دوستان کسی این طرح جدیدی که برای عید تبلیغ میکرد مخابرات رو نگرفتن ؟
از نظر سرعت آیا از بعثت بهتره ؟
Printable View
دوستان کسی این طرح جدیدی که برای عید تبلیغ میکرد مخابرات رو نگرفتن ؟
از نظر سرعت آیا از بعثت بهتره ؟
----------------------------------------------------------------------نقل قول:
----------------------------------------------------------------------
با عرض سلام مجدد خدمت تمامی دوستان و عزیزان، نمیدونم چرا ما ایرانی ها عادت کردیم حرف ها و راهنمایی ها بقیه رو نشنید بگیریم و روی حرف های خودمون پافشاری کنیم. همونطور که پیش بینی کردم و وعده داده بودم مخابرات ضد حال زده به تمام دوستان، این متن بالا رو من 5 ماه پیش پست کردم ولی هیشکی گوشش بدهکار نبود، اون موقع بهتون قول دادم بعد از چند ماه مخابرات چنان ضد حالی بزنه که پشیمون بشید از سرویس گرفتن ازش، خوب با این کاهش وحشتناک سرعت اینترنت مخابرات و کسانی که از طرح بعثت تعریف تمجید میکردن و گوششون هم بدهکار نبود باید بگم دوستان حالا رسیدیم به نقطه سر خط پس شب دراز است و قلندر بیدار...............:27::21:.............!!!!!!!
به قول احمد پور مخبر حالا برو حالشو ببر:31:
درسته سرعتش کم شده ولی اونطور هم نیست که بخوای خودکشی کنی.نقل قول:
منم موافقم ، الان هم راضی کنندس ، ما که راضی ایم ؛ درسته بهتر بود اما الانم با خیلی از جاهای دیگه رقابت می کنه و حتی بهترهنقل قول:
سلام
می گم ها این مخابرات جدیدا ترفندجدیدی زده یا من مشکل دارم
تو ساعت های رایگان طرح بعثت هرتقریبا 200مگی که دان می شه نتم قطع می شه بازدوباره وصل می شه
مشکل ازمنه یا برای همه دوستان پیش امده؟
دوستان سرویس نامحدود ۵۱۲ کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟؟ که ۱ به ۱۰ نباشه. البته به جز مخابرات
Sent from my iPhone using Tapatalk
میلادچان چراهمون مخابرات رو نمی گیری ؟به نظر ازهمه بهتر می یاد
معمولا وقتی که حجم ترافیک باقی مونده از یه حد معینی کمتر میشه این مشکل قطعی پیش میاد،من وقتی از ترافبکم حدود 20 مگ مونده بود وقتی شبانه دانلود میکردم هر 20 مگ دانلود قطع میشد.نقل قول:
از مخابرات داشتم. میخاستم ببینم شرکت دیگه ای مثل مخابرات هست یا نه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
این مخابرات واقعا افتضاحه گوگل رو بزور باز میکنه
من امروز طرح بعثتم وصل شد قبلا 512 نامحدود داشتم الان که سرعتش خیلی خوبه دانلود وآپپلود 128 کیلو بایت هست
فقز چند تا سوال نیازی نیستش که در هنگام شبانه مودمو خاموش روشن کنم دیگه مطمئتید >>؟؟؟؟؟؟
میزان ترافیک مصرف شدش چه جوریه که توسایتش نمایش میده دقیقه ایه ثانیه ایهیا..؟؟
شما ها دوستان رو چند مگ بسته شدین من آپاستریم 1024 و دان استریم 4096 هستش اگه بگم سرعتمو بالا تر ببرن یعنی 350 اینا تو حجمم تایر داره(ما آشنا داریم تو مخابرات)
سرعت شبانه هم مثل روزانه هست؟؟
مودم شما ها هم چراغاش همش چشمک میزنه والا من که ندیدم ثابت بشه چراغاش ظبعیه آیا؟؟
یک نرم افزار خوب معرفی کنید که بتونم با هاش سرعت در بازه های زمانی و میزان استفاده و.........رو ببینم؟؟
ممنون
من الان 512 نامحدود دارم میخوام 128 یا 256 بگیرم که قیمتش مناسب تر باشه
ولی اینترنتی هر کار میکنم نمیشه 128 یا 256 را انتخاب کرد باید چکار کنم؟
اینترنتی فقط میتونی طرحی که از قبل داشتی تمدید کنی ،برای عوض کردن طرح باید بری امور مشترکین و کاراشو به روش سنتی انجام بدینقل قول:
adsl یا اولویت لودینگ سریع پیج ها چی پیشنهاد می کنید؟
فعلا مخابرات دارم
تو کار دانلود نیستم زیاد
سلامنقل قول:
من اخیرا عصر تلکام داشتم و لودینگ بسیار سریعی داشت جوری که هنوز اینتر نزدی صفحه لود می شد!!!
البته تست پینگشو همین چند پست قبل گذاشتم.
موفق باشید
سلام ددوستان من میخوام طرح بعثت بگیرم شب ها از 1 شب به بعد حدودا چند کیلوبایت ر ثانیه دانلود میده ممنون
اولش سرعتش خوبه.نقل قول:
حتی تا 2مگ هم پهنای باند بالا میره. سرعت دانلود میشه 380 کیلو درثانیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بعد از چند وقت ( یه هفته تا دوهفته ) سرعت نصف میشه. :18:
الان که مال خودم چند روز دیگه 3 ماهش تموم میشه.سرعت دانلود الانش حداکثر به 130 میرسه.
من مشهدم میخوام سرویس پرسرعت بگیرم.
الان اوضاع مخابرات مشهد چجوریه ؟ طرح بعثت خوبه الان ؟ کلا از مخابرات سرویس بگیرم یا شرکتای دیگه ؟
چند وقت پیش شنیده بودم که میگفتن شاتل مشهد خوبه انگار و مخابراتش افتضاحه ، الان فرقی کرده با اومدن این طرحای رنگی و بعثت و اینا ؟
کلا تو مشهد چه ISP پیشنهاد میکنید ؟
این پستو من 1 ماه پیش گذاشتم ، کسی جوابی نداره یعنی ؟ این تاپیک مشهد چرا زیرخاکی شده ؟!نقل قول:
از لحاظ سرعت شاتل پورتش روی 4 مگه - مخابرات 1 مگنقل قول:
صبانت و پارس آنلاین هم فکر کنم 2 مگ
مخابرات خوبیش اینکه ارزونه ولی خدمات و پشتیبانی تعطیل
شاتل متوسطه ولی پشتیبانی اش پاسخگو
نه من که از مخابرات راضیم.نقل قول:
تو این چند وقت اصلا نشده یه 10ثانیه هم اینترنتم قطع بشه.
24 ساعته آنلاین بودم.
البته تو هفته قبل یه خورده مشکلاتی داشت ولی خوب حل شد.
پشتیبانی هم که خداییش خوبه.
البته بیشتر مواقع اشغال هستش.:41:
همین.
انشا... هم که این موضوع خرید پهنای باند مخابرات هم درسته بشه و ما هم حالی به هولی بکنیم. :8:
کدوم یکی از ISها امکان پرداخت آنلاین دارن واسهی شارژ و اینا ؟
حتی آفلاین ، یعنی موقعی شارژت تموم میشه درگاه پرداخت واست باز شه بتونی شارژ کنی.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من ساکن خیابان هنرستان مشهد هستم
متاسفانه خط ما فیبر نوری اقدام کردم برای ADSL گفتن فقط مخابرات داره و در حال حاضر هم همه پورتها پر هستش و باید تو نوبت باشی منم فورم پر کردم تا خطم بر تو نوبت حالا سوالم اینه
برای فیبر نوری هبچ راهی نیست که ADSl گرفت جز وایمکس ؟؟؟
و این نوبت خط سرکاری یا نوبتم میشه و فکر میکنید چقدر طول بکشه مسئول مخابرات گفت فعلا تجهیزات نداریم یعنی نویتم نمیشه ؟؟؟ و باید برم سراغ وایمکس اونم با هزینه سنگینش ؟؟؟؟
اگر یک خط تلفن جدید بگیرم بازم فیبر نوری یا معمولی بهم میدن ؟؟؟
کسی از دوستان اگه این مشکل داشته ممنون میشم راهنمایی کنه با تشکر:41:
دوستان من الان از صبا نت سرویسی با پهنای باند 2 مگ دارم و سرعت دانلود روزانه ام همیشه 220 کیلو بایت بر ثانیه است و هیچوقت هم کم یا زیاد نمیشود. اما شبانه رایگانش افتضاح است. من برای سه ماه با حجم دانلود مجموع 15 گیگ 85000 تومان میدهم. ایا سرویس دهنده ای هست که با این سرعت دانلود ثابت و این حجم دانلود 15 گیگ با قیمت بهتری سرویس بدهد؟
یکی از دوستام مرکز امت بود اونم وضعیت اش مشابه شما بود بعد از یک سال و نیم adslش وصل شدنقل قول:
بنده یک مگ گرفتم از شاتل. می گفتن دو مگ فقط تو آپلود موثره و تو دانلود با یک مگ هیچ فرقی نداره. سرعت روزانه هم حدودا 250-60 هست. شبانه اش هم تو ده شب اول حدود 140 بود. اما بعدش مشمول قوانین Fair User Policy شدم یعنی به قول خود اساتید زیاد دانلود کردم ! و حالا راس شروع شبانه میشه 12-8 !! حجمش هم محدود 3 هست.نقل قول:
سلام من 2 مگ نامحدود از مخابرات دارم تا 2 هفته قبل سرعتش همیشه رو 260 بود اما الان از هر سروری که دانلود میکنم بیشتر از 130 نمیره زنگ زدم پشتیبانی میگه که 2 تا فایل برای دانلود بزار تا مجموع سرعتت بشه 260
کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره
سلام دوستان
می خواستم بدونم کدوم ISp بهترین سرویس با حجم نامحدود رو داره طوری که هم سرعت دانلودش خوب باشه هم پینگ خوب برای انلاین زدن داشته باشه
خودم 256 مخابرات(سیم مسی) دارم اصلا راضی نیستم
فن اوا خوبه مثلا؟ یا ایزی تو کال؟ ........؟
راهنمایی کنین ممنون:10:
سلامنقل قول:
دوست عزیز می شه بگی دومگ رو چه جوری گرفتی ؟واینکه اولین باردومگ رو چه تاریخی گرفتی وایا می شه هنوزگرفت ممنون ازشما
بعد هم اینکه این افت سرعت شما تو ساعات اوج مصرف اینترنته یا نه کلا تو همه ساعات شبانه روزاین جور شده؟اون توصیه پشتیبانی چی اثرکرد چون گاهی اوقات تنهاراه اینکه کل پهنای باند رو بشه گرفت همینه
نقل قول:
سلام رفتم پیش رئیس منطقه و 2 مگ رو گرفتم
از صبح تا ظهر خوبه اما از ظهر تا شب نصف میشه
اره اون طوری مجموع سرعتم 260 میشه
پينگ 128 نامحدود مخابرات چطوريه ؟ واسه آنلاين بازی کردن کانتر ميخوام ، قبلاً که خوب بود (50-60) ، الان طرح برنزی دارم اينم واسه آنلاين جواب ميده .
يه مشکل خيلی بد ديگه مخابرات اينه که بخوای طرحتو عوض کنی بايد صبر کنی که زمان طرح قبلی تموم بشه !!!
سلام دوستان ! چند تا سوال ! ممنون میشم جواب بدین. کدوم شرکت بیشترین سرعت شبانه رو داره ؟ کسی از دوستان از مرکز رسالت طرح بعثت داره؟سرعتش چطوره؟ برای اینکه طرح مخابراتمو عوض کنم حتما باید برم مرکز مخابرات یا تلفنی یا اینترنتی میشه؟دوباره مدرکیم میخاد؟ پیشاپیش مرسی
سلام
من تا حالا سرويس محدود نداشتم . مثلا اين طرح خانواده مخابرات كه 1 گيگ دانلود داره يعني هر موقع دانلود كنيم ازش كم ميشه يا همين كه متصل باشيم و وب مرور كنيم از اين 1 گيگ كم ميشه؟
سرويس خانواده كه تو سايت مخابرات مشخصاتش رو نزده؟ هر چي گشتم پيدا نكردم...دانلود رايگان شبانه هم داره؟
طرح خانواده خوبه و تا 2 مگ بازه.نقل قول:
من خودم الان طرح زیر رو داشتم.
بعثت=تموم شد
برنزی=به جاش خانواده گرفتم.
نقره ای =مال یکی از بچه هاست.
در حال حاضر هم دوتا طرح خانواده دارم که بین هر کدوم سوییچ میکنم.
در کل سرعت همش خوبه و نهایت سرعت برای من تا 400k per sec بوده.برای دانلود خوبه.
ولی دیگه رفتم کلا پورتم رو تخلیه کردم.
چون بازی آنلاین میزنم اصلا سرعتش برام مناسب نیست و همیشه لگ داره بازیم.
میخوام برم شاتل بگیرم.128 شاتل 1 گیگ تا 1 مگ بازه و ماهی 3700.
ببینم چطوریه .مخصوصا پینگش مهمه برام.
من شاتل داشتم راضی بودم ولی مخابرات اومد تغییر سیستم داد فیبر نوری شد حالا رفتم از خود مخابرات بگیرم میگه فاقد پورته بنظرتون چکار کنم وایمکس مبین نت هم جواب نمیده ضمنا مرکز مطهری هستم (سه راه کاشانی)
برومرکز مخابراتی با خود رییسش صحبت کننقل قول:
به حرف این کارمنداش و امورمشترکین زیاد توجه نکن....
خب نگفتيد خانواده دانلود شبانه هم داره؟ اگه دانلود نكنيم مرور وب هم از 1 گيگ كم ميشه؟نقل قول:
راستي ميتونم از اول ماه رمضان طرح سحر بگيرم؟ مشخصاتش چيه؟
نه خانواده چه شب چه روز دانلود رایگان نداره.
سلام
آقا طرح بعثت این روزا چجوریه؟خوبه؟
از نظر سرعت دانلود روزا و شبا و از نظر قطعی چجوریه؟پینگش هم تایم اوت میده یا نه؟دوستانی که دارن لطفا راهنمایی کنن
با توجا به اینک قبلا 128 صبانت داشتم.سرعتشو اینا مثل صبانته یا کمتر یا بیشتر؟
ممنون
دوستان.
من همون طور که قبلا گفتم اکثر سرویس های حجمی مخابراتی رو داشتم.( طرح های بعثت-نقری ای-برنزی و خانواده )
همش بجز خانواده خوب بود.( خانواده نسبت به بقیه شون زیاد سرعت نداشت )
در کل از مخابرات راضی بودم و تا همین چند هقته پیش خوب هم بود . ولی اولا هم نسبت به اوایل ( سال قبل ) سرعت ندارند و هم اینکه تازه گی ها قعطی زیاد داره.
از دوستان میخواستم بپرسم اینکه الان منزل خط تلفن فیرنوری هست.رفتم اقدام کردم برای شاتل گفت نمیشه به خاطر اینکه فیبر نوری هستش خطمون.
من یه سرویس میخوام سرعت بالا داشته باشه.نه برای دانلود بلکه برای بازی آنلاین میخوام .حجمی هم بود اشکال نداره.از همه مهمتر سرعت پینگ هم خوب و پایین باشه.
چی پیشنهاد میدید ؟