ببخشید حالا فایلی برای دانلود غیر از تورنت نیست؟؟؟؟؟؟نقل قول:
درسته
پس اگه باز هم مشکل دارید باید اون فایل تورنت رو دانلود کنید اگه بلد نیستید با تورنت دانلود کنید میتونید برید اینجا سوال کنید
Printable View
ببخشید حالا فایلی برای دانلود غیر از تورنت نیست؟؟؟؟؟؟نقل قول:
درسته
پس اگه باز هم مشکل دارید باید اون فایل تورنت رو دانلود کنید اگه بلد نیستید با تورنت دانلود کنید میتونید برید اینجا سوال کنید
بچه کسی میدونه چطور میشه توی SIMS 3 ازدواج کرد؟آخه هر کاری کردم نشد حتی بچه دار هم میشن ولی بازم رابطه رو زن و شوهر نمیزنه!!! :19:
من گشتم چیزی پیدا نکردم. چون این فایل مال وقتیه که پچی برای این کار نبودنقل قول:
باید ازش درخواست کنیدنقل قول:
توی رومنس میاد
اولین بار Going Stady
اینطوری دوست دختر/پسر میشن
دومین بار Mariage که به معنی ازدواجه ولی اول نامزد میکنن
سومین بار هم همین گزینه ی بالا میاد که اونطوری ازدواج میکنن. اگر هم میخواید جشن بگیرید میتونید ولی باید حتما نامزد باشن.
دیگه دارم دیوونه میشم از این سیمز ولی من حاضرم هر کاری کنم که این ورژنش بشه 631
فایله دیوونست یهو از زیپ در اومد از همون اولم ان زیپ نمی شد
میتونید از همین نوع (فایل توی راهنمای اپگرید کردن) بهم بدین؟؟؟؟ این یکی انگار برای من خرابه هرچی میخوام با winrar بازش کنم کار نمیکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اینو دانلود کنید :نقل قول:
حجمش 10 مگابایته و بدون زیپه. یعنی خود فایل ;)کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://maggy.persiangig.com/other/Sims3_1.0.631.00002_from_1.0.615.00107.exe
خودم براتون آپلودش کردم. فقط وقتی دانلود کردید بگید تا پاکش کنم.
ممنوننننننننن دانلودش کردم میتونید پاکش کنین
بالاخره تونستم یکی از پک هارو نصب کنم همچنین ورژنش هم تغییر کرد حالا برم سراغ بقیه پک ها:31:
از راهنماییتون خیلی خیلی ممنون:10:
ببخشید چه طوری میتونم لودینگ boss رو بالا ببرم ؟
والا منم توش موندم ولی بیشتر به نوع کارتون توی محل کار بستگی داره که سیمستون خوب کار میکنه یا نه و 2 هم بستگی به به نیاز های دیگه توی کارتون مثل حوصله خواسته ها داره که اگر اونا خوب باشن boss هم کم کم میره بالا :27:نقل قول:
ببخشید چه طوری میتونم لودینگ boss رو بالا ببرم ؟
امیدوارم براش اکسپنشن بدن.
کسی می دونه این کارو می کنن یا نه یعنی خبری اعلام شده یا نه؟
فقط کافیه با رئیستون دوست بشیدنقل قول:
کمک لطفاً من سیمزم وقتی بچه دار می شه بچه به دنیا می یاد مشکلی نداره تا وقتی از بازی خارج نشدی از بازی که خارج می شی بچه رو نشون می ده ولی غیر فعال یعنی اونجایی که بچه خوابیده رو بچه هیچ کلیکی نمی شه کرد و اونجایی هم که اعضای خانواده رو کلیک می زنی عکس بچه نیست یک مربع سبز خالیه تا حالا 3 دفعس که اینجوریه از خونم نمیان بیرون
سلام من بازی سیمسو از بازار گرفتم که دو تا دیویدی بود که تو جفتش چند تا فایل زیپ بود. فایل ها رو اکسترکت کردم رو هارد و مطابق دستورات بازی رو نصب کردم و کرکشو کپی کردم. حالا که میام بازی رو اجرا کنم دموی اول بازی رو نشون میده ولی تا میاد وارد بازی بشه یه پنجره میاد که میگه سی دی بازی رو بگذارید! چی کار باید بکنم؟؟! من که جز اون دو تا دی وی دی که توش فایل زیپ داره چیز دیگه ای ندارم!!
