:16::38:دمت گرم دمت گرمنقل قول:
اینقدر ناراحت نباشید منم دیشب اصلا نت نداشتم تا ساعت 1.30 داشتم اما تاصبح یک بایت هم دانلود نشد
جایی هم زنگ نزدم
ولی الان درست شده
Printable View
:16::38:دمت گرم دمت گرمنقل قول:
اینقدر ناراحت نباشید منم دیشب اصلا نت نداشتم تا ساعت 1.30 داشتم اما تاصبح یک بایت هم دانلود نشد
جایی هم زنگ نزدم
ولی الان درست شده
لاكاني 225
اينجا سرعت دانلود خيلي خفنه فقط آپلود يه خورده خيلي كمه!!کد:Line Rate - Upstream (Kbps):261
Line Rate - Downstream (Kbps):1535
دانلود هميشه 150 ايناست!
شبا دو سه گيگ دانلودو اينا!! خيلي حال ميده!:31:
يه چيزي
تو رشت كجا ميشه سيستم با اختلاف قيمت كم نسبت به تهران خريد!؟
ميخواستم سيستم بخرم!
جايي ميشناسيد به نظرتون خوبه بگيد!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد! :40:
مواظب خودت باشنقل قول:
سلام برسون :31:نقل قول:
مواظب خودت باش
برای ما هم تو همین مقادیر میچرخه عزیزنقل قول:
[HTML]Line Rate - Upstream (Kbps):252Line Rate - Downstream (Kbps):1077[/HTML]
فقط یکم time out داریم که نمیدونم به مرکز 4 مربوط میشه یا کله ایران...الان ناراحتیه مرکز 4ی ها (که اگه فقط مربوط به مرکز 4 باشه) داشتنه time out هست نه سرعته دانلود و آپلود
چند وقته که سرعت نوسان نداره و 0 نمیشه واسه من واسه شما ها چطوره ؟؟
شما چندبار در روز!!خطت قطعو وصل میشه ؟این داره دیونه کننده میشه !آخه از اول تابستون هر روز همینه برنامشون!یه روز کم یه روز زیاد!من 20 بار تماس گرفتم همشون میگن خط 4 خودمونم نمیدونم چه مرضشه !!میگه دستگاه خط 4 رو کامل عوض کردیم(شاید گیرآورده) بازم قطع میشه خودمونم موندیم:13:نقل قول:
دیشب واقعا به اینترنت احتیاج داشتم!مجبور شدم با دیال آپ 12 مگ دانلود کنم:31:
من تعجب میکنم چرا اینجوریه آخه دانشگاه آزادم از اندیشه سرویس میگیره فردا باید برم تو کارش ببینیم دانشگاه چطوریاست
واسه من تو ساعات شلوغ اصلا کانکت نمیشه مثلا 6 اصلا امکان نداره وصل بشهنقل قول:
(تو کل محل یه نفر کانکت بشه یا تلفنی حرف بزنه خط میشه شلوغ):31:
یه بار صبح قطع میشه یه بار غروب یه بار شب . میدونم چی میگی عصاب ادم خورد میشه من اوایل سریع زنگ میزدم اما الان دیگه میگم ولش کن زنگ بزنم میگه داریم برسی میکنیم خداییش هم بعد یه ساعت حل میشه بهت حق میدم مال شما از جاهای دیگه بیشتره اما انصافا اندیشه هوای مشترکینش رو داره همین فروم رو ببین الان یه چند وقتی هست که بچه شکایت آنچنانی از سرویس و سرعت ندارن یه چنتا از دوستان که همش بدمیگفتن اصلا پیداشون نیست نشستن دارن حال استریمی که اندیشه خریده رو میکنن
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
امروز از حق نگذریم خیلی خوب بودش (نسبت به روز های قبل :دی)...من که تونستم درس و راست بازی کنم !!!!نقل قول:
واسه من تو ساعات شلوغ اصلا کانکت نمیشه مثلا 6 اصلا امکان نداره وصل بشه
(تو کل محل یه نفر کانکت بشه یا تلفنی حرف بزنه خط میشه شلوغ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار صبح قطع میشه یه بار غروب یه بار شب . میدونم چی میگی عصاب ادم خورد میشه من اوایل سریع زنگ میزدم اما الان دیگه میگم ولش کن زنگ بزنم میگه داریم برسی میکنیم خداییش هم بعد یه ساعت حل میشه بهت حق میدم مال شما از جاهای دیگه بیشتره اما انصافا اندیشه هوای مشترکینش رو داره همین فروم رو ببین الان یه چند وقتی هست که بچه شکایت آنچنانی از سرویس و سرعت ندارن یه چنتا از دوستان که همش بدمیگفتن اصلا پیداشون نیست نشستن دارن حال استریمی که اندیشه خریده رو میکنن
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
اگه واسه منم روزی 10 بار قطع بشه زنگ نمیزنم:31:
در کل من اصلا زیاد زنگ نمیزنم:5: فقط زمانی که 5 ساعت قطعی ادامه داشته باشه خبر میگیرم آخه این ناسلامتی دایل آپ نیست که روزی بشه چندساغت فقط ازش استفاده کرد
بعد شما فکر کن زنگ میزنی بجای اینکه بگن مشکل چیه روضه حضرت عباس میخونن آدم دوست داره بشینه همون پشت تلفن با یارو گریه کنه:31: میگه خط 4 اله و بله و ماخودمون خسته شدیم و از این حرفا!:13:
دوستان کسی خط 4 پارس آنلاین نیست ؟؟
ايسنا- ثبت نام دامنه co. از طريق شركتهايي مانند GoDaddy.com، رجيستر دات كام و Network Solutions آغاز شد.
دامنههاي co. همانند دامنههاي com. ميتوانند براي هر هدفي مورد استفاده قرار بگيرند كه به معني قابل دسترس بودن آنها براي همه كاربران اعم از عادي يا تجاري است.
يكي از بزرگترين مزيتهاي نام دامنه عمومي co. علاوه بر شباهت آن به com. اين حقيقت است كه بهصورت گسترده در بيش از 20 كشور شناخته شده مانند انگليس (co.uk.) و ژاپن (co.jp.) كه از آن براي نام دامنه ويژه كشوري استفاده ميكنند.
يكي از نخستين ثبتكنندگان اين نام دامنه سايت ميكرووبلاگنويسي توييتر است كه نام دامنه t.co. را ثبت كرده و در حال حاضر از آن بهعنوان سرويس لينك استفاده ميكند.
البته آمارهاي CO Internet. كه اين دامنه را ميفروشد، نشان ميدهد بيش از 30 درصد از 500 برند بزرگ هنوز نام دامنه co. را ثبت نكردهاند كه اين مساله زمينه مساعد را براي سوءاستفاده كلاهبرداران اينترنتي به منظور ثبت دامنههاي مشابه فراهم ميكند.
co. پسوندی ايدهآل و با ارزش براي شركتها و بنگاهها و تجارت:COmpany COrporation, COmmerce
co. پسوندي جهاني و آزاد براي ثبت همگان
co. پسوندي جديد با فضاي گستردهاي با ميليون ها دامنه زيبا و با ارزش
co. یك پسوند جدید دامنه اينترنتي است كه با مشاركت دو شركت كلمبيايي و آمريكايي ثبت و مديريت مي شود.
ثبت نام عمومي: از تاريخ 20 جولاي 2010 ثبت نام اين دامنه براي عموم آزاد خواهد بود و كساني موفق به ثبت دامنه مي شوند كه زودتر اقدام كنند.
من دوتا ثبت کردم :
کد:www.parnian.co
کد:www.softline.co
دوستان ببخشید میشه یکی بگه که الان سرویس دهنده ADSL تو رشت چه شرکت هایی هستن؟
قیمتاشون چه جوریه؟
کدوم سرعتش خوبه ؟
معروفاشون اندیشه سبز خزر و پارس آنلاین هستند که اندیشه بهتره.برای مشاهده لیست قیمتاش به سایتنقل قول:برین.کد:www.askiran.com
یه خبر نسبتاً خوش برای رشتی ها ! شاتل به رشت آمد !
گروه شركت هاي شاتل براي توسعه دامنه ارايه خدمات خود در نقاط مختلف كشور، كليه سرويسهاي خود را از روز 29تیر ماه 1389 در تمامی مراکز شهر رشت راه اندازي و ارايه ميكند.
گفتني ست، شركت افزاداده سامانه، نماينده رسمي شاتل در رشت، مسئوليت ارايه كليه خدمات و سرويس هاي اينترنت پرسرعت شاتل (+ADSL2) را به مشتريان اين شهر بر عهده خواهد داشت. براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين باره، ميتوانيد با شركت افزارداده سامانه در رشت و يا واحد امور استانهاي شركت شاتل در دفتر مركزي شاتل تماس حاصل فرماييد.
مرکز مخابراتی
پیش شماره هاوضعیت
گلسار722-723-724قابل ارایه
شهدا222-223-214-225قابل ارایه
قندی322-323قابل ارایه
فلاح882-883-884قابل ارایه
محبی گلسار772-773-774-776قابل ارایه
نهی قناد422-423-427قابل ارایه
میرزاکوچک خان جنگلی559-555-550-551-552-553-554قابل ارایه
روبیاتی660-666-669-661-665قابل ارایه
بلوار گیلان727قابل ارایه
شهرک صنعتی337قابل ارایه
نشاني: رشت- خیابان انقلاب-کوچه گنجه ای-بن بست صفاری-ساختمان کسری
تلفن واحد فروش: 3211600 تا 3211602
منبع:سایت شاتل
احتمالا چون اولشه و خلوته سرعتش بالا باشه.
در ضمن من اصلا رشتی نیستم ! نگین نمایندگیش مال خودته. :31:
نقل قول:
بابا این شاتل یه ساله که اومده ولی هنوز تو آب نمکه
.
آره منم خیلی وقته شنیدم شاتل تو رشت شعبه داره ولی آدرسشو نمیدونستم کجاست اگه گذرم افتاد یه سر میزنم
دوستان من از اندیشه میخوام adsl بگیرم
میخوام بدونم مودمی که خود شرکت میده کیفیت خوبی داره؟ مدلش چی هست؟
ممنون
برای نصب حتما لازمه که 10 تومن پاش بدم؟میشه یکی آموزش مختصر بده که چیکار کنم:11:
در ضمن من خط 6 هستم، اینورا سرعتش خوفه؟(ask)
دوستان من امروز رفتم ADSL 2+ شاتل گرفتم .
اول قیمتا : قیمتشون خیلی خوبه و من فکر کنم هرکی نره از اینا بگیره ضرر کرده :
قیمت 128 1gig من پرسیدم گفتن 7300 !کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist/
دوم طرز برخورد : برخوردشون خیلی معقول و خوب بود و براتون همه چیو خوب توضییح میدن.
سوم سرعت : من که از سرعتشون پرسیدم گفت اگه از مودم خودمون استفاده کنید سرعتتون بالاتر میره ولی با مودم خودم گفت بدک نیست ولی از اشانتیون خبری نیست :( . ولی سرعتش رو گفت اوایل برا 128 ی ها 256 به بالا میره .
درضمن هرکسی که میخواد اطلاعات بیشتری رو بدونه و برای ثبت نام از 10% تخفیف برخوردار بشه برام پ.م بده.
سلام
کار خیلی خوبی کردی هر وقت اینترنتت وصل شد بگو سرعت دانلود تو روز و شب چنده؟
مدل مودمت چیه؟نقل قول:
من یه سوال میپرسم هرکی میدونه بگه
نوع مودم چه تاثیری توی سرعت isp داره؟
نه بی سواد هم باشی میتونی نصب کنینقل قول:
من خودم چند وقت دنبال یکی میگردم بگه اونطرفا سرعت چطوره
ایشالا شما میگیری به ما هم میگی
واقعا اندیشه الان عالیه
البته با این رویه که همه دارن اندیشه میگیرن شاید بخاطر شلوغی و بالا رفتن ترافیک ضعیف بشه اما فعلا اندیشه از همه بهتره
اولا سلام به بروبکس :27: دوما ما که رفتیم بیراک هم رفت؟ :41:نقل قول:
سوما 256 به بالا؟ یعنی سرعت دانلود 32 به بالا؟؟؟!!!.... :18: هنر کرد... :13:
مگه شاتل اومده ؟
کی؟
مودم من t-p linkنقل قول:
256 به بالا یعنی خدمات 256 به بالا یعنی این که من که 128 گرفتم درواقع مثل اینه که دارم از 256 استفاده می کنم.نقل قول:
درضمن اینم گفتن که بعد از یک مدتی سرعتش باز می شه میره تا 1 MB)همون 128 میگما):18:
منم 2-3 روز پیش فهمیدم اومده.نقل قول:
راستی اگه میخواین برین شاتل برای 10% تخفیف به من پ.م بدین تا بهتون کارت طلایی بدم.
شرکتش رفتم گفت پورت خط 6 پر شده باس 1-2 هفته وایسی تا خالی شه!!!
البته در این زمان چون پدرم کارمند مخابرته از روابطش استفاده کرد 4 شنبه پورت واسم خالی میکنن:27::31:
شاتل توویه رشت؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
t-p link چه مدلی؟
عددش
ما الان همه یک مگ داریم با اسم 128
اتل اومد امروز از شرکت برام زنگ زدن گفتن اینترنت برقرار شد قیمتاش خوب بود ولی کیفیتش را نمی دونمنقل قول:
به من گفت سرعت 512 اگه برای یه سال بگیرم با ترافیک ماهیانه 2 گیگ میشه ماهی 9500 تومن
من البته برای شرکتم می خوام
شبا هم از 1 تا 6 صبح رایگانه
گفت به شرط خرید مودم از شرکت خودشون یک ماه اول رایگانه
.
سلام همشهریان
با این تفاصیل که شما فرمودین
من تو پیچ سعدی هستم
میخوام یه اشتراک ADSL بگیرم
حالا از کچا بگیرم
اگه میشه دلیلش هم مرحمت کنید
ممنون
از شاتل بگیر چون اون طوری که یکی از دوستان میگه تازه اومده تو رشت مشتری کم داره در نتیجه نوسانش کمتره و احتمالاً برای جلب مشتری هم که شده اولا سرویس خوبی میده یا از اندیشه بگیر که فعلاً بچه ها تو این تاپیک ازش راضی هستن
فونتتم کوچیکتر کن من دیدم یه لحظه ترسیدم :31:
برای شما چقد طول کشید وصل شه ؟ واسه من هنوز وصل نشده .نقل قول:
سرعتش چطوره؟
آقا این سایتش کجاست
آدرسش کجاست
تعرفش چطوره؟
این چه مسخره بازیه؟؟
این همه پول بهشون میدیم بعد سرعتمون اینه....؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:2:
سرعت 30
اکانت 64 پارس آنلاین...
الان یعنی این سرعت کمه !!!!نقل قول:
اگه بخوانسرعت واقعی رو بدن که از نصف اینم افتادی ! :31: من الان تست کردم سرعت دانلود یه بار اومد 1.15 (:8:) یه بارم 0.2 (:19:)
درود
من تازه 2 روزه adsl128 با ترافیک 3گیگ گرفتم خطم 773 هست سرعت از ساعت 12 شب به بعد افتضاحه مودم ام از خودشون گرفتم مدل tp-link td8811 سرعتم همین الن 10kbs هست در ضمن چجوریاست شماها همه امروز بالای 1mbs براتون تو speed test زده یعنی من.....چیکار کنم بعد از این همه انتظار که adsl خیر سرمون بگیریم که:41:...دوستان راهنمای بکنن سپاسگذار میشم:20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
سلام
آخه این چه وضعیه؟! هان؟!
زنگ زدم اندیشه میگم یه هفته هست واسه سرویس 128 سه گیگ ثبت نام کردم. میگن مخابرات گفته پورت ازاد نداریم و تازه این هفته (همینی که توشیم!) پورت ازاد میشه و وصل شدنش میمونه واسه هفته ی بعدترش یعنی چیزی حدود 20 روز باید معطل بمونم.
در هر صورت اومدم اینجا تا باهام همدردی کنید تا بتونیم با این قضیه کنار بیام!
فلکه ی گاز کافی نت کهربای 2 سرویسش رو از پارس انلاین میگیره. 50 گیگ. من هر بار رفتم اونجا سرعت بالای 180 بود. دو روز پشت سر هم صبح رفتم سرعت 220 بود. البته تا 230 هم میرفت.
کسایی که پارس انلاین دارند از سرعتشون راضی هستند؟ سرعتشون چقدره؟
من مودم asus AM604 گرفتم 46 تومن البته 4 پورته. خوبه؟
این یعنی چی؟نقل قول:
اگه منظورت شاتل هست تو این صفحه پست exir رو بخون هم آدرس محلش و هم سایتش هست تو سایتش هم تعرفش هست
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=175202&page=518[/HTML]
آقا این یه جای کارش میلنگه مشکل از اندیشه نیست چون خط 7 بالاترین سرعتو دارهنقل قول:
خیلی چیزها ممکنه مشکل ایجاد کنه ولی برای شروع اگه به خط تلفنت اسپلیتر وصل نکردی یه دونه از اندیشه بگیر وصل کن و به پشتیبانی اندیشه هم زنگ بزن بگو خطت رو یه چک بکنن که مشکل نداشته باشه
برای شما تنها کاری که میتونم بکنم همون همدردیه که گفتین چون من پارس نیستم اینم همدردی :10:نقل قول:
البته تابستونه و خیلی ها adsl میگیرن واسه همینه که میگن فعلاً پورت آزاد ندارن امکان داره پارس هم همینطوری باشه البته پارس پول نصب رو حتماً میگیره و حدود 10 تا 15 هزار تومنه ولی تو اندیشه پول نصب رو میتونی ندی و کاراش رو خودت انجام بدی این رو هم باید در نظر گرفت
منم خط 7 هستم به نظر شما سرعتم درسته یا باید بیشتر باشه ؟
128
پروردگارا وایمکس را به ما برسان :42: