بنده خدا راست میگه!نقل قول:
حسين خيلي داري وسوسم ميكنيا!!!!
خودت رو از نعمت محروم نکـــن!
(البته به من هیچ ربطــی نداره!)
Printable View
بنده خدا راست میگه!نقل قول:
حسين خيلي داري وسوسم ميكنيا!!!!
خودت رو از نعمت محروم نکـــن!
(البته به من هیچ ربطــی نداره!)
برچسب قبلی واسه iPhone بود ، اینی که امروز گرفتم واسه 5800 بود !! ضخامت چندانین داشت ولی نمی دونم چرا گوشی قاطی کرد !
نقل قول:
سلام.
شما به آدرس زیر برید و یک New Folder بنامSettings اونجا بساز مشکلت حل میشه.(دوباره توی Start منوی Setting رو خواهی داشت).
My Device =>windows=>Start Menu (وقتی فولدر Start Menu رو باز کردی یک New Folder بساز و اسمش رو بزار Settings )(توجه داشته باش که اسمش Settings باشه نه Setting ).
سلام.نقل قول:
والا همونطور که گلمحمدی گفت بستگی داره چه جوری استفاده کنی.اما به هر حال کار کردن با قلم مخصوصا" رو برنامه هایی که نیاز به کشیدن قلم هست باعث خطو خش رو تاچ گوشی میشه واسه همین با برچسب استفاده کنید بهتره(البته این فقط نظر منه).ظمانی هم که خطو خش بیفته اولا" که کیفیت و وضوح صفحه رو میاره پایین دوم اینکه تاچ گوشی دقیق عمل نمیکنه.مشکلات دیگه ای هم هست که در الویتهای بعدی هستن مثلا" زیبایی گوشی میاد پایین و......
سلام.نقل قول:
در مورد اون فاصله لبه های X1 که تو امنیا نیست هیچ تاثیری برای اینکه ال سی دی گوشی از خط و خش دور باشه نداره.و تو این مورد (استفاده از برچسب) بین X1 و امنیا هیچ تفاوتی وجود نداره.به عبارتی اون برچسب فقط از خط و خش ال سی دی جلوگیری میکنه و هیچ تاثیر دیگه ای تو امنیت گوشی نداره.:11:
خيلي دقت كننقل قول:
اگه برچسب ميزني بايد برچسب خوب و استاندارد باشه
چون اگه تقلبي باشه باعث ميشه تاچ گوشي بتدريج كارائيشو از دست بده ......
معلومه:46:نقل قول:
اوووو هنوز نكندينقل قول:
زود بكنش
اوندر واقع كاور هست برچسب نميشه گفت
بيشتر كار كني ممكنه دردسر ساز باشه ....
اينو فقط يكي دوروز اول بايد گذاشت بمونه كه اگه ايرادي داشت مشخص بشه و با همين برچسب بره گارانتي
نقل قول:
اين روزها اكثرا همه 6.5 نصب ميكنند كه نياز به قلم كمتر داره
در ويندوز اصلي xperia نيز ميشه كارهايكرد كه نياز به قلم ميل به صفر بشه
آريان از شما بعيده اين حرفو ميزنين
شما گوشي را رو به پائين بزار رو ميز
فكر نميكني تاچش خش بيفته ؟
حالا اين جدا
فرض كنيم گوشيو ميخواهيم بزاريم تو كيف
اگه تو كيف يه شيئ كوچيك باشه و با تاچ تماس داشته باشه خش نميفته ؟
پس اين فاصله امنيت را ميبره بالا
آقا يكي بگه تاچ فلو قشنگ تره يا پنل هاي اكسپريا!؟ من تاچ فلو رو ديدم ولي اكسپرريا را نديدم!
