ممنون که جواب دادینقل قول:
آخه تو سایتش میگه ساپورت میکنه!!
یه چیز دیگه هم پیدا کردم که نوشته بود نماینده پیشگامانه ولی مطمئن نیستم چون فقط توی گوگل بود
Printable View
ممنون که جواب دادینقل قول:
آخه تو سایتش میگه ساپورت میکنه!!
یه چیز دیگه هم پیدا کردم که نوشته بود نماینده پیشگامانه ولی مطمئن نیستم چون فقط توی گوگل بود
من شبکیه دارم 1مگ.ولی شبها سرعت کم میشه و خیلی نوسان در دانلود هست راهی نیست این مشکل حل بشه 3 روزه اینطور شده
سلام
آیا خط فیبر نوری تو اصفهان از مخابرات می تونه ADSL بگیره ؟
و پیش شماره این خط های فیبر نوری چنده؟
اره میتونهنقل قول:
فکر نمیکنم فقط یک پیش شماره خاص باشه
مال من که خوبه.نقل قول:
دیشب 220 دانلود میکردم. با 5 لینک همزمان و 8 کانکشن.
من پارس آنلاین دارم. میخوام بیام بیرون ازش
به نظر شما برای مرکز خرازی کدوم ISP بهتره؟
چون کارم اکثرا دانلوده
شبکیه خوبه؟
یا نوین نت؟
چرا از پارس آنلاین داری مایی بیرون؟نقل قول:
من که شبکیه دارم از پارسال اولاش خوب بود ولی چند ماهی کیفیتش بد شده به خصوص شبانش پنل کاربریش هم که معلوم نیست کی درست بشه و ازش اومدم بیرون
منم بین پارس آنلاین و نوین نت موندم؟
سلام
پارس آنلاین نیا !
برو ببین تو تاپیکش همه دارن مینالن
تو شب خیلی بد میشه
سرعت من حدود 11 میشه تو شب
اگه خوب بشه میشه 20
سیاستشون اینه که تو شب 50% سرعت واقعی باید باشه
چه سرویسی داری از شبکیه؟
سرعت دانلودت چنده؟
نوین نت هم زنگ زدم بهش
قیمتاش خوبه ولی انگار شبهاش زیاد جالب نیست
پیشگامان نقش جهان از همشون بهتره
من خودم شبکیه دارم
من یک مگ داشتم از شبکیه روزانش خوب بود و حدود 220 دانلود میکرد ولی شبانش افتضاح میشد و حدود 30 بودنقل قول:
منم تصمیمم برای نوین نت حتمی شده قیمتاش خوبه
شبکیه سرعتم خوب شد یه کلکی زدم حالا شبی 4 گیگ دانلود میکنم
با سلام
من از پارس انلاین خارج شدم و 3 روزه سرویس شبکیه دارم.سرویس 1mb اما سرعت سبانه اش داغونه.دیشب از 2 تا 7 صبح 175 مگابایت دانلود شده.راهی برای درست شدنش نیست؟
سلام
من از 2030 گرفتم
دوستان شما سرعتتون کم نشده این چند روزه؟
با سلام
اقا این شبکیه اعصاب منو خورد کرده،سرعت شبش افتضاحه اونم با سرویس 1mb .به پشتیبانش هم که زنگ میزنی با پرویی میگه سرعت همینه کاری نمیشه کرد.اینم میشه مشتری مداری!!! یه هفته هم نتونستن نظر ادم جلب کنن.
اگه کسی از دوستان شرکت adsl خوب میشناسه بم معرفی کنه میخوام سرویس این شرکت قطع کنم.خواهشا کمک و راهنمایی کنید.ممنون
اقا یه کمکی هم به ما کننقل قول:
سرعت شانه من داغونه.با 20 به زور دانلود میکنه
درود.
اینم دانلود دیشب بنده که از ساعت 3 تا 8 بود ، منطقه شهید قندی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد و پیروز و سربلند باشید.
من که امروز دوباره شارژ کردم ولی خیلی افتضاحه سرعتم روزانه الان بیشتر 60 نمیشه و حنی رو 60 ثابت نیست و از 40 تا 60 متغیرهنقل قول:
اقا یه کمکی هم به ما کن
سرعت شانه من داغونه.با 20 به زور دانلود میکنه
از کدوم ISP سرویس میگیریدنقل قول:
درود.
اینم دانلود دیشب بنده که از ساعت 3 تا 8 بود ، منطقه شهید قندی :
سرویس 2 تا 4 مگ نوین نت
قیمت هاش که خیلی خوبه سرعتشم عالیه فقط میمونه شبانه اش یه تست از 2 تا 8 صبح بذارید خیلی خوب میشهنقل قول:
سلام سعید جاننقل قول:
حالت چطوره؟
آقا من یه 5 ماهیه که با شبکیه خداحافظی کردم رانژه شون رو هم از خطم برداشتند
حالا سرعتش چطوره ؟ راضی هستی ؟
ارزش داره دوباره برگردم شبکیه ؟
یه چیز مهمتر پنلشون هم که راه اندازی شده
من از شبکیه دارم، یه شب در میون سرعتش حدود 200 میشه و در بد ترین شرایط 80-90 که از6 به بعد سرعت اوکی میشه:دی
یه باگی هم سیستم تو این دو دوره اخیر واسه من داشته که از حجم کم نمیکرد ؛ منم ترکوندم با سرعت 250 :دی
کسی با خط DLS از شبکیه گرفته ؟!
ویرایش
زنگ زدم به شماره 2055 که سایتش زده واسه یوزر پسوورد پنل ، 5 نفر اومدن هیچکدوم در جریان نبودن
یعنی پشتیبانیشون تو حلقم:دی
سلام احسان جان.نقل قول:
راستش بد نیست. مثل قبل نیست اما خب از بقیه بهتره فعلاً. شبها سرعتش از 80 تا 230 متغییره.
پنل هم انگار واسه مخابرات رو گرفتند. هنوز استفاده نکردم ببینم چطوره.
این نداگستر را چجوری میشه روی مودم TP-LINK TD-W8901 ADSL2+ Wireless Router تنظیم کرد
من هرکاری میکنم نمیشه
مشخصات لازم برای اتصال را میشه اینجا قرار دهید
سلام،من از آریافون گرفتم،طرح های خیلی خوبی داره ولی بدیش اینه که به جای شبانه رایگان شبانه نصف قیمت داره،هر گیگ اضافه هم 2500 هست،در کل من ازش راضی هستم،افت سرعتش هم خیلی کمه
اینم یه تست از سرعت،ساعت 4:45 صبح
سلام من از مخابرات انترنت دارم و قبلا هم از شبکیه داشتم به یه مشکل فوق العاده عجیب برخوردم که هیچ کس نتونست راهنماییم کنه
همینجوری هی حجم دانلودم تموم میشد توی گزارشاتم برای مثال از اول این ماه تا الان 5.5 گیگ آپلود دارم و 1.5 گیگ دانلود این حجم آپلود وحشتناک مال چیه ؟ مخابرات میگه سیستمت ویروس داره آیا همچین چیزی ممکنه ؟ تو این 18 روز هم سیستم بیشتر خاموش بوده ، خیلی گیجم خواهش میکنم کمکم کنید سریع
میتونه از ویروس باشه ! سیستمتو ویروس کشی کن .
آقا یک سرویس دهنده خوب تو اصفهان که شبانه داشه باشه معرفی کنید ، این شبکیه که سرعتش بین 0 تا 15 کیلوبایته بی پدر و مادر ...
آیا کسانی که ADSL مخابرات دارن میتونن از شبکیه استفاده کنن؟ شبانه رایگان داره؟ دوستانی که از هر دو استفاده کردن کدوم به صرفه تره؟
سلام شما از شبکیه کدوم سرویس رو داری که سرعتش اینه ؟ 128 یا 1 مگنقل قول:
1مگ ! سرعت شما خوبه ؟ اگه امشب خراب بود زنگ میزنم پشتیبانی :| این چه وضعشه :|نقل قول:
من الان بطور همزمان هر دو رو دارم ! خوب معلومه روزانه مخابرات بصرفه تره ولی روزا سرعت شبکیه بین 180 تا 220 ـه اما مخابرات بین 100-120 ـه .
البته بطور همزمان که میگم رانژه یکیه ، یوزر و پسورد فرق میکنه ! یعنی مودم رو بریدج باشه 2تا کانکشن درست میکنید و راحت هروقت خواستید با هرکدوم وصل میشید .
شبانه رایگان داره از 2 تا 7 ! ولی سرعتش که چند شب پیش امتحان کردم افتضاح بود ! حالا الان زنگ میزنم پشتیبانی ، امشبم یک تست میگیرم ، ایشالا درست بشه :|
آقا چه کلکی منم از شبکیه دارم ولی شبی هنر کنم 1 گیگ در بهترین حالت بهما هم بگو چجوری میشه!!!!
دوستان یه نفر نیست یه جوابی به ما بده!!!!
من اصلا نفهمیدم چی میگید! فعل نداره جمله!نقل قول:
بهترین راه برای دانلود اینه که 4-5 فایل از سرور های مختلف همزمان بذارید. من از 1.5 تا 2 گیگ دانلود دارم اگر گیر نکنه!
سلام دوستان
چند روزه هر 1 ساعت 1 بار اینترنتم قطع میشه مرکز منتظری هستم از شاتل هم سرویس میگیرم
از دوستان کسی چنین مشکلی داره؟
سلامنقل قول:
من مرکز ولیعصر هستم مشکلی ندارم! با اپراتور تماس گرفتی؟؟
دوستان من 1 مگ گرفتم سرعتم تو روز 200 بزوره میرسه شبا هم 30 یا 40 هنر کنه اگه!!!!
ولی دوستان تو سپاهان شهر 256 دارن ، تو روز سرعتشون 300 !!!!!
شب هم 70 !! یکی که 1 Mb هست میتونه شرایطش رو بگه ( منظورم سرعت شب و روز هست)
سلامنقل قول:
اصفهان که کسی پاسخگو نیست با تهران تماس گرفتم بعد از 1 ساعت معطلی جواب سربالا میده
میگه مشکل از مودم هست در حالی که من با 2 تا مودم چک کردم هر دو همین مشکل رو دارن
میگم شبکیه پشتیبانیش فقط توی هفتست الان از صبح دارم زنگ میزنم جواب نمیدن!!!!
نداگستر که اول کرد 1 تا 6 که تا 11 وصل بود
از امروزم که دیگه رو یوزر خودمون باید وصل شیم خدا ازش نگزره معلوم نیست چی کار کردن رو شبانشون برنامه استیم لود نمیشه !