p
ضمن اینکه من تاحالا نشنیدم که به ایمیل های مایکروسافت حمله بشه (شاید به خاطر کم استفاده تر بودن) ولی گوگل چندین بار شنیدم. مایکروسافت هم 2FA Authentication داره. یه جوری حرف میزنید انگار گوگل مخترع حریم خصوصی بوده.
البته نه این که من چیزی داشته باشم که برای کسی مهم باشه ها! ولی بحث جالبیه. اگه همه ی مردم کاراشونو با tor انجام بدن دیگه هیچ سازمانی نمی تونه بفهمه کی داره چی کار می کنه. فقط می تونه بفهمه چه کارایی داره انجام میشه
میبخشید میشه سورس کد شدن اطلاعات رو به من بگین؟نقل قول:
اسکایپ تا زمانی که یک شرکت مستقل بود بله همهچیش کد میشد ولی از زمانیکه توسط مایکروسافت خریداری شد دیگه از این خبرها نیست
ضمنا، اینکه شما میفرمایید نشنیدین به سرویسهای مایکروسافت حمله بشه لابد بدلیل کمطرفدار بودن سرویسهای این شرکت توی ایرانه وگرنه من مدت زیادی با دوستانم توی کشورهای آسیای شرقی ارتباط داشتم، همیشه مشکلاتی چون نفوذ به سرویسهای مایکروسافت رو میدیدم چون اونجا سرویسهای مایکروسافت، سالها پرطرفدارترین سرویس بودن.
یه نمونه هم که اخیرا خیلی جنجال بپا کرد رو میتونین اینجا ببینین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا اینکه حساس ترین نقطه حساب کاربری شما (رمز عبور) بصورت plain text هست بنظرتون خود خطر (فراتر از زنگ خطر) نیست؟
واقعا حرفاتون برام عجیبه چون اولین شخصی هستید که من باهاش برخورد کردم که فکر میکنه سرویسهای مایکروسافت امنتر از گوگل و کانونیکال و ... هستند.
ضمن اینکه اگه شما یه نگاه به موافقتنامه خیلی از وبسایتها و نرمافزارها بندازی توشون بصراحت ذکر شده که از اطلاعات شما برای پیشرفت سرویس و تحلیل و بررسی کیفیت خدماترسانی استفاده میشه. شما میتونی اینو غیرفعال کنی
حتی شما زمانیکه دبیان نصب میکنی حین مراحل نصب ازتون اینو میپرسه و بصورت پیشفرض هم این امکان تیک خورده مگر اینکه شما تیکش رو برداری تا غیرفعال شه.
در مورد tor هم من بشخصه ازش بخاطر سرعت پایینش استقادهای نمیکنم و برام هم مهم نیست اگه با وجود سرویس تونلینگ کد شده شخصی که دارم باز هم اطلاعاتم خونده بشه، اهمیتی نداره چون اطلاعاتم اونقدر حساس نیست که بخواد به منافع شخصی و یا ملی صدمهای وارد کنه ;)
فکر نمیکنم cia و nsa و موساد و .... چیزهایی که رو کامپیوتر ما هست به دردشون بخوره!!! یا بحث ایمیلها و ....
حالا چه می خوان جمع بکنن و چه جمع نکنن.....
اگر هم سندی داریم روی هارد یا به صورت آنلاین صحبتی می کنیم که ممکنه به دردشون بخوره، معلومه که نباید اصلا از سرویسهای عمومی استفاده کرد. دیگه اگر خیلی مجبوریم یک سندی رو در اینترنت ارسال کنیم که حساسه، باید حداکثر رمزنگاری ممکن رو روش اعمال کنیم! بعد بفرستیم
در کل جدا از بحث این سازمانها، کامپیوتری که به اینترنت وصله، امنیتش خیلی کمه و خیلی ها ممکنه دسترسی بگیرن. اگر اطلاعات مهمی دارید، از سیستم عامل درون vmware برای اتصال به اینترنت استفاده کنید
سیستمهای عمومی خدمات اینترنتی هم همیشه احتمال نفوذ و دستبرد بهشون هست
مشکل اینه که اتوماتیک لوگین میشمنقل قول:
الان رو دسکتاپ اصلا ایکونی نیست؟ اگه نیست برنامه unity tweak رو نصب کن یه گزینه داره رو دسکتاپ ایکون میاره هرطور میخوای بچین.نقل قول:
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
برنامه ای هست که بدون ریستارت کردن از ویندوز به اوبونتو برم یا از ابونتو به ویندوز؟
نقل قول:ممنون از شمانقل قول:
منظورم از لایو روی بوت cdبود نه مجازی سازی
همون روی مجازی نصبش میکنم بهتر
cpu a10-5700
4gb ram 1600
ولی توی مجازی من با ویندوز حال نکردم سرعت یکم کم بود با لینوکس ببینیم چطوره
شما چیو پیشنهاد میدید برای نصب ؟ اوبونتو یا؟ نرم افزطار مجازی کدومو؟
چیکار کنم این پلیر پیش فرض اوبوتنو فقط فایلی رو که انتاخاب میکنم پخش و تکرار کنه؟