ازبرنامه ی Autorun Eater
استفاده کن
اگرحل شد بگو:20:
آواتارت امام یاآیت الله منتظری نیست
Printable View
ازبرنامه ی Autorun Eater
استفاده کن
اگرحل شد بگو:20:
آواتارت امام یاآیت الله منتظری نیست
سلام
دوستان من یه چند روزی بود که ارور صفحه آبی داشتم یکی از دوستان یه برنامه به نام memtest که تحت بوت بود معرفی کردم و برنامه رو از طریق بوت اجرا کردم وقتی تست میکرد خیلی ارور میومد خوده ارور ها بالای 250 تا ارور بود و یه سری هم که با رنگ قرمز بود که حدود 4 تا نوشته بود اومد دوستان من رمم رو 4 ماه بیشتر نیست خریدم
مشخصات سیستم
مین بورد:msi k9n neo
ram:RAM Corsair TWIN 2X 800 C4
cpu:4400
گرافیک :8500
power:tesco 350
دوستان پاورم رو من 15 تومان خریدم و پاور قوی نیست
نکته:دوستان من یه رم 1 گیگ کینگستون باس 533 هم دارم که وقتی اونو میزنم اصلا اروری دریافت نمیکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
از 2 تا رم اسفاده میکنی؟
با همه نرم افزارهای پلیر این مشکل هست.نقل قول:
الان مشکلم با فایل های ویدئویی ناقص دانلود شدست چطور درستشون کنم که مثلا اگر به جای 30 دقیقه 25 دقیقش دانلود شده همون 25 دقیقه رو بشه در حین پخش عقب و جلو کرد؟
یه روش سریع و ساده بگید ممنون
من دوتا گوشی دارم که یکیشون با فرمت 3GP فیلم ها رو ذخیره میکنه و اون یکی MP4
مشکل من اینجاست که وقتی قیلمها رو به کامپیوتر انتقال میدم ، موقع پخش مرتبا استپ میکند و دوباره ادامه میده (اصطلاحا تیک میزنه)
با سیستم دیگه ای هم تستش کردم و در اون سیستم هم همین مشکل وجود داشت
ولی وقتی با یک نرمافزار کانورتر ، تبدیل به فرمت دیگری کردمش ، مشکل حل شد . در صورتی که میخوام هربار احتیاج به تغییر فرمت نباشه.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
با چه پليري فايلهات رو پخش ميكني؟نقل قول:
با چند پلیر مختلف امتحان کردم و فرقی نداشتندنقل قول:
از Quick Time و Gom Player هم استفاده كن اگه استفاده نكردي.نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر مینک مشکل از گوشی باشه/
از کامپیتر نیست.
با یک بار فرمت کردنه هارددیسک گوشی ببین درست میشه؟
تنها نکته در مورد نه این گوشی بلکه تمام گوشیها اینه که بعد از خرید و در اولین بار استفاده و قبل از ارسال اطلاعات به گوشی رم اون رو یکبار فرمت کنید تا با گوشی سازگاری پیدا کنه
اگر حل شد اعلام کن
سلام...چند وقت پیش کامپیوترو که روشن کردم دیدن اصلا ویندوز بالا نمیاد (یعنی حتی تو صفحه load شددن ویندوز هم نمیرفت) منم یه ویندوز دیگه نصب کردم (یعنی هم یه ویندوز جدید داشتم هم قدیمیه رو) بعد از چند وقت رفتم تو ویندوز قبلیه که مشکل داشت و دیدم بالا میاد و مشکلی نداره...خلاصه حالا به طرز عجیبی همین مشکل برای ویندوز جدیدم پیش اومده...یعنی بالا نمیاد..میخوام ببینم مشکل چیه؟چه جوری میتونم بدون نصب یه ویندوز جدید مشکلو حل کنم؟ یه نکته ی دیگه هم اینکه دفعه ی آخری که باهاش کار کردم هیچ کدوم از فایل های صوتی یا تصویریمو نشون نمیداد (با vlc ya gomplayer نشون نمیداد ولی با مدیا مشکلی نداشت...در صورتی که قبلا اصلا همچین مشکلی وجود نداشت)
ببينيد با repiar مشكلتون حل ميشه؟نقل قول:
نمیئونم چرا صفخه ویندوزم از Welcome به بعد کج میشه چیکار کنم ؟
فکر کنم براتون عکس بزارم صاف نشون میده ولی برای من 90 ئرجه به چپ چرخیده
با گوشی عکس گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم ؟؟
فکر کنم تو تنظیمات کارت گرافیک بود.نقل قول:
سلامنقل قول:
ببينيد با alt+ctrl+فلش هاي بالا,پايين درست ميشه؟
با اونا فقط آیک.ن ها کوچک و بزرگ میشن /.نقل قول:
در ضمن مشکل این دوستمون حل شده :ی:31:
ببخشید repiar رو متوجه نمیشم منظورتون چیه...میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
در ضمن الان تو ویندوز قدیمیه هم هیچ کدوم از پلیر هام درست کار نمیکنن...
معنی لغوی Repair یعنی تعمیر کردن. ویندوز XP این قابلیت رو داره که بتونی دوباره Repair اش کنی. شما CD ویندوز رو بزار توی دستگاه و صبر کن تا CD بوت بشه. وقتی این قسمت آبی رنگ برات اومد، صبر کن تا پایین صفحه، گزینه ی Repair رو ببینی. (یک بار Repair میاد، باید ازش رد بشی و Repair دومی رو بزنی) ، صفحه هایی که گزینه ی Repair دارن، این شکلی هستن:نقل قول:
یادت باشه Repair دومی رو بزنی، حالا دکمه ی R رو بزن و ادامه بده.
(ولی من پیشنهاد می کنم همیشه به جای Repair کردن، کل ویندوز رو دوباره تعویض کنی. و به جای دو تا ویندوز هم فقط یک ویندوز داشته باشی)
فقط قبل از تعویض ویندوز، حتماً از اطلاعات مهمت کپی بگیر. موفق باشی.
نقل قول:
راست كليك كن توي ويندوز و بعد گزينه ي تنظيمات كارت گرافيك رو انتخاب كن، از اونجا به قسمت rotation برو و بعد تنظيم كن تا مانيتورت به حالت اول برگرده.
سلام دوستان
روی سیستم یه xp بود و قبل از اون ویستا نصب شده بود
به دلایلی ویستا مجددا نصب شد 64 بیتی نسخه ultimate
حالا دیگه boot menu نمیاد
یعنی امکانش نیست که برم توی xp
وقتی هم می خوام از Recovery console استفاده کنم هارد رو نمیشناسه و نمیشه وارد Recovery cosole شد
چه کنم
ممنون
نقل قول:
اين نرم افزار رو دانلود كن.
در بخش Add/Remove Enteries میتونید تنظیمش کنید.کد:http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.html
سلامنقل قول:
نرم افزار K Lite Codec Pack رو نصب کن و فیلم رو اجرا کن ببین درست شده یا نه ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4766007&postcount=142
به این پست مراجعه کنید . با نرم افزار داخل پست زیر مشکلتون حل میشه :نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4705203&postcount=223
سلام
يه مشكل برام پيش اومده,اگه ممكنه راهنماييم كنيد.
كامپيوترم restore نمي شه.يعني وقتي تمام مراحل رو طي ميكنه,اروري ميده مبني بر اينكه نمي تونه ريستور بشه.مي خواستم علتش رو بدونم.در ضمن مشكل ويروس هم ندارم.
متشكرم.
سلامنقل قول:
حتمان توی اون تاریخ شما برنامه نصب کردین یا یه فایلی پاک شدن که نمیشه برگشت...
سلامنقل قول:
پیغام چی میده !
