من تا حدودی جستجو کردم ولی چیزی عایدم نشد اگه ممکنه یکبار اون رو توضیح بدیدنقل قول:
Printable View
من تا حدودی جستجو کردم ولی چیزی عایدم نشد اگه ممکنه یکبار اون رو توضیح بدیدنقل قول:
سلام دوستان و اساتید عزیز خسته نباشید
سوالم اینه که چجوری تو word 2007 میتونم کاری کنم که فقط فونتهایی که لازم دارم سریع انتخاب کنم مثلا 10 الی 20 فونت انتخابی خودم رو. چون هر بار که فونت نصب کردم تعدادشون زیاد شده . آیا delet کردن فونتها از control panel کار صحیحی هستش یا راه بهتری وجود داره
با تشکر
دوست عزيز يه سري به پست 508 بزننقل قول:
و براي سريع رفتن به سرفصلها و عناوين فط كافيه كه از منوي view گزينه Document map را تيك دار كني با اين كار در سمت چپ كادري باز ميشود كه همه عناويم و سرفصلها موجود هستند فقط كافي كه روي آنها كيك كني
اميد وارم كارت راه بيافته
شاد و پر انرژي باشيد
سلامنقل قول:
آفيس 2007 به صورت اتوماتيك تعدادي از آخرين فونتهاي استفاده شده رو در رديف اول فونت ها قرار ميدهد اما اگر تعداد فونتهاي تو بيشتر از اين مقدار است من راه كه بتوان اينجا اضافه كرد را نميدونم اما ميتوني فونت و تنظيماتي را كه مي خواهي در يك استيل ذخيره كني و به هنگامي كه خواستي روي متني اعمال كني كافيه همان اسيل مورد نظر را كليك كني
و اما اينكه از كنترل پانل فونتها را حذف كني راه درستي نيست چون فونتهايي كه خود سيستم از آنها استفاده ميكند در صورتي كه حذف بشوند دچار مشكل ميشوي
با تشکر از پاسختون یه سوال دیگه هم اینکه چطوری میتونم از شکلک های جالبی که تو فرومها هم هستش در محیط word ازشون استفاده گفتم مظورم اینه که باید این شکلکها دانلود و سپس به بخش خاصی از محیط word اضافه کنم یا اینکه باید از فرومها یکی یکی وردارم . ضمنا شکلک هایی گه خود word2007 داره از کدوم قسمت استفاده میشه
سلام
من اتفاقی متن فایل ورد را پاک کردم و بعد پنجره را یسته و تغیرات را ذخیره کردم
چطور می تونم به متن قبلیم دسترسی داشته باشم؟
شما باید به کلیپ آرت ( clipart ) اضافه کنید فایل های خود ورد هم همان جاست . این بخش در قسمت insert قرار داردنقل قول:
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
راستش فکر نمی کنم بشه کاری کرد !نقل قول:
سلام
فایل ورد 2007 داشتم که شیفت دیلیت شد . همین فایل را ریکاوری کردم . حالا برگشته ولی باز نمی شود پیغام می دهد که فایل disruppted شده . حالا چیکار کنم . راهی هست که فایلم را برگردونم . داخل این فایل عکس هم ذخیره شده بوده . :10::41:
سلام
توی ورد وقتی یک عکس وارد می کنیم می تونیم مشخص کنیم متن کجای اون قرار بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتی یک textbox می ذاریم این خصوصیت غیر فعال میشه
چکار باید بکنم تا فعال بشه
سلام
فایل ورد 2007 داشتم که شیفت دیلیت شد . همین فایل را ریکاوری کردم . حالا برگشته ولی باز نمی شود پیغام می دهد که فایل disruppted شده . حالا چیکار کنم . راهی هست که فایلم را برگردونم . داخل این فایل عکس هم ذخیره شده بوده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نیازی نیست عکس را توی textbox بیاری . فقط کافی روی صفحه اصلی باشه از گزینه in front of استفاده کن و هر جا می خواهی قرارش بده . textbox را هم می توانی کنارش بگذارینقل قول:
سلام
توی ورد وقتی یک عکس وارد می کنیم می تونیم مشخص کنیم متن کجای اون قرار بگیره
سلام
فایل ورد 2007 داشتم که شیفت دیلیت شد . همین فایل را ریکاوری کردم . حالا برگشته ولی باز نمی شود پیغام می دهد که فایل disruppted شده . حالا چیکار کنم . راهی هست که فایلم را برگردونم . داخل این فایل عکس هم ذخیره شده بوده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
امکان این کار نیست
یعنی هیچ راهی نیست بتونم این مشکل رو رفع کنم ؟!!!!!!!!!!!
خیلی ضروریه
ممنون
سلام دوستان . من با شماره ی صفحه ها مشکل دارم ، وقتی توی آبشن از context استفاده می کنم شماره صفحه ها انگلیسی می شه حتی وقتی که کیبورد فارسی باشه . برای تایپ فارسی شماره ی صفحه باید چه تنظیماتی استفاده کرد؟
سلام دوست عزیر ، فایل pdf متاسفانه از روی سرور دیلیت شده ، اگه میشه دوباره آپ کنید. ممنوننقل قول:
سلام دوستان
میخوام توی word 2007 به فایلم پسورد بدم. سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم.
لطفا کمک کنید.
با تشکر
سلامنقل قول:
سلام دوستان . من با شماره ی صفحه ها مشکل دارم ، وقتی توی آبشن از context استفاده می کنم شماره صفحه ها انگلیسی می شه حتی وقتی که کیبورد فارسی باشه . برای تایپ فارسی شماره ی صفحه باید چه تنظیماتی استفاده کرد؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5296629&postcount=5119
وقتی میخواید save as کنید کنار کلید save کلید tools هستش از منوی اون general option رو انتخاب کنید و تو صفحه جدید پسوردتون رو وارد کنید.نقل قول:
با سلام به همه دوستان
در مورد سوال قبليم كه در مورد فرهنگ لغت چهار زبانه بود كه بي جواب ماند در آخر مجبور شدم كه جدول ايجاد كنم در هر صفحه جدول 6*22 گذاشتم كه الان مجبور هستم كه يك خانه در ميان فارسي و لاتين بنويسم كه در نوشتن فارسي مشكلي ندارم اما در مورد لاتين بايد فونت انگليسي انتخاب كنم و سايز 16 و زدن كليدهاي كنترل و شيقت (براي عوض كردن زبان) كه اين عمليات براي هر بار نوشتن انگليسي كاري است خسته كننده و وقت گير اين تنظيمات را هم در يك استيل ذخيره كردم اما افاقه نكرد آيا دوستان راهي بلد هستند كه مجبور نشم براي هر بار نوشتن متن انگليسي اين همه تنظيمات رو انجام بدم
خنده نزديك ترين ارتباط بين دو شخص است
شاد باشديد
مشکل من در ورد اینه که تو قسمت Header شماره صفحه انگلیسی نوشته میشه درصورتی که همه اعداد من فارسی تایپ میشه چیکار باید بکنم؟
لطفا زود جواب منو بدین چون دارم پایان نامه مینویسم
ممنون
منم همین مشکل رو دارم کمک!نقل قول:
مشکل من در ورد اینه که تو قسمت Header شماره صفحه انگلیسی نوشته میشه درصورتی که همه اعداد من فارسی تایپ میشه چیکار باید بکنم؟
لطفا زود جواب منو بدین چون دارم پایان نامه مینویسم
ممنون
من مشکلم رو اینطوری رفع کردم امیدوارم واسه شما هم کار کنه.
اول تو قسمت ورد آپشن گزینهadvance رو انتخاب کنید و بعد تو سربرگ show document content برای قسمت Numeral گزینه context را انتخاب کنید. هدر یک صفحه ورد رو انتخاب کنیدو page number مورد نظر رو انتخاب کنید.
بعد تا توجه به عکس های زیر مراحل رو انجام بدید.( به دایره های قزمز رنگ رو عکس ها توجه کنید)
سلام
توی نرم افزار های خانواده آفیس میشه متن رو مثل روزنامه ستون ستون کرد
چطوری میشه فاصله بین ستونها رو کم یا زیاد کرد؟
---------- Post added at 05:08 AM ---------- Previous post was at 05:07 AM ----------
سلام
توی نرم افزار های خانواده آفیس میشه متن رو مثل روزنامه ستون ستون کرد
چطوری میشه فاصله بین ستونها رو کم یا زیاد کرد؟
سلام من روش فصلبندی یه کتاب رو میخوام.
سلامنقل قول:
page layot>columns>more columns
سلامنقل قول:
توی publisher 2007 چطوری باید این کار رو انجام بدم
توی ورد انجامش دادم ممنون
همین یکی رو هم بگید عالی میشه
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
یک سئوال داشتم و آن اینست که آیا حروف فونتیک فونت خاصی دارند. اگر میتوانید فونت این حروف را به من معرفی کنید.
با تشکر از شما
سلامنقل قول:
برای publisher فکر میکنم باید text box ایجاد کنید.از قسمت insert>text box بعد از قسمت format برید رو text box و بعد تو تب text box برید به columns.
سلام دوستان
من داخل word 2007 نموداري رو وارد كردم از اكسل حالا كه مي خوام داخل اين نمودار رو هاشور بزنم راهي توي ورد پيدا مي كنم
وقتي يك شكل مي كشم مثلا مستطيل مي شه اين كار رو كرد ولي براي نمودار نميشه
مي شه توش از عكس و texture و ... استفاده كرد ولي براي داخل نمودر نميشه هاشور زد
براي پرينت سياه سفيد رنگ خوب در نمي اد
لطفا راهنمايي بفرمايين
سلام
از هیدر های بالای خود ورد یه هیدر انتخاب کردم و یعد از shap یک شکل انتخاب کرده و روی اون هیدر گذاشتم و حالا می خوام روی اون شکله بنویسم چه جوری این کارو انجام بدم
ممنون می شم زود جواب بدین :11:(راستی اگه متوجه نشدین منظورمو عکس بذارم؟)
سلامنقل قول:
رو قسمتی که نشون دادم کلیک کنید تا روی شکلتون بتونید بنویسید.
اگه اشتباه نکنم منظورتون این بود.اگه درست متوجه نشدم عکستون رو بزارید تا بیشتر بتونیم راهنماییتون کنیم.
بله منظورم تقریبا همین بود اما ربرا من edit text فعال نشد !!یه سوال دیگه هم داشتم من می خوام این هیدر فقط برا چند صفحه باشد چه جوری باید این تنظیمات رو انجام بدم؟؟
بايد سكشن ايجاد كنينقل قول:
و اين سوال چندين بار تكرار شده مي توني روش ايجاد سكشن را تو پست هاي قبلي مطالعه كني
خنده تنها زباني است كه همه ملتها آن را ميدانند
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
مي شه بيشتر توضيح بديد چه جوري مي خواي فصل بندي كنينقل قول:
اگه منظورت فهرست بندي جواب تو پستهاي قبلي موجوده
من نمی تونم سکشن بندی رو پیدا کنم می شه مجدد توضیح بدین؟؟
اینجا ایجاد سکشن رو برای شماره صفحات توضیح دادن,شما باید به جای شماره صفحه این کار رو برای هیدر انجام بدید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741929&postcount=21
سلام
چطور میتونم توی یک سند Word تمام لینک ها رو پاک کنم ؟
متن رو انتخاب کن...نقل قول:
روش راست کلیک کن بعد پایین گزینه Remove HyperLink رو بزن.
سلام.
دوستان، من دارم پایان نامه ام رو تایپ میکنم.
میخوام به طور پیوسته، صفح رویی متن، بسم الله، تقدیر و تشکر و بخش اعلام نمره داخل سند قرار بگیره. ولی شماره نخوره. بعد از اون میخوام فهرست عناوین رو داشته باشم و این بخش به صورت حروف الفبا نامگذاری بشه. بعد یک صفحه که عنوان فصل بزرگ داخلش نوشته شده باشه و اصلاً شماره صفحه نخوره. بعد از اون خود فصل باشه که از صفحه 1 شماره بخوره (یعنی صفحات قبلی حساب نشن) و ادامه پیدا کنه تا انتهای فصل. بعد باز یک صفحه که عنوان فصل بعدی بخوره روش و شماره نخوره. و مجدداً متن فصل بعدی که شماره اش از شماره آخرین صفحه فصل قبل به بعد ادامه پیدا کنه (یعنی در واقع عنوان فصل دوم توی تعداد صفحات شمارش نشه) و به همین ترتیب.
یک کار اینه که سندی بسازم که حاوی متن هر فصل باشه، و بعد به صورت دسی صفحاتی رو میانش بگذارم و همین طور عنوان و بسم الله و ... رو هم در سندهای جداگانه بسازم و بعد همه رو پرینت بگیرم .
حالا میخوام ببینم میشه به صورت یکپارچه همه این ها تو یک فایل قرار بگیرند، و شماره ها هم به این کیفیتی که گفتم باشند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
چیکار کنم این ارور با هر بار باز شدن نیاد اون جایی که میگه میرم ولی بازم نشد
ضمنا سریالشم پریده کجا وارد کنم
چطوري مي تونم فهرست مطالبم رو ايجاد كنم ؟ يادمه توي 2003 مي شد با كليد تب به صورت خودكار مي شد فهرست ايجاد كرد ولي الان با 2007 اصلا نمي دونم چطوريه ؟ مثل زير منظورمه
مقدمه ****************************************** 10
و يه چيز ديگه چطوري مي تونم از صفحه مثلا 10 به بعد شماره صفحهبزارم ؟الان كه ميزارم واسه همه صفحات شماره صفحه ميزنه بايد چكار كنم ؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5175278&postcount=4968