فکر میکنم علتش اینه که سایپا هم به زودی بازی داره و چون ممکن چمن ورزشگاه ازادی اسیب ببینه بازی استقلال را به تختی فرستادند!نقل قول:
فکر میکنم علتش اینه که سایپا هم به زودی بازی داره و چون ممکن چمن ورزشگاه ازادی اسیب ببینه بازی استقلال را به تختی فرستادند!نقل قول:
نظري جويباري در گفت و گو با فارس:
قلعه نويي در مورد مرزبان تصميم گيري مي كند
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: اگر قرار باشد عليرضا مرزبان به كادر فني اضافه شود، قلعه نويي بايد تصميم گيري كند.
علي نظري جويباري در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: من در مصاحبه خود، نامي از اشخاص نبردم. در پاسخ به اينكه قرار است تغييري در كادر فني و دستياران ايجاد شود، گفتم چنين خبري صحت ندارد.
وي افزود: شرايط به گونه اي است كه بعضي ها از هر جمله اي كه مي شنوند، قصد سواستفاده دارند. اين در حاليست كه باشگاه حمايت خود از قلعه نويي را اعلام كرده است.
سرپرست استقلال در پاسخ به اينكه پيوستن مرزبان مربي سابق پرسپوليس به استقلال تا چه اندازه صحت دارد، گفت: اين موضوع بستگي به نظر قلعه نويي دارد. وي در روز هاي آينده تصميم گيري مي كند.
به نظر مي رسد با اضافه شدن يك مربي به كادر فني استقلال، يكي از مربيان حاضر اين تيم بايد از اين جمع جدا شود.
فتحا...زاده بخواهد از استقلال ميروم
امير قلعهنويي:
فاصله با پرسپوليس را جبران ميكنيم
همچنان به قولي كه براي قهرماني دادهام پايبندم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با فتحا...زاده به طور كامل هماهنگ هستم و او را مدير خود ميدانم.
اميرقلعهنويي در پاسخ به برخي شبهه افكنيهاي اخير در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با فتحا...زاده به طور كامل هماهنگ هستم و در پاسخ به كساني كه ميگويند فتحا...زاده در فصل گذشته گفته است نميخواهم قلعهنويي سرمربي استقلال باشد و پيامد آن از دوستان ديگر به عنوان سرمربي استقلال استفاده شده است، پاسخ ميدهم كه هر صحبتي فتحا...زاده در آن زمان انجام داده، به تشخيص صلاحديد خود بوده و من به تشخيص مديرعامل باشگاه استقلال احترام ميگذارم؛ در همان زمان نيز مطلبي در اينباره اظهار نكردم و تابع حرف مديرعامل باشگاه استقلال بوده و هستم.
وي افزود: در فصل گذشته و پس از استعفاي فيروز كريمي نيز زماني كه فتحا...زاده براي بازگشت به استقلال با من صحبت كرد، بدون هيچ حرف و حديثي اين درخواست را پذيرفته و به استقلال بازگشتم. قلعهنويي همواره جايگاهش در استقلال را ميداند و هر زماني كه فتحا...زاده تشخيص دهد نباشم، از تيم استقلال خواهم رفت اما، تا امروز تشخيص مديرعامل باشگاه استقلال اين بوده است كه من سرمربي تيم باشم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال ادامه داد: تيم ما در حال حاضر تنها چهار امتياز از رقيب اصلي خود (پرسپوليس) فاصله دارد و اين در حالي است كه ما سه بازي خارج از خانه برگزار كردهايم و پرسپوليس تنها يك ديدار خارج از خانه داشته است و با اين حال ما به جبران همين فاصله چهار امتيازي و همچنين صعود در جدول و پيدا كردن جايگاه اصلي استقلال در ليگ برتر بسيار اميدواريم.
قلعهنويي در پايان گفت: همچنان به قولي كه درباره قهرماني در ليگ برتر به هواداران داده بودم، پايبند هستم.
به گزاش خبرگزاي فارس، در تمرين امروز استقلال تمام بازيكنان حضور داشتند و در ابتداي تمرين امير قلعه نويي حدود ده دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد.
پيش از آغاز تمرين نيز براي رفع بلا گوسفند قرباني شد. از نكات جالب توجه تمرين نصب پلاكرادي بود كه در آن از امير قلعه نويي حمايت شده بود. مربي كه در اين فصل استقلال را تا مكان هفدهم جدول پايين آورده است. اين رتبه براي استقلال بدترين رتبه كسب شده در تاريخ باشگاه است.
مهدي امير آبادي و اميد طيري بعد از يك جلس غيبت در تمرين امروز حاضر شدند.
بازيكنان به اتفاق مربيان پس از تمرين امروز در افطاري باشگاه كه برخي از اعضاي هيئت مديره نيز حضور دارند شركت خواهند كرد.
==================
كريم ملاحي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد پرتاب گاز اشك آور به اتوبوس استقلال اظهار داشت: اطلاعي از اين اتفاقها ندارم. اگر هم حادثه اي رخ داده، خارج از ورزشگاه بوده و هواداران و بازيكنان استقلال با ليدرهاي خودشان درگير شده اند. اين درگيري ها از جانب خودشان بوده و ربطي به صبا باتري ندارد.
مديرعامل باشگاه صبا باتري در خصوص احتمال حضور اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا، عنوان كرد: از طريق سازمان ليگ پيگير اين مسئله هستيم. 90 درصد اميدوارم كه صبا به اين مسابقات راه پيدا كند.
ملاحي در خصوص اينكه امكان دارد استقلال به دليل قهرماني در جام حذفي نتواند در ليگ قهرمانان شركت كند و صبا باتري به جاي اين تيم عازم شود، گفت: از جزييات اين مسئله و نحوه شركت تيم ها در ليگ قهرمانان بي اطلاع هستم
سياوش اكبرپور محروم شد
سياوش اكبرپور از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال محروم شد.
به گزارش ايسنا، سياوش اكبرپور مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به دليل تخلفي كه در بازي با صباي قم انجام داد و از چشم خداداد افشاريان داور بازي دور ماند، از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تا اطلاع ثانوي از همراهي تيم استقلال محروم شد.
بدين ترتيب اكبرپور در ديدار استقلال برابر استقلال اهواز در هفتهي هفتم ليگ برتر حضور نخواهد داشت.
سلام
دوستان قدیمی دیگه کمتر تو تاپیک میان چرا؟
چون بعضیاشون دسترسیشون بسته.
اموال باشگاه پرسپولیس توقیف شد
مشکلات باشگاه پرسپولیس تمامی ندارد،در کنار همه مسائل ریز و درشت، بدهی های قبلی هم دردسر ساز،آخرین پرده از این دردسرها شکایت یکی از طلبکاران قدیمی باشگاه است،مرتضی جعفری قائم باشگاه پرسپولیس در زمان مدیریت حجت اله خطیب،از باشگاه پرسپولیس شکایت کرده که از چک های شخصی اش مبلغ 44میلیون و600هزار تومان هزینه کرده اما با وجود اقدامات قانونی هنوز نتواسته مطالباتش را دریافت کند.جعفری مدعی است که از دادگاه 86حقوقی تهران حکم توقیف اموال باشگاه پرسپولیس را دریافت کرده.او در این باره می گوید:با تشخیص دادگاه،نماینده خود را به دیدار آقای مصطفوی فرستادم اما با وجود این،مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت:"بروید با مامور بیایید" بنابراین چاره ای ندارم جز اینکه حکم دادگاه را اجرا کنم.
جلسه براي بررسي نتايج ضعيف استقلال
اعضاي هيات مديره استقلال تهران چهارشنبه در دفتر رئيس هيات مديره حضور خواهند يافت تا در خصوص آخرين وضعيت باشگاه بحث و گفت و گو داشته باشند.مسلماً نتايج ضعيف استقلال در ليگ اصلي ترين موضوعي است که در اين جلسه مطرح خواهد شد هر چند که موضوع جذب اسپانسر نيز به ميان خواهد آمد.پيش از اين شايعه شده بود که امير قلعه نويي نيز به جلسه هيات مديره دعوت مي شود اما قرار نيست سرمربي استقلال به جلسه هيات مديره برود.سفر نفريه به کرمانشاه و حضور پورحيدري در همدان نيز اين اجازه را به هيات مديره استقلال نداد که زودتر از روز چهارشنبه جلسه برگزار کند.
تلاش هاي گروه x براي ايجاد بحران در باشگاه استقلال؛بركناري قلعه نويي،سوء مديريت فتح الله زاده،ضعف كادر اجرايي
نتايجي كه استقلال در 5 بازي اول ليگ به دست آورده باعث شده تا شايعات پيرامون اين تيم و به خصوص تغييرات روي نيمكت مربيگري آبي پوشان قوت بگيرد.البته اين شايعات با تلاش گروهي خاص انجام مي شود.طي روزهاي گذشته منصور پورحيدري،عليرضا منصوريان و پرويز مظلومي گزينه هاي نيمكت استقلال بوده اند كه البته مظلومي با توجه به حضورش در مس كرمان از احتمال كمتري برخوردار است. در اين راستا پورحيدري ومنصوريان هم سكوت كرده اند و همين سكوت شبهات را بيشتر كرده است.شايد استقلال با نتيجه گرفتن در بازيهاي بعدي به اين شايعات پايان دهد اما تلاش هاي برخي نفرات خارج از اين باشگاه براي جايگزيني فردي ديگر به جاي قلعه نويي قابل ذكر است.طي چند روز گذشته برخي رسانه ها به حمايت از عليرضا منصوريان – رئيس آكادمي استقلال – از وي به عنوان جايگزين قلعه نويي نام بردهاند. منصوريان در گفت و گو با رسانه ها البته اين موضوع را تكذيب كرده است اما اين جريان همچنان ادامه دارد. از سويي ديگر منصور پورحيدري نيز در گفت و گوهاي رسانه اي خود حضور در كادر فني استقلال را تكذيب كرده است اما باز هم برخي جريانات در خارج از باشگاه ، تلاش براي جايگزيني فردي ديگر به جاي قلعه نويي را مطرح مي كنند.اين گروه در سال هاي گذشته سمت هاي مختلفي در باشگاه استقلال داشته اند اما امسال با ورود تيم جديد فني و اجرايي ، فعاليتي در باشگاه استقلال ندارند. البته برخي از اين افراد با عناوين مختلف همانند مشاور و همكار در تيم هاي مختلف استقلال ، همچنان حضور خود در باشگاه استقلال را تائيد مي كنند.در گزارش هاي آينده به بررسي فعاليت هاي اين گروه براي بهبود وضعيتشان در استقلال و همچنين تلاش براي تخريب فعاليت هاي مسئولان اجرايي و كادر فني استقلال مي پردازيم.
مديرعاملي قريب در باشگاه استقلال تهران تكذيب شد
قرار گرفتن استقلال در جايگاه هفدهم جدول و آن هم در شرايطي كه اين تيم مثل هر سال مدعي قهرماني در ليگ به حساب مي آمد، باعث شد تا شايعات و اخبار تغيير و تحول در اين باشگاه بيش از گذشته مطرح شود.اصلي ترين گزينه اي كه به عنوان جايگزين علي فتح ا...زاده مطرح شده، دكتر محمد قريب مديرعامل سابق اين تيم است كه توانست در سال 84 استقلال را با هدايت امير قلعه نويي به مقام قهرماني در ليگ برتر برساند.منابع آگاه از مذاكره مسئولان ورزش با اين مدير خبر ميدهند؛ اما اين در حاليست كه قريب به دليل مشغله زياد در امور اقتصادي و فعاليت دانشگاهي و پژوهش، حاضر نيست مجددا به فوتبال بازگردد.منابع نزديك به وي، اين خبر را تكذيب كرده و معتقدند كه در شرايطي كه اين تيم وضعيت خوبي ندارد، طبيعي است كه چنين موضوعاتي مطرح شود.با وجود تكذيب اين خبر، به نظر مي رسد در صورتي كه استقلال به لحاظ فني و مالي تغييري ايجاد نكند، ايجاد تغييرات در آن حتمي باشد.
اميري: هئيت مديره به قلعه نويي اعتقاد دارد
علي اميري درباره خبر بركناري قريب الوقوع سرمربي استقلال، اظهار داشت : بعضي ها مي خواهند براي استقلال جو سازي كنند و به دنبال آن با خبرهاي تخريب كننده اين تيم را به حاشيه مي برند .وي كه دبير هئيت مديره اين باشگاه است ادامه داد : مديران اين تيم به دانش و توانايي قلعه نويي اعتقاد كامل دارند. در جلسه هئيت مديره نيز همه از اين مربي حمايت كامل كردند . اميري تاكيد كرد: در اين باشگاه هيچكس به فكر تعويض سرمربي نيست و همه ما به قول امير قلعه نويي كه همان قهرماني است فكر مي كنيم.
بازيكنان استقلال ميهمان افطاري باشگاه
باشگاه استقلال طبق رسم هر ساله و در ايام ماه مبارك رمضان يك روز بازيكنان خود را براي صرف افطاري و شام به باشگاه دعوت ميكند.به اعتقاد آنها اين مراسم دوستيها را بيشتر و توان روحيه بازيكنان را هم افزايش مي دهد. استقلالي ها بعداز تمرين بعدازظهر به باشگاه ميروند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از منتفي شدن حضور بازيكن پرتغالي در استقلال، مربيان اين تيم براي تقويت خط حمله خود قصد دارند از دو بازيكن برزيلي سود ببرند.
اين دو بازيكن كه گفته مي شود مورد تاييد كادر فني آبي پوشان قرار گرفته اند، قرار است به زودي وارد ايران شوند تا در تمرينات اين تيم شركت كند.
روز گذشته هم يك بازيكن كامروني در تمرين استقلال شركت كرد كه اين بازيكن نتوانست نظر قلعه نويي را جلب كند.
نقل قول:
بلو جان منبع این خبر کجا هست؟
خیلی دوست دارم بدونم این را کی گفته!
این روزا همه می خوان استقلال رو یه جوری بچزونن نمونش همین برنامه 90 . یک ساعت سر پنالتی بودن بازی پیروزی و مس عادل خان چونه زد ولی به استقلال که رسید . خطای توی محوطه جریمه که مهاجم استقلال رو با دست هل دادن نمی دیدند .؟؟؟؟!!!!!
همه می خوان کاسه داغ تر از آش باشن . هنوز هیچی نشده فردوسی پور می گه نمی خواین تغییری تو کادر تیم بوجود بیارین ؟.
مگه فصل پیش این کار رو کردیم نتیجه گرفتیم ؟
این جور که بوش مییاد همه می خوان یه جور استقلال ناکام بمونه .
ولی فتح الله زاده خوب جوابش رو داد همچنین آذری خوب مصطفوی رو کوبوند حال کردم
خوب دوستانی که دیشب برنامه نود رو دیدن حتما متوجا این شدن که فردوسی پور هم جز کسانی رفته که برای
تیم ها تبعیض قائل میشن وبرنامه نود اون پاکی سابق رو نداره.
در حالی که دیشب کاملا مشخص شد حقی از تیم پرسپولیس ضایع نشده واون صحنه پنالتی جنجالی که قبلش
کاملا مشخص بود که هند توره بوده و صحنه تمارض بازیکن پرسپولیس در محوطه جریمه همه چیز رو مشخص کرد
اما چرا باید حدود یکساعت برنامه به پرسپولیس و مظلوم نمایی مصطفوی پرداخته بشه.
اگه در گذشته از پرسپولیس حقی ضایع شده بوده برای استقلال هم به همین مقدار بوده پس نباید اقای مصطفوی
اینقدر بگه هفت امتیاز از ما گرفتن.
نکته جالب در اخرای برنامه درگیری اذری مدیر عامل ذوب اهن با مصطفوی بود که به نظر من در اون لحظه مصطفوی خودش رو صد بار لعنت کرد که چرا به برنامه نود اومده و اذری هم مصطفوی رو ضایع کرد هم فردوسی پور وخیلی
هم با تیم پرسپولیس مشکل داشت.
در اینکه مصطفوی سیاه نمایی و مظلوم نمایی کرد شکی نیست و اذری هم خوب حالش را گرفت ناکس طوری حرف تا از هفته ی دیگه هیچ داوری جرات سوت زدن علیه ش را نداشته باشه!
من هنوز برنامه 90 را بهترین میدونم فردوسی پور هم گفت که قلعه نویی را دعوت کرد اما او نپذیرفته! که البته قلعه نویی کار درستی کرد چون در وضع فعلی حضورش جز حاشیه سازی چیزی نداشت!
فتح الله زاده هم شلوغ بازی در اورد و ضعف های مدیریتش و ناکامی یک سال اخیرش را به گردن داوری انداخت!!!
پس از مذاكرات 2 روزه با استقلال
مرزبان فردا به آلمان باز مي گردد
خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس بعد از مذاكرات 2 روزه با سران باشگاه استقلال تهران، فردا به آلمان باز مي گردد.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا مرزبان براي انجام امور شخصي فردا راهي آلمان خواهد شد و يك هفته ديگر به ايران باز مي گردد.
اين مربي كه فصل گذشته در پرسپوليس بارها با افشين قطبي به مشكل برخورد، به تازگي به پيشنهاد امير قلعه نويي با مسئولان باشگاه استقلال مذاكراتي را انجام داد و به توافقاتي نيز دست يافت.
مرزبان فردا به آلمان سفر مي كند و پس از بازگشت به تهران اين مذاكرات را به سر انجام مي رساند.
در صورت توافق نهايي اين مربي با استقلال، وي به عنوان آناليزور - مربي به قلعه نويي كمك خواهد كرد.
تصميمي براي تغييرات نداريم
نفريه در گفتوگو با ايسنا:
نتايج ضعيف استقلال توجيهپذير نيست
فتح الله زاده چهارشنبه پاسخ ميدهد
عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: در جلسه روز چهارشنبه هيات مديره شكستهاي تيم فوتبال را علتيابي ميكنيم.
مسعود نفريه در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بدون ترديد نتايج ضعيف تيم استقلال در بازيهاي گذشته، توجيهپذير نيست اما بايد قبول كنيم كه استقلال از همه لحاظ كادر توانمندي در اختيار دارد و تنها بايد دربارهي ناكاميهاي اخير علتيابي كنيم.
وي افزود: در حال حاضر تمام سعي و تلاش ما اين است كه بهترين شرايط را براي تيم فراهم كنيم، همچنين قرار است در جلسه هيات مديره كه چهارشنبه اين هفته برگزار ميشود، دربارهي نتايج اخير موشكافانه دلايل را بررسي كنيم. قرار است فتحا... زاده در اين جلسه توضيحها و راهكارهاي خود را ارايه كند.
عضو هيات مديره استقلال ادامه داد: البته بايد توجه داشت كه بازيهاي ما در ابتداي فصل، همگي ديدارهاي سختي در خارج از خانه بودند كه با در نظر گرفتن عدم هماهنگي بازيكنان در شروع مسابقات و همچنين مشكلات مالي كه گريبانگير باشگاه بود، مزيد بر علت شد تا نتايج نامطلوبي كسب شود اما به هر حال هيچكدام از اين مسايل نميتواند توجيه مناسبي باشد.
نفريه گفت: به شخصه تصورم بر اين است كه تيم استقلال هرچه سريعتر به روند اصلي و مناسب خود برميگردد؛ چرا كه معتقدم هنوز زود است كه درباره عملكرد و ارزيابي كادر فني نظر دقيقي داشته باشيم و بگوييم ناموفق بودهاند. ما ناراحتي هواداران استقلال را درك ميكنيم و به آنها قول ميدهيم كه بهترين راهكارها را براي موفقيت استقلال در مسابقات آتي پيدا كنيم.
وي همچنين با رد شايعه تغييرات در استقلال به ايسنا گفت: در حال حاضر هيات مديره هيچ تصميم و طرحي براي عدم همكاري با كادر فني تيم استقلال و همچنين مديريت باشگاه ندارد. فتحا... زاده تا قهرماني استقلال در ليگ قهرمانان آسيا مديريت باشگاه را برعهده دارد و بدون شك او تا آن زمان مديرعامل استقلال خواهد بود و بركنار نميشود.
نفريه همچنين از مشخص شدن اسپانسر استقلال طي روزهاي آينده خبر داد و گفت: جلسات و مذاكرات متعددي با شركتهاي مختلف براي پذيرفتن حمايت مالي باشگاه، انجام دادهايم كه اين مساله طي روزهاي آتي نهايي ميشود؛ از همينجا اعلام ميكنم كه نهايتا تا جمعه اين هفته، اسپانسر استقلال مشخص خواهد شد.
وي درباره اخبار شنيده شده مبني بر اضافه شدن "مرزبان" به كادر فني استقلال، خاطرنشان كرد: من از اين مساله بياطلاع هستم و اين خبر را تنها در روزنامهها ديدم كه قطعا در صورت مطرح بودن آن، در جلسه اين هفته هيات مديره، صحبت خواهيم كرد.
نفريه در پايان گفت: پس از به توافق نرسيدن با مهاجم پرتغالي، دنبال جذب يك مهاجم قدرتمند ديگر هستيم كه طي آن يكي دو فوروارد مد نظر هستند كه اميدوارم حضورشان در تيم هرچه سريعتر قطعي شود تا بتوانند استقلال در ادامه بازيهاي ليگ همراهي كنند.
با يك پيروزي مشكلات برطرف ميشود
تقيپور:
روند صعودي استقلال از بازي با استقلال اهواز شروع ميشود
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: روند صعودي خود را از بازي مقابل استقلال اهواز آغاز ميكنيم.
ابراهيم تقيپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ناكامي استقلال در ابتداي فصل تنها به دليل بدشانسي است، البته تيم ما در همين هفتههاي نخست بازيهاي دشواري را برگزار كرد كه بيشتر آنها هم خارج از خانه بود و اطمينان دارم كه از ديدار مقابل استقلال اهواز روند روبه رشد استقلال آغاز ميشود.
وي افزود: بازيكنان در تمرين تمام تلاش خود را انجام ميدهند اما، هر بازي شرايط مخصوص به خود را دارد و با تمرين تفاوت ميكند.
تقيپور ادامه داد: بازيكنان استقلال بازيهاي خوبي انجام ميدهند اما، در نتيجهگيري موفق نميشويم اما، اطمينان دارم كه با يك پيروزي اين مشكلات برطرف خواهد شد.
وي كه سابقه بازي در تيم استقلال اهواز را دارد، درباره اين تيم نيز گفت: استقلال اهواز تيم خوبي است و همواره يك مدعي بوده، آنها هم به امتياز اين بازي فكر ميكنند، در حال حاضر تمامي تيمها براي گرفتن امتياز از استقلال و پرسپوليس انگيزه دو چنداني دارند اما، در اين بازي بايد ابتكار عمل را بدست بگيريم و پيروز شويم.
مدافع استقلال تهران گفت: در صورتي كه مقابل استقلال اهواز به ميدان بروم تمام تلاشم را براي موفقيت تيم خود انجام ميدهم و اگر فرصتي پيدا كنم براي گلزني جلو ميروم.
احضار مرفاوي، اکبرپور، ورمزيار و ملاحي به كميته انضباطي
صمد مرفاوي، سياوش اکبرپور، صادق ورمزيار و كريم ملاحي به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال احضار شدند.
به گزارش ايسنا، به منظور رسيدگي به تخلفات صمد مرفاوي و صادق ورمرزيا مربيان تيمهاي فوتبال استقلال تهران و صباباتري قم و همچنين سياوش اکبرپور بازيکن تيم فوتبال استقلال، اين سه تن بايد براي اداي توضيحات نسبت به تخلفات منتسبه در اين مسابقه ساعت 14:30 روز شنبه (30شهريور) در کميته انضباطي حضور يابند.
حضور كريم ملاحي مديرعامل باشگاه صباباتري نيز جهت اداي توضيحات در خصوص تخلفات تماشاگران منتسب به تيم مربوطه در اين جلسه الزامي است.
براي مشخص شدن وضعيت اكبرپور صورت ميگيرد
تلاش استقلال براي برگزاري جلسه كميته انضباطي
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال براي هرچه زودتر مشخص شدن وضعيت مهاجم خاطي خود دنبال برگزاري جلسه كميته انضباطي است.
به گزارش خبرگزاري فارس، سياوش اكبرپور به دليل خطاي غير فني روي بازيكن صبا باتري از سوي كميته انضباطي تا تشكيل جلسه براي اداي توضيحات از سوي وي، تا اطلاع ثانوي محروم شد.
كميته انضباطي در حالي اين موضوع را به استقلال ابلاغ كرده كه از زمان تشكيل جلسه خبري نداده و از طرفي مسئولان اين تيم براي هرچه زودتر مشخص شدن وضعيت اين مهاجم در تلاش هستند تا اين نشست قبل از بازي اين تيم مقابل استقلال اهواز برگزار شود.
اكبرپور در حالي خطاي واضح را روي بازيكن صبا انجام داده كه شب گذشته در مراسم افطار در باشگاه به مسئولان اين تيم توضيح داده كه خطايي مرتكب نشده است.
باید به قلعه نویی تا پایان فصل فرصت داد
منصور پور حیدری: امیدوارم مقابل استقلال اهواز گره کور استقلال باز شود //در کرمان دستهایمان را بالا نمی کنیم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران گفت : اصولا با تغییر و تحولات احساسی در استقلال مخالفم و معتقدم باید تا پایان فصل به قلعه نویی فرصت داد.
منصور پور حیدری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" اظهار داشت: هر چند که نتایج تیم استقلال تا پایان هفته ششم اصلا و ابدا در حد انتظار نبوده و دقیقا حواشی سال گذشته در این تیم به راه افتاده است اما به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره این باشگاه حمایت خود را تمام و کمال از امیر قلعه نویی و کادر فنی اعلام می کنم چراکه با تغییر و تحولات احساسی هیچ مشکلی را حل نمی کند.
وی تصریح کرد: علیرغم تغییرات گسترده ای که تیم استقلال در این فصل از کادر فنی گرفته تا بازیکنان داشته رفته به رفته و در هر بازی فوتبال بهتری را به نمایش می گذارد ولیکن در پایان نتیجه نمی گیرد.
وی در خصوص شایعات جایگزینی اش بجای قلعه نویی به ایسکانیوز گفت: این حرفها فقط جنگ های روانی ای است که برخی ها برای بردن تیم استقلال به حاشیه می سازند و گرنه شخصا به کار قلعه نویی اعتقاد دارم و مطمئنم می تواند استقلال را به اوج برگرداند.
پور حیدری در پاسخ به این سئوال که شاید تاثیر گذاری عدم پرداخت مطالبات بازیکنان موجب رقم خوردن این نتایج شده افزود: به هر حال یک مشکلی در کار تیم استقلال است که نتوانسته نتایج مطلوبی بگیرد اما در این شرایط بحرانی نمی تواند این مسئله را به خوب بشکافم اما فقط این را اذعان می کنم که تیم استقلال بازیکن و یا مربی بی غیرت ندارد.
وی با ناراحتی از برخی مصاحبه آقایان استقلالی نسبت به عدم وجود فوروارد تمام عیار در استقلال بیان کرد: تیم استقلال در این فصل برترین مهاجمان را در اختیار دارد و باید با دادن اعتماد به نفس و انگیزه آن ها آرامش فکری خوبی را برای گلزنی فراهم کنند.
عضو هیت مدیره باشگاه استقلال با ابراز امیدواری از خارج شدن استقلال دردیدارمقابل استقلال اهواز از بحران گفت: پیروزی استقلال مقابل همتای اهوازی خود در تهران می تواند کمک بزرگی به باز شدن گره کور این تیم در لیگ کند و برای محقق شدن این مهم از تمام استقلالی های متعصب می خواهم که برای تشویق و حمایت از تیم به استادیوم بیایند.
مدیر فنی تیم پاس همدان در خصوص وضعیت این تیم گفت: با وجود بازیکنان مصدوم زیاد در تیم هنوز نتوانسته ایم با ترکیب کامل در لیگ بازی کنیم ولیکن با این حال با اعلام رضایت از کادرفنی عملکرد نسبتا قابل قبولی داشته ایم.
وی در خصوص جذب بازیکن کروات این تیم گفت: این بازیکن کروان در پست مهاجم چپ در تیم پاس بازی خواهد کرد و طبق قانون فدراسیون فوتبال ایران دو هفته دیگر می تواند برای ما به میدان برود.
پور حیدری بازی پاس مقابل مس کرمان را سخت عنوان کرد و به ایسکانیوز گفت: مس کرمان با شکست تیم های بزرگ استقلال و پرسپولیس با روحیه دو چندانی به مصاف ما می آید اما با وجودی که می دانیم روز سختی را برابر شاگردان مظلومی در پیش داریم به هیچ وجه دستهایمان را به نشان تسلیم بالا نخواهیم برد.
غيبت اعضاي هيات مديره
سخنراني فتح الله زاده پس از مراسم افطار
مراسم افطاري باشگاه استقلال با سخنراني مديرعامل اين باشگاه همراه بود.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران روز گذشته پس از برگزاري تمرين در زمين شماره دو آزادي راهي سعادت آباد شدند تا در مراسم افطارياي که مديرعامل باشگاه ترتيب داده بود،شرکت کنند.
در اين مراسم که در فضايي دوستانه و بدون حضور فردي خارج از باشگاه استقلال تهران برگزار شد،فتح الله زاده براي دقايقي با بازيکنان صحبت کرد.مدير عامل استقلال از بازيکنان خواست که حداکثر تلاش خود را به خرج دهند تا تيم مقابل استقلال اهواز پيروز از ميدان خارج شود.
قرار بود که در اين مراسم اعضاي هيات مديره استقلال نيز شرکت کنند،اما از ميان اين نفرات تنها اميدوار رضايي خود را به ساختمان باشگاه رساند.
=====================
قلعه نويي او را پسنديد
مهاجم 29 ساله برزيلي جمعه در ايران
منتفي شدن حضور "ژائو توماس" مهاجم پرتغالي در باشگاه استقلال تهران موجب شد تا مذاکرات مسئولان اين باشگاه با مدير برنامه هاي چند مهاجم خارجي ديگر آغاز شود.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" امير قلعه نويي طي دو روز گذشته فيلم هاي بازي چند مهاجم خارجي را تماشا کرد و يکي از آنها مورد پسند وي واقع شد. اين مهاجم که برزيلي الاصل است و 29 سال دارد روز جمعه وارد ايران مي شود تا با استقلالي ها به مذاکره بپردازد.
اين مهاجم برزيلي قيمت مناسبي دارد و گفته مي شود اگر در تست پزشکي باشگاه استقلال مورد پذيرش واقع شود قطعاً پيراهن آبي بر تن خواهد کرد.
شرایط زیاد خوبی نداریم!
آرش برهانی: عدم نتیجه گیری استقلال ربطی به مهاجمان ندارد! // منتظر اعتماد قلعه نویی هستم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم استقلال تهران با اشاره به وضعیت این تیم گفت: با وجود نا عادلانه از دست دادن امتیازات شرایط زیاد خوبی نداریم.
آرش برهانی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" اظهار داشت : نمی دانم چرا در شرایطی که در هر بازی از لحاظ تاکتیکی و فنی در سطح ایده آل تری فوتبال بازی می کنیم بازهم بلای فصل قبل دست از سرمان بر نمی دارد و پس از هر بازی استرس بیش از گذشته در تیم ما ایجاد می شود تا جایی که در تمرینات این هفته فقط روی مسائل روحی و روانی کار کرده ایم.
وی بیان کرد: در حالی که دیگر به هیچ وجه دوست ندارم به بازی با صبا باتری فکر کنم اما به ناحق این بازی را واگذار کردیم تا برخی کارشناسان تمام مشکلات را به گردن مهاجمانمان بیندازند.
وی با تاکید بر اینکه عدم نتیجه گیری به ایسکانیوز گفت: هر بازیکنی در خط حمله آرزوی گلزنی دارد ولیکن برخی آقایان با اظهارات بی ربط مهاجمان را در تیر اتهام قرار می دهند در شرایطی که اصلا این چنین نیست.
برهانی در خصوص نیکمت نشینی خود افزود: اصلا نیمکت نشینی را دوست ندارم و با تلاش روز افزون منتظراعتماد قلعه نویی هستم تا خودم را ثابت کنم.
وی حضورش در ترکیب اصلی را با وجود فوروارد های زیاد سخت عنوان کرد و گفت: با وجود حضور شش مهاجم در استقلال قرار گیری در ترکیب اصلی بسیار سخت است ولی هر گز از تلاشم برای رسیدن به این مهم کم نمی کنم .
مهاجم تیم استقلال دیدار مقابل استقلال اهواز برای این تیم مهم دانست و گفت: استقلال اهواز همیشه مقابل استقلال بازی درگیرانه و پایاپایی را ارائه می دهد و در پایان می بازد .امیدوارم این بارهم این چنین اتفاقی رخ دهد تا از این شرایط سخت خارج شویم.
برهانی در خصوص عدم پرداخت مطالباتش به ایسکانیوز گفت: هنوز مطالبات ما پرداخت نشده ولیکن با قولی که مسئولان تیم داده اند امیدوارم به زودی پرداخت شود.
پس از مذاکره با امير قلعه نويي
مرزبان رئيس گروه آناليز باشگاه استقلال شد
عليرضا مرزبان مربي سابق باشگاه پرسپوليس پس از مذاکراتي که با سرمربي تيم فوتبال استقلال داشت،براي حضور در کنار آبي پوشان با قلعه نويي به توافق رسيد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" دستيار سابق افشين قطبي که اواخر فصل گذشته به دليل اختلافاتي که با وي داشت عطاي کار در پرسپوليس را به لقايش بخشيد، از اين پس تحت عنوان رئيس گروه آناليز باشگاه استقلال به فعاليت خواهد پرداخت.
مرزبان که گفته مي شد روي نيمکت استقلال در کنار قلعه نويي خواهد نشست، از روي سکوها کار نظارت بر عملکرد آبي پوشان را بر عهده داشته و در تمرينات اين تيم حضوري فعال خواهد داشت.
لازم به يادآوري است که پيش از اين مجيد صالح دستيار فعلي منصور ابراهيم زاده، مسئوليت نظارت بر گروه آناليز باشگاه استقلال را برعهده داشت.
______
امیدوارم بازی را ببریم هرجور که شده و به هرقیمتی!نقل قول:
به گزارش خبرگزاري فارس، زمان مسابقه دو تيم كه قرار بود راس ساعت 20:30برگزار شود ، تغيير كرد.
اين بازي روز پنجشنبه 28/6/87 راس ساعت 21:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
نقل قول:کد:http://www.esteghlalfc.ir/
بازی بعدی پنج شنبه و در مقابل استقلال اهواز در تهران هست...
بازی نزدیک هست می تونید پیشبینی کنید:
عماد که مسئول پیشبینی ها هست یک روزی هست نیستش احتمالا کاری براش پیش امده تا زمان برگشتش و گرفتن پستش من پیشبینی ها را در یک جا جمع میکنم...
فراموش نکنید که زمان بازی نزدیک هست و هرچه سریعتر پیشبینی هاتون را بکنید...
کسانی که تا حال پیشبینی کردند:
من سعی کردم هرکه پیشبینی کرده پیدا کنم ممکنه برخی پیشبینی ها از قلم افتاده باشه که بگید تا بذارمش...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
پیشبینی من 2-0 به سود استقلال تهران...
اهواز0-0تهران
تیمای میثاقیان جلوی استقلال پرسپولیس به شدت بسته و تخریبی بازی میکنن هر چند میثاقیان هنوز نتونسته تیمشو درست کنه به همین خاطر به نظر من فقط دنبال تساوی هستش تا این بازیو هم به سلامت رد بکنه.
علی رضا پیش بینی من یادت رفت !!!
نقل قول:
بازي پيروزي با كي هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امشب پرسپولیس با پیام بازی داره در مشهد.
پنج شنبه 28 شهریور در ساعت 30/20 :
استقلال تهران --- استقلال اهواز
پیکان---ملوان
فولاد خوزستان---ابومسلم
پگاه گیلان--- راه اهن
ذوب اهن--- سپاهان
فجرسپاسی---صبا باطری
مس کرمان--- پاس همدان
سایپا--- برق (این بازی لغو شده)
نقل قول:
به به به به
:31:
من با توجه به شناختی که از تیما و مربیا دارم پیش بینی میکنم.
بازی صبا رو میخواستم بگم 2-1 صبا میبره ولی پیش خودم فکر کردم با توجه به بازی حیثیتی که امیر با فیروز داره احتمالش زیاد نیست که صبا بتونه ببره چون استقلالیا میخوان آبروشونو جلوی فیروز حفظ بکنن ولی مطمئن بودم استقلال توان برد نداره توی قم هم به خاطر جو ورزشگاه هم به خاطر فیروز که استقلالو مثل کف دستش میشناسه.
نتیجه این بازی آخرو هم به خاطر پست بالیی گفتم 0-0
استقلال پرافتخارترین تیم آسیایی دهه اول قرن 21
بانگرش بر آمار 8سال گذشته باشگاه های برتر جهان که توسط سازمان آمار و ارقام فیفا اعلام می شود استقلالی ها در مجموع سال های 2000تا 2008 از نظر میانگین رتبه ای بالاتر از تمام تیم های آسیایی قرار گرفتند به گونه ای که حتی طی دو سال آینده تیم های باشگاهی آسیایی بعید است موقعیت آبی های تهران را تصاحب کنند. به گزارش پایگاه خبری رنکینگ فوتبال استقلال همیشه در جمع تیم های برتر آسیا توسط اعلام سازمان آمار و ارقام فیفا بوده و حتی در فصل 2006-2005 لیگ برتر در رتبه هفتاد و دوم جهان قرار گرفت که برای یک تیم آسیایی موقعیت بی نظیری است. براساس این گزارش،استقلال تهران به دلیل تنها یک درصد امتیاز کمتر،پایین تر از فیورنتینا ایتالیا قرار گرفت. همچنین در این رده بندی،منچستر یونایتد،رئال مادرید و آژاکس آمستردام در رتبه های اول تا سوم قرار دارند. تنها تیم آسیایی حاضر در جمع 100تیم برتر آسیایی،سوون سامسونگ کره جنوبی می باشد که در رده نود و هفتم قرار دارد.
قلعه نوعی موفق ترین سرمربی آبی ها طی 8سال اخیر
پایگاه اینترنتی ویکی پدیا نوشت: امیر قلعه نوعی با 53درصد بازدهی در طی 91بازی که هدایت آبی پوشان تهرانی را بر عهده داشته موفق ترین سرمربی استقلال پس از شروع قرن بیست و یکم بوده است. براساس این گزارش امیر قلعه نوعی طی 91بازی 47برد،31تساوی 13باخت را کسب کرد تا بازدهی 53درصدی را در مجموع کسب کند و از نظر بین المللی،در سازمان جهانی آمار نام خود را به عنوان یکی از موفق ترین مربیان آسیا ثبت کند.منصور پورحیدری که طی دوسال 2002-2000 استقلالی ها را همراهی کرد در طی 26بازی،13پیروزی،9تساوی 4باخت را تجربه کرد و بازدهی 50درصدی را برجاگذاشت. صمد مرفاوی در طول دوره حضورش در استقلال در فصل 2007- 2006 لیگ برتر ایران طی 30بازی،14برد،10تساوی و شش باخت را تجربه کرد و بازدهی 47درصدی را برجا گذاشت.ناصر حجازی و فیروز کریمی به ترتیب که طی یک فصل در سال گذشته رقابت های لیگ برتر هدایت آبی پوشان را برعهده داشتند طی14و20دیدار موفق به کسب 5و6برد،5و5 تساوی و4 و 9باخت و بازدهی 36درصد و33درصد شدند.
پیشبینی شما ثبت شد...نقل قول:
خوش به حال شما که راحت و به دور از تعصب در مورد استقلال پیشبینی میکنی! بیشتر استقلالی ها اینجا اون نتیجه ی را که دوست دارند بدست بیاد می نویسند!
من هم قبول دارم میثاقیان تیم تدافعی هست و سخت بشه بهش گل زد اما دوست دارم بازی 2-0 بشه!!!
اخ... ببخشید اتفاقا پیشبینت را دیدم فکر کردم گذاشتمش!نقل قول:
علی رضا پیش بینی من یادت رفت !!!
پیشبینیت 2-1 بود؟
لطفا یکبار دیگه پیشبینت را بذار تا من دیگه نرم دنبالش بگردم :46:
بلو جان پیشبینیت را پیدا کردم و ثبتش کردم...نقل قول:
2 1 استقلال میبره
3بر1 استقلال میبره
شارژ روحی در افطاری استقلالی ها؛
فتحاللهزاده: بدهی بازیکنان تا یك هفته دیگر پرداخت میشود
دیدار روانشناس تیم با بازیكنان
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
مطالبات معوقه بازیكنان استقلال تهران ظرف هفته آینده پرداخت میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مراسم افطاری باشگاه استقلال تهران كه شب گذشته (دوشنبه) با حضور علی فتحاللهزاده مدیرعامل و امیدوار رضایی عضو هیات مدیره باشگاه، همچنین اعضای كادرفنی و بازیكنان استقلال برگزار شد، فتحاللهزاده و رضایی طی سخنانی با حمایت از تیم فوتبال استقلال به بازیكنان اعلام كردند كه مطالبات مالی آنها ظرف یك هفته آینده پرداخت میشود.
اعلام این خبر در آستانه دیدار حساس استقلال تهران مقابل استقلال اهواز با استقبال بازیكنان این تیم روبهرو شد.
به گزارش ایسنا، بازیكنان استقلال تهران همچنین امروز با دكتر منتظری روانشناس تیم دیدار كردند تا از نظر روحی و روانی برای ادامه رقابتهای لیگ برتر فوتبال كشور آماده شوند.
بازگشت شکوری به خط دفاعی
خط دفاعی استقلال آنقدر پراشتباه و ناهماهنگ ظاهر شد که امیر قلعه نوعی چاره ای جز تغییرات اساسی در دفاع تیمش ندارد.سرمربی استقلال برای بهبود وضعیت خط دفاعی تیمش در بازی با استقلال اهواز هادی شکوری را به خط دفاعی آبی ها برخواهد گرداند تا او بتواند مشکلات خط دفاعی آبی ها را سروسامان دهد.شکوری پس از پشت سر گذاشتن محرومیت،گزینه اصلی قلعه نوعی در بازی روز پنج شنبه است و سرمربی استقلال رهبری خط دفاعی تیمش را به او خواهد سپرد تا با حضور او خیالش از بابت خط دفاعی راحت شود.
بیک زاده رفت تو ترکیب استقلال
هاشم بیک زاده خرید جنجالی استقلال در بازی با صبا باتری هم فرصت حضور در ترکیب اصلی را پیدا نکرد و 90دقیقه از روی نیمکت نظاره گر تلاش هم تیمی هایش بود،گرچه آنها با شکست زمین را ترک کردند.در حالی که از عدم آمادگی جسمانی مناسب به عنوان دلیل نیمکت نشینی اش نام برده می شد از اردوی استقلال خبر می رسد که پس از باخت به صبا باتری امیر قلعه نوعی تصمیم گرفته از بیک زاده مقابل استقلال اهواز در ترکیب اصلی استفاده نماید تا بلکه با حضور او ضعف های هجومی آبی پوشان در جناح چپ برطرف شود.به احتمال فراوان او جایگزین مهدی امیر آبادی خواهد شد تا در کنار جان واریو زوج جناح چپ را تشکیل دهند.
فتح الله زاده در کمیته انضباطی
شاید به خاطر اتفاقات دیدار صبا باتری – استقلال علی فتح الله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال به کمیته انضباطی احضار شود. در این مسابقه تماشاگران منتسب به استقلال که از باخت تیم محبوب خود ناراحت شده بودند با پرتاب اشیای مختلف به داخل زمین خود را تخلیه کردند. از دیگر تخلفات سرزده در این دیدار توسط استقلالی ها درگیری صمد مرفاوی با صادق ورمزیار و خطای غیر فنی سیاوش اکبرپور بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک آنالیزور به نیمکت اضافه می شود
به زودی یک آنالیزور به کادر فنی استقلال اضافه خواهد شد.در آغاز فصل هم قلعه نوعی مذاکراتی را با نفراتی چون مسعود اقبالی و امیرحسین پیروانی و البته مجید صالح داشت که هر کدام بنا به دلایل مختلف به توافق نرسیدند. اما حالا بیش از هر زمان دیگری نیاز به وجود یک مربی روی نیمکت است که بتواند بازی حریف را آنالیز و در طول مسابقه هم فکری خوبی با قلعه نوعی داشته باشد بیش از پیش احساس می شود.
مرفاوی و اکبرپور شنبه پاسخ می دهند
با تصمیم کمیته انضباطی، مربی و مهاجم استقلال در تاریخ 30/6/87 یکشنبه طی جلسه ای در خصوص رفتار خود در بازی برابر صبا به دکتر شریفی پاسخ می دهند.مرفاوی و اکبرپور به دفاع از حرکات خود می پردازند تا پس از صحبت های این دو،رای آنها صادر شود، البته طی چند روز اخیر شایعاتی مبنی بر محرومیت مهاجم استقلال به گوش می رسد که هنوز این نکته تا جلسه حضوری روز شنبه مشخص نخواهم شد.
مشکلات داوری،کفاشیان را هم به کمیته کشاند
وضعیت بحرانی داوری در فوتبال ایران و شکایت باشگاه های استقلال و پرسپولیس نسبت به نحوه قضاوت خداداد افشاریان و مسعود مرادی سبب شد تا مهندس علی کفاشیان به دلیل حساسیت های ویژه موجود در جلسه یکشنبه کمیته انضباطی حضور پیدا کند.رئیس فدراسیون با حضور در این جلسه درصدد بود تا با احاطه رای و نظر کمیته را مورد بررسی قرار دهد.کفاشیان با حضور خود در کمیته انضباطی نشان داد که به دنبال آرام کردن جو حاکم بر فوتبال ایران است.
استقلال تغییر تاکتیک نمی دهد
برخلاف شایعات چند روز اخیر مبنی بر تغییر تاکتیک تیم آبی تهرانی،با اعلام کادر فنی،استقلال به هیچ عنوان تغییر تاکتیک نمی دهد. عدم نتیجه گری تیم طی هفته های گذشته سبب شد تا این شایعه به گوش برسد که استقلال در بازی برابر استقلال اهواز با سیستم 2-4-4 به میدان می رود اما مربیان تیم آبی بار دیگر با قاطعیت تمام اعلام کردند استقلال همچنان با سیستم 2-5-3 به میدان می رود.
روانخواه 5ماه دیگر برمی گردد
امید رضا روانخواه به مدت سه هفته است که یک جلسه در روز فیزیوتراپی می کند.براساس اعلام دکتر نوروزی او باید 5ماه دیگر فیزیوتراپی کند که با احتساب مدت طی شده 4ماه و یک هفته دیگر از آن باقی است.روانخواه پس از گذراندن مراحل فیزیوتراپی و وزنه زنی از 5ماه دیگر یعنی از اواخر بهمن ماه می تواند به میادین بازگردد.اگر او به لحاظ بدنی و روحی به شرایط مطلوب برسد در جام باشگاههای آسیا استقلال را همراهی خواهد کرد.بازگشت خلیلی و روانخواه تقریبا در یک زمان است.
مهاجمان برزیلی استقلال به زودی به ایران می آیند
پس از منتفی شدن حضور بازیكن پرتغالی در استقلال، مربیان این تیم برای تقویت خط حمله خود قصد دارند از دو بازیكن برزیلی سود ببرند.این دو بازیكن كه گفته می شود مورد تایید كادر فنی آبی پوشان قرار گرفته اند، قرار است به زودی وارد ایران شوند تا در تمرینات این تیم شركت كند.روز گذشته هم یك بازیكن كامرونی در تمرین استقلال شركت كرد كه این بازیكن نتوانست نظر قلعه نویی را جلب كند.
استقلال در مقابل میثاقیان پیروز میشه. با نتیجه 2 بر 1 .