منظورم تاپک رئال بودنقل قول:
منظورم تاپک رئال بودنقل قول:
گوتی خیلی ... میخوره ! :دینقل قول:
من یه تنه همه رو حریفم ! یکی جلو منو بیگیره !!!! :27:
بازی بعدی با اتلتیکو مادریده ؟ کی ؟
سلام :
بلاخره نفهمیدم که کی نفر کیه اما خوب من رو سپ بلاتر و پلاتینی شخصا دستور دادن ناظر بر این تاپیک باشم دی:
در مورد گوتی بگم که تنها مشکلش اینه که بازیش بگیر نگیر داره اما اگه بگیره واقعا گل میکاره نمونش بازی با سویا سال کاپلو هستش که 1-0 عقب بودیم با درخشش بدون شک گوتی 2-1 بردیم هیچ یادم نمیره که چه کرد گوتی.
اما بازی پارسال مقابل لاتزیو در خانه خودش گل دوم که خوردیم و مساوی شد روی اشتباه صد در صد گوتی بود.
اما در کل بازیکن واقعا خوبیه پاسهاش بینظیره گاهی که اکثر اینطوریه پاسهای میده که ادم باورش نمیشه از بین همه میرسه به مهاجمین خییلی خوبه.
ولی زیزو کجا و گوتی کجا در ضمن خدمت دوستان بگم که دیگه زیزوی رو نخواهید دید.
واقعا پاسای توی عمق گوتی یه چیز دیگه اس
امین همه از گوتی تعریف کردن......خوردی؟!؟!؟!: دینقل قول:
گوتی خیلی ... میخوره ! :دی
انصافا من خودم بازی قبل رئال که وسلی اومد تو کلی حال کردم...ولی گوتی واقعا یه پدیده میشد اگه قدر خودش رو میدونست....
بعضی وقتها یه پاسایی میده که چهل تا زیدان و بکهام و... نمیتونن بدن...
احمد ببینم خراب کاری میکنی؟!میگم لو نده و تومیگی با میشائیل و پلاتر حرف زدی؟!؟!؟!داری کار و کاسبی مارو بهم میزنی!!: دی
رئال مادريد پردرآمدترين باشگاه جهان - سانچس: موقعيت اقتصادي ما خوب است
------------------
مديركل باشگاه رئال مادريد اعلام كرد كه مشكلهاي اقتصادي موجود در فوتبال و بدهيهاي فراوان باشگاهها شامل رئال مادريد نميشود.
خوسه آنخل سانچس كه از بدهيهاي كلان باشگاههاي بزرگ فوتبال باخبر است، گفت: «رئال مادريد در موقعيت اقتصادي و مالي خوبي به سر ميبرد و از نظر درآمد در صدر فهرست باشگاههاي جهان جاي گرفته است.»
وي افزود: «رسيدن به چنين دستاوردي آسان نيست. موسسهها و شركتهاي اسپانيايي زيادي نيستند كه در حيطه خود صدرنشين پردرآمدترين باشند.»
باشگاه رئال مادريد فصل گذشته به طور خالص 97 ميليون يورو درآمد داشت كه اين رقم 40 ميليون نسبت به فصل پيش از آن افزايش داشته است.
رئال مادريد در فصل 2007-2006 براي سومين فصل پياپي به عنوان پردرآمدترين باشگاه جهان شناخته شد. اين آمار به صورت ساليانه توسط موسسه تجاري دلويت انگليس منتشر ميشود.
بارسلونا رقيب ديرينه رئال در رده سوم اين فهرست قرار دارد. منچستريونايتد دوم، چلسي چهارم و آرسنال در رده پنجم قرار دارند.
كاناوارو: بازگشت به ناپولي قطعي است.
-------------------
مدافع ملي پوش رئال مادريد بر بازگشت خود به باشگاه قديمي ناپولي تاكيد كرد.
به نقل از رويترز، فابيو كاناوارو بهترين بازيكن جهان در سال 2005 گفت: بازگشت به ناپولي قطعي است. براي من ناپولي يك خانه امن است و نبايد فراموش كنم كه مديون هواداران اين باشگاه هستم.
وي ادامه داد: من هر چه دارم از اين باشگاه است و بايد در آخرين سال بازي خود به اين تيم خدمت كنم.
كاپيتان ايتاليا افزود: رئال مادريد براي من يك فرصت طلايي بود و اگر مصدوميتم برطرف شود ثابت مي كنم كه با تمام وجود اين تيم را دوست دارم و در خدمت اين تيم به بازي خود تا پايان فصل ادامه خواهم داد.
در آستانه دربي مادريد - 200 نيروي آموزش ديده راهي پايتخت شدند
--------------------------------
بيش از 200 پليس ويژه مبارزه با شورش خياباني خود را براي دربي مادريد آماده مي كنند.
به نقل از آس اسپانيا، به درخواست 2 باشگاه رئال و اتلتيكو مادريد بيش از 200 نيروي آموزش ديده در ميادين و خيابان هاي منتهي به ورزشگاه ويسنته كالدرون مستقر مي شوند.
اين نيروها طبق قانون فدراسيون فوتبال اسپانيا حقوق 2 شب استقرار خود در اين خيابان ها را از 2 باشگاه مذكور مي گيرند.
احتامل درگيري هاي داخلي ميان هواداران دو تيم در پي افشا شدن چند گور دسته جمعي از جنايات ژنرال فرانكو در جنوب پايتخت و فرصت طلبي خرابكاران در اين شلوغي ها زياد است.
-------------------------------------------
آقا!همه چیرو اماده کنید تا من بفرستم دنبالتون تا بریم...دعوای سختی داریم...میخوایم بشون نشون بدیم دنیا دسته رئاله....
از کجا معلوم که اون جنازه ها کار فرانکو باشه؟!؟!؟!اگر هم باشه خوب کرده!حتما آدمای خوبی نبودن!: دی
كالدرون خبر داد: آغاز فعاليت رئال مادريد براي جذب بنزما
----------------------
باشگاه رئال مادريد براي سال 2009، نام مهاجم ---- فرانسه در اولويت قرار داد.
به نقل از رويترز، رئال مادريد مي كوشد براي سال 2009 ميلادي كريم بنزما را به خدمت بگيرد.
رامون كالدرون، مديرعامل باشگاه در نظر دارد با پيشنهاد اوليه 50 ميليون يورو كه بي ترديد قابل افزايش نيز هست، اين گلزن فوتبال باشگاهي فرانسه را به خدمت بگيرد.
رئال مادريد در زمستان آينده قصد دارد ضمن خريد بنزما، اين بازيكن را براي يك نيم فصل به ---- قرض داده و در تابستان تحويل بگيرد.
--------------------------
این کالدرون جدا دیوانستاااااا!هی بازیکن میخره و قرض میده!!: دی
تلاش براي خريد مهاجم 18 ساله شروع شد - جدال بارسا و مادريد براي جذب كاستا
-----------------------------
دو باشگاه ثروتمند رئال مادريد و بارسلونا مي كوشند مهاجم تيم ژرميو را به خدمت بگيرند.
به نقل از آس، داگلاس كاستا، بازيكن 18 ساله ژرميو برزيل به شدت مورد علاقه دو سرمربي در رئال مادريد و بارسلونا قرار گرفته است.
برند شوستر پس از ديدار وكيل اين بازيكن و تماشاي فيلم بازي هاي او، از وي خواست پيشنهاد بارسا را فراموش كرده و به پيشنهاد مادريد اعتماد داشته باشد.
پپ گوارديولا نيز در تماسي تلفني با وكيل وي، از اراده جدي باشگاهش براي خريد اين بازيكن خبر داده است.
با وجود تكذيب هاي متعدد صورت گرفت - مذاكره جدي فابرگاس با بارسلونا
-------------------
بازيكن اسپانيايي تيم فوتبال آرسنال انگليس به رغم انكار تماس با باشگاه بارسلونا در حال مذاكره با اين باشگاه بسر مي برد.
به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، منابع خبري در انگليس طي دو روز گذشته خبر دادند "سس فابرگاس" مذاكراتي اساسي از طريق مديربرنامه هايش با باشگاه اسپانيايي داشته است.
اين بازيكن كه از مدتها قبل حتي مورد توجه باشگاه رئال مادريد اسپانيا نيز قرار داشت، در ماههاي اخير در مصاحبه هاي خود تماس با تيم بارسلونا را تكذيب و عنوان كرد، تمام توان خود را معطوف بازي و حضور در آرسنال مي كند.
برغم اين واكنش ها، شواهدي در دسترس است كه نشان مي دهد، فابرگاس 21 ساله مذاكراتي جدي با طرف اسپانيايي داشته تا شرايط خود را براي انتقال احتمالي به اين تيم مورد سنجش و ارزيابي قرار دهد.
اين شواهد حكايت از اين نكته دارند فابرگاس در صورتي كه در فصل جاري نيز همراه با آرسنال به موفقيتي خاص نرسد، آنوقت بسيار احتمال دارد به تيمي ديگر، بخصوص بارسلونا منتقل شود.
لازم به ذکر است وي با باشگاه لندني تا سال 2014 قرارداد دارد.
------------------------------
خیلی بد میشه اگه بره!به نظر من سسک بازیکن خیلی خوبیه....یا رئال بیاد،یا همون آرسنال بمونه!: دی
در آستانه دربي مادريد - صندلي هاي ويسنته كالدرون تعويض شد
------------------
كارگران ورزشگاه اتلتيكو مادريد در دو هفته گذشته موفق شدند صندليهاي قديمي ويسنته كالدرون را تعويض و نصب كنند.
به نقل از رويترز، ورزشگاه ويسنته كالدرون كه قرار است در سال جديد ميلادي به موزه فوتبال تبديل شده و از مالكيت باشگاه اتلتيكو مادريد خارج شود، شنبه هفته آينده ميزبان رئال مادريد، مدافع دو عنوان قهرماني پياپي در لاليگا است.
صندلي هاي اين ورزشگاه از 6 سال پيش تعويض نشده بود؛ اما در دو هفته گذشته در اقدامي ضربتي و با كمك كارگران اين ورزشگاه، صندلي هاي اين مجموعه تعويض شده اند.
جالب اينجا است كه هواداران اتلتيكو مادريد براي حفظ آبروي باشگاهشان به كمك كارگران آمده و در نصب صندلي هاي جديد كمك كرده اند.
قرعه کشی جام حذفی اسپانیا
----------------
رقابتهاي جام حذفي اسپانيا قرعه كشي شد.
رئال مادريد بايد در اولين گام به مصاف رئال يونيون برود
..::قرعه كشي رقابتها به شرح زير است::..
رئال مادريد - رئال يونيون
بارسلونا - بنيدورم
ويارئال - پولي دپورتيوو
اتلتيكو مادريد - اوريهو ئلوا
پورتوگالته - والنسيا
سويا - پن فرادينا
الچه - دپورتيوو لاكرونيا
رئال مورسيا - راسينگ سانتاندر
سلتاويگو - اسپانيول
وايكانو - المريا
هركولز - وايادوليد
كاستيون - بتيس
اتلتيك بيلبائو - ركرئاتيوو ائلوا
ختافه - اوساسونا
نومانسيا - اسپورتينگ گيخون
مالاگا - مايوركا
چاکرم ممد....نقل قول:
مرسی چارلیز جون
ببخشید تو وظیفه شما دخالت کردمااا...دیدم خبری نمیذاری،گفتم شاید خسته ای و برا همین ما گذاشتیم....
در ضمن امضات مارو کشته....ایول...فقط این قلب کدوم بدبختیه که سیاه شده؟!؟!؟!
بازی بعدی کی میشه..؟؟!
من رفتم، پیدا نکردم، کجاش هست؟ لینک مستقیم نداره؟نقل قول:
فکر کنم همونه که الان شده نادال و فدرر و...نقل قول:
من رفتم، پیدا نکردم، کجاش هست؟ لینک مستقیم نداره؟
البته منکه خیلی دنبالش نگشتم و فقط یه نگاهکی انداختم!: دی
سلام بچهای عزیز خوبین سلامتین:
اقا عجب خبرهای توپی گذاشتین دمتون گرم خییلی خوب بود مخصوصا اینکه رئال در خرید اقا کریم جدیه.
در مورد دیارا هم بگم که واقعا بازیکن خوبیه من ازش خییلی خوشم میاد گرچه اصلا تکنیک نداره اما نمیدونم چرا خییلی خوشم میاد از قدرت بدنیش وبقیه بازیکنها جلوش سوسکن یادم نمیره بازی مقابل بارسلونا که یحیی توره مونده بود چکار کنه اصلا نمیتونست کاری انجام بده کلا تیم بارسا رو بسته بود خیلی خوشم میاد ازش.
همچنین بگم که اقا این رفتن کانا هم مثل اینکه واسمون سخت تموم میشه باید بگم که اگه زمستون یکی دفاع خوب نگیریم تیم به مشکل میخواره اخه باید که بتونه تیم هماهنگ بشه تو طول نیم فصل .
ایشالا به امید برد روز یکشنبه در ویسنته.
راستی یه چیزی شما تاحالا در تقابلهای رئال و اتلتیکو دیدن رائول گل نزنه؟؟!!
این یه نکتس که باید گفت رائول قاتل تیم اتلتیکو میباشد.
در آستانه دربي بزرگ مادريد - شوستر: كاناوارو به بازي مي رسد
-----------------------------
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد به حضور كاناوارو در دربي مادريد اميدوار است.
به نقل از آس اسپانيا، برنارد شوستر گفت: براي دربي كاملا آماده ايم. بازيكنان ملي پوش به زودي به تمرينات بر مي گردند و شما در ويسنته كالدرون شاهد يك رئال احيا شده و كاملا حرفه اي خواهيد بود.
وي افزود: بي ترديد بازي برابر تيمي كه مي خواهد شكست 6 بر يك هفته قبل را جبران كند ساده و آسان نيست؛ اما اتلتيكو مادريد تيمي نيست كه بتواند برابر شاگردان من مقاومت كند.
وي در خصوص ضعف خط دفاعي گفت: نكات مورد نظر گوشزد شده است بعلاوه اين كه كاناوارو به اين بازي مي رسد مگر اين كه پزشكان وسواس هميشه را داشته باشند اگر او باشد خيالم از خط دفاعي راحت است.
پس از پيروزي برابراستوني - كاسياس: توپ طلا برايم مهم نيست
-----------------
دروازبان تيم ملي اسپانيا تصريح كرد: هرگز توپ طلا برايم مهم نيست.
به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس گفت: مهم انجام وظيفه آن هم به بهترين شكل است و اگر بازيكني به جز اين مسئله كار ديگري كند به تيم ملي كشورش خيانت كرده است.
وي ادامه داد: مسئله مهم اين روزها صعود مقتدرانه اسپانيا به جام جهاني است و همه ما موظفيم با تمام وجود در خدمت اين فوتبال ريشه دار باشيم.
اسپانيا با نتيجه 3 بر صفر مقابل استوني به برتري دست پيدا كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دل بوسكه: كاسياس بهترين دروازهبان دنيا است
------------------------
سرمربي تيم ملي اسپانيا دروازبان تيمش را بهترين و بي رقيب ترين دروازهبان دنيا دانست.
به نقل از رويترز، ويسنته دل بوسكه گفت: از ديد من همه رقبا قابل احترام هستند و ما با تمام قدرت برابر استوني بازي كرديم.
وي افزود: متاسفانه مطبوعات اسپانيايي هميشه به دنبال سوژه اي براي حمله به تيم ملي و فروش بيشتر هستند؛ اما اين پيروزي اكثر كارشناسان را متقاعد كرد و ثابت شد كه اسپانيا افت نكرده و با قدرت هميشگي به سمت قهرماني پيش مي رود.
سرمربي تيم ملي اسپانيا در ادامه عنوان كرد: در مورد توپ طلا هيچ اظهار نظري نمي كنم. از ديد من كاسياس بهترين دروازبان دنيا است؛ اما نبايد به دنبال اين افتخارات كوچك و زود گذر بگردد. درخشش در جام جهاني بايد براي او مهمترين مسئله باشد.
من پيدا كردم. راي هم دادم.نقل قول:
wtf?!!! این دیگه چه جورش هست!!!:2:نقل قول:
این سایت مارکا فقط به زبان اسپانیایی هست؟! روزنامه ای به این معروفی، سایتش تک زبانه هست!!!
خوب نامرد بگو کجابود ما هم رای بدیم :27::27:نقل قول:
خب این یه سایته اسپانیایی و به طور حتم باید کاسیاس درصد بالایی بیاره...
ولی به نظر من یه دروازبان کار دشوارتری داره تا یه بازیکن که بین چند گزینه گذاشته بشه...
امیدوارم کاسیاس اول بشه که اگه هم نشد باز اوله...
سلام بچهای گل چطور مطورین خوبین؟
خوب در مورد توپ طلا بگم که من که به ایکر رای دادم اما خوب چکار کنم که بگم عجیب دوست دارم کریس بگیره اخه خدایشش حقشه بیچاره سال پیش که نشد امسال هم که غوغا کرد لا اقل این یکی حقشه اما برام فرقی نمیکنه چه کریس چه کاسیاس اما خوب چون کاسیاس رئالی هست به اون رای دادم.
منم امیدوارم کاسیاس انتخاب شه
سلام بر بروبکس گل !!
ببخشید جوابتونو ندادم گفتم همین جا بگم !! :دی
تا 5 شنبه بر می گردم !! :دی
امیدوارم مصطفی نظری بشه !! :دی :دی :دی
حقشه...نقل قول:
خوب در مورد توپ طلا بگم که من که به ایکر رای دادم اما خوب چکار کنم که بگم عجیب دوست دارم کریس بگیره اخه خدایشش حقشه بیچاره سال پیش که نشد
می خواس می یومد رئال بهش رای می دادیم...
مهم روحیس...
بزار ایکر ببینه حال وکنه :دی
برین به ایکر رای بدین روحیه بگیره ببینیم این داربی چی می کنه...
ایول...
نخیر!نقل قول:
امیدوارم مصطفی نظری بشه !! :دی :دی :دی
تو قصد آدم شدن نداری!: دی
دیوونه!: دی
یه لحظه فکر کردم که اینجا رو بستن که کسی پست نمیده!
عجیبه...!
"كاسياس" ركورد زد
-------------
يكر كاسياس با گل نخوردن در ديدار اسپانيا برابر استوني ركورد جديدي در فوتبال اسپانيا از خود بر جاي گذاشت.
كاسياس شنبه شب در مقدماتي جام جهاني 2010 در ديدار اسپانيا برابر استوني كه 3 بر صفر به سود ماتادورها به پايان رسيد با بسته نگه داشتن دروازه خود ركورد 692 دقيقه گل نخوردن فرانسيسكو بويو و آندوني زوبيزارتا را شكست .
كاسياس اكنون با ركورد 709 دقيقهاي خود تاريخ ساز شده و تيم ملي كشورش نيز 25 بازي است كه شكست نخورده است. آخرين باري كه كاسياس دروازه خود را باز شده ديد به ديدار اسپانيا برابر يونان در يورو 2008 و گل آنجلوس كريستياس برميگردد.
اكنون سنگربان اسپانيايي ميتواند با بسته نگه داشتن دروازه خود در ديدار چهار شنبه شب برابر بلژيك ركورد بينظير خود را افزايش دهد.
شوستر: "رونالدو" اولويت نخست ماست
---------------------
برند شوستر از "كريستيانو رونالدو" به عنوان اولويت نخست خود در فصل نقل و انتقالات سال آينده ياد كرد.
سران رئال مادريد در فصل نقل و انتقالات تابستاني به شدت خواهان جذب كريستيانو رونالدو هافبك پرتغالي بودند اما با تمامي تلاشهاي انجام شده اين بازيكن حاضر به پيوستن به كهكشانيها نشد.
با اين حال، سرمربي آلماني رئال مادريد مصمم است تا سال آينده يكي از بهترينهاي فوتبال جهان را در سانتياگو برنابئو ببيند.
وي به روزنامه ماركا گفت: او اولويت شماره يك من است. از سران رئال انتظار دارم كه براي جذب كريستيانو از تمام توان خود استفاده كنند. اگر سران منچستر
قيمت خود را در 90 ميليون يورو اعلام كنند بايد اين مبلغ را پرداخت كنيم. با پيشنهادهاي كم نميتوان رونالدو را جذب كرد. من از باشگاه ميخواهم با مبلغ درخواستي يونايتدها موافقت كنند.
كاناوارو: در رئالمادريد ميمانم
--------------------
فابيو كاناوارو مدافع تيم فوتبال رئالمادريد اعلام كرد كه آيندهاش در اين تيم رقم خواهد خورد.
درحالي كه شايعاتي در خصوص بازگشت كاناوارو به ايتاليا مطرح شده بود، وي در گفت و گو با روزنامه آس اظهار داشت: "با آرامش فصل را سپري ميكنم و در پايان در خصوص مسائل با سران باشگاه گفت و گو
خواهم كرد. همه ميدانند كه قصدم اين است كه با رئال تمديد كنم. دوست ندارم اينجا را ترك كنم، زيرا در مادريد احساس راحتي و آرامش ميكنم."
درحالي كه روز شنبه شايعههايي مبني بر بازگشت مدافع ايتاليايي به باشگاه نخست خود ناپولي به گوش ميرسيد، كاناوارو در گفتوگو با روزنامه AS اسپانيا گفت: قصد دارم قراردادم را تمديد كنم. من بسيار صبور هستم و تا پايان سال براي گفتوگو با سران باشگاه به انتظار مينشينم.
مرد سال فوتبال جهان در سال 2006 اضافه كرد همه دنيا ميدانند كه من مشتاق امضاي قرارداد جديد هستم و قصد ترك اسپانيا را ندارم. اينجا احساس فوقالعادهاي دارم و خانوادهام در مادريد كاملا خوشحال هستند.
كاناوارو خاطرنشان كرد: من 100 درصد رئالي هستم. از علاقه هواداران نسبت به خودم آگاه هستم و هدفم قهرماني در اروپا به همراه اين تيم است. پس از آن شايد چمدانهاي خود را ببندم و از اين تيم جدا شوم.
اين اظهارهاي كاناوارو اورليو دلورانتيس رييس باشگاه ناپولي را تا حدي زيادي نااميد كرد و به نظر نميرسد مدافع 35 ساله ايتاليايي به اين زودي قصد ترك برنابئو را داشته باشد.
---------------------------------
دمت گرم!ایول به فابیو...خیلی حال کردم نمیره....
بارسلونا و رئال مادريد به دنبال بازيكنان جوان - "هرنانس" در بارسا، "دنتينيو" در رئال
--------------------------
باشگاههاي بارسلونا و رئال مادريد به دنبال هافبك و مهاجم هستند.
هرنانس و دنتينيو دو هافبك باشگاه سائوپائولو و كورينتيانس برزيل اكنون جزو اولويتهاي دو رقيب ديرينه اسپانيايي هستند. هرنانس كه در سائوپائولو توپ
ميزند تابستان امسال در آستانه پيوستن به تيم گوارديولا قرار داشت و تنها عاملي كه سبب نپيوستن او به بارسا شد، قيمت درخواستي سران سائوپائولو بود. با وجود اين، هرنانس هنوز هم جزو اولويتهاي بارسلونا براي جذب هرچه سريعتر است.
از طرفي سران رئال مادريد و رامون كالدرون رييس اين باشگاه قصد جذب دنتينيو مهاجم باشگاه كورينتيانس را دارند.
دنتينيو تنها 19 سال سن دارد و با وجود پيشنهادهايي از ايتاليا و انگليس، در انديشه پيوستن به قوهاي سپيد است.
شوستر، پودولسكي را نمي خواهد
----------------
در حالي كه در روزنامه هاي اسپانياي شايعه به خدمت گيري لوكاس پودولسكي، توسط شوستر
سرمربي رئال مارديد قوت گرفته است، سرمربي ژرمن قوهاي سپيد آن را تكذيب كرد.
برندشوستر، سرمربي كهكشاني هاي در مصاحبه با روزنامه ورزشي ماركا، ضمن تحسين عملكرد پودولسكي مهاجم ملي پوش بايرن اخبار احتمال حضور او را در جمع مردانش شايعه خواند.
شوستر گفت: اگر چه منكر توانايي هاي لوكاس نيستم اما او پس از جدايي از ال.شالكن دچار عدم اعتماد به نفس و ترديد شد. پودولسكي هنوز خيلي جوان است و نياز دارد جنگيدن و مبازه براي حضور فيكس
درتركيب تيم هاي بزرگ را بياموزد.
وي افزود : همانطور كه مي بينيم درتيم صاحب نامي چون بايرن بازيكن فيكس نيست پس در رئال هم نمي توان به موفقيتش چندان اميدوار بود. اما مطمئنم او توانايي و استعداد بالايي در فوتبال دارد و با تلاش
بيشتر موفق تر از اين خواهد شد.
-------------------
شوستر دیوانههههههههههههه!
نفرت کاسياس از صحبت درباره رقابت با تورس
------------------
دروازه بان ملي پوش تيم فوتبال رئال مادريد اظهار داشت از اينکه درباره رقابتش با مهاجم ليورپول براي
کسب توپ طلاي اروپا بحث مي شود،ناراحت است.
"ايکر کاسياس" سال خوبي را پشت سر گذاشت؛سالي که با قهرماني رئال مادريد در لاليگا خاتمه يافت.ضمن اينکه او به عنوان کاپيتان نيز جام قهرماني يورو 2008 را بالاي سر برد.
اين دروازه بان ملي پوش در ادامه روند خوب خود در بازي چند روز پيش مقابل استوني رکورد شکني کرد و مدت زمان بسته نگه داشتن دروازه اسپانيا را به 710 دقيقه رساند.
تمامي اين مسائل باعث شده است تا از کاسياس به عنوان يکي از شانس هاي کسب عنوان مرد سال فوتبال اروپا ياد شود.
البته در اين ميان نبايد از درخشش "فرناندو تورس" نيز به سادگي عبور کرد؛مهاجمي که در نخستين فصل حضورش در ليورپول بسيار درخشان ظاهر شد و در جام ملت هاي اروپا نيز يکي از بهترين هاي ماتادورها بود
و گل قهرماني تيمش را به ثمر رساند. به همين خاطر تورس نيز يکي ديگر از کانديداهاي کسب توپ طلاي اروپا است.
طي چند روز اخير در رسانهها موضوع رقابت اين دو بازيکن بزرگ مطرح شده است،اما کاسياس از زاويه ديگري به اين موضوع نگاه مي کند.او در اين باره به روزنامه AS گفت :من با تورس در اين باره صحبت کرده ام.او
هم تيمي من است و يکي از دوستان خوبم به شمار مي رود و هيچ چيزي مهمتر از اين وجود ندارد.
کاسياس افزود:همه چيز ميان ما روشن و واضح است و اين که گفتم،پايان اين بحث پيش آمده است.
دروازه بان رئال مادريد عنوان کرد:براي من رسيدن به توپ طلاي اروپا يک عقده روحي و فکر دائمي نيست.معتقدم همه چيز درون زمين خوب است و هر آنچه پس از آن رخ مي دهد،اتفاق افتاده است.بهترين چيزي
که در ليست امسال ديده مي شود،وجود چند بازيکن اسپانيايي براي رسيدن به عنوان است.
مصاحبه دیارا...
---------------
" محمد ديارا " هافبك مسلمان رئال مادريد توانسته است خود را به عنوان پديده اين فصل رقابت هاى لاليگا معرفى كند.
اين هافبك جنگنده در ميان ناباورى به يكى از بازيكنان ثابت رئال مادريد تبديل شده است. حضور در تركيب اصلى تيم پرمهره رئال مادريد كار دشوارى است
اما ديارا با سعى و تلاش فراوان خود توانسته است به اين مهم دست يابد و يكى از مردان ثابت و اصلى برند شوستر لقب گيرد. هافبك ماليايى كهكشانى ها در گفت و گو با وب سايت " real de " از اهداف خود در فوتبال اسپانيا صحبت كرده است. خواندن اين مصاحبه خالى از لطف نيست.
--------------------------------------------------------------------------------------------
• پس از نتايج خوبى كه رئال در شروع فصل كسب كرده بود، همه منتظر پيروزى اين تيم مقابل اسپانيول بودند چرا رئال مقابل اسپانيول متوقف شد؟
- از دست دادن ۲ امتياز بسيار حساس واقعاً ناراحت كننده بود اما نبايد فراوش كنيم كه ما مقابل يك تيم دست و پا بسته متوقف نشديم. اسپانيول تيم بسيار خوبى است و بازى واقعاً خوبى را مقابل ما به نمايش گذاشت. اسپانيول در سانتياگوبرنابئو شب بسيار سختى را براى ما رقم زد اما اگر از تمام موقعيت هاى خودمان استفاده مى كرديم، مى توانستيم بازى را با پيروزى پشت سر بگذاريم.
• شما اين فصل يك شروع رؤيايى را با رئال مادريد داشته ايد بدون ترديد، شما بهترين بازيكن رئال در رقابت هاى فصل جارى بوده ايد، چه چيزى باعث شده تا اين اندازه باانگيزه و قدرتمند در تركيب رئال بازى كنيد؟
- من فكر مى كنم همان بازيكنى هستم ك در ---- بازى مى كردم. با حضورم در رئال مادريد پيشرفت محسوسى نداشته ام همان طور بازى مى كنم كه در ---- بازى مى كردم. من هميشه در هر تيمى كه بازى مى كنم تمام سعى و تلاشم اين است كه بهترين بازى خودم را به نمايش بگذارم. در ---- اين هدف من بود و الان در رئال مادريد نيز همين هدف را دارم. من همان دياراى ---- هستم اما در اينجا بيشتر از گذشته در كانون توجه مردم و مطبوعات قرار گرفته ام.
• اما با يك نگاه ساده مى توان پى برد كه شما نسبت به سال هاى حضورتان در ليون، خيلى بهتر پا به توپ مى شويد. اين روزها آنقدر خوب بازى مى كنيد كه هواداران رئال شما را با فرناندو ردوندو مقايسه مى كنند.
- بله. انصافاً بهتر از گذشته پا به توپ مى شوم اما باور كنيد نمى دانم چطور اين اتفاق افتاده است. شايد با پوشيدن پيراهن رئال مادريد با اعتماد به نفس بيشترى در ميادين ظاهر مى شوم.
• شما قبل از اينكه ليست فروش رئال مادريد در تابستان مشخص شود به رامون كالدرون گفتيد كه مى خواهيد در برنابئو بمانيد. چه چيزى در رئال ديده ايد كه اين طور مشتاقانه به حضورتان در اين تيم ادامه مى دهيد؟
- جو حاكم بر ورزشگاه رئال مادريد فوق العاده است. همه اعضاى باشگاه از مسئولان و بازيكنان گرفته تا كاركنان عادى، از جو حاكم بر باشگاه راضى اند. ما همديگر را به خوبى درك مى كنيم و به معناى واقعى يك تيم هستيم.
• پس از بازى هاى ملى، رئال مادريد در اولين گام به مصاف آتلتيكومادريد خواهد رفت. پس از شكست ۶ بر يك اين تيم مقابل بارسا، انتظار چه نتيجه اى را مقابل تيم دوم پايتخت داريد؟
- مطمئناً دربى مادريد، بازى بسيار زيبايى خواهد بود. آتلتيكو تيم بسيار قدرتمندى است. شكست ۶ بر يك اين تيم مقابل بارسا يك اتفاق بوده. من تاكنون ۳ بار مقابل آتلتيكو بازى كرده ام. يك برد و ۲ تساوى حاصل اين ۳ بازى بوده است. به اعتقاد من بازى سختى مقابل آتلتيكو خواهيم داشت. آنها با تمام توان مقابل ما صف آرايى خواهند كرد. بازيكنان آتلتيكو با تمام توان و انگيزه مقابل رئال مادريد بازى خواهند كرد. آنها انگيزه زيادى براى پيروزى مقابل ما دارند. آنها مى خواهند به نوعى شكست تلخ خود مقابل بارسا را فراموش كنند. علاوه بر اين قصد دارند باخت خودشان مقابل رئال را در جام كالدرون جبران كنند. ما بايد باخت ۶ بر يك آتلتيكو مقابل بارسا را فراموش كنيم و خودمان را براى بازى با يك تيم قدرتمند آماده كنيم.
• در طول ۷ سال گذشته در هر تيمى كه بازى كرده ايد، قهرمانى را تجربه كرده ايد. اين يك ركورد جالب به حساب مى آيد.
- بله. بايد بگويم شيرين ترين آنها هفتمين قهرمانى من بود. قهرمانى با رئال در رقابت هاى لاليگا واقعاً شيرين بود. اميدوارم، بتوانم هشتمين قهرمانى پياپى را هم به همراه رئال جشن بگيرم.
• مسلماً كار بسيار سختى براى رسيدن به اين مهم خواهيد داشت؟
- بله. همين طور خواهد بود. به نظر من كار ما در لاليگا، حتى مى تواند سخت تر از ليگ قهرمانان هم بشود. اين فصل تيم هاى اسپانيا به بهترين شكل ممكن خودشان را آماده كرده اند. سويا، والنسيا و آتلتيكو تيم هايى هستند كه مى توانند بارسا و رئال را در كورس قهرمانى همراهى كنند اما با اين وجود، رئال مادريد مى تواند به مانند فصل گذشته قهرمان لاليگا شود.
سلام :
اقا میگم باز شوستر چش شده مگه مشکل لوکاس چیه من برعکس خییلی ازش خوشم میاد سرعتی نیست که هست -شوت نمیزنه که میزنه-تکنیک نداره که داره-بازیکن خوبی نیست که هست- به دور از حاشیه نیست که هست.
کلا بازیکن خییلی خلاق و خوبیه و رئال واقعا به اون نیاز داره البته اقا کریم هم خوبه اما به دلیل نارضایتی لوکاس به راحتی میشه در زمستان بگیریمش و اگه اقا کریم رو هم در تابستون بگیرم حرف نداره.
آرشاوین چی قراره بیاد سانیاگوبرنابئو.....؟
ارشاوین امکانش هست باتوجه به اینکه روبینهو نیستش بیاد خییلی خوب میشه.
اما کاش به فکر کاپل بودن این بازیکن اینده خوبی داره حالا ببینید کی گفتم.
در ضمن دوستان اگه کسی میدونه بگه که لیست خریدهای زمستانی کیا هستن؟