داداش این نخسه اصلا برای PC نیست .....نقل قول:
Printable View
داداش این نخسه اصلا برای PC نیست .....نقل قول:
اون دوتا اسلحه ها یی رو که تو مد امتیاز بگیری وسکر داره رو باز می کنه؟
یه جایی خونده بودم که اگه همه مراحل رو S بگیری باز می کنه ولی من همو رو SS گرفتم باز نمی کنه چرا؟
There are two different versions of Wesker to unlock for the mercenaries mode in Resident Evil 5.نقل قول:
The first is Midnight Wesker, which is unlockable by getting an A rank on The Mines in mercenaries mode.
The other outfit, STARS Wesker, is unlocked by getting an A rank in The Prison in mercenaries mode.
Getting an A rank requires either 40,000+ points in single player mode, or 80,000+ in either co-op mode.
میتونی معنی کنی دیگه؟ اگه نتونستی پیغام خصوصی بزن که بیام معنیشو بزرام،ببخشید،الان خیلی خسته ام و حال ندارم.
بله! نسخه 4 هم اگه اشتباه نکنم با استفاده از یه پچ میشد!نقل قول:
داداش من توی پست کجاش گفتم برا pc می خوام دانلود کنم ؟نقل قول:
رفیق این که میگه خود وسکرو چه جوری تو این مد کسب کرد!!!نقل قول:
There are two different versions of Wesker to unlock for the mercenaries mode in Resident Evil 5.
The first is Midnight Wesker, which is unlockable by getting an A rank on The Mines in mercenaries mode.
The other outfit, STARS Wesker, is unlocked by getting an A rank in The Prison in mercenaries mode.
Getting an A rank requires either 40,000+ points in single player mode, or 80,000+ in either co-op mode.
من منظورم اسلحه های وسکره که بشه تو خود مراحل اصلی ازشون استفاده کرد.
سلام دوستان
من تا چپتر 3-1 رفتم و بعدش ویندوزو عوض کردم
اما حالا نمیتونم سیو هایی که بک آپ گرفته بودم رو لود کنم، مینویسه:
save file corupt ...
تو یه فروم انگلیسی خوندم که باید فایلهای داخل Application Data رو هم بک آپ بگیری
حالا میخوام یکی از دوستان که تا این قسمت و یا بعدش رفته لطف کنه و آدرس های زیرو برام آپ کنه
کد:C:\Documents and Settings\............\My Documents\CAPCOM
با تشکر :11:کد:C:\Documents and Settings\................\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
تا اینجا که راهی نیست، یه بار از اول بیا...Not problem:31:نقل قول:
مگه چند چپتره؟:18:نقل قول:
تا اینجا که راهی نیست، یه بار از اول بیا...Not problem
+
کسی نداره؟:19:
والا همه دارن..ولی این بازی چون که باید اکانت اف براش بسازی دیگه سیوهای دیگرو قبول نمی کنه راه حلی واسش پیدا کرده بودن ولی اونم به مزاج بعضی سیستم ها جور در نمیامد.
به نظرم باید از اول برید و تا پایان بازی هیچ تغییری د رسیستم انجام ندید.
طوری که توی سایتای خارجی نوشته بود اگه فولدری که توی اپلیکیشن دیتا هست رو جایگزین کنید میشهنقل قول:
والا همه دارن..ولی این بازی چون که باید اکانت اف براش بسازی دیگه سیوهای دیگرو قبول نمی کنه راه حلی واسش پیدا کرده بودن ولی اونم به مزاج بعضی سیستم ها جور در نمیامد.
به نظرم باید از اول برید و تا پایان بازی هیچ تغییری د رسیستم انجام ندید.
حالا شما یه لطفی کن ماله خودتو آپ کن شاید درس شد :31:
شما از من سیو بازی رو که 2 سال پیش تموم کردم رو می خوای...:31:نقل قول:
طوری که توی سایتای خارجی نوشته بود اگه فولدری که توی اپلیکیشن دیتا هست رو جایگزین کنید میشه
حالا شما یه لطفی کن ماله خودتو آپ کن شاید درس شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چون بازی هارو روی همه پلتفرم ها امتحان م یکنم واسه همین همیشه از نسخه های پی سی سیو دارم.
این رو ببین به دردت م یخوره..کاملا پوشه هستش..با خود فایل سیو..
کد:http://www.plunder.com/RESIDENT-EVIL-5-rar-download-f324d3941a.htm
نقل قول:
شما که گفتی همه بچه ها دارن :31:
باید حتما سیو رو همراه محتویاط پوشه xlive که توی application data هست رو از یه سیستم جایگزین کنم
کسی از دوستان هست که این بازیو الان نصب داشته باشه و از چپتر 3-1 گذشته باشه؟:19:
نه دیگه هرکی هم داشته باشه بعید میدونم این جایی که شما بخوای سیو داشته باشه . تازه این xlive هم درد سر . من یادمه اصلا برای تعویص ویندوز این کارا رو نکردم چون یه بار سر gta iv گفته های دوستان رو انجام دادم و جالا حساب کنید 99 درصد بازی gta رو هم رفته بودم یعنی مرحله آخرش بود وقتی سیو ها رو کپی کردم و xlive و .... اصلا کار نکرد برای همین قسمت نشد هیچ آخر gta iv رو ببینم . حوصلمم دیگه نگرفت از اول برمش ولی اویل رو دیگه سیو رو بی خیال شدم و با اینکه 50 درصد بازی رو رفته بودم دوباره از اول رفتمش
لازم نیست حتما جایی که من هستم باشه
اگه بعد از اونم باشه فرقی نمیکنه میتونم select chapter کنم
چون اصلا حوصله ندارم دوباه از اول این همرو برم
من تو مرحله عنكبوت گير كردم!!!همون كه خيلي بزرگه و بايد به پاهاش تير زد و بعد توي دهنش شليك كرد---بايد با چه سلاحي به دهنش شليك كنم؟؟؟هر كاري كردم نتونستم بكشم!!!كلافم كرد!!!
راستي ميشه تك نفره هم بازي كرد؟؟؟بدون دختره؟؟؟
عنکبوت ؟!:18:اگه همون موجودی که من یادمه (هرچی بود عنکبوت نبود:27:) منظورتونه . باید عرض کنم که :نقل قول:
شما باید از میین هایی که اون اطراف هستن استفاده کنی تا بعد از هر چند بار اون عنکبوت :31: !! سرجاش میمونه و جون میده . در اون لحظه شما باید سریع برید نزدیکش ( پشتش) و به زیر شکمش با شاتگان :21: شلیک کنی . چند بار اینکارو انجام بدی تمومه :21:
در مورد سوال دومتون هم :
متاسفانه (برای طرفداران قدیمی و دوستاران ترس) و خوشبختانه (برای افرادی که فقط میخوان بکشن ببرن جلو (با کمک یکی دیگه)) این امکان فراهم نشده تو بازی و حتما باید تا اخرین مرحله با هم باشید !!:13:
موفق باشید
چرا شبيه عنكبوته!!!مين هم اصلا اطاف نبود!!!فقط نارنك هستش---حالا يه جوري ميكشمش---
اما واقعا جاي تاسف داره!!!آخه حداقل كاپكوم نميگه شايد كسي دلش نخواد تيمي بازي كنه؟؟؟خيلي نقطه ضعفه بزرگي واسه اين بازي!!!هم از ترس و اضطراب بازي بي نهايت كاسته شده و هم لذت قبلرو برام نداشت!!!چقدر دلم ميخواست با كريس تنها بازي كنم!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا دیگه یک قسمت بازی اون عنکبوته توی همون آسانسور گرد مانندی که میره به سمت پایین میاد سراغت
شما باید به پاهای اون عنکبوت و نقاطی که قرمز هست تیر بزنی تا اون عنکبوت روی زمین بیفته...بعد سریعا به سمت دهانش برین و یک نارنجک داخل دهانش بندازین (وقتی نزدیکش بشین خودش میگه فلان کلید رو بزنین تا نارنجک رو بندازه)
همین روش رو که چند بار تکرار کنین میتونین اون عنکبوت رو بکشین
کسی نبود سیوشو برام آپ کنه؟؟؟؟؟ :19:
حالا واسه چي سيو ميخواي؟؟؟از اول بازي كني كه بهتره---
من الان دارم با اون غوله كه دوره بدنش همش كرمه ميجنگم---كپسولارو انداختم برداشت و تركوندم و بعدش يه اسلحه آتش زا از روي ديوار برداشتم كه وقتي دوباره روي ديوار قرار بدي شارژ ميشه---اما هر چي به غول شليك ميكنم نابود نميشه!!!بايد تو مكان خاصي بكشونمش بعد آتيشش بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟
نه...شما اون اسلحه آتش زا رو بده دست شوا
بعد خودت با شاتگان یا یک اسلحه قوی به اون دایره های زرد رنگ روی بدنش شلیک کن
چند بار همین کار رو انجام بدی کشته میشه
شما آپ کنی مگه چی میشه؟؟؟:31:نقل قول:
حالا واسه چي سيو ميخواي؟؟؟از اول بازي كني كه بهتره---
از این استفاده کن:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/135298676/38ea38c2/Resident_Evil_5_Unlocker.htm
من الان غوله آخرم---اون الماسه كه توي قلبشه جاش تغيير ميكنه و ميره پشتش و مياد جلو!!!ار پي جي هم ندارم!!!ولي اسلحه دارم---حالا بايد چي كار كنم؟؟؟
بالاخره تموم كردم---اما واقعا با سبكه اويلهاي گذشته خيلي تفاوت داشت!!!زياد حال نكردم---به هر حال-----------------
به هر حال سبکش داره بیشتر به سمت اکشن میره . من از این نسخه از لحاظ گرافیکی و گیم پلیش خوشم اومد هرنقل قول:
چند گیم پلیش بعضی جاها مشکل داشت ولی کاش یه ذره ترس رو هم به بازی اضافه میکردن
مثل اینکه دیگه از زامبی های گذشته خبری نیست و باید با این زامبی ها انسان نما مبارزه کنیم . کسی خبری از
نسخه 6 نداره ؟ من جایی خبری راجع بهش پیدا نکردم .
