رو فيبر نوري باشه نميتونيد از جاي ديگه اي اي دي اس ال بگيريد ، ميتونيد وايمكس بگيريد.نقل قول:
Printable View
رو فيبر نوري باشه نميتونيد از جاي ديگه اي اي دي اس ال بگيريد ، ميتونيد وايمكس بگيريد.نقل قول:
وایمکس خیلی گرونه محدودش هم به درد من نمیخورهنقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست ؟ :n03:
3 روز خط تلفن قطع بود ، در نتیجه اینترنت هم قطع بود .
بعد 3 روز که وصل شده الان سرعت ما رو نصف کردن ، 1 مگ داشتم الان شده 512 .
زنگ زدم مخابرات میگم این چه وضعشه میگه دیتا مشکل داره صبر کنید درست می کنن ، میگم کی ؟ میگه معلوم نیست !!!!!!!!!!!!!
پ . ن : دیشب با سرویس نوین نت 8 مگابیت کار کردم ، سرعت دانلود 940 کیلوبایت در ثانیه !!!!
من نمی دونم اینا از ما پرسیدن برداشتن خط ما رو فیبر نوری کردن که الان اجازه نداریم از هیچ جا اینترنت بخریم ؟ :n21:
شرکت دولتی که بیاد تو رقابت همین میشه انحصار طلبی !نقل قول:
1 مگ مخابرات
21:10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه . برای کل استان یکی هستنقل قول:
اونطور که من دارم می بینم و همینطور از صحبتهای دوستان شخصا نتیجه گرفتم که تو استان ما پهنای باند بالای 2 مگ وجود نداره !!!
اگر هم باشه دست یه عده بسیار معدود هست
بعد تو تبریز با سرویس 10-12 تومنی سرعت 250-300 کیلوبایت دارن! مسئولای اینجا اصلا معلوم نیس چیکار میکنننقل قول:
من هم دوست دارم شما هم سرعت های 4-5 مگی داشته باشین ولی نمیدونم چرا اینقدر مسئولای شما کم کاری دارن میکنننقل قول:
هر 2 استان شمالغرب قرار دارن و مسیر اینترنتشون یکیه ولی این کجا و آن کجا!!!!
بلی همینطوره . دیروز عصر یک اگهی داشتند در بازار خوی پخش میکردند که مربوط به شرکت hiweb بود . ادرسش رو میزارم دوستان یه بررسی بکنند ببینیم وضعیتشون چطوریه . من که فقط به سرویس 128 با حجم یک گیگ و مقایسه اون با همون سرویس مخابرات متوجه شدم از لحاظ قیمتی مخابرات دست بالا رو داره .نقل قول:
آقا رضا فک کنم اشتباه حساب کردی !!!نقل قول:
128 یک ماهه 1 گیگ مخابرات 6800 تومنه همین سرویس های وب 7500 تومنه بدون ساعات دانلود رایگان !!!
صرفا قیمتها رو مقایسه کردم و کاری با باقی موارد ندارم
در حال پرکردن جیبهای عریض و طویل !!!نقل قول:
تبریز جو رقابتی داره واسه همین هرکدوم از شرکتا سعی می کنن به بهترین شکل خدمات ارائه بدن ولی اینجا اینطوری نیست و فعلا انحصارطلبی مخابرات گند زده به همه چی
راست میگی اقا سعید اونجا چون نوشتم مخابرات دست بالا رو داره شاید اینطوری به نظر برسه که یعنی مخابرات سرویسش گرونتره .باید مینوشتم با مقایسه این دو سرویس بازهم مخابرات برنده میدان هست یا ارزونتر هست و اگه کسی بخواهد یکی از این دو شرکت رو انتخاب کند حتما مخابرات رو انتخاب خواهد کرد . مرصی :n16:نقل قول:
دوستان مخابراتی ارومیه سرعتتون مشکلی نداره ؟ سرعت من چند روزه :n21:
مال من هم کم شده :n21: حتی دیروز زده بود به سرم برم یه داد و هواری راه بندازم پشیمون شدم چون فایده ندارهنقل قول:
مشکل سراسریه:n21:
اونایی که مسیر عبور دیتاشون از شمال غرب کشوره کلا خرابه
من خودم بالای 50 درصد تایم اوت دارم ، پینگهام دو برابر شده و سرعت لینک های خارجی از 5 بیشتر نمیشه:n21:
این طرفا که کوسه و لنگر نیست :n13:نقل قول:
6 ماه پیش(سال نو میلادی) رو که یادته حدود 20 روز نت شمال غرب تعطیل بودنقل قول:
سورتمه بابا نوئل گیر کرده بود
الان هم احتمالا یه همچین بهانه ای دارن:n21:
سرعت و پینگ 2 روزه خرابه پراکسی وی- پی- ان ... هم تاثیری نداره دیروز 5 دقیقه طول کشید تا yahoomail کامل لود بشه - فلش باز نمیشه - سرعت تک پورت از 10 کیلو بالاتر نمیره... مردم اونور آب اینترنت گیگابیتی دارند اونوقت ما در کیلوبایتش ماندیم اونهم با اینترنت کند و فیلتر شده. :n27:
به نظر شما آیا...
1- بهمون حمله شده؟
2- بچه ها فایروال جدید آوردن؟
3- انتخابات دور دوم شروع شده؟
4- کوسه رفته شمال؟
5- تحریم های جدیده ؟
6- هیچ کدام؟
حالا از کی بپرسم...؟ کیه؟ چیییییییییییییییه ؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید من چند هفته ای با آپلود مشکل دارم .. سرعت آپلودم در حدود صفره!! فک می کنین مشکل از کجاست ؟ از ویندوز یا برنامه خاصی فک نکنم باشه چون رو vm ویندوز دیگه تست کردم بازم مشکل پابرجاست .. نه با برنامه های ftp نه با خود مرورگر تقریبا هیچی نمی تونم آپلود کنم وقتی از speedtest تست می گیرم به آپلود که میرسه صفر نشون می ده و ایست می کنه !! از اونجایی که همین پیامی که الان دارم اینجا میزام نوعی آپلوده نتیجه می گیرم که آپلود دارم ولی سرعت اش خیلی خیلی کمه !! با 2020 تماس گرفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم ! کسی نظری داره ممنون میشم راهنمایی کنه ...
خیلی مشکل عجیبیه!! :n13:نقل قول:
نویز در اون حدی نداری که آپ استریمت کم شه(گرچه هر چی باشه بازم 100 کیلو بیت میشه)
همین مشکل رو با سیستم عامل دیگه ترجیحا لینوکس تست کردی ببینی حل میشه؟
یکی هم اینکه اگه pppoe استفاده میکنی بذار روی بریج و ببین حل میشه یا نه!!!
و یکی هم اینکه مودمتو یه بار عوض کن یا فریمورشو آپدیت کن!!!!!
دیگه اگر چرت بودن ببخشید :n02:
با xp رو vm تست کردم ولی با لینوکس نه ... من دو تا مودم دارم که با هردوتاشم تست کردم .. مرکز مخابراتی من pppoe رو ساپورت نمی کنه برای همین روی بریج هست .. . من کلا با xamp و wamp خیلی سروکله می زنم شاید تغییراتی تو تنظیمات این برنامه دادم ... نمی دونم ... کلا دوستا اگه سررشته دارن در این موردم بگن .. آیا آپلود پورت خاصی داره که برنامه خاصی اشغال اش کنه یا محدود ؟نقل قول:
خیلی مشکل عجیبیه!!
نویز در اون حدی نداری که آپ استریمت کم شه(گرچه هر چی باشه بازم 100 کیلو بیت میشه)
همین مشکل رو با سیستم عامل دیگه ترجیحا لینوکس تست کردی ببینی حل میشه؟
یکی هم اینکه اگه pppoe استفاده میکنی بذار روی بریج و ببین حل میشه یا نه!!!
و یکی هم اینکه مودمتو یه بار عوض کن یا فریمورشو آپدیت کن!!!!!
دیگه اگر چرت بودن ببخشید
منم مشکل آپلود دارم ، بشدت سرعت پایینه و پکت لاست هم بیداد می کنه :n27:
امشب دانلود 300 مگ دیسب 2180 مگ اخه چه وضعشه؟
از کجا سرویس دارین؟نقل قول:
برا من امروز که مشکلی نداشت ولی دیروز سرعتا کم بود
تا ساعت 1:59 وضعیت اینترنتم خیلی خوب بود پینگ با لندن 140 ، با آمریکا 220 ، پکت لاست 0% ، عین این قحطی زده های سومالی رسما داشتم داشتم اینترنتو میخوردم که ناگهان ... !!!
الان که ساعت 2:35 بهتره برم بخوابم چون همه چی داغونه،پکت لاست هم که داره خفه میکنه !!!