ببين كلا سليقه اي هستنقل قول:
هر دو عالي هستند
نميشه گفت كدوم خوبه
چون ممكنه هر نفر يكيشو بپسنده
به نظر من شما اگه بين چند گوشي شك دارين كه يكي xperia و ديگري از htc هست، اول گوشيو انتخاب كن
چون محيطهاي هر دو گوشي عالي هستند
ولي من نظر خودمو ميگم
من xpanelرا بيشتر از تاچ فلو دوستدارم
چون ابزارها و شرت كاتهايي كه در تاچ فلو وجود داره براي من كاربرد كمتري دارند
ولي مال xpanel برام كاربردي تر هستند
همچنين در xpanel چندين دسكتاپ وجود داره
پنلهاي زيبايي وجود داره كه تنوع بيشتري دارند
همچنين تاچ فلو را ميتوني بعدا رو xperia نصب كني
يعني همزمان هم پنلها را داشته باشي و هم تاچ فلو را ....
گلمحمدي تو بي نظيري :دی
بچه ها جا داره يه موضوع مهم را به خريداران xperia x1 بگم
وقتي گوشي را خريدين بعد از يكي دو روز حتما برچسبي را كه رو صفحه وجوداره بكنيدش
و مهمتر از اين
برچسبهايي كه در قسمت زيرين وجود داره
اگه اين برچسب ها را نكنيد ممكنه باعث مشكل بشند
مثلا اگه چيزي بيفته بين اسلايد گوشي ممكنه باعث افتادن خش بر روي كيبورد بشه
و يا باعث رنگ پريدكي يكي از دكمه هاي كيبورد بشه ...
نه اون رو قبلا گذاشتی و من هم الان دارم استفاده میکنم گفتم اگر بیشتر از این داشتی بذارنقل قول:
باز هم ممنون
نقل قول:
محافظ پشت رو موافقم اما محافظ اسکرین مگه چه مشکلی پیش میاره ؟؟
شرمنده فقط همينو دارمنقل قول:
البته براي OZIEXPLORER
محافظ اسكرين كه اولش روي گوشي هست جنسش خوب نيستنقل قول:
فقط براي آكبند بودنش ميذارن روش
اگر بذاریم باشه آسیب میرسونه ؟نقل قول:
اگه برداریم صفحه خش بر نمیداره؟:13:نقل قول:
حافظ اسكرين كه اولش روي گوشي هست جنسش خوب نيست
فقط براي آكبند بودنش ميذارن روش
خود محافظش که افتضاح خط برداشته!:2:
نقل قول:ببين برچسبي كه روي گوشي وجود داره بايد بعد از يكي دو روز بكنيدشنقل قول:
چون محافظ صفحه نيست
اما اگه حس ميكنين صفحتون ممكنه تاچش خش بيفته روش، بريد بازار و محافظ صفحه بخريد براش
دقت كنيد جنس اصلي باشه
اما اگه حس ميكنيد ميتونيد با سليقه بيشتر كار كنيد اصلا محافظ نچسبونيد
من تو اين 8 ماه طوري كار كردم كه خشي ديده نميشه رو گوشيم
نه Google Maps نه Ozi Explorer به GPS وصل نمیشند، چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی فضای بیرون و در حرکت هم تست کردم. تنظیمات برنامه ها هم درسته. ارور هم نمیدن. ممکنه از تنظیمات گوشی باشه؟
برای گوگل مپ باید اینکار رو انجام بدید..نقل قول:
Menu -> Option -> GPS Setting -> Set Manually -> COM4: -> 4800 بعد از هربار باز کردن برنامه هم باید از Menu گزینه Use GPS رو بزنید...
Ozi Explorer هم من باهاش زیاد حال نکردم تنها نکته مثبتش اینه که سریع کانکت میشه زیاد چیزی ازش سر در نمیارم..
سلام بچه ها!
تو ويندوز موبايل نميشه آي پي دستي داد و DNS و اينا را عوض كرد؟؟؟؟
جواب بديد لطفا!
quick gps را اپديت كرده اي؟نقل قول:
موقع كار با oziexplorer بايد كانكت را بزني
البته وقتي بازش ميكني خودش وصل ميشه
در ضمن وقتي بار اول اجرا ميكني اين برنامه را، چند تا سوال ميپرسه همه را بايد تائيد كني
واسه چه كاري؟نقل قول:
چرا وقتی update رو میزنم هیچی نمیشه؟
براي تنظيمات آي پي تو واي فاي.نقل قول:
واسه چه كاري؟
مي خوام آي پي خودم بدم!نه رندم باشه! مثل تو كامپيوتر!
منظورت كدوم آپديت ؟نقل قول:
اگه quick gps منظورته بايد اينترن باشه تو گوشي
اگه ايرانسل داشته باشي عرض 10 ثانيه اپديت ميشه
من با واي فاي كار نكرده امنقل قول:
ولي احتمالا بشه
اون update که تو صفحه اصلیه نه مال GPSنقل قول:
هنوز هیچ آپدیتی نداره گوشی؟
میشه... شما برو تو Settings->connections->wifi بعد از سربرگ ها پایینی Network Adapters رو انتخاب کن حالا از توی لیست یکی رو انتخاب کن حالا هم IP عوض میشه هم DNS....نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز
من شك دارم كه X1 بخرم يا Diamond2 .دليل اصليش هم ترك هاي x1 هست كه تو صفحات قبل زياد راجع به اون صحبت شده و همه تائيد كردن. مي خواستم بپرسم كه اين مشكل تو سري هاي جديدش كه الان تو بازار هست هم هنوز اين مشكل وجود داره يا نه ؟؟؟؟
با تشكر
بحث برتری های دایاموند2 و اکسپریا نسبت به هم یه چیز جداست که من راجع بهش خیلی حرف نمیزنم. (من دو هفته پیش بین این دو تا اکسپریا رو انتخاب کردم.) ولی این ترک ها توی سری های جدید حل شد. عکس های نشون دهنده تفاوت بدنه سری جدید با قدیم هم هست. غیر از ترک خود گوشی با این بدنه فلزی خـــیلی مقاوم هست.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز
من شك دارم كه X1 بخرم يا Diamond2 .دليل اصليش هم ترك هاي x1 هست كه تو صفحات قبل زياد راجع به اون صحبت شده و همه تائيد كردن. مي خواستم بپرسم كه اين مشكل تو سري هاي جديدش كه الان تو بازار هست هم هنوز اين مشكل وجود داره يا نه ؟؟؟؟
با تشكر
پریروز صبح میخواستم پاشم گوشیم لبه تخت روی گوشه پتو بود. من حواسم نبود با لگد پتو رو زدم عقب! دیدم یه چیز داره پرواز میکنه نگو اکسپریای عزیز ماست! رفت و رفت تا خورد به کمد ته اتاق صاف اومد پایین! رفتم دیدم سالمه داره آلارم میزنه!
مباركه ، پس شما راضي هستي !
كاش مي تونستي يه مقايسه بين اين 2 تا بكني . منظورم مشخصات نيست كه همه مي دونن ، چيزايي مثل كيفيت صداشون براي پخش موزيك ، كيفيت هندز فري ، سرعت گوشي و ...
با تشكر
ترك هاي ايكس وان قضيش حله من بررسي كردم! مي تونيد بخريد!!!!!! ديگه ترك نمي خوره! فقط مواظب باشيد گوشي جديد باشه!نقل قول:
من شك دارم كه X1 بخرم يا Diamond2 .دليل اصليش هم ترك هاي x1 هست كه تو صفحات قبل زياد راجع به اون صحبت شده و همه تائيد كردن.
ozi explorer کانکت نمیشه quick gps هم آپدیت نمیشه !!!
ممنونمنقل قول:
نشونيش چيه و چه چيزايي بايد همراه گوشي باشه ؟
با گارانتيش ميارزه يا نه ؟
تقلبي داره يا نه ؟
با تشكر از شما
خواهش ميكنم!
نشونه اين كه جديد باشه اينه كه هفته ساخت گوشي و سال ساخت گوشي(حسين زهرمار:دی) جديد باشه
هفته ساخت و سال ساخت هم زير باطري نوشته شده ... به اين صورت : 09w34 دو رقم اول سال و دورقم بعدش هفته هست
پس جديد باشه.
اين كه چه چيزايي توشه بايد از اونايي كه خريدن بپرسي من نمي تونم بهت كمكي كنم !
تقلبي هم كه بايد ساخت تايوان باشه ! چينيش هست كه تقلبي نيست!داد ميزنه چينيه ! :دی
گارانتي هم كه كلا براي سوني اريكسون خيلي جواب نمي ده! فقط سيتادلش ميگن يه ذره خوبه همين!
ديگه من همينا رو ميدونستم!
اهان منظورت اين اپديت هستنقل قول:
متاسفانه هنوز آپديت ويندوز موبايل بطور كامل راه اندازي نشده
[QUOTE=brightest;4373806]با سلام خدمت دوستان عزيز
پس واسهشما هم ثابت شد كه چقدر بدنه محكمي داره ...نقل قول:
شما بگو كيبورد فيزيكي چقدر برات اهميت داره ؟نقل قول:
فعلا وقت كافي ندارم تا مقايسه دقيق بذارم
امروز هم اينترنت من كه خراب بود تا الان 23 درست شد
خوب اگه كويك جي پي اس اپديت نشه طبيعتا جي پي اس هم دير كانكت ميشه و شايد هم نشهنقل قول:
شما بايد اول quick gps را اپديت كنيد
خيلي هم راحته
با سيمكارت ايرانسل ميشه عرض 10 ثانيه اپديت كرد
اگه نشد كابلو وصل كن تا برنامه Active Sync كانكت بشه
بعد كامپيوتر را انلاين كن
بعد اپديتش كن
كيبورد زياد برام مهم نيست (دست كم الان اينطور فكر مي كنم)ولي كيفيت صدا و هندز فري خيلي برام مهمه و ظاهرا تنها گزينه هام همين X1 و Diamond 2 هست
یه نگاه به اینجا بنداز:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=359525&page=1
اگه كيبورد مهم نيست همون دايومند 2 را بگيرنقل قول:
البته قبلش اون تاپيكي را كه dc_error691 معرفي كردند بخون
در این یه مورد من اکسپریا رو تضمین میکنم. صداش تو هندزفری گودزیلاست! هم کیفیت هم بلندی. صد در صد از گوشی های مدعی نوکیا بهتره. بلندی حداقل دو برابر 5800 (قبل از این 5800 داشتم!)نقل قول:
كيفيت صدا و هندز فري
من تو خونه با این حالت آهنگ گوش میدم: صدای گوشی روی حداقل ، صدای WMP روی 10%
بیرون هم صدای WMP روی 40 %
صدای خوبه هندزفریشو بیشتر مدیونه اون قسمت پلاستیکی هست که اطراف اسپیکرش هستش اگه همینطوری بدون آهنگ هم روی گوشتون یزارید متوجه میشید که از محیط اطراف هیچ صدایی نمیشنوید.... و اگه موقع گوش کردن خوب تا ته فرو نبرید اصلاً صدای جالبی نداره!!!!!!!
من با هدفون کاملا عادی کریتیو هم تست کردم، بلندی صدا اگه بیشتر نباشه کمتر نیست!نقل قول:
صدای خوبه هندزفریشو بیشتر مدیونه اون قسمت پلاستیکی هست که اطراف اسپیکرش هستش اگه همینطوری بدون آهنگ هم روی گوشتون یزارید متوجه میشید که از محیط اطراف هیچ صدایی نمیشنوید.... و اگه موقع گوش کردن خوب تا ته فرو نبرید اصلاً صدای جالبی نداره!!!!!!!