نصب کردم سیو های خودمم که تا دو چپترشو رفته بودم دوباره خراب کرد :19:نقل قول:
یعنی عمرا دوباره برم :31:
راستش توی همین تاپیک یکی از دوستان گفته بود که نسخه جدید بازی به حال و هوای قبلی و اون زامبی ها برمیگردهنقل قول:
مثل اینکه دیگه از زامبی های گذشته خبری نیست و باید با این زامبی ها انسان نما مبارزه کنیم . کسی خبری از
نسخه 6 نداره ؟ من جایی خبری راجع بهش پیدا نکردم .
حالا راست و دروغش رو من نمیدونم...ولی امیدوارم همینطور باشه
این که اصلا ربطی به سیو خودتون نداره!!نقل قول:
این در اصل یک چیته که توی Xlive یه اکانت جدید براتون ایجاد میکنه که اگه از طریق اون بری توی بازی تمام مراحل باز میشه...
من اینو نمیدونستمنقل قول:
با پروفایله خودم که میرفتم سیو هایی که دوباره زده بودمو نمیاورد
ولی حالا که رفتم دیدم یه پروف دیگه به اسمه christine باز شده
ممنون:11:
تو این بازی چطور باید سیو کرد؟
خوب باس یه پروفایل بسازی والا سیو نمیشه کرد.نقل قول:
وقتی بازی اجرا اگر XLive نصب باشه روی سیستمت دکمه Home رو بزن تا صفحه XLive ظاهر بشه بعدش برو به قسمت رجیستر و یه پروفایل آفلاین بساز و بعد برو تو بازی ... بعد میتونی سیو کنینقل قول:
سلام
موقعی که چپتره 4-1 رو تموم کردم یه ارور داد و دیگه بالا نیاورد بازیو:41:
معلومه که مشکل از دمو هاست چون وقتی سلکت چپتر میکنم چپتره 5-1 که دمو نداره میاد ولی بقیرو ارور میده
فکر میکنم مشکل از سیدی بازیتونه.نقل قول:
ماله من 3 dvd و یکی از دوستام گفت با همین نسخه تا آخرش رفتهنقل قول:
آقا این میکروب مرحله 6-2 رو چه جوری بکشم هر چی با این اسلحه شارژیه میزنمش فایده نداره آخراش که میرسه دیگه خیلی تکون میخوره و شاخکاش کوچیک میشند اصلا نمیشه زدش از اون طرفم هی میزنه تا پا میشم دوباره میزنه دوباره دارم پا میشم هنوز رو نشونه گیری نرفتم میزنه زدناشم نمیشه جا خالی داد یه بار میگه a+d یه بار میگه f+v اصلا نمیشه کنترلش کرد
چی کار کنم ؟فن خاصی چیزی داره ؟جای خاصیش باید بزنم ؟تو همین نارنجیای شاخکش میزنم دیگه اما....
میکروب ؟!!!!!!نقل قول:
اوروبورو منظورتونه ؟
باید برید توی اون راهرو هه که در آهنی داره این هم میاد تو ، سریع برید بیرون ور کنار در یک کنترل هست اون رو بزنید - درها بسته میشه و اون تو میشه پر آتش و بعدش تمام .
اگر هم اونجایی هستید که اکسلا و جیل میندازنش به جونتون ته راهرو یک اسلحه آتش پاش هست باید با اون بزنیدش .
من ویندوزم رو عوض کردم دیگه سیو بازی رو لود نمیکنه چرااااااااا ؟
کلا سیوهای شما از دست رفته!!نقل قول:
چون احتمالا شما پوشه_ی زیر که مشخصات پروفایل شما توش بود رو بک آپ نگرفتی:
کد:Users\*computer name*\AppData\Local\Microsoft\XLive
ولی خوب اگه بخوای میتونی با ترینر زیر تمام مراحل بازی رو باز کنی و از اونجایی که بازی رو رفتی ادامه_ش بدی:
کد:http://www.4shared.com/file/135298676/38ea38c2/Resident_Evil_5_Unlocker.htm