کدوم پکیج روی سیمزتون نصبه. این باید یک باگ باشه.نقل قول:
نام فایل های کرکتون چی بوده؟نقل قول:
سلام من بازی سیمسو از بازار گرفتم که دو تا دیویدی بود که تو جفتش چند تا فایل زیپ بود. فایل ها رو اکسترکت کردم رو هارد و مطابق دستورات بازی رو نصب کردم و کرکشو کپی کردم. حالا که میام بازی رو اجرا کنم دموی اول بازی رو نشون میده ولی تا میاد وارد بازی بشه یه پنجره میاد که میگه سی دی بازی رو بگذارید! چی کار باید بکنم؟؟! من که جز اون دو تا دی وی دی که توش فایل زیپ داره چیز دیگه ای ندارم!!
+
سیمز اصلی بوده؟ بدون پکیج؟
تو فولدر کرک سه تا فایل هست که اسماش ایناست:نقل قول:
rld-s3genk
TS3W
TSLHost.dll
والا من نمیدونم منظورتون از اصلی چیه؟ دی وی دی ها که کپی هستند فروشنده گفت که این همه ی ورژن های سیمس 3 را داره
اون فایل اولی که مال سریال نامبره و نمیخواد کپی بشهنقل قول:
ولی اون دو تای دیگه باید اینجا کپی بشن :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
+
منظورم از سیمز اصلیه اینه که خود سیمزه یا پک هاییه که روی سیمز نصب میشه؟
اسم سیمزتون چیه؟ اگه فقط نوشته The sims 3 یعنی خود سیمزه
ولی اگه دنباله داره یعنی پکی چیزی داره
ولی از کرکتون معلومه که پکیجه
البته حرف فروشنده هم درسته بعضی از جاها ک پک هار و رایت میزنن خود ورژن اون سیمز رو روی پک ها هم میریزننقل قول:
دی وی دی ها که کپی هستند فروشنده گفت که این همه ی ورژن های سیمس 3 را داره
مثلا شما میتونید اگه نسخه جنریشن همراش یک سیمز 3 هم باشه شما میتونین اون سیمز 3 رو نصب کنین و هر کدوم از پک هارو که خوشتون میاد رو مثل همین جنریشن یا late night یا ambitions رو نصب کنین که خودش همون اول میگه که شیمز سه نیاز به اپدیت شدن داره (یعنی خودش براتون انجام میده)(البته با این روش فقط یک پکیجی رو میتونین نصب کنین مگه این که دوتاشون به یک ورژن نیاز داشته باشن):46:
تا الان تمام پک هایی که اومده اینا هستن؟
ترتیبشون درسته؟
کدومش به نسخه 3 بازی احتیاج نداره؟
The Sims 3: The Game
The Sims 3: World Adventures
The Sims 3: High-End Loft Stuff
The Sims 3: Ambitions
The Sims 3: Fast Lane Stuff
The Sims 3: Late Night
The Sims 3: Outdoor Living Stuff
The Sims: Medieval
The Sims 3: Generations
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
Riverview City ADDON (Extra City)
مشکلم حل شد. راستش دو تا فولدر کرک بود یکی تو the sims 3 و یکی تو the sims 3 generation و جایی هم که بازی نصب شده بود همین دوتا فولدر وجود داشت. ظاهرا من اشتباهی کرک ها رو کپی کرده بودم. از کمکتون متشکرم.....
سلام به همه
من خیلی وقت پیشا سیمز2بازی میکردم و عاشقش بودم وقتی شنیدم شماره 3 هم ساخته شده سریع یکی واسه خودم سفارش دادم ولی چون به مدرسه ها و اینا خورد زیاد دنبالش نکردم و بعدشم کلا ازش دور موندم
الان بعد یکی دو سال بازی با سیمز 3 رو شروع کردم
ولی احساس میکنم 2 جذابتر بود میخوام بدونم شما هم متوجه این قضایا شدین؟
اول اینکه توی سیمز سه اونهایی که نامزد یا همسر دارن دیگه عاشق نمیشن!درصورتی که سیمز2 یکی از قسمتای هیجان انگیزش بحث خیانت و مچگیری بود به نظر من!
و توی سیمز 3 First kiss یا اولین woohoo با اون زیبایی که توی 2 بود نیست.یعنی عملا first kissبا kissهای معمولی فرق نداره!
و توی سیمز 3 وقتی بچه به دنیا میاد لای یه چیزی مثل پتو پیچیده شده که اصلا طبیعی و جالب نیست...!
سلام.نقل قول:
درسته!!!
خوب سیمز 2 به خاطر اینکه همه کاراشونو باید کنترل میکردی خیلی باحال تر بود ولی سیمز 3 دیگه همه کاراش همه خواسته های سیمستو میگه که خودت انجام بدی مثلا وقتی گرسنه میشه خوده سیمز 3 بهت میگه که طرف گرسنست که خیلی اینجوری حال نمیده:13::13:
داخل سیمز 3 اره بعضی وقت ها خیانت هم میشه ولی به اون باحالی سیمز 2 نیست
مثلا مرده زن داره ولی وقتی باهم میرن پارک مرده میره با یک زن دیگه میگه میخنده ولی زنه بهشون اصلا توجه نمیکنه که مثل سیمز 2 بیاد و بزنه توی گوشه مرده باهم دیگه قهر کنن اون علامت حلقه ای که یعنی باهم ازدواج کردنو تبدیل کنه به یک قلب شکسته
کلا سیمز 3 خیلی بی روحه (شهرشم همینطوره خیلی کوچیکه ولی سیمز 2 خیلی بزرگ تر و شلوغ تر بود)
سیمز 3 مثل سیمز 2 خیلی روی روابط کار نکرده کارایی که باعث بوجود اومدن یک روابط میشه خیلی کمه...ولی سیمز 2 خیلی کارا مبشه کرد انواع بوسه هارو داره انواع بقل ها یا حرف های مختلف خیلی زیادی داشت
بعد وقتی که میخوایم با یک نفر اشناش کنیم تا باهاش ازدواج کنه بچه دار بشن اینا توی سیمز 3 یک روزه میشه این کارو کرد ولی سیمز 2 باید یک هفته صبر میکردی تا تازه باهم دوست بشن:31:
برای بچه هم که داخل سیمز 3 خیل زود بچه بزرگ میشه ...
مثلا من یک زن شوهر ساختم و گذاشتم که خودشون برن سر کار و پول در بیارن اونوقت بعد از دو روز دیدم که سنشون از این (..............lllll) شده به این یکی (...llllllllllllllllllllllllllllllll)
اصلا ادم نمیتونه توی سیمز 3 خودش پول در بیاره خودش یک خونه ای رو بسازه مگه این که وقتی نوه اش به دنیا بیاد:31:
من که به سیمز 2 میدم: 9
ولی به سیمز 3 میدم: 6
شما چه طور ؟
ممنون:46:
منم کاملا با نظرت موافقم!
نقل قول:
خب اینی که شما میگید مسلمه!این که اسمش خیانت نیست!فقط بگو بخند معمولیه.ولی توی سیمز2 یارو زن داشت با خدمتکارش دوست میشد و...
و یه چیز دیگه
توی سیمز 3 به طور مثال خانومxرو هدایت میکنیم و اون با آقای yدوست میشه.بعد میری تو خونه آقای y و هدایتش میکنی اصلا و ابدا خانوم xرو نمیشناسه!!
یا مثلا xوyخواهر و برادرند.xرو هدایت میکنیم و مدل موهاشو عوض میکنیم ولی وقتی میریم سراغ yخواهری با اون ظاهر جدید نداره!موهای خواهره همون مدل قبله!!!
من از این نکته ی 3 خوشم میاد که وقتی بازی میکنی همسایه هات هم هستن دور و برت در صورتیکه توی 2 انگار توی بیابون بودیم...
