مبتكران كه فكر نكنم پي دي اف داشته باشه ولي جبر و احتمالش رو من دارم و يه كتاب خيلي كلفته فقط هم جبر و احتمالهنقل قول:
مبتكران كه فكر نكنم پي دي اف داشته باشه ولي جبر و احتمالش رو من دارم و يه كتاب خيلي كلفته فقط هم جبر و احتمالهنقل قول:
بهترين كتابهاي كنكور در حال حاضر:
شيمي==>فار(موالفين عبدالحميد اميني و عليرضا علمداري)2 جلد
فيزيك==>گاج چاپ جديد(احمد جوكار)...به دليل اهميت سئوالهاي كنكور سراسري سالهاي گذشته داخل و خارج در درس فيزيك و همچنين سئوالهاي تاليفي از كتابهاي معروف جهاني فيزيك مثل هاليدي و....فقط اين كتاب توصيه ميشود
ديفرانسيل===>قدم اول قلم چي و كنكور سراسري سال هاي گذشته بعد از تسلط به آن كتاب انديشه فائق نارنجي مولفين ماشاالله رضوي مجيد رضوي....در قدم بعد ده استاد
عربي===>مبتكران اياد فيلي(چاپ جديد)
دين و زندگي===>قلم چي 4 در 4 چاپ جديد(سرپرست نويسندگان دكتر كريمي)
زبان انگليسي==>مبتكران(دكتر شهاب اناري) و شبقره(دكتر رضا كيا سالار)..اگر در درك مطلب مشكل جدي داريد برويد سراغ مبتكران (دكتر شهاب اناري) آموزش جز به جز درك مطلب رو به بهترين نحو ارائه داده.
گسسته==>فار(كتاب مورد تاييد عزت الله مشفق)
هندسه تحليلي===>الگوي توسعه نمونه(كتاب مورد تاييد عزت الله مشفق)
ادبيات===>كتاب سبز(عباس براري)
در صورت مطالعه ي دقيق اين كتاب ها و حل تمرينهاي آن و عدم نتيجه گيري شما در كنكور سراسري اينجانب مسئوليت ميپذيرم
با تشكر
عباس رتبه ي 176 كنكور سراسري 88 رياضي فيزيك و ويراستار كتابهاي كمك آموزشي
سلام
اینجا کسی قرابت معنایی کلک معلم رو داره؟کسایی که دارن چطور میخوننش؟درس یه درس(آخه درساش که مشخص نیست)؟؟
یا از اول شروع کردین میرین جلو؟؟؟
من این کتابو دارم. البته گذاشتم برای بعدا. یعنی الان تناسب مفهومی سبطی رو می خونم، بعد هم اون برای تسلط بیشتر. کتاب های قرابت معنایی نمی شه درس به درس باشه. بیشتر آدمو گیج می کنه، چون مفاهیم مهمن نه بیت شعر و اینا.نقل قول:
از اول شروع کن بخون تا آخر. اینجوری خیالت راحت می شه
بعضی ها دیدم کتاب برای حسابان جدا معرفی کردن تا اونجایی که یادمه حسابان و حساب دیفرانسیل یکی بود فقط مبحث بهینه سازی تو حسابان بود تو دیفرانسل نیود، در سته؟یا نه.
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
شما تناسب مفهومی سبطی دیدید؟نقل قول:
چون اول ساله توصیه می کنم این کتاب رو بگیرید، چون قرابت معنایی ساجدی یکم مشکل داره.
نقل قول:
بعضی ها دیدم کتاب برای حسابان جدا معرفی کردن تا اونجایی که یادمه حسابان و حساب دیفرانسیل یکی بود فقط مبحث بهینه سازی تو حسابان بود تو دیفرانسل نیود، در سته؟یا نه.
تابع + مثلثات تکرار نمیشن !
نقل قول:
ممنون . انشاءاله از تجربه شما هم استفاده میکنیم.
هنوزم با فیزیک پیش درگیرم.
بچه ها من تصمیم گرفتم واسه فیزیک پیش دانشگاهی با همون کتاب سبز بخونم.
آخه گاج سفید پیدا نکردم.نشر الگو رو هم دیدم خیلی خشک بود.
بعدم یکی از بچه های اینجا گفت که یکی از دوستاش فیزیک رو 80 زده درحال که آبی قلمچی فقط کار میکرده.
به نظر شما کار اشتباهی میکنم که از کتاب سبز تست بزنم؟ یعنی کتابش بده؟
(آخه یکی میگفت:تستها نه به وجود میان و نه از بین میرن،فقط از کتابی به کتاب دیگه جا به جا میشن.)
لطفا راهنمایی کنین.
من نمیدونم شماها چرا اینقدر با کتابها درگیر هستیننقل قول:
چه اشتباهی ؟ تست بزن برو جلو .
برای تستهای فیزیک فقط از گاج استفاده کنید .هم پیش و هم پایه .میتونید از همون درسنامه هایی که در پاسخهای تشریحیش هست هم استفاده کنید .
البته میگم گاج به این معنا نیست که فکر کنی آره دیگه کتاب سبز بده . نه اینجور نیست.گاج تستهای زیادی داره.اونم از انواع مختلفش و از همه جا .سراسری-آزاد-سنجش-و... اونقدر تست داره که که کافیه .
اگه پیدا نکردی سفارش بده خب .
این کتاب و اون کتاب کردن چیزی جز شک و تردید واستون نمیزاره .به قول معلم فیزیک ما یه کتاب انتخاب کنید و با همون کار کنید . حالا میخواد گاج باشه یا سبز یا فار یا مبتکران - اندیشه سازان و ...
م.ا
ضمن تاييد قانون بقاي تست عرض كنم كه كتاب سبز هم خوبه(مهندس نوكنده) و دو جلده پيش يكو دو و تقريبا مثل گاج سفيده با اين تفاوت كه سطح فني تستهاي تاليفيش مقداري پايينتره...و يك توصيه براي دوستاني كه مشكل جدي و عميق و پايه اي در درس فيزيك دارن...به اين دوستان كتاب فار(مهندس سبزه ميداني")رو توصيه ميكنم اين كتاب چندين جلده و بسيار ريز وارد مسائل شده به درد دانش آموزان متوسط رو به پايين ميخوره ...مكانيسم آموزشي اين كتاب به صورت پلكاني و اول درس و بعد چندين تست از مفاهيم ارائه شده و در آخر يك آزمون كلي براي سنجش ميزان ياد گيري مفاهيم است!!..اگر وقت كافي داريد و در درس فيزيك مشكل جدي داريد فقط اين كتاب توصيه ميشود!!!!
سلام.
ببینین من کتاب فیزیک پیش اندیشه سازان رو دارم که مبتکران تا سال 85-84 تجدید چاپشون کرده پس خیلی قدیمی نیست من ازش راضیم هم اموزش هست هم تست اموزشی داره هم بیشتر تمرین کنید و هم اخر هر فصل ازمون میگیره.
کتاب پیش 1 دو جلده
فصلای جلد 1 پیش 1 :
اندازه گیری و بردار - حرکت شناسی - دینامیک- کار و انرژی
فصلای جلد 2 پیش 1 :
حرکت دایره ای - حرکت نوسانی - موج های مکانیکی
پیش 2 رو هم که دیگه میدونید.
این کتاب خوبی هست به نظرم حداقل تا زمانی که خیلی سبز تا پیش 1 رو ویرایش جدیدش رو چاپ میکنه.
گیر میاد این کتابا من خودم چندین جلد کتاب پیش 1 جلد 2 و فکر کنم پیش 2 رو دیدم تو یه کتاب فروشی نو رو داشت مثل اینکه کسی ارزش این کتاب هارو نمیدونه! تو دسته دوم فروشیا هم پیدا میشه.
دوستان اینطور که میگن فیزیک فار هم کتاب خوبی باید باشه.
موفق باشید.
اين قانون پايستگي تست الكي ( الكتريكي ) نيست؟:31:نقل قول:
آخه یکی میگفت:تستها نه به وجود میان و نه از بین میرن،فقط از کتابی به کتاب دیگه جا به جا میشن.
نه الکی نیست.نقل قول:
از خودم در نیاوردم که،
یکی از این مشاورهای خیلی مطرح میگفت.
منم باهاش موافقم البته.
دوستان لطفا به هیچ عنوان تعداد کتابهایی رو که می خرید زیاد نکنید.مطمئن باشید با دیدن اون حجم از کتاب احساس بدی بهتون دست می ده و به خودتون می گید واایی هیچی نخوندم و همین باعث بدبختی آدم می شه.
من نمی خوام تبلیغ کنم ولی به جای خواندن چندین کتاب 1 کتاب رو چندین بار بخوانید.
مهمتر از اون سرکلاس بودن و گوش گرفتن به حرف معلم هست که اگه نباشه این همه کتاب و جزوه و ... کشکه
سلام .
دوستان به کسی که عربیش خرابه چه کتابی پیش نهاد می کنید . اصلا تست نمی تونم بزنم . ( از عربی متنفرم )
تست كه بار الكتريكي نيست كه به وجود نياد پس اون مولف كه تستاي كتابشو تاليف ميكنه شلغم تشريف داره :31:نقل قول:
آخه یکی میگفت:تستها نه به وجود میان و نه از بین میرن،فقط از کتابی به کتاب دیگه جا به جا میشن.
پس اون بهمن بازرگاني خودشو الاف كرده 4 تا كتاب تست تاليف كرده خوب اينكه اون مشاور ميگه تستا فقط از کتابی به کتاب دیگه جا به جا میشن پس چرا كسي برا شيمي قلمچي نميگيره ؟ يا مثلا يراي همه درسا گاج نميگيريم؟
اينكه تستا فقط از کتابی به کتاب دیگه جا به جا میشن در مورد بغضي كتاباي انديشه سازان صدق ميكنه كه خوب اونم واگذار كرده به مبتكران. چرا تك و توك ميبينيم مثل شيمي سبز كه بعضي جاهاش شبيه مبتكرانه ولي بازم تستاي تاليفيش با مبتكران تغيير داره.
حالا استدلال اون مشاور چيه؟
( در طول متن لحن كاملا صميميه ) :11:
بابا من گفتم كم حجم ايني كه شما گفتي 448 صفخه است در صورتي كه اناري 347 صفخه است!!!! همون اناري رو خريدمنقل قول:
سوال دومتون اگه وقت کافی دارید از کتاب:
عباس فرزام از دبیرستان تا دانشگاه استفاده کنید.
هرکی هم اومد واسه ما آستین بالا بزنه، آستین کوتاه پوشیده بود :31:
در هر صورت ممنون كه جواب دادين
کتاب خوبیه ؟ چجوری درس داده ؟نقل قول:
قیمتش 15000 تومن ؟ فکر کنم یه نمه عجیبه ، چون جبر حجم زیادی نداره ، به هر حال کتاب خوبی هست یا نه؟
من نخوندم ببينم چطوريه ولي حدس ميزنم يكي از بهترين كتابها باشهنقل قول:
ويرايش دم - چاپ دهم - 1387 . ادازش يخورده كوچيكتر هست ولي 530 صفحه داره
مال من 15000 نيست و 6600 گرفتم .
اگه تستای ادبیات گاج سفید و خیلی سبز رو از اول پاییز بزنم زوده؟ (البته با فاصله زمانی حداقل 1 هفته بعد از خوندن هر درس؟)
530 صفحه ؟ کتابای مبتکران معمولا خوب میشن . ولی مطمئنی که واسه کنکوره ، یعنی تست داره ؟نقل قول:
اگر عربی شما متوسط یا ضعیف هست قواعد را به طور موضوعی نخوانید ! از کتاب سال اول (هر چند که جزو منابع کنکور نیست) شروع کنید و درس به درس آن را کاملا بخوانید. قواعد آن را از روی جزوه یا یک کتاب کمک درسی قوی تر یاد بگیرید وتست بزنید.اگر نمره ی تست های شما بالای 85 درصد بود به سراغ عربی 2 بروید.درس به درس آن را جمع بندی کنید و همین روال را تاانتهای عربی 3 ادامه دهید.سپس با استفاده از کتابهای کمک درسی روی تجزیه و ترکیب کار کنید و اشکالات قواعد خود را برطرف کنید !اگر لازم دیدید مراحل قبل را یکبار دیگر تکرار کنید و در انتها با زدن تست های کتاب سازمان سنجش به اشکال گیری نهایی بپردازید.نقل قول:
به نقل از کتاب بی نام تا اطلاع ثانوی - بهروز فمی تفرشی (پیروز)
اگه روش بالا رو به کار می گیرید میتونید از گاج سبز کمک بگیرید !
اگه نمیخواین این روش رو که از کتاب عربی به زبان ساده مبتکران (ایاد فیلی) برید جلو کتاب کاملی هست !
برای تست های بیشتر میتونید از عربی جامع کنکور گاج سفید کمک بگیرید !
بله آخر هر فصل كلي تست داره براي دو تا فصل حدود 60 تست ( براي هركدوم ) و براي دو تا از فصل ها حدود 200 تا تست ( هر كدوم)نقل قول:
منم گذشته همينجوري بودم...به ضرس قاطع ميگم عربي به زبان ساده (مبتكران اياد فيلي) رو بگير روزي 10 صفحه بخون(به خاطر فرار بودن درس عربي) مطمئن باش نتيجه ميگيري!!نقل قول:
پس کتاب خوبیه - ممنون از توضیحاتتنقل قول:
با این کتاب های 500 صفحه ای چیکار میشه کرد که تیکه تیکه نشن ؟!!!
من كه خودم اكثر كتابهام رو تيكه تيكه ميكنم :27:نقل قول:
ولي كيفيت جلد كتابهاي ايراني طوريه كه تيكه تيكه ميشن و همينطور صفحاتشون به صورت گروهي كنده ميشه و شما بايد كاري كنين كه فشار كمتري بهشون وارد بشه
در كل با كتاب مهربان باشين:27:
خوشخوان و رمزینه اینجوری میشننقل قول:
ولی فار و مبتکران و گاج خیلی خیلی کمتر
دوستان آخر برای حسابان چه باید کرد؟!
من کتاب دوجلدی برام سنگینه نمیتونم بخونم زده میشم؟
حالا رمزینه بهتره یا عباس مرادی؟!
خيلي اگه اصرار داري يك جلدي و كتاب راحت بگيري ژرف انديشان بگير . خيلي خوب توضيح داده . كتاب يك جلدي ديگه هم مبتكران ( محمود نصيري ) هست كه سطحش حتي از عباساميدوار هم بالاتره ولي توضيحش خيلي ناقصه و خيلي از چيزهاي بنيادي رو فرض كرده كه دانش آموزا همشون بهش مسلط هستن .نقل قول:
ولي اگه ميخواي واقعا حسابان رو درك كني كتاب عباس اميدوار يا كتاب انرژي اتمي رو بگير
تعداد جلد مطمعن باش تاثيري در روند يادگيري نداره و كتابي كه همه چيز رو تو يه جلد نوشته حتما خيلي چيزها رو ننوشته و توضيحاتش در تمرين ها و مثال ها ناقص هست مثلا انرژي اتمي اگه كتابش دو جلديه بخاطر اينه كه حدود70% از يه جلدش يادآوري هاي سال اول و دوم و نكته ها و تمرين هاي لازم براي شروع تابع و حد هستند . مثلا انرژ اتمي بجاي اينكه بياد يهو واست تابع مثلثاتي بده بگه حدش رو پيدا كن قبلش به طور مفصل مثلثات رو ياد داده و تمرين كرده باهات كه آماده بشي . همينطور عباس اميدوار كه قدر مطلق رو اول كامل ياد داده و بعد رفته سراغ مثال هاي پيچيده قدر مطلق
اين رو بدون كه حسابان مهمترين درس در رشته رياضي هست و اگه به يكي از كتاب هاي انرژي اتمي و متكران ( فرق نميكنه اميدوار يا محمود نصيري ) مسلط بشي حداقل 40درصد از رياضياتت تو كنكور تامين شده ولي اگه كتاب سطح پاين براي حسابان بگيري دير يا زود پشيمون ميشي اونم درست وقتي كه همه دارن تست هاي ديفرانسيل رو از رو رمزينه ميزنن تو مجبوري برگردي و رو حسابان تسلط بيشتر پيدا كني .
در ضمن تو كه ريضي هستي نبايد خوندن دو جلد كتاب در طول سال تحصيلي براي اصلي ترين درست مشكلي باشه
در ضمن اینم بگم دوست عزیز اینکه دو جلدی یا یه جلدی ملاک نیست احتمال داره یه کتاب دو جادی جمعا بشه 400 صفحه یه کتاب یه جلدی باشه 500 صفحهنقل قول:
اینم بگم هم کتاب عباس امیدوار (فقط حسابان هست)خوبه هم عباس مرادی(انتشارات کوله پشتی/حساب دیفرانسیل و انتگرال یعنی یه کتاب جامع هست)ولی من از کتاب عباس مرادی بیشتر لذت می برم
موفق باشی
من خودم دي ماه امتحان حسابان دارم و دارم براش 2 تا كتاب ميخونم كه بعيده نمرم زير 18 بشهنقل قول:
يكي از بهترين كتابهايي كه براي حسابان نوشته شده اين عباس اميدوار هست من نميدونم چرا ولش كردن رفتن سراغ محمود نصيري
یه سوال
من واسه زبان کتاب گرامر کاربردی + واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی شهاب اناری رو دارم
به نظرتون اینارو بخونم میتونم 100 بزنم؟(سطح زبانم خوبه تو آزمون های کانون همیشه 100 میزنم)
پس نظر نهایی درمورد حسابان کدوم کتاب شد؟
دوستان حسابان تغییر کرده امسال ها
بله درسته.ولی ما از همون کتابی که خوندیم قراره کنکور بدیمنقل قول:
ميخواي درس بخوني و حوصلش رو داري يا ميخواي تن پروري كني و فقط چيزاي آسون آسون حل كني ؟نقل قول:
حسابان اگه واسه نهایی می خوای عباس امیدوار
ولی کنکور بیشترش تو دیفرانسیل یعنی فقط قسمت تابع تو دیف تکرار نمیشه
رمینه تست حسابان و ریاضیات پایه واسه کنکور
نمی خوام چیزهای اسون حل کنم . چون تو کنکور 9 تا تست از این کتاب میاد به خاطر همون گفتم یه کتاب خوب بگیرم تا تسلطم بالا بره . یه کتاب حسابان و ریاضیات پایه ی کنکور رمزینه دارم ولی توش بحث لیمیت کاربرد مشتق نیستشنقل قول:
من خودم مبتکران عباس امیدوار خوندم امتحان نهاییم هم خوب شد !نقل قول:
من اون انرژی اتمی هم دیدم به نظر من این بهتره .
انرژي اتمي سطح علمي مطالبش و نوع مثال هاش در درجه بسيار بالاتري از عباس اميدوار هست ولي مطالعش وقت خيل زيادي ميخوادنقل قول:
پس وقتت رو تلف نكن و برو زودتر كتاب عباس اميدوار رو بگير . تو قسمت هاي اصليش هم اگه مشكلي چيزي داشتي شايد تونستيم همينجا كمكت كنيم .نقل قول:
فقط اميدوارم بتون گيرش بياري چون يه خورده كتاب كميابيه