از دوستان کسی مشکل منو داره ؟ همین که ساعت 2شب میشه مخابرات منهدم میشه یعنی انقد پهنای باند مصرف میشه ؟؟؟!!!
سرعت دانلودم با 16کانکشن از سرور اکسپرس لیچ حدود 80 کیلوبایته !!!
سعید جان سرعت و کیفیت اینترنت منم تقریبا همون زمان نابود میشه ! یه طوری شده که الان یه هفته است دیگه کامپیوتر رو برای دانلود شبانه روشن نمیزارم :n21:
بدبختی اینجاست که هیچ کاری هم نمیشه کرد،اعتراضم کنی هیچ فایده ای نداره چون کاری کردن اول و آخر باید بری از خودشون نت بخری !!!نقل قول:
سلام دوستان
من از شهرستان آغ هستم . تو شرکت از اینترنت مخابرات استفاده میکنیم.. Ip valid هم داریم.. مشکل اینه که اینترنت اونجا مشکل نداره ولی ip که سیستم دوربین مدار بسته به اون وصله کار نمیکنه! همچین چیزی میشه؟
چون هرچی به مخابرات زنگ میزنیم میگه مشکلی وجود نداره ! وقتی از خونه از ip پینگ میگیرم time out میده !
بله مشکل از سمت شماست. اینکه ای پی رو پینگ میکنین و پاسخی ارسال نمیشه یعتی مودمی که ipcam بهش وصله فایروالش روشنه اگر میخوایین پینگ بگیرید میتونید خاموشش کنیدنقل قول:
مهمترین قسمت قضیه port forwarding هست.در مودم تو حالت عادی تمامی پورت ها بسته هست مگر اینکه از شبکه داخلی درخواستی ارجاع بشه
وقتی شما از طریق اینترنت بخوایین به برنامه ای در شبکه داخلی مودم وصل بشین باید پورتو باز کنین
پورتی که ipcam ازش استفاده میکنه رو ببینید کدومه بعد در کنسول مودم قسمت NAT میتونید این کارو انجام بدین
آخه تا 2-3 روز پیش هیچ مشکلی وجود نداشت.. تنظیمات هم دستکاری نشده.. اونجا هم اینترنت بدون مشکل کار میکنه .. ولی از خونه که پینگ میگیرم time out mide !
اینم از وضعیت سرعت دانلود از سرورهای خارجی
امروز مخابرات دوباره قاطی کرده بود
سرعت دانلود با IDM هم 1.3 مگابایت بر ثانیه بود
سرور خارج هم همین قدر بود؟نقل قول:
لحظه ای بود؟
آرهنقل قول:
لحظه ای که نه حدودا 2 ساعت اینطوری بود،سرعت انقد بالا بود که ظرف حدود 8-7 دقیقه 450 مگ حجم کم شد البته فایل گذاشته بودم واسه دانلود ببینم سرعت تا چند میره که نهایتا به 1.3 مگابایت بر ثانیه رسید
کلا تجربه جالبی بود برا ما که بشدت در مضیقه هستیم
الانم نمیدونم چه بلایی سر خطم آوردن که پینگ داخلی از 45 رسیده به 80 !!! هرچقدرم زنگ میزنم فقط چرت و پرت جواب میدن
سیستم مدیریتی مخابرات شما هنوز هم netbill هستش؟ یا lمثل مکس نت و مخابرات تبریز ISBNG?نقل قول:
هنوز netbill هستش،چطور ؟؟؟نقل قول:
آخه زیاد قاط میزنه ، برای همین پرسیدمنقل قول:
نه نت بیل که کار خودشو میکنه،این مهندیز های مخابرات هستن که انگولک میکنن شبکه رو به فنا میدن !!!نقل قول:
راستش امروز زنگ زدم بهشون بگم داون استریم رو کم کنن،الان رو 12 مگه !!! snr شده 6 که بعدازظهر اینطوری پهنای باند دانلود آزاد شد
الان دوباره زنگ زدم،یارو اصلا نمی فهمه من چی میگم،بعد عجیب اصرار داره که داون استریم هیچ ربطی به snr نداره
آخه یکی نیست بگه خانم بیسواد برو بشین خونه ت نه اینکه بیای تو پشتیبانی adsl و اندازه یه نخود هم حالیت نباشه :n23:
من واقعا نمیدونم چرا اکثر کارمندای مخابرات ارومیه زن هستن،لااقل واسه پشتیبانی 4 تا آدم درست و حسابی بذارن !!!