الان من واقعا دلم میخواد همون سیمز2 رو بازی کنم....
سلام من اخرین اپدیت رو به حجم 600 مگ دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده لطفا کمک کنید
اینم عکس
راستی برا نصب پک جنریشن نیاز به نصب پکهای قبلی که نیست؟
اره دیگه ولی توی سیمز 3 ازون خیانت ها که منظورتونه وجود ندارهنقل قول:
تنها چیزی که خیلی هم باحاله توی سیمز 3 همینه که با همسایه ات دوستی یا میتونی خودت همه جا بگردی تو شهر محلکارت رو ببینی ...ولی توی سیمز 2 این جوری نبود حتی ماشین هم نداشت !!!فقط توی پک هاش ماشین پیدا میشد.
ولی سیمز 3 یه کشکلی داره اونم اینه که دیگران هم از عمرشون کم میشه یعنی بعد از 1 یا 2 هفته بازی کردی میبینی
همه پیرشدن و این اصلا خوب نیست ...:13:
Medieval نیاز به خود سیمز3 ندارهنقل قول:
من شنیدم پکE*o*t*i*c dreams هم داره...شما هم چیزی شنیدین؟
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
Riverview City ADDON (Extra City)
این پکها رو از کجا می توم بخرن؟ جدیدن؟ لطفا اگر جایی را برای خرید این سی دی ها می شناسی به هم بگو ممنون
سلام ! من میخوام پک سیمز 3 رو نصب کنم ...ولی نمیدونم تو فلدر سیمز 3 باید نصب کنم یا جای دیگه .. لطفا کمکم کنید!
سلام
بچه ها من یک سوالی داشتم
من وقتی سیمز رو نصب می کنم یک ایتیم های تو بازی لود نمی شن مثلا ماهی ها تو اکواریوم یا وقتی چیزی رو که می فروشم اون الامت مثبته نمی ره تا زمان راه بیافته
می گم این یک مشکل هست چه راحی رو برای درست کردنش برام پیشنهاد م یکنید
من ورژن های بعدی رو که همین نسل هایت رو گرفتم و ریختم ولی این مشکل باز هست به نظر شما چه شده ؟
نقل قول:
من که تاحالا اسم اینا رو نشنیدم!
الان یه سرچ تو گوگل زدم چیز خاصی نیومد!!
شایئ بقیه بتونن کمکت کنن
سلام
دوستان من دانلود the sims 3 late night
رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟:20:
هر جایی که نصب کنید فرقی ندارهنقل قول:
این احتمالا یک باگه.نقل قول:
کلا یکی از اشکالات سیمز 3 اینه که خیلی باگ داره
معمولا بعد از آپدیت درست میشه بعضیاشون. بعضیاشونم نه.
دوست عزیز قرار دادن لینک دانلود خلاف قوانینهنقل قول:
خب این ارور مربوط به اینه که ورِن سیمز شما بالاتر یا پایینتر از اون ورِنیه تا این فایل بتونه آپدیتش کنهنقل قول:
اینا پکیج نیستن. اولی که وسیله ها و امکاناتیه که توی سایت سیمز 3 برای دانلود گذاشتن که همه رو توی یک سیدی جمع کردن و میفروشن.نقل قول:
دومی هم یک کشور جدید برای مسافرته ٰ که به مصر و چین و فرانسه اضافه میشه.
سومی هم یک شهر جدیده که قبلا توی تاپیک گذاشته بودم و اولا هم کار میکرد ولی متاسفانه به دلیل کرکی بودن بازی های ما و اصل نبودن
هیچ کدوم از اینا روی بازی ما کار نمیکنن
مگی جون برس به دادم!!
من همه ی پک هارو خریدم و نصب کردم
هیچ مشکلی هم موقع نصب پیش نیومد
قدم به قدم بازی رو آپدیت کردم و نصب کردم
آخر سر هم کرک سیمز 3 نسخه ی اصلی رو کپی کردم سر جاش
حالا وقتی میزنم بازی اجرا شه اصلا لود نمیشه و بالا نمیاد
نمیدونم مشکل از کجاس
میتونی راهنماییم کنی؟
---
و اینکه آیا من باید فقط سیمز 3 اصلی رو کرکش رو کپی کنم؟
یا نه برای همه ی پک هایی رو که نصب کردمم باید کپی کنم؟
یه مشکل دارم:41: همه پکهارو نصب کردم تا جنریشنز بعد فقط کرک جنریشنز ریختم تو بازی جنریشنز که نصب شده بود بعد زدم بازی اولش اومد ولی تا اومدم شهرو انتخاب کنم ارور داد که باید سی دیشو بزارم ولی هر جی گذاشتم نشد به نظرتون مشکل از کجاست؟
منم دقیقا همین مشکل رو داشتمنقل قول:
ببین تو برو کرک سیمز 3 رو که نوشته کرک فاینال اونو بریز تو سیمز 3 (نه پک هاش)
بعد یه کرک دیگه هم هس تو سی دی جنرشینه - اونم بریز توی کرک سیمز 3
بعد TS3W رو که ریختی (همون کرک جنرشین) اونو بزن بازی رو اجرا کن
عشق دور مرررررررسی مررررررررسی دوستم درست شد دوباره نصب کردمو اونکارایی که گفتیو انجام دادم درست شد مرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررسی:31:
سلام.کسی کرک sims3:generations رو داره ؟ اگه دارین خوهشا لینک دانلودشو بزارین شدیدا احتیاج دارم.ممنون
هی.... اون زمونا چقدر این تاپیک بهتر بود... همه میومدن در مورد بازی کردنشون صحبت می کردن ، خاطراتشونو می گفتن... عکس های باحال می ذاشتن.... واقعا خیلی عالی بود...
ولی الان بحث ها همه تخصصی و همه مربوط به آپدیت و کرک و پچ کردن شده... حیف!
سلام من هر کاری می کنم هم آپلود هم کارایه دیگه این ارور میاد
unable to find a version of the runtime to run this application
چی کار باید بکنم
سلام ! من واقعا آرزو بازی کردن این پک ها رو دلم مونده ..بعضی وقتا با خودم میگم که منتظر سیمز4 بمونم اما با اومدن پک جدید دوباره هوس زده میشم و میخرم و نمیتونم بازیش کنم... این تاپیک رو دیدم امیدوار شدم ...گفتم یه بار دیگه هم تلاش کنم ..اما چون اینجا تخصصیه سخت متوجه میشم .. میخوام پک The sims 3 ambitions رو نصب کنم ولی آیکونش که میاد روش کلیک میکنم لانچرش باز میشه ...میرم فولدرشو باز میکنم سیمز رو ازونجا ران میکنم ارور میده و تنها دگمه ی خروج کار میکنه .. من این قسمت از راهنمای آپدیت بازی سیمز 3 رو نفهمیدم ... مرحله ی دوم : بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3 و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید. : : 1_regedit رو کجا تایپ کنم ؟2 3 فایل هست به این نام ..فایل تکست رو میگین ؟ 2_ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3 این آدرس کجاست ؟ اصلا این آدرسه ؟ 3_فایل SKU کجاست ؟ منظور همون skuversion هست ؟ 4_The Sims 3 high-end-loft یا هر پک هم با این آپدیت نصب میشه ؟ لطفا کمکم کنید !خیلی به کمکتون نیاز دارم ...ممنون..
ببخشید کسی خبر نداره که سیمز 4 هم میاد یا نمیاد اگه بیاد که خیلی عالی میشه!!=)))))
به نظر من اگه میخوان سیمز4 رو هم بسازن باید جوری باشه که خودت بری تو بازی و فقط تو یک نفر باشی بقیه افراد خانواده کامپیوتر باشه اینجوری بیشتر کیف میده و همچنین خودت رانندگی کنی !!
سیمز 3 هم دیگه با این پک هاش مارو کشت ..دوتا وسایل بهش اضافه میکنه بعد اسمشو تغییر میده به high end loft یا fast lane این دوتا پک هیچی ندارن!!!!!!!!!!!!!