سلام
چگونه اپدیتهای کسپراسکای 8 رو میشه از توی فولدراش برداشت و ایا میشه اونا رو به کس دیگه ای داد؟
Printable View
سلام
چگونه اپدیتهای کسپراسکای 8 رو میشه از توی فولدراش برداشت و ایا میشه اونا رو به کس دیگه ای داد؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2844346&postcount=4334
سلامنقل قول:
مشکل فایروال کسپر بود که فعال شده بود غیرفعالش کردم درست شد
ممنون
سلام...
چطور میشه از key برای کرک در 2010 استفاده کرد ؟؟
گرچه دوستان قبلا در اين مورد توضيح داده بودند ولي باز بصورت تصويري براي دوستان توضيح ميدم:نقل قول:
راهنماي تصويري نحوه استفاده از key در محصولات 2010 كاسپر
مطابق تصاوير زير عمل كنيد و براي اين منظور ارتباط خود را با اينترنت قطع كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط ناخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
من اينترنت سيكيوريتي 2009 رو دارم . كامپيوترم چند تا ويروس داشت وآنها رو اجباراّ دلت كردم اين باعث شده كه به بعضي فايلهاي سيستمي و نرم افزاري ، نرم افزارها ايراد بيافتد .براي همين هم هست كه ميگن بايد از نرم افزارهاي ترميم استفاده كنيم . شما بعنوان يك آدم باتجربه چه نرم افزاري رو به من پيشنهاد ميكنيد.
البته ميدونم جاي اين سوال اينجا نيست وبايد در انجمن درخواست نرم افزار بزارمش .
kaspersky internet security v 7.0.1.321 b.c.d.e
راستي اين b.c.d.e چي هستش .
باتشكر
دني
چطوري ويندوز رو تعمير كنم البته بدونه نصب ويندوز . شما راه بيخطري به من پيشنهاد ميكنيد .البته هنوز ويندوزم بالا مياد وتقريبا ميشه باهاش كار كرد .نقل قول:
برگردوندن فايلهاي آلوده اي كه در اثر چسبيدن ويروس به آنها حادث شده كار صحيحي نيست.در اين حالت فقط صورت مساله پاك ميشه.گاهي ويروسها براي اينكه حذف كردنشون سخت بشه به فايلهاي سيستمي ميچسبن و در صورت حذف آنها به پايداري سيستم عامل آسيب ميرسه كه در صورت بروز اين حالت ميشه از امكان تعمير ويندوز و برگرداندن فايلهاي حذف شده از روي سي دي ويندوز اقدام كرد.اگر ويروسها تغييراتي در فايلهاي EXE موجود در كامپيوتر داده باشند به كل بايد قيد آنها را زد و نسبت به تهيه نسخه هاي سالم آن برنامه ها اقدام كرد.
راستي اين b.c.d.e چي هستش .دربالا نوشتم .
باتشكر
دني
اگر ورژن ۲۰۱۰ kaspersky آماده پس چرا تو سایت kaspersky معرفی نشده؟
بخش اول سوال شما ارتباطي با موضوع اين انجمن نيست ولي بطور خلاصه اگر از ويندوز XP استفاده ميكنيد سي دي ويندوز XP را داخل سي دي رام بزاريد و در منوي Run تايپ كنيد:نقل قول:
چطوري ويندوز رو تعمير كنم البته بدونه نصب ويندوز . شما راه بيخطري به من پيشنهاد ميكنيد .البته هنوز ويندوزم بالا مياد وتقريبا ميشه باهاش كار كرد .
راستي اين b.c.d.e چي هستش .دربالا نوشتم .
باتشكر
دني
sfc /scannow
و بعد دكمه Ok را بزنيد تا عمليات تعمير فايلهاي اسيب ديده ويندوز آغاز بشه.
در مورد عبارات b.c.d هم بايد عرض كنم اينها اصلاحيه ها يا hotfixهايي هستند كه كمپاني كاسپر براي رفع اشكالات پيدا شده در كاسپر منتشر ميكنه.
در سايت رسمي كمپاني كاسپر در آدرس زير كاملا قابل دسترس و دانلود ميباشه:نقل قول:
کد:http://www.kaspersky.com/trials
شما مطمئن هستید؟ من الان دارم این لینک رو میبینم ولی فقط ورژن ۲۰۰۹ است !! در ضمن چرا در صفحه اصلی سایت هنوز ورژن ۲۰۰۹ است؟
http://www.kaspersky.com/trials
سلام.
من میخوام انتی ویروسم رو اپدیت کنم.اپدیت میشه اما فعال نمیشه.
حتی key هم دانلود کردم اما هیچ کدوم رو قبول نمیکنه...نمیدونم چرا!!!!!!
میشه کمک کنید؟؟؟؟؟
من تمام راهنما رو هم خوندم...ورژن مال من 2009 هست
در ضمن چرا در صفحه اصلی سایت هنوز ورژن ۲۰۰۹ است؟
نقل قول:سلام.نقل قول:
دلیلش اینه که ورژن 2010 فعلا Beta هست و نسخه کامل اون منتشر نشده.
سلام.نقل قول:
سه احتمال:
اول اینکه سیستم تون ویروسی هست و ویروس به کسپر ضربه زده و مانع فعال شدنش میشه.
دوم اینکه شما از Key نامناسب استفاده میکنید. مثلا برای Kaspersky Anti Virus (یا همون KAV) از کلید های Kaspersky Internet Security (یا همون KIS) استفاده مکنید.
اینو هم اضافه کنم که ورژن اسمی نسخه 2009 ، 8x هست. (ورژن 8 هست) پس دقت کنید که به اشتباه از کلید ورژن دیگه ای استفاده نکنید.
و در نهایت سوم اینکه تاریخ سیستم تون رو بررسی کنید.
موفق باشید :11:
نقل قول:نسخه 2010 در سايت رسمي كاسپر به آدرسي كه قرار دام قابل دسترسي و دانلود ميباشه.اينهم تصويري از صفحه مربوطه:نقل قول:
نسخه 2010 محصولات كاسپر نسخه نهايي و Final بوده و نسخه هاي بتا در سايت رسمي كمپاني كاسپر براي استفاده عمومي به دليل وجود اشكالات در آنها قرار داده نميشوند تا موجبات بروز مشكل براي كاربران عادي فراهم نشه.نقل قول:
سلام دوستان من کاسپر 2010 نصب کردم و یه مشکلی دارم موقعی که با مرورگر یه صفحه رو باز می کنم و صفحه کامل باز میشه باز هم مرورگر از اینترنت استفاده می کنه ولی وقتی کاسپر غیرفعال است این مشکل وجود ندارد یه نگاهی به عکس زیر بندازین این درحالی است که مرورگر صفحه را کامل باز کرده است اما باز هم از اینترنت استفاده می شود و سرعت خیلی خیلی پایین آمده است
سلام.
من در کاسپر 2010 جطور میتونم برنامه ها رو بلک کنم که از اینترنت استفاده نکنن.
کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
من الان مال خودم هم نگاه کردم همین طور بود کسی نیست این مشکل رو حل کنه.
ميشه اين قضيه را با بخش پشتيباني كاسپر درميان گذاشت تا ببينيم جوابشون چيه.نقل قول:
اين قضيه مشكلي براي كاسپر يا سيستم ايجاد نميكنه.بايد دليلي براي اين قضيه وجود داشته باشه كه در صورت لزوم من و يا ساير دوستان بصورت مستند براشون ايميل ميكنيم.نقل قول:
اتفاقا این یه مشکل بسیار بزرگی هست چون اختلاف یکی دو تاو حتی صدتا نیست بلکه حول و حوش چهارده هزارتا هست:18:نقل قول:
امروز دیتاباس کسپر 2418550 میباشد در صورتی که من همین الان اپدیت کردم شد2404827
این اختلاف فاحش یعنی کاسپر روی سیستم من نمیتونه اون تعداد ویروس شناسایی شده توسط کاسپر رو تشخیص بده 13723 تا اختلافه مگه شوخیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر خودم این برمیگرده به انتی ویروس های غیر اورجینالی که استفاده میکنیم
به نظر شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان تو سایت ست ست یه فر هست که کی کاسپر میفروشه قیمتاش هم خیلی مناسب هست تقریبا چند ماهی هم هست میفروشه و هنوز از نظر قلابی بودن هیچ مشکلی نبوده
من میواستم ازش کی برای 2010 بخرم نوشته بود سه ساله برای سه pc ورژن 2009 25 تومن ولی میگفت دو ساله برا سه pc ورژن2010 25 تومن بهش گفتم مگه فرق هم هست گفت اره گفتم بابا من خوم الان دارم کد 2009 رو روی 2010 استفاده میکنم گفت فعلا اوایلش هست بعد از مدتی باطل میشن خلاصه هر چی گفتیم فایده نداشت اخرش گفت ما نمایندگی هستیمو بیشتر میدونیم
سر همین موضوع ترسدم اون 2009 رو بخرم واقعا باطل بشه حالا دوستان اگه حق با اون هست که هیچی ولی اگه من درست میگم میشه یه نوشته مستدل بهم بدید بهش ثابت کنم؟مثلا جوابیه ایمیلی از خود کاسپر یا لینک صفحه ای توی سایت کاسپر که اینو تایید کرده باشه
کلا اگه حق با طرف باشه که خیلی مسخره هست طرف وقتی کلید سه ساله بخره برای سه سال هست نه ورژن خاصی ولی اگه کلید برا یه ورژن خاص بخره فقط برا همون ورژن هست و مدت اعتبارش هم تا زمانی هست که سایتش پشتیبانی اون ورژن رو بده تقریبا باید گفت بدون مدودیت زمانی من هنوز برنامه ندیم که کلید هم محدودیت زمانی اشته باشه و هم برای ورژن خاصب باشه
تازه یه حرف جالب هم زد گفت کلید های ورژن های بالاتر به پایی میخوره اما پایین به بالا نمی خوره
ودر اخر قیمت کلید به پول ایران چند هست؟قیمت های این طرف خیلی پایین نیست؟
خلاصه ممنون میشم راهنمایی کنید
در بخش my security zone روی applications کلیک کن. در پنجره ای که باز میشه از منوی کشویی بالای صفحه all رو انتخاب کن و با کلیک راست روی برنامه مورد نظر ، rules for application رو انتخاب کن. در این پنجره به تب rules برو و این کار رو در مورد هر سه گزینه any network activity انجام بده : روی هر سه کلیک راست کرده و deny رو اتخاب کن.نقل قول:
سوال مربوط به تاپیک کرک و سریال هست. اونجا نظر خودم رو گفتم.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258946&page=103
چجوری این عددایی که پیدا کرده رو صفر کنیم؟
دوستان در نسخه 2010 دو بخش جدید گذاشته شده که نمیدونم چی هستش و چه کار باید کرد
1. Safe Run برای چه منظوریه ؟ چه برنامه هایی رو باید در باکس مربوطه اضافه کنیم ؟ Shared Folder برای چیه ؟
2. Digital Identity Protection برای چه منظوریه ؟
Documents and Settings-All Users-Application Data-Kaspersky Lab-AVP9-Reportنقل قول:
به قسمت اخر که رفتی تمامی پوشه ها وفایل ها رو پاک کن البته قبلش پارتیشنو غیرفعال کن بعد هم کاسپرو از استارت اپ خارج کن تا ارورنده
در پست زير در اين خصوص توضيح دادم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3918697&postcount=5162
سلام
چند روزی بود که از نود32 به کسپر اسکای مهاجرت کردم امروز دانلود شبانه یه مگم نداشتم وقتی که از کسپر خارج شدم شروع به دانلود کرد به این نتیجه رسیدم برگردم به نود
موفق باشید
سلام.
من 3 تا ویندوز xp و 7 32 بیت و 64 بیت رو سیستمم دارم.
سریال نامبر 100 روزه دارم. میتونم کسپر رو رو همه ویندوز ها با 1 سریال نامبر اکتیو کنم؟ همه وین ها روی 1 سیستم نصب هستند.
بله میتونید.نقل قول:
سلام
در ورژن 2010 چگونه میشه از عملکرد خودکار اینترنت سکیوریتی در برابر فایل های مشکوک خود داری کرد ؟!
با سلام دوستان چطور میشه کاسپر اجازه دسترسی یک برنامه به اینترنت را مسدود کرد ؟
باز هم من مشکل همیشگی رو دارم ...
یک فایل مشکوک رو دید .. کرک بود .. پاک کرد و اسکن و بعد سیستم اینطوری شد و بعد ریست ... بلاخره تونستم یک عکس بگیرم ..
این مشکل همیشه رخ میده !
لطفا بگید که آپدیت های کاسپر رو هم میشه منتقل کرد ؟
(یعنی به یه کامپیوتر دیگه که همین ورژن نرم افزار رو داره)
اگه میشه چه طوری؟
(در پست اول چیزی ندیدم ورژن 2010 kisاستفاده میکنم)
سلام.
من کسپر ورژن 2010 رو دارم. همون نسخه که روی وین xp 32 بیتی نصب میکردم رو وین 7 64 بیتی نصب کردم و نصب شد. اشکالی نداره؟ یعنی کسپر ورژن 64 بیتی نداره؟
بله میشه ...نقل قول:
این PDF رو بخونید ... برای ورژن قبله ولی روشش کلیه و برای همه جواب میده ...
کد:http://www.box.net/shared/bp4liu5tn8
نه ... ورژن 64 نداره ... شبیه فتوشاپه که با توجه به سیستم خودش نصب میشه و با اون سازگار میشه ...نقل قول:
یعنی اگر هم باشه با همه و مشکلی نداره ... من هم 64 بیتی استفاده میکنم ..
نقل قول:
ضمن تشکر بسیار از شما و دوستی که این مقاله رو اینقدر خوب توضیح داده بود
در مورد ساخت پوشه پشتیبان ، با توجه به اینکه پوشه آپدیت اصلی من در درایو C ، بالای 200مگ آپدیت داره
حالا که از الان میخوام یک پوشه بک آپ روی یک درایو دیگه ایجاد کنم میتونم محتویات فولدر Kaspersky Lab رو در این فولدر جدید کپی کنم؟
تا از آپدیتهای تا امروزم هم بک آپ گرفته بشه.
کلا با کپی کردن پوشه Kaspersky Lab به هر سیستمی میشه از این آپدیت استفاده کرد؟
بله میشه استفاده کرد ... اگر اینها رو نگه دارید بعد از نصب ویندوز هم میتونید استفاده کنید ...
البته 200 مگ خیلی زیاده ... ولی باید دید شما از چه ورژنی تا بحال داشتید استفاده میکردید و چند وقته ...
یک نرم افزار هم معرفی شده بود که آپدیت ها رو تا اخرین لحظه دانلود میکرد ..
کسپرسکی آنتی ویروسی است که فایل ستاپ ثابتی برای نصب در تمام ویندوزها داره و 32 بیت یا 64 بیتی بودن برای نصب آن مهم نیستنقل قول:
البته کسپرسکی 2010 با ویندوز 7 سازگار نیست
وارد تنظیمات فایروال شده ( Settings --> Firewall --> Settings ) و سپس در سربرگ Filtering rules برنامه مورد نظر خود را پیدا کنیدنقل قول:
(چنانچه برنامه در لیست موردنظر نبود شما می توانید از طریق گزینه Add برنامه مزبور را وارد کنید )
حال زیر شاخه آن را بازکرده ( با استفاده از علامت + در کنار نام برنامه ) تا هر سه نوع ارتباط شبکه ظاهر شود
چنانچه در قسمت Action برنامه کلیک راست کنید 3 گزینه اصلی ظاهر میشود ( در سایر بخش ها کلیک راست عمل نمیکند)
Allow : ارتباط آزاد
Deny : ارتباط قطع
Prompt for Action : در صورت برقراری ارتباط از شما سوال شود
شما چنانچه میخواهید ارتباط برنامه ای را قطع کنید باید هر سه نوع ارتباط شبکه را بر روی Deny قرار دهید
وارد تنظيمات کسپرسکی شده و تيک گزينه زير را برداريدنقل قول:
تصویر لود نمیشهنقل قول: