سلامنقل قول:
1- طرح منصفانه نداره خوشبختانه
2- 512 برنزی نامحدود ایده آلش 64 هست نه 70
بستگی به خط تلفنت و مرکز مخابراتی داره ولی مطمینا 70 نیست
3- سرعت پیج باز کردن خوبه
Printable View
سلامنقل قول:
1- طرح منصفانه نداره خوشبختانه
2- 512 برنزی نامحدود ایده آلش 64 هست نه 70
بستگی به خط تلفنت و مرکز مخابراتی داره ولی مطمینا 70 نیست
3- سرعت پیج باز کردن خوبه
من الان دارم اصلا خوب نیست سرعتش بطور میانگین 55 کیلوبایته نه 64 تا لحظه ای میاد روی 64 ولی سرعت واقعی 55 کیلوبایت در ثانیه هستش:n03:نقل قول:
خوب شما توقع داشتی 512 نامحدود واقعی بدون مصرف منصفانه که فن آوا بهت میده سرعتش چند باشه ؟نقل قول:
سرعت باید 64 باشه که در IDM موقع دانلود سرعت نوسان داره و بین 55 تا 65 هست
من قصدم طرفداری و تعصب بی مورد از شرکت فن آوا نیست ولی الان که همه شرکت های معروف مثل صبانت و پارس آنلاین
دارن حتی دانلود شبانه رایگان سرویس های محدودشون هم برمیدارن و کاربراشون را مجبور میکنن حجم بخرن این سرویس های
نامحدود فن آوا با این وضعیت اینترنت ایران واقعا عالی هست
همین سرویس 512 نامحدود برنزی را بدون مصرف منصفانه اگر پارس آنلاین یا صبانت یا شاتل بخوان بدن زیر ماهی 200 هزار تومن نمیدن ...
درسته منم قبول دارم ولی سرعت دانلود باید حداقل فیکس روی 64 کیلوبایت بمونه ولی چون نوسان داره میانگین سرعت دانلود در هر دقیقه بین 53 تا 57 کیلوبایت هستش.:n15:نقل قول:
دوست عزیز با 4 5 کیلوبایت هیچی نمی شه ، شما موضوع اصلی که الان تو دنیا 512 معنی نداره رو گیر بده با این هزینهنقل قول:
نه اختلاف چند کیلوبایتی :n01:
سلام عزیزمنقل قول:
منم که نگفتم فیکس 64 هست !!! دوستمون گفت 70 من گفتم نه سرعت 512 در ایده آل ترین حالت 64 بهت میده ! طبیعتا توی ایران نه شرکتها شرکت ایده آلین ! نه خط های تلفن کیفیتی دارن نه مودمها مودمه !!!
نماینده عزیز
یه سوال این طرح ویژه 6 مگ 20 گیگ شبانه داره دیگه؟
حدود 200 تا 250نقل قول:
بله میشه، سرویس های نامحدود فناوا سه دسته هست: برنزی، نقره ای و طلایی
برنزی همون سرعت اسمیه، نقره ای یک چهارم بالاتر از سرعت اسمی و طلایی دو برابر سرعت اسمی
به عبارتی 128 برنزی در بهترین حالت 16 و نقره ای در بهترین حالت 20 به شما سرعت دانلود میده
سرویسهای طلایی از 512 تا 4 مگ هست.
بنده و همکارام افتخار می کنیم بتونیم سرویس مناسبی بهتون ارائه بدیم.نقل قول:
می تونید با شماره 37665975 تماس بکیرید. راهنماییتون می کنند. اطلاعاتتون تکمیل میشه و کپی کارت ملی و قبض تلفنتون رو ارسال می فرمایید.
مرکز مخابراتی انقلاب مشهد در حال حاضر در ساعات اوج مصرف Congest میشه و اولویت با سرویس های با پهنای باند بالاتر جهت استفاده از Burst Speed هست.
ولی در حال افزایش پهنای باند هستیم و فکر می کنم نهایتا تا 3 هفته آینده درست بشه.
خواهش می کنم. 11 گیگ ترافیک گارانتی شرکت هست که بایستی به کاربران اعلام بشه.نقل قول:
128 ماهی 4 گیگ نداریم متاسفانه.نقل قول:
نه اینطور نیست که همه مشکل داشته باشند ولی چون بزرگترین مرکز مشهده، همه زود با کمبود پورت و پهنای باند مواجه میشن.نقل قول:
خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم.
سلام خدمت Fanava-Mashhad بنده یه مشکلی دارم .در حال حاضر سرويس 1024Kbps با 6GB ماهیانه دارم تنها مشکلم پینگه اکثر مواقع میرم تو سرورای آنلاین بازی میکنم و همه ی سرورا هم داخلی هستن ولی پینگم خیلی بالاست در صورتی که سرعتم خوبه . قبلا از شاتل سرویس داشتم به پشتیبانیشون مشکلمو گفتم یکاری کردن پینگم عالی شد . شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟ لطفا کمکم کنید .
از یک چیزی می ترسم که خدا کنه این اتفاق نیفته و اینکه فن اوا مثل باقی شرکت ها با اسم در کردن و زیاد شدن مشترکینش شروع کنه به کاهش سرعت نامحدود , گرون کردن,برداشتن شبانه و......
خدا کنه اون روز نیاد که شرکتی نیست بهش فرار کنیم
شاتل=کلاهبردار
پارس انلاین =گران فروش
اسیاتک=اسیا تر,asia s..t
صبانت=کم فروش
مخابرات=دزد
شرکت های دیگه هم که نقش نخود سیاه رو دارند
من اومدم از دوستان تشکر کنم . همونطور ک راهنمایی کردین ب بخش رسیدیگی ب شکایات خود فن اوا شکایت کردم و از اون روز تا حالا دیگه مشکل قطعی نداشتم تاحالا .
سرویسم ۲مگ نامحدود بود و الان سرعت دان سرعت تک کانکشن و پینگ هم تاحدی خوبه و راضی هستم .
>>>>>>>>«در صورت ای که سرویس مد نظر شما در جدول تعرفه ها وجود ندارد می توانید با تماس با واحد فروش نسبت به خرید آن اقدام نمایید »<<<<<<<<نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
این واسه تعرفه هایی که میشه همینجوری جورشون کرد نیست.
شما باید 128 با 3 گیگ حجم و یک گیگ حجم اضافه بگیرید
خب بفرمایید کجا کاربرد داره این تبصره؟نقل قول:
خوب اون رو نوشته و شما هم زنگ بزنی بهت میگیم داریم دیگه !نقل قول:
چون داریم واقعا ! حالا وقتی تو تعرفه ها نیست چجوری بهت میدیم اون به خلاقیت ما بستگی داره :n02:
ولی در کل قیمتش 15400 تومان هست .
حالا من اومدم فرمولشم بهت گفتم . 128 با حجم 3 گیگ + 1 گیگ حجم اضافه
اقای قلی زاده چرا سرویسها 29 روزه هس
من از اون 5 روز اضافه بر قرار داد استفاده کردم بعد از تمدید زده 24 روزه دیگه مانده
بعد چرا هر ساعتی تمدید بشه فقط ساعت 12 شب اتمام سرویس میزنه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مگه شما 10 و 8 مگ هم میدین
حالا درسته فن آوا خوبه ولی کلمه عالی زیادی هست نه فن آوا و نه شرکت های دیگه.نقل قول:
کلی میگم وقتی اینجوری تعریف کنید و صداتون در نیاد اون شرکت به روال کار خودش ادامه میده و شاید بدتر هم بشه چون کسی چیزی نگفته!
والا چیزی که من همیشه از کاربران اینجا دیدم ته صداشون همینجا بوده :n02: چند نفر وقتی مشکلی گرونی چیزی پیش میاد زنگ میزنید شکایت میکنید؟
فن آوا قسمت شکایت داره پس لطفا مشکلی دارید از چی ناراضی هست شکایت یا انتقاد بفرستید حتی پیشنهاد تا اونا بدونند کاربر چی میخواد و شاید اهل عمل باشند و تغییرات ایجاد کنند.
نمونه شکایت گران شدن سرویس های فن آوا، داشتن تعرفه های نامناسب. خیلی هم آدم های خوش برخوردی هستند.
پس دوستان دیگه شکایت بفرستند تا فرجی بشه و چون بقیه شرکت ها خیلی اوضاعشون خرابه فن آوا بهتره ساکت نمونید بگید اینکه بهتر از بقیه هست! مگه بقیه واسه ما معیار هستند! معیار ما چیز دیگست که هنوز نت ایران بهش نرسیده.
بله فقط میان اینجا و سر و صدا میکنن و میگن تخلیه میکنیم ولی همچنان هستننقل قول:
یه نمونش یکی گیر داد چرا موقع ثبت نام تلفنی هس و موقع تخلیه کپی کارت ملی و قبض میخوان
در جواب حالا برای ثبت نام هم کپی کارت ملی میخوان و هم قبض تلفن
اون طرف هم تخلیه نکرده فقط یه مشکلی برای بقیه که ثبت نام میکنن درست کرد
اون نماینده هم چند بار در روز می اومد حالا یه بار بزور در روز میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگه سوالی دارین بیان بگین برای شکایت به این شماره ها بگین
سلامنقل قول:
سرویسها 30 روزست !
اگر مطمینید با پشتیبانی شهرتون یا دفتر مرکزی تماس بگیرید درست میکنن واستون
آرهنقل قول:
مراکز بزرگ داره امکان دادن سرعتهای بالاتر براشون میسر میشه
در مورد مدارک قانونا باید کپی کارت ملی و قبض و نامه واسه 128 به بالا بگیریم ! تازه باید اصل کارت ملی هم بگیریم تطبیق بدیم !!!نقل قول:
حالا ما هیچ کدومش رو نمیگیریم دوستان لطفشون زیاده گیر میدن چرا اونجا نگرفتی الان میخوای دیگه :n02:
خوب طبیعیه ما هم واسه راحتی کار مشتریا و صد البته خودمون اینکارو میکنیم ولی اگه چند تا مشتری گیر پیدا شن مجبور میشیم قانون رو رعایت کنیم !
بازرسهای سازمان تنظیم رو همینجوری شاید بشه پیچوند ولی با شکایت رسمی متاسفانه امکانش نیست دیگه ! و جریمه چند میلیونی میمونه رو دستمون که چرا کار مشترکها رو سریع راه انداختیم !
دوستان هم لطف دارن تا تقی به توقی میخوره لینک سازمان تنظیم رو میزارن برای شکایت :n02: خوب 90 درصد مشکلات نت مربوط به خود این سازمان و شرکت زیر ساخته طبیعیه که شکایتتون به جایی نمیرسه .
شکایتتون زمانی به جایی میرسه که ما جایی برای راحتی مشترکان قانون رو زیر پا گذاشته باشیم و نه بیشتر :n13:
سلام...
256 فن آوا داشتم...
الان می خوام 1 مگ بگیرم...سرعت چطوره؟
ارزش این نقل مکان داره؟ یا برم سرویس مخابرات بگیرم ؟؟؟
پشتیبانی مشهد خانم ناصری قبول نمیکنهنقل قول:
هر چی میگم قضیه رو میپیچونه میگه درسته
چیزی که بلد نیستن رو اصلا قبول نمیکه
برای بالاتر بردن دیتا ریت خیلی اذیت کرد
آخرش قبول کرد البته با همفکری با آقای مقدس
که از اکانت محدود کنه و خط رو بالاتر ببنده
یجوری حرف میزنه انگار طرف مقابل هیچی نمیدونه
حالا شما بگین چند روزس
دیروز تمدید کردم
پاینی هم مال قبل هس
مشهد که نداره بعد تهران کدوم شهر بزرگتره مگهنقل قول:
بچه های تهران کسی گرفته بیاد بگه
من که نامحدود مخابرات بیاره میرم اونجانقل قول:
تو مشهد سرویس دهنده ها پوکیدن
مجبورم از اینجا بگیرم
تو تاپیک مخابرات تهران هم بپرسی خوبه
یعنی ارزشش بیشتره مخابرات...؟ پینگش کمتره؟
البته قیمتا یه جورایی با من قیمت مخابرات حساب میکنه فن آوا....از این حیث خوبه...ولی کیفیت هم مهمه////
من فکر کنم شما هم داری سرو صدا میکنی ولی از جهت دیگری! ایشون که هست هر روزم هستن حالا یکروز نیان طبیعیه شما از وقتی نماینده امدن کم خیلی کم اومدی و دیگه تقریبا پستی ندادی ولی من بودم تایپک هم نگاه کنی هر صفحه ایشون هستند و پست دادن نماینده که فقط تبلیغاتی حرف میزنه مشکل هم باشه همیشه میگه تماس بگیرید من اینجا مشکلاتی زیاد گفتم که زیرکانه جواب ندادن آخرین مشکل کمبود پهنای باند بود در ساعت شلوغی و بیشتر وقت ها ولی گفتن نداریم گفتم اگه نداری چرا سرور داخلی سرعت خوبه ولی سرور خارجی سرعت زیر 40 گفتن تماس بگیرید بلاخره در این مملکت بی درو پیکر هر روز گرونی نامحسوس داریم ولی صاف وا میستند و تو چشمات زل میزنن میگن گرونی نداریم خوشحال و خندان از وزیر تشکر میکنن ولی اگر روزنامه اقتصادی بخونی یا برای منزل خرید کنی گرونی هر دقیقه رو کامل لمس میکنی و میسوزه بدجورم میسوزه اینجا وزیرم جوابگو نیست کم بیاره پست های که جواب داده پاک میکنه(شبکه های اجتماعی)بعد شما دلت خوشه به یک نماینده فروش شهرستان از این بالاتر هم کاره نیستند بزرگان مملکت فقط دروغ میگن خودشون به اون راه میزنن ایشون فقط تبلیغ میکنن مشکلی باشه زنگ بزنید زیاد برای جواب دادن پستت عجله نکن برای تبلیغات میاننقل قول:
درسته خب! :n02: شاید دقت نکردید فن آوا روز 0 هم داره با این حساب کنی میشه 30روز دیگه.نقل قول:
متاسفانه من که قبلا از پارس استفاده میکردم پارس یک پروفایل برای Game بود که پینک رو کمتر میکرد اما مقداری سرعت کم میشد میتونید به آقای قلی زاده بگید نظرتون رو به تهران منعکس بدهد.نقل قول:
سلام بر شمانقل قول:
بله لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید و بهشون بگید پروفایل Game بزارند. باید اینترلیو سرویستون درست بشه.
قطعا تلاش می کنیم همواره رضایت مشترکین مهمترین هدف ما باشه.نقل قول:
سیاست شرکت فن آوا به این صورته که شما اگر سرویس اضافه بر قرارداد به مدت ۵ روز رو فعال کنید میاد براتون ۵ روز رو محاسبه می کنه و از سرویس بعدی شما کسر میشه، حتی اگه شما یک روز هم بیشتر استفاده نکنید. در این خصوص در حال مذاکره با مدیریت فروش و گروه نرم افزار هستیم که مشکل رو برطرف کنیم. انشاا... تلاش می کنیم به زودی هم اون مشکل و هم مشکلات دیگه اکانتینگ مثل محاسبه کردن ساعت ۱۲ رو برطرف کنیم.نقل قول:
بله در بعضی شهرها ارائه میشه. داریم تلاش می کنیم در مشهد هم فعال بشه. نیاز به بعضی زیر ساخت ها داره.نقل قول:
سلام کدوم شهر هستید؟نقل قول:
متاسفانه شاید منظورمو درست بهتون عرض نکردم.نقل قول:
پشتیبانی سرویس شمانیاز به تغییرات و فیدبک همون لحظه داره. برای همین عرض کردم با پشتیبانی تماس بگیرید تا تغییرات بدیم ببینیم تو چه شرایطی سرویس شما بهتر میشه.