يه چيزايي مثل اين كه اينجاش يادم مونده
your system has not been restore
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
تنها برنامه اي كه نصب كردم انتي ويروس كسپر كه بجاي بيت دفندر بود كه اون رو هم remove كرده بودم وقتي مي خواستم restoreكنم.نقل قول:
سلام دوست عزيزم.نقل قول:
آيا درايورهايي كه بايد ريستور بشه در حالت monitoring بودن اون زمان يا خير؟
سلام
از راهنماييهاتون ممنونم.system restore رو دوباره install كردم,درست شد.
بازم سلامنقل قول:
از راهنمایی شما و joe_satriani عزیز ممنون
من نرم افزار رو نصب کردم ولی این ارور رو میده وقتی که میخوام اضافه کنم
وقتی چک کردم دیدم ntldr نیستش روی سیستم :13:
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
از دستور زیر برای کپی و جایگزین کردن NTLDR استفاده کنید :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2316492&postcount=14
ممنوننقل قول:
اما مشکل من اینه که نمی تونم برم توی ریکاوری کنسول
پیغام میده که هارد رو نمیشناسه
سلامنقل قول:
يعني شما ريكاوري كنسول رو در منوي بوت ندارين؟اگه منظورتون اينه بايد اينكارو بكنين
تو run بنويسيدi386\winnt32.exe /cmdcons :\* كه به جاي ستاره اسم cd_rom رو بزاريد و سي دي ويندوز رو هم كه تو cd_rom گذاشتين.
موفق باشيد.
دوستان من کامپیوتر پسر داییم دچاره مشکل بسیار عجیبی؟!!
بعد از اینکه ویندوزش عوض می کنم بعد از چند مدت سرعت ویندوزش بسیار می یاد پایین؟؟
می گفت که یک نیم ساعت یک بار طول کشیده که وارد ویندوز بشه!!!
این در حالی که بازی ها مثل قبل به راحتی اجرا می شن و همچنین برنامه ها ولی سرعت اینستال نرم فزارها هم کم شده.
می گید مشکل از چی می تونه باشه؟؟
(ویندوزش هم sp3 xp هست)
شما با يه انتي ويروس خوب و اپديت شده اسكن كنيد.در ضمن يه كم برنامه هاي start up رو كمتر كنيد بببينيد ويندوزشون زودلود ميشه.نقل قول:
دوستان عزیز، هر چیزی رو خواهشاً فقط به ویروس، ربط ندید. (البته ممکنه به خاطر ویروس باشه، اما همیشه ویروس نیست) این جور اتفاق ها معمولاً به خاطر Conflict یا ناسازگاری قطعات سیستم (اون هم به مرور زمان) به وجود میاد. که همش به خاطر اینه که فروشندگان قطعات کامپیوتری متاسفانه بیشتر به فکر سود کردن هستند تا به فکر Match بودن قطعات. یعنی اینجوری --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان من کامپیوتر پسر داییم دچاره مشکل بسیار عجیبی؟!!
بعد از اینکه ویندوزش عوض می کنم بعد از چند مدت سرعت ویندوزش بسیار می یاد پایین؟؟
می گفت که یک نیم ساعت یک بار طول کشیده که وارد ویندوز بشه!!!
این در حالی که بازی ها مثل قبل به راحتی اجرا می شن و همچنین برنامه ها ولی سرعت اینستال نرم فزارها هم کم شده.
می گید مشکل از چی می تونه باشه؟؟
(ویندوزش هم sp3 xp هست)
این هم نتیجه اش --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود من، دو سال توی مجتمع کامپیوتر پایتخت کار می کردم. توی پاساژ به اون بزرگی متاسفانه کمتر از ده نفر هستن که از سخت افزار، چیزی سرشون میشه. شاهد انواع و اقسام Bug ها و مشکلات سخت افزاری هم بودم.
(اما بهترین حالت برای عیب یابی قطعات اینه که توی مغازه، حضور داشته باشید که بتونید مشکل رو حل کنید. چون اونجا انواع و اقسام قطعات برای تست کردن وجود داره. بگذریم ...)
مشکل این دوستمون می تونه به خاطر یه سری چیزا باشه. از اونجایی که بعد از هر بار نصب ویندوز، دوباره این مشکل براش پیش میاد، چند تا حالت داره :
1- ممکنه بعد از نصب ویندوز، دقیقاً نرم افزار یا بازی خاصی رو نصب می کنه که فایل های سیستمی ویندوز رو خراب می کنه.
2- ممکنه مشکل ناسازگاری قطعات داره که ترجیحاً باید توی یک مغازه ی کامپیوتری بررسی بشه.
3- احتمال داره ایشون، مشکل خرابی قطعات داشته باشه. (همونطور که می دونید، قطعات Remark متاسفانه خیلی زیاد هستن و خیلی زود هم از کار میافتن)
4- احتمال داره سی دی ویندوزی که ازش برای نصب ویندوز استفاده می کنید، کلاً مشکل داشته باشه.
5- و گزینه ی آخر هم اینه که از آنتی ویروس Update شده استفاده نمی کنه.
توصیه ی برادرانه ی من به شما اینه که محض رضای خدا هم که شده، آنتی ویروس هاتون رو همیشه Update نگه دارین.
برای خرید قطعات هم بهتره همیشه از یک تحصیل کرده (فوق لیسانس به بالا) کمک بگیرید.
موفق باشید.
نقل قول:نقل قول:خوب معلومه پایتخت که جای خرید PC نیست !نقل قول:
توی پاساژ به اون بزرگی متاسفانه کمتر از ده نفر هستن که از سخت افزار، چیزی سرشون میشه
با توجه به این که این تاپیک مربوط به مشکلات نرم افزاری هست ،اولین گمان متوجه Clean بودن سیستم میشه !
حتما توی تاپیک اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنین
از جواب کاملتون ممنوننقل قول:
دوست عزیز از آنتی ویروس که فک نکنم باشه چوم که همیشه آپدیت هست!!
نمی دونم چه اتفاقی براش افتاده اوایل که اینجوری نبود یک سالی از زمان خریدش گذشته؟؟؟
نمی دونم مشکلش از چی می تونه باشه.
یادمه یک بار bios رو آپدیت کردم مال اون می تونه باشه؟
آخه مشکل عجیبش از این هست که یکی دو روز اول بعد از نصب ویندوز سرعت بالایی داره بعدش داغون می شه؟؟؟
windows man 7 hast har 2 sat taghrivan rest mishe mal chi hast?
سلامنقل قول:
اينجا مطرح كنيد.
]کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
خب یه راه بهتر و تمیزترش اینه که یک بار دیگه براش ویندوز نصب کنی (با CD ویندوز متفاوت) و بعد از اون هم مثلا به مدت یک یا دو هفته، هیچ نرم افزار و بازی ای براش نصب نکنی. ضمن اینکه به اینترنت هم حتی Connect نشی. بعد از این کار، ببین باز هم مشکل براش میاد؟نقل قول:
اگر باز هم اون اتفاق براش میافته، مشکل نرم افزاری نیست. حتی به خاطر Bios هم می تونه باشه.
اگر مشکل، سخت افزاری بود، توی تاپیک خودش مطرح کن.
موفق باشی.
هیچ کدوم از پاساژها و مغازه ها جای خرید نیستن. مگر اینکه صاحبش با سواد باشه یا شما اطلاعات کافی رو داشته باشید.نقل قول:
خوب معلومه پایتخت که جای خرید PC نیست !
مرسی/ :11:
دوستان راه حلی هست که ویندوزی که مثلا توی درایو C نصب کردم را به درایو دیگه ای منتقل کنم
بدون ویندوز عوض کردن
اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید
با تشکر