صبح اخبار گفت با این مهاجم برزیلیه قرار داد بستن پس چی شد؟
صبح اخبار گفت با این مهاجم برزیلیه قرار داد بستن پس چی شد؟
حالا تازه اولشه...نقل قول:
ببین بی پدرا چقدر سنگ میندازن جلوی پای پرسپولیس
صبر کنید دائی تو تیم ملی نتیجه نگیره اونوقت وسط کار قطبی رو هم از پرسپولیس میگیرن!
علی آبادی استقلالی دلش به حال تیم ما نسوخته که زنگ بزنه به قطبی بگه حتماً باید بیای.
ضمناً یادتون هست پارسال محرومیت 4 جلسه ای جباری بلافاصله بخشیده شد!!!؟
ولی محرومیت پرسپولیس و زارعی..!!!!؟
متاسفانه از این مثالها زیاده....
اینم نمونش:
کد:http://www.perspolisnews.com/article5105.html
شاهد از غیب رسید.
اینا برای پرسپولیس نیمه شعبان و اعیاد شعبانیه هم حالیشون نیست!!!
نقل قول:
رئيس كميته استيناف فدراسيون فوتبال گفت: مديرعامل و ديگر مسئولان باشگاه پرسپوليس بدانند كه با مصاحبه هاي خود نمي توانند محروميت تماشاگران را لغو كنند.
عليرضا صالحي داشت: داريوش مصطفوي پنج شنبه هفته گذشته اعلام كرد راي كميته استيناف در خصوص عدم لغو محروميت پرسپوليس از حضور تماشاگران در 2 بازي، با حضور 2 عضو تاييد شده است كه اين اظهارنظر، كاملا اشتباه است.
وي ادامه داد: 2 نفر بوديم؛ اما با دستور كفاشيان براي بررسي اساسنامه و اصلاح آن به فدراسيون فوتبال رفتيم و پس از اينكه متوجه شديم پرسپوليس بايد روز شنبه برابر پاس همدان قرار گيرد و اين پرونده در كميته استيناف مانده است، با افتخاري تماس گرفته و خواستار حضورش در فدارسيون شديم. در نهايت با حضور 3 عضو جلسه فوري تشكيل داديم و پرونده را بررسي كرديم.
رئيس كميته استيناف خاطرنشان كرد: به راي خود اطمينان داريم. مديرعامل پرسپوليس كه خود روزي در فدراسيون مشغول به كار بوده است فقط نيمه پر ليوان را ميبيند. بي شك اين حكم با مصاحبههاي مسوولان باشگاه پرسپوليس لغو نخواهد شد.
وي ادامه داد: آقايان قصد دارند با سواستفاده از اعياد شعبانيه، هواداران را عليه كميته استيناف حساس كنند؛ اما بايد بدانند كه اگر به جز محروميت دو جلسهاي، يك امتياز از آنها كسر ميشد، فصل گذشته قهرمان ليگ برتر نميشدند. اميدوارم با حرفهاي بيهوده و بيتوجهي به زحمات فدراسيون فوتبال و كميته استيناف، جايگاهها را زير سوال نبرند.
رئيس كميته استيناف تاكيد كرد: فقط 2 پرونده در كميته استيناف داريم و بايد رسيدگي كنيم. با رئيس كميته انضباطي تعامل داشته و قصد داريم آن را حفظ كنيم. به مسئولان پرسپوليس هم اطمينان مي دهم هرگز محروميت آنها بخشيده نميشود تا ناحقي صورت نگيرد. مردم و علاقمندان واقعي فوتبال كاملا اين موضوع را ميپسندند.
این بابا کلا تعطیله.فصل قبل 1 امتیاز هم از ما کم میکردن بازم قهرمان بودیم چون تفاضل گلمون بیشتر بود.:دینقل قول:
اما بايد بدانند كه اگر به جز محروميت دو جلسهاي، يك امتياز از آنها كسر ميشد، فصل گذشته قهرمان ليگ برتر نميشدند
دیگه خریت خودشو با این حرفش ثابت کرد. :27:نقل قول:
اما بايد بدانند كه اگر به جز محروميت دو جلسهاي، يك امتياز از آنها كسر ميشد، فصل گذشته قهرمان ليگ برتر نميشدند
خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي مورد نظر افشين قطبي براي حضور در تيم پرسپوليس تهران، با اين تيم به توافق رسيد.
به گزارش خبرگزار فارس، لئوناردو ديكارمو با امضاي پيشقرارداد از سوي مدير برنامههايش، به زودي به طور رسمي به باشگاه پرسپوليس تهران مي پيوندد.
اين مهاجم به درخواست افشين قطبي و براي جانشيني محسن خليلي با باشگاه قرارداد رسمي منعقد خواهد كرد.
قرار است لئوناردو چهارشنبه شب به همراه ماركو(مربي پرسپوليس) وارد ايران شود.
مبلغ قرارداد اين بازيكن حدود 150 هزار دلار پيشبيني شده است.
قطبي ضمن تاييد خبر فوق گفت: به اين مهاجم نياز مبرمي داشتيم و اميدوارم مانند گلزني در برزيل براي پرسپوليس نيز بازيكن موثري باشد.
وي افزود: لئوناردو به هيچ عنوان براي آمدن به ايران مشكلي ندارد و در صحبتهايش متوجه شدم كه قصد دارد در فوتبال ايران ترقي كند.
قوز بالا قوز
زرینه : پتروويچ، بادامكی و عبدي مقابل ملوان بازي نميكنند
خبرگزاری پرسپولیس : پزشك تيم فوتبال پرسپوليس پيرامون آخرين وضعيت مصدوميت ميثاق معمارزاده دروازهبان تيم پرسپوليس اظهار كرد: پارگي رباط صليبي معمارزاده كاملا محرز شده است. اما، پيش از عمل جراحي بايد زيرنظر پزشكان متخصص ديگري معاينه شود.
وي افزود: از نظر باشگاه معمارزاده بايد در تهران و زير نظر متخصصان خودمان عمل شود، حال اگر او قصد دارد براي جراحي به خارج ازايران سفر كند، با خودش است. تنها نكتهاي كه در رابطه با او ميتوان گفت اين است كه شش ماه نميتواند بازي كند. البته درست است كه دروازه بانان نسبت به بازيكنان ديگر سريعتر بهبود مييابند اما، اين مساله تنها در كوتاهي زمان تمرينات است كه براي معمارزاده نسبت به محسن خليلي تا حد يك ماه كاهش خواهد يافت. زرينه همچنين دربارهي آخرين وضعيت محسن خليلي نيز گفت: خليلي عمل بسيارموفقيتآميزي را پشت سر گذاشته اما، در حال حاضر تاحدودي محل جراحي شده ورم كرده است. به گفتهي خودش اين ورم در آلمان وجود نداشته اما، طي مسافرتي كه از اين كشور به تهران داشته، اين مشكل به وجود آمده است. در حال حاضر بايد سعي كنيم ورم پاي او را بخوابانيم اما، در مجموع شرايطش خوب است و پيشبيني ميكنم حتي ازاول بهمن ماه امسال بتواند درتركيب تيم پرسپوليس بازي كند.
زرينه همچنين دربارهي وضعيت مهدي واعظي ديگر دروازهبان پرسپوليس خاطرنشان كرد: واعظي عليرغم گفتهي برخي افراد هيچ مصدوميتي ندارد و 10 روز است كه به طور منظم تمرين ميكند. او اكنون دروازهباني آماده است كه ميتواند با تشخيص كادرفني براي تيمش بازي كند.
پزشك تيم پرسپوليس در پايان درمورد وضعيت ديگر مصدومهاي تيم پرسپوليس گفت: جداي از اين بازيكنان بهادر عبدي، حسين بادامكي و ايوان پتروويچ مصدومهاي تيم ما هستند كه به احتمال فراوان بازي هفته آينده مقابل تيم ملوان را از دست خواهند داد. پتروويچ از ناحيهي پار دچار خونريزي شده است كه حتي دويدنش را هم مختل كرده؛ او بايد تحت مداوا و تمرينات اختصاصي قرار گيرد تا هرچه زودتر به بهبود يابد. همچنين بهادر عبدي از ناحيهي مچ پا دچار آسيب ديدگي شده كه او هم به احتمال فراوان نميتواند در بازي آينده تيمش را همراهي كند. حسين بادامكي هم از ديگر مصدومين ماست كه به طور اختصاصي تمرين ميكند.
خطر رفع شد
حضور بازيكنان خارجي پرسپوليس در ليگ غيرقانوني نيست
خبرگزاری پرسپولیس : مدير كل دفتر اشتغال به كار اتباع خارجي در ايران گفت: با توجه به عدم استعلام فدراسيون، بازيكنان خارجي پرسپوليس از نظر اين اداره مشكلي ندارند.
محمدصالحي گفت : در صورتي كه مشكلي در خصوص بازيكنان فوتباليست خارجي پيش آيد فقط فدراسيون فوتبال طبق مقررات ميتواند اقدام كند. وي افزود: تا به امروز هيچ استعلامي از اين فدراسيون نداشتهايم و مسولان باشگاه پرسپوليس درحال انجام وظيفه خود هستند و بازيكنان خارجي اين تيم از نظر ما مشكلي ندارد. وي ادامه داد: هواداران پرسپوليس نبايد نگران خبر محروميت تيم خود باشند، چون اگر مشكلي بود از اين اداره استعلام گرفته مي شد و مدير عامل باشگاه را شخصا در جريان ميگذاشتم. با اين شرايط حضور اين بازيكنان در ليگ غير قانوني نيست.
در گفتوگو با فارس
معمارزاده: براي حضور در آلمان با دايي و خليلي مشورت ميكنم
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ميخواهم هرچه سريعتر به ميادين برگردم و به همين دليل براي حضور احتمالي در آلمان از دايي و خليلي مشاوره ميگيرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميثاق معمارزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با تمرينات خوب عابدزاده براي يك سال حساس خود را آماده كرده بودم و نميدانم چه اتفاقي افتاد كه مصدوم شدم و هنوز هم سردرگم هستم.
وي افزود: متاسفانه بسيار بدشانس هستم، هرچند ناشكري نميكنم. مطمئن بودم ميتوانم به راحتي به تيم ملي برسم؛ اما يكسال ديگر بايد پشت خط بمانم، البته نااميد نيستم و با روحيه بالا به درمان پرداخته و با قدرت بازمي گردم.
وي در خصوص عمل جراحي خود گفت: با چند پزشك حاذق در ايران صحبت كرده ام. مي خواهم خيلي زود به ميدان بازگردم به همين دليل با دايي و خليلي درباره حضور در آلمان براي انجام عمل جراحي مشورت مي كنم. به احتمال زياد راهي آلمان ميشوم
واكنش صريح به انتقادها
قطبي: در صورت صلاحديد باز هم تمرين را تعطيل ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: منتقدان كه نسبت به تعطيلي 2 روز تمرينات موضعگيري كردهاند، بدانند اگر لازم باشد، باز هم تمرين را تعطيل ميكنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليسيها در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در هفته آينده ديدار بسيار سختي را بايد مقابل ملوان كه هميشه براي ما دردسرساز بوده است، انجام دهيم و به همين دليل كسب شش امتياز از 2 بازي اول را بايد فراموش كنيم.
وي افزود: با تمام قوا آماده هستيم، اولين بازي خارج از خانه را با موفقيت پشت سر بگذاريم تا همچنان در بالاي جدول قرار داشته باشيم.
سرمربي پرسپوليس در واكنش به منتقداني كه معتقدند وي به خاطر سفر به امارات تمرين را 2 روز تعطيل كرده است، گفت: اگر ميخواستم به خاطر خودم كاري را انجام دهم، ميرفتم و هرگز بازنميگشتم.تعطيلي 2 روزه براي تيم ما لازم بود، ضمن اينكه من برنامه تمرينات تا پايان پاييز را به مديرعامل و هيئت مديره ارائه كرده ام.
وي افزود: آنهايي كه انتقاد مي كنند، مطمئن باشند در آينده نيز اگر 2 بازي سخت انجام دهيم، حتما به بازيكنان استراحت ميدهم تا به شرايط ايدهآل برسم.
قطبي تاكيد كرد: نميدانم چرا استراحت كه امري مهم در فوتبال است، براي اهالي فوتبال ايران جا نيفتاده است. به تمام مربيان و دستاندركاران تيمها پيشنهاد ميكنم حتما از اين شيوه مدرن استفاده كنند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به مصدوميت معمارزاده، دروازه بان جديدي جذب تيم مي شود، تصريح كرد: در اين زمينه بدشانس بوديم. به حقيقي و واعظي اعتماد دارم؛ اما براي حضور موفق در سه جبهه(ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا) به سه دروازهبان داريم. در روزهاي تصميماتي جدي در اين خصوص اتخاذ خواهيم كرد.
قطبي در پايان خاطرنشان كرد: ماركو فردا به همراه بازيكن برزيلي به ايران خواهد آمد و خيالم از بابت خط حمله با وجود او، نيكبخت و توره راحت ميشود.
این بازیکن برزیلی کی بازی میکنه؟
پرسپولیس همچنان رکورد میزند ؛ بیشترین امتیاز، کمترین باخت، بیشترین برد و بهترین خط دفاع
خبرگزار پرسپولیس : تیم پرسپولیس در هفته دوم هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر مقابل تیم پاس به برتری 3 بر یک رسید و همچون سال گذشته لیگ را با اقتدار آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان با برتری مقابل پاس همدان به چند رکورد جالب رسیدند. جمع امتیازات سرخپوشان تهرانی تاکنون در لیگ برتر به عدد 349 رسید و از این حیث پرسپولیس در صدر تیمهای لیگ برتر جولان میدهد و تیمهای استقلال با 346 امتیاز و تیم پاس با کسب 330 امتیاز از این نظر در ردههای بعدی جای دارند. البته با احتساب کسر 6 امتیاز از پرسپولیس از سوی فیفا.
ضمناً تیم پرسپولیس در 8 دوره لیگ برتر با 41 بار شکست کمترین باخت را داشته است و تیمهای استقلال با 44 شکست و تیم پاس با 45 باخت در مکانهای بعدی جای دارند.
همچنین پرسپولیس با پیروزی برابر پاس به نود و سومین برد خود در لیگ برتر رسید و از این حیث به رکورد استقلال رسید و تیم پاس با کسب 83 برد در رده سوم قرار دارد.
جالب اینکه تیم پاس با به ثمر رساندن تک گل بی ثمر خود برابر پرسپولیس به سیصدمین گل خود در لیگ برتر رسید.
تیم پاس با 300 گل زده در لیگ برتر رکوردار است و تیم پرسپولیس با 298 گل و تیم استقلال با 296 گل در مکانهای بعدی جای دارند. در ضمن عنوان کمترین گل خورده در لیگ برتر و بهترین خط دفاعی در اختیار پرسپولیس است.
پرسپولیس در 8 دوره لیگ برتر با 207 گل خورده دارای بهترین خط دفاعی میباشد و تیمهای استقلال با 209 گل و تیم سپاهان با 216 گل خورده در ردههای بعدی قرار دارند. همچنین تیم مقاومت سپاسی با کسب 78 تساوی در لیگ برتر از این جهت رکورددار است و تیمهای پاس و سایپا با 76 و 72 تساوی در ردههای بعدی قرار دارند.
گفتنی است؛ در ارزیابی فوق تیمهایی که در همه دورههای لیگ برتر حضور داشتند را زیر ذرهبین قرار دادیم
فریدون معینی: پرسپولیس بهترینها را جذب کرده است
خبرگزاری پرسپولیس : فریدون معینی پیشکسوت تحصیل کرده و محجوب پرسپولیس این روزها به عنوان یکی از اعضای کمیته فنی باشگاه، حضوری جدی در جلسات این کمیته دارد تا تجارب گرانبها و دانش خود را در اختیار جوانان و میلیونها پرسپولیسی قرار دهد.
معینی پس از پایان جلسه کمیته فنی نظرات خود را در اختیار خبرگزاری رسمی باشگاه پرسپولیس قرار داد.
دیدگاه جنابعالی از این کمیته و آینده آن چیست؟
تصور میکنم به نوعی این کمیته در حال پیگیری میباشد تا بتوانیم سیستم آموزش و ابزاری که برای باشگاه مهم و کارآمد میباشد را داشته باشیم ضمن اینکه آقای مصطفوی نیز دیدگاه خیلی خوبی در این زمینه دارند که در این جلسه مقرر گردید مجموعه مسائلی که میتواند به طور کلی در دراز مدت و کوتاه مدت برای یک باشگاه حرفهای مفید باشد به عنوان رئوس مطالب اعلام شود و هر کسی به سهم خودش در این ارتباط فعالیت نماید. البته هنوز به مرحله نهایی نرسیدیم ولی اگر اجرا شود مطمئناً موفقیت پرسپولیس را به ارمغان خواهد آورد.
به هر جهت در گام نخست نیز در روز دوشنبه 25 شهریور مقرر گردیده آکادمی جوانان را به شکل اولین کار اجرایی در کمیته فنی به مرحله عمل برسانیم. از طرفی مهمترین مسئله که در حال حاضر مطرح است قضیه فوتبال پایه و بها دادن به آینده سازان و چهرههای مستعد میباشد که تصمیم داریم این موضوع شکل صحیح و منطقی به خود بگیرد اما باید با سیاست باشگاه هماهنگ شده و کارها به صورت حرفهای صورت گیرد.
عملکرد تیم در دو بازی قبلی و مسابقه سوم که خارج از خانه میباشد را چگونه ارزبابی میکنید؟
به اعتقاد بنده در این دوره بهترینها جذب پرسپولیس شدهاند که هر یک از آنها تاثیرگذار خواهند بود و همین که پرسپولیس در بازی دوم و در کار تیمی بسیار منسجمتر از مسابقه اول ظاهر شد، باید این موضوع را به فال نیک بگیریم و مهمتر اینکه پیشرفت تیم بسیار چشمگیر میباشد.
در مورد بازی سوم نیز باید عرض کنم، نه بازی با ملوان در انزلی که همه مسابقات خارج از خانه مشکل و از اهمیت فراوانی برخوردار میباشد، چون تیمهای میزبان و مشکلات حاشیهای آن اثرات خود را در این بازیها نمایان خواهند کرد.
بنابر این پرسپولیس باید با تمرکز بسیار بالایی راهی شهرستانها شود ضمن اینکه تیمهای شرکت کننده در این دوره از مسابقات، همه در سطح مطلوبی قرار دارند و نباید نتایج دو هفته قبل تیمی را ملاک قرار داد زیرا کوچکترین لغزشی در انجام وظایف محوله میتواند دردسر آفرین باشد
مهاجم برزيلي پرسپوليس امشب وارد تهران مي شودنقل قول:
خبرگزاري فوتبال ايران – مهاجم برزيلي باشگاه اسپورتينو كه با پرسپوليسي ها به توافق رسيده امشب به تهران ميآيد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، لئوناردو ديكارمو كه چند روز قبل قراردادش با پرسپوليس رسماً در هيأت فوتبال استان تهران به ثبت رسيد طبق گفته مسئولان پرسپوليس و هماهنگي به عمل آمده رأس ساعت 30/10 دقيقه وارد تهران خواهد داشت.با توجه به تعطيلي 7 روزه ليگ، مهاجم برزيلي پرسپوليس قادر است از هفته چهارم براي اين تيم بازي كند.
در گفت و گو با فارس
آتسو: انتقالم به پرسپوليس كاملاً قانوني است
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مدرك اشتغال به كار در ايران را دريافت كردهام و مشكلي براي بازي ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرانك آتسو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شايعه عدم تسويه حساب با ابومسلم مشهد و نداشتن مجوز اشتغال به كار اظهار داشت: اين خبر صحت ندارد. پس از بازگشت دوباره به ايران مدارك لازم براي اشتغال به كار در ايران را دريافت كردم و اسناد باشگاه موجود است.
وي ادامه داد: متاسفانه از روزي كه پرسپوليس آمدهام شايعات زيادي در مورد من منتشر مي شود و همه آنها بياساس هستند.
مدافع توگويي تاكيد كرد: قراردادم با پرسپوليس قانوني است و هيچ مشكلي باري بازي كردن در اين تيم ندارم. به طور قانوني با ابومسلم تسويه حساب كردهام.
آتسو در باره شرايط پرسپوليس عنوان كرد: خوشبختانه به لحاظ بدني در وضعيت خيلي خوبي قرار دارم و پرسپوليس نيز با پيروزي فصل را آغاز كرده است. خوشحالم كه اكنون 6 امتياز را ذخيره كردهايم.
وي افزود: براي قرار گرفتن در تركيب 11 نفره خيلي سخت تمرين ميكنم و ميخواهم با قدرت در تركيب تيم جديدم بازي كنم.
واعظي : مشكلي با عابدزاده ندارم
خبرگزاری پرسپولیس : مهدي واعظي ضمن رد اختلاف خود با احمدرضا عابدزاده مربي دروازه بانهاي تيم فوتبال پرسپوليس تهران ، از آمادگياش جهت حضور در ميدان در هفته سوم ليگ برتر باشگاههاي ايران خبر داد.
تیم ملی سایپا برد!
در گفت و گو با فارس
زارع: با دستههاي گل سمت نيمكت ملوان و هوادارانش ميروم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مشكلي با ملوان و هوادارانش ندارم و پيش از رويارويي با اين تيم با دسته گل به سمت آنها مي روم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مازيار زارع در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از انجام 2 بازي سخت، به استراحت نياز داشتيم و معتقدم تعطيلي 2 روزه تمرينات از سوي قطبي لازم بود.
وي افزود: از تعطيلات كاملا استفاده كرده و به انزلي رفتم تا با خانوادهام ديدار كنم. كمي نگران برخوردهاي احتمالي بودم؛ ولي خوشبختانه از برخورد گرم هواداران خوشحال شدم و هيچ برخوردي نيز با پورطهماسبي نداشتم.
زارع ادامه داد: نميخواستم در سفر خود، ملوان را وارد حاشيه كنم، به همين دليل سعي كردم حتي مقابل موضع گيري هاي احتمالي، سكوت كنم.
هافبك پرسپوليس در خصوص رويارويي با ملوان در هفته سوم ليگ برتر تاكيد كرد: اميدوارم بازي خوبي مقابل اين تيم انجام دهم. پيش از بازي با گل به سمت نيمكت ملوان مي روم و از احمدزاده كه مربي بسيار زحمت كشي است، رخصت مي طلبم. سمت تمامي هواداران نيز رفته و از همه زحمتي كه برايم كشيدند با دسته هاي گل تشكر مي كنم.
زارع تاكيد كرد: ملوانيها فصل جاري را خوب آغاز نكردهاند؛ اما بازيكنان جوان و كاربلدي دارند كه مطمئن هستم در برابر پرسپوليس با انگيزه چند برابر ظاهر خواهند شد و اين موضوع ميتواند جذابيت و قشنگي بازي را چند برابر كند.
نيكبخت واحدي: به تشخيص خودم بيشتر از ديگران تمرين كردم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به تشخيص خودم بيشتر از بازيكنان ديگر تمرين كردم نه مربيان تيم.
عليرضا واحدي نيكبخت درباره علت تمرينات اختصاصي در نظر گرفته شده از سوي مربيان تيم فوتبال پرسپوليس در تمرينات امروز (چهارشنبه) اين تيم، اظهار كرد: اين تمرينات به هيچ وجه به دستور مربيان تيم پرسپوليس نبود و من خودم دوست داشتم بيشتر از ساير بازيكنان تمرين كنم، لذا به طور اختصاصي دقايقي را پس از پايان تمرين، زير نظر افشين پيرواني كار كردم.
وي درباره بازي تيمش در هفته سوم ليگ برتر مقابل تيم ملوان، تصريح كرد: مسلما بازي بسيار سختي خواهد بود، چرا كه ما بايد در شهر انزلي و در حضور تماشاچيان پرشمار تيم ملوان، به مصاف آنها برويم. ملوان در دو بازي اخير ناكام بود و نتوانسته امتياز كسب كند؛ از اين رو آنها در برابر تيم پرسپوليس با انگيزه مضاعف به ميدان خواهند آمد كه ما بايد با تمركز بالا بازي را در دست گرفته تا بتوانيم موقعيتهاي خوبي روي دروازه آنها خلق كنيم
در اقدامي عجيب :41::41::41:
سايت فيفا نام پرسپوليس را از جدول ليگ ايران حذف كرد
خبرگزاري فارس: وب سايت رسمي فيفا نام پرسپوليس را از جدول رده بندي ليگ برتر ايران بدون هيچ توضيحي حذف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليس قهرمان فصل گذشته ليگ برتر ايران هم اكنون هيچ جايگاهي در جدول رده بندي ليگ برتر هشتم در سايت فيفا ندارد.
در اين جدول برق شيراز صدرنشين است، ذوب آهن و پگاه نيز در رتبه هاي بعدي هستند.
نام پرسپوليس در بين تيم هاي حاضر ديده نمي شود، اين در حالي است كه اين تيم هم اكنون با 6 امتياز در مكان دوم اين جدول قرار دارد.
دليل وقوع اين اتفاق نامشخص است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش چی میتونه باشه!!:18:
به احتمال زیاد اشتباهی صورت گرفته!!!:13:
ای بابا هر چی بلاست سر این پرسپولیس میاد....یه همچین اتفاقی از فیفا خیلی بعیده
جدی نگیرید حتما قاطی شده
بابا معلومه دیگه
پرسپولیس که معلومه قهرمانه رو ننوشته از تیم دوم به بعد نوشته
لابد دوباره بدهی بالا آورده !
ایول اینو خوب اومدی!:40:نقل قول:
بابا معلومه دیگه
پرسپولیس که معلومه قهرمانه رو ننوشته از تیم دوم به بعد نوشته
نصرتي: دوست داشتم در پرسپوليس ميماندم
خبرگزاری پرسپولیس : محمد نصرتي مدافع ملي پوش كشورمان اين روزها دوران جديدي را تجربه ميكند ، بعد از اينكه نتوانست با پرسپوليس به توافق برسد، ترجيح داد فوتبالش را در ليگ امارات دنبال كند.
ليگي كه چندان مورد توجه سرمربي تيم ملي فوتبال ايران نيست و اين موضوع مي تواند در آستانه مرحله مقدماتي جام جهاني فوتبال براي نصرتي مشكل آفرين باشد.
البته اين مدافع ادعا ميكند كه همچنان به عنوان يكي از يازده بازيكن اصلي تيم ملي برابر حريفان به ميدان خواهد رفت و از اين بابت نگراني خاصي ندارد.
محمد نصرتي پيش از سفر به امارات گفت وگويي انجام داده است كه متن كامل اين مصاحبه را در زير ميخوانيد.
انتخاب شما چرا ليگ امارات و النصر بود؟
لوكا بوناچيچ چند سال بود كه به بازي من علاقه نشان ميداد. او حتي سال پيش خيلي تلاش كرد كه مرا را به سپاهان ببرد. بعد از اينكه با پرسپوليس به توافق نرسيدم، ترجيح دادم با رفتن به تيم النصر لژيونر شدن را در فوتبال تجربه كنم.
فكر ميكنيد ليگ امارات جاي خوبي براي ادامه فوتبالتان است؟
چرا كه نه. آنها به لحاظ امكانات شرايط ايده آلي دارند و حتي ميتوان گفت ليگ امارات از سطح بالاتري نسبت به ليگ ايران برخوردار است.
به لحاظ كيفي هم از ليگ برتر ايران قوي تر است؟
در كل ليگ ايران تاكتيكي تر است. البته شرايط من با بقيه بازيكناني كه در ليگ امارات بازي ميكنند، تفاوت زيادي دارد و كارم به مرتب سخت تر است.
چه تفاوتي؟
تيمهاي اماراتي در اين چند سال فقط به فكر تقويت خط حمله خود بودند و به همين دليل نسبت به بازيهاي داخلي با مهاجماني به مراتب بهتر و حرفه اي تر رودررو خواهم شد.
با اين شرايط ميتوانيد، موفق شويد؟
اصلا شكي ندارم كه در امارات خودم را به عنوان يكي از بازيكنان خوب مطرح خواهم كرد. نزديك به ۵۰بازي ملي دارم و منطقي نيست كه نگراني خاصي داشته باشم.
حضور عنايتي و معدنچي چقدر در انعقاد اين قرارداد موثر بود؟
حضور آنها در النصر به من كمك ميكند تا خيلي سريع بتوانم با شرايط جديد كنار بيايم. البته امارات با توجه به نزديكي به ايران چندان براي من غريبه نيست.
با اين شرايط بايد منتظر درخشش نصرتي بود؟
صددرصد. هميشه به دنبال پيشرفت هستم و نه تنها دوست ندارم فوتبال امارات را با ناكامي ترك كنم، بلكه به دنبال اين هستم تا از النصر به يكي از ليگهاي معتبر اروپايي منتقل شود.
البته اروپا رفتن براي يك مدافع ايراني كار چنداني راحتي نيست.
با اين نظر مخالفم. مدافعي كه چند سال متوالي در تركيب تيم ملي حضور داشته و تجربه جام جهاني را هم در كارنامه خود ميبيند، ميتواند به راحتي به تيمهاي صاحب نام اروپايي بپيوندد.
البته يك بار در تست فني تيمهاي اروپايي رد شديد.
نميدانم چرا اينطور عنوان شد كه من به دليل ضعيف بودن نتوانستم با تيمهاي بلژيكي قرارداد ببندم. دليل اصلي نرفتن من به اين كشور مصدوميتي بود كه به صورت طبيعي اجازه بستن قرارداد با تيم جديد را از من گرفت.
قبول داريد كه جدايي تان از پرسپوليس غيرمنتظره بود؟
به هر حال در بعضي از اتفاقات نميتوان تاثيرگذار بود و مجبور ميشويم در مقابل عمل انجام شده قرار بگيريم.
اين يعني اخراج و يا كنار گذاشته شدن از تيم؟!
كسي مرا را اخراج نكرد و حتي تا آخرين روز هم پرسپوليسيها به دنبال اين بودند تا قراردادم را تمديد كنند.اما مسايلي وجود داشت كه من را مجبور به جدايي از تيم پرسپوليس كرد.
چه اتفاقاتي؟
حالا كه بين من و پرسپوليس همه چيز تمام شده، بهتر است اين بحث را ادامه ندهيم. فقط اين را ميگويم كه اگر شرايط مناسب بود امكان نداشت تيمم را عوض كنم.
انگار علاقهاي براي بازگوكردن مشكلات نداريد!
پرداختن به اين بحث به جز حاشيهسازي براي من و پرسپوليس حاصل ديگري ندارد. اميدوارم پرسپوليس بتواند هم در ليگ برتر و هم در ليگ قهرمانان آسيا با موفقيتهاي زيادي روبرو شود.
حسرت از دست دادن ليگ قهرمانان را نميخوريد؟
من با پاس در اين مسابقات بازي كرده ام و دليلي ندارد كه به خاطر از دست دادن آن افسوس بخورم. البته خيلي دوست داشتم تا با پيراهن قرمز جام قهرماني را بالاي سر ببرم.
درباره تيم ملي چه نظري داريد؟
روزهاي سختي در انتظار تيم ملي است. فوتبال ايران براي رفتن به جام جهاني ۲۰۱۰كار بسيار دشواري را پيش روي خود ميبيند.
اين يعني نااميدي از رفتن به جام جهاني؟!
اصلا چنين منظوري نداشتم.اين درست كه حريفان حرفهاي زيادي براي گفتن دارند،اما هيچ تيمي نميتواند ادعا كند كه رويارويي با ايران برايش راحت است. اميدوارم با تلاش همه و كمك به يكديگر بتوانيم براي چهارمين بار به جام جهاني برويم.
كدام يك از حريفان را جدي تر ميدانيد؟
طبق معمول عربستان و كره جنوبي جديترين حريفان ما خواهند بود.اگر بتوانيم در اولين بازي كه ميهمان عربستان هستيم،امتياز بگيريم در ادامه بازيها با روحيهاي بالا ميتوانيم بهتر نتيجه بگيريم.
اردوهاي تداركاتي براي تيم ملي كافي بود؟
با وجود اينكه با كارشكني ها، ديدارهاي تداركاتي خوبي انجام نداديم، در اسپانيا شرايط خوبي را تجربه كرديم و به همين دليل ميتوانيم نسبت به اين بازيهاي دشوار نگاه اميدواركننده اي داشته باشيم.
فكر ميكنيد دوباره در تركيب ثابت قرار ميگيريد؟
دليلي وجود ندارد كه از اين بابت نگراني داشته باشم. بيش از ۵۰بازي ملي دارم و همين ميتواند ضامن حضور در تركيب اصلي باشد.
مدافع مياني يا مدافع چپ؟
يكي از دلايلي كه باعث شد من در پرسپوليس نمانم، همين بود كه قطبي ترجيح ميداد از من در جناح چپ دفاعي استفاده كند.اميدوارم دايي من را به عنوان مدافع مياني در تركيب اصلي قرار دهد.
البته اگر قرار بر ثابت بودن شما باشد.
من دليلي نميبينم كه دايي بخواهد از تجربه ام به سادگي بگذرد.
حضور در ليگ امارات بهانه خوبي براي دايي است. او بارها اعلام كرده است كه ليگ اين كشور از استانداردهاي جهاني پايين تر است.
حتي اگر ليگ امارات ضعيف هم باشد، نميتوان گفت كه هيچ كدام از بازيكنانش نميتوانند در تيم ملي بازي كنند.همانطور كه مسعود شجاعي با وجود نيمكت نشيني در ليگ امارات ملي پوش شد، من هم ميتوانم در تيم ملي باشم
هفته سوم لیگ با نام مبارک «حضرت قائم عج» برگزار میشود
خبرگزاری پرسپولیس :از سوی سازمان لیگ، هفته سوم رقاتبهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) در سال 88 - 1387 با نام مبارک حضرت قائم (عج) برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری پرسپولیس، سازمان لیگ، هفته سوم هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر را با نام «گرامیداشت میلاد مسعود حضرت قائم آل محمد (عج) و تکریم و گرامیداشت منتظران ظهور» نامگذاری کرد.
گفتنی است؛ هفته سوم رقابتهای لیگ برتر در روز یکشنبه بیست و هفتم مرداد ماه با 9 دیدار در شهرهای مختلف کشور برگزار میشود
واعظي : مشكلي با عابدزاده ندارم
خبرگزاری پرسپولیس : مهدي واعظي ضمن رد اختلاف خود با احمدرضا عابدزاده مربي دروازه بانهاي تيم فوتبال پرسپوليس تهران ، از آمادگياش جهت حضور در ميدان در هفته سوم ليگ برتر باشگاههاي ايران خبر داد.
دروازه بان باتجربه تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه در گفت وگويي گفت: نميدانم چرا به دنبال اين هستند كه رابطه من و عابدزاده را خراب كنند، اين در حالي است كه من به عنوان يك بازيكن حرفه اي هيچ مشكلي با تمرينات او ندارم.
او همچنين ادامه داد: البته هنوز هم اعتقاد دارم كه تمريناتي كه عابدزاده براي دروازه بانان در نظر ميگيرد، پرفشار و سخت است. اما اين دليل نمي شود كه من يا هر كس ديگري از زير بار تمرينات شانه خالي كنيم و يا به نحوه آن اعتراضي داشته باشيم.
واعظي با اشاره به مصدوميت معمارزاده ميگويد: واقعا حيف شد كه او براي مدت زيادي نميتواند بازي كند. پارگي رباط صليبي براي هر فوتباليستي امكان دارد و اصلا منطقي نيست كه اين اتفاق را حاصل تمريناتي بدانيم كه او در چند وقت اخير در پرسپوليس داشته است.
وي در پايان ضمن اعلام اينكه از آمادگي بالايي برخوردار است، ابراز اميدواري كرد تا در هفته سوم ليگ حرفهاي و در مقابل ملوان بندانزلي براي اولين بار در هشتمين دوره ليگ برتر در تركيب ثابت پرسپوليس حضور داشته باشد.
کارنامه موفق سرخپوشان برابر ملوان
خبرگزاری پرسپولیس : تیمهای پرسپولیس و ملوان بندر انزلی تاکنون 39 بار در مسابقات لیگ به مصاف هم رفته اند که حاصل آن، 19 پیروزی برای سرخپوشان تهرانی، 4 برد ملوان و 16 دیدار دو تیم نیز با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.
در لیگ برتر دو تیم 12 بار به مصاف هم رفته اند که 6 بار پرسپولیس و 2 بار ملوان برنده این دیدارها بوده اند و 4 بازی به تساوی رسیده است. البته دو تیم به غیر از لیگ در چارچوب رقابتهای جام حذفی کشور و همچنین در بازیهای تدارکاتی هم با یکدیگر بازی کرده اند. اولین بازی دو تیم، در لیگ و در دیدار رفت اولین دوره جام تخت جمشید در پنجم مرداد ماه سال 1352 در انزلی برگزار شد که تیم پرسپولیس با تک گل رضا وطن خواه به برتری رسید.
در ضمن اولین دیدار دو تیم در لیگ برتر، 26 آذر سال 1380 انجام گردید که پرسپولیس به برتری 2 بر یک رسید. سهراب انتظاری زننده هر دو گل سرخپوشان بود.
در اولین دیدار دو تیم، بازیکنان پرسپولیس با این ترکیب به مصاف ملوان رفته بودند: بهرام مودت، ابراهیم آشتیانی، محراب شاهرخی (کاپیتان)، جعفر کاشانی، مسیح مسیح نیا، اصغر ادیبی (ایرج سلیمانی)، علی پروین، رضا وطن خواه، حسین کلانی، صفر ایرانپاک، اسماعیل حاج رحیمی پور (محمد دستجردی). مربی: آلن راجرز.
قطبي ممنوع المصاحبه نيست
خبرگزاری پرسپولیس : "مجيد فرخزادي" يکي از اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس روز چهارشنبه با تکديب خبر ممنوع المصاحبه بودن سرمربي اين تيم گفت: اينکه گفته مي شود به قطبي توصيه کرده ايم که در مورد تيم ملي هيچ اظهار نظري نداشته باشد، صحت ندارد. ما تعامل خوبي با تيم ملي داريم و با توجه به نگاهي که قطبي به بازي هاي ملي دارد، دليلي نمي بينيم که او را از صحبت کردن درباره تيم ملي منع کنيم.
او همچنين ادامه داد: افشين قطبي در طول يک سال گذشته نشان داده که تحت هر شرايطي از چارچوب منطق خارج نمي شود. او در اين مدت هيچ مساله اي که موجب تخريب تيم ملي شود را مطرح نکرده است. فرخزادي با اشاره به اهميت بالاي بازي هاي تيم ملي گفت: باشگاه پرسپوليس تحت هيچ شرايطي در کار تيم ملي دخالت نمي کند و سعي مي کنيم تا اعتراضي به تصميمات اتخاذ شده توسط کادر فني نداشته باشيم، البته به کفاشيان پيشنهاد داده ايم تا در صورت امکان علي دايي هر ماه جلسه اي مشورتي با مربيان ليگ برتر داشته باشد تا بتواند از نظرات و تجربيات آنها براي آماده سازي تيم ملي استفاده کند.
وي در پايان گفت: باشگاه پرسپوليس قصد دارد طي يک نامه ي رسمي از هواداران خود بخواهد تا تيم ملي را در همه بازي حمايت کنند، چون معتقديم سکوهاي خالي در هنگام بازي هاي ملي به فوتبال ايران ضربه مي زند و روحيه ملي پوشان را پايين مي آورد.
بچه ها این موضوع حذف نام پرسپولیس از سایت فیفا مثل اینکه جدیه .
فیفا تو جدول رده بندی لیگ ایران نام پرسپولیسو از لیست خارج کرده.
اگه مشکل جدی باشه مطمئنا باید باعث و بانیشو آتیش زد.
خواهشا هر کس خبر جدیدی به دستش رسید فورا اطلاع بده.
اینم لینکش:
[HTML]http://www.fifa.com/associations/association=irn/nationalleague/standings.html[/HTML]
احتمالا سوتی بوده
خودتونو ناراحت نکنید
فقط می تونیم امیدوار باشیم اینطوری باشه که تو میگی بردیا جان.نقل قول:
خب
به سلامتی !!! بادامکی هم رباط صلیبی پاره کرد
احتمالا آخر فصل عابدزاده و پیروانی و کماسی باید برن تو زمین بازی کنن
【ツ】
نقل قول:
خبرگزاری پرسپولیس : حسين بادامكي پس از گرفتن MRI، به سرنوشت خليلي و معمارزاده دچار شد. حسين بادامكي، هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه در بازي مقابل پاس همدان دچار مصدوميت شديدي از ناحيه رباط زانوي پاي چپ شد، پس از گرفتن MRI و بررسيهاي فراوان، به سرنوشت خليلي و معمارزاده دچار شد و رباط صليبي پاره كرد.
زرينه، پزشك اين تيم گفت: پس از درد شديدي كه در زانوي بادامكي ديده شد، زير نظر چند پزشك پس از گرفتن MRI معاينه شد، مشخص شد پارگي رباط صليبي دارد؛ اما اين موضوع بايد بيشتر بررسي شود. وي افزود: پترويچ از فردا در تمرين گروهي شركت ميكند. عبدي نيز در تمرين امروز با سايرين تمرين كرد و هر دو، به بازي مقابل ملوان ميرسند
خطر رفع شد
خبرگزاری پرسپولیس : "محمود خوردبین" در گفتگویی گفت : رباط صلیبی حسین بادامكی پاره نشده است و فقط دو هفته از مسابقات دور خواهد بود .
وی گفت : فرانك آتسو بازیكن تیم فوتبال پرسپولیس است و از هفته چهارم و بازی مقابل ذوب آهن می تواند برای پرسپولیس بازی كند .
فارس نیوز که گفت رباط ترکونده..!
عجب گیری افتادیم ها امیدوارم رباط نباشه:19::41:
در پي حذف نام اين تيم از سايت فيفا
اعتراض باشگاه پرسپوليس به سازمان ليگ و فيفا
خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس در پي حذف نام اين تيم از سايت فيفا، به سازمان ليگ برتر و فيفا اعتراض كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان پرسپوليس پس از حذف نام اين باشگاه در سايت فيفا از جدول ليگ برتر، اعتراض خود را به سازمان ليگ و فيفا اعلام كردند.
توليت گفت: اين مورد كاملا روي يك اشتباه كادر اجرايي تنظيم كننده جدولهاي ليگهاي آسيايي بوده است. نام قطبي در اين سايت به عنوان مربي اعلام شده است.
وي افزود: اعتراض كتبي خود را به جريان انداختهايم و تا روز شنبه، بنابر قول داده شده، اين مشكل حل خواهد شد. اميدوارم شاهد مشكلاتي ديگري از فيفا نباشيم تا با احساسات مردم بازي شود.