هر دو تا دسته همين جورى اننقل قول:
كم كم دلم براى ايكس باكسم داره تنگ ميشه.
Printable View
هر دو تا دسته همين جورى اننقل قول:
كم كم دلم براى ايكس باكسم داره تنگ ميشه.
این حرف ها در فروم به منزله ی کفر حساب می شه !!! :31:نقل قول:
من هم همین مشکل رو بعد از Update داشتم .
دسته را با کابل به کنسول وصل کنید . دستگاه را خاموش و روشن کنید . ( دکمه Power کنسول را برای 5 - 7 ثانیه )
نگه دارید . با توجه به LCD تان تنظیمات را accept کنید .
دکمه PS بر روی دسته را فشار دهید و ...
در صورتی که عمل نکرد دکمه PS را نگه داشته و بعد از 10 ثانیه کابل U S B را قطع کنید .
در غیر این صورت دسته شما تقلبی هستش و به خاطر Update کردن از کار افتاده .
یا مشکل از خود دسته هستش .
رفيق اگه دسته ها تقلبي بودن كه توي اپديت هاي قبلي از كار ميوفتادننقل قول:
سوني هم توي توضيحات اپديت جديد همچين چيزي رو نگفته
اين كارهايي كه شما گفتين رو انجام دادم، مدلهاي مختلفشو هم انجام دادم ولي فرقي نكرده
تو فروم هاي بلاد كفر كه رفتم بعضيا گفتن سوني كنسولشون رو تعويض كرده، بعضيا هم تعمير كردن ولي ايراد از دسته ها نيست.
دوستان R3 يعني چي؟؟؟؟تو بعضي بازيها ميگه كه R3 رو بزن!!!!!!!!البته روي ريموت هستش ولي رو دسته همچين چيزي من نديدم!!!
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
خب حالا مطمئني كه دسته ها اصلن؟؟؟نقل قول:
بله مطمئنم.نقل قول:
به نظر من ورژن جديدتر آپديت كن شايد حل شد--------
دو تا آنالوگ های دسته هم دکمه هستن آنالوگ سمت راست می شه R3 و آنالوگ سمت چپ می شه L3 فشارشون بده پایین صدای دکمشم می آد ، این دو دکمه از زمان پلی استیشن دو تو دسته های پلی استیشن بودن ... در ضمن تو دسته های ایکس باکسم این دو دکمه حضور دارن ...نقل قول:
دوستان R3 يعني چي؟؟؟؟تو بعضي بازيها ميگه كه R3 رو بزن!!!!!!!!البته روي ريموت هستش ولي رو دسته همچين چيزي من نديدم!!!
اخرين ورژن رو ريختمنقل قول:
به نظر خودم بايد همون ايكس باكسو دوباره بگيرم، هر چى بود اين جورى بامبول در نمى اورد.
نقل قول:
دوست عزیز فعلا اجرای بازی های کپی روی PS3 کم و بیش درد سر داره و به راحتی Xbox360 نرسیده...اگه نمیتونید برای تکمیل شدن روش کپی خور دستگاه ( که با اومدن آپدیت جدید امیدی بهش نیست) صبر کنید پیشنهاد میکنم Xbox360 تهیه کنید.
این حرف ها معنی نمی ده .نقل قول:
اگر ما نمی توانیم کاری یا مشکلی را به درستی حل کنیم دلیل بر خرابی یا مشکل وسیله نمی شود .
اگر به دسته باشه که مال Xbox360 دو روزه دکمه هاش منفجر می شه و کانفیگ کردنش سخت تره .
شما بهتره دسته ی یک نفر دیگه رو بگیری و به کنسول وصل کنی اگر شد که مشکل از دستتون هست .
نشد مشکل از خود شماست و حتما کاری رو اشتباه انجام می دهید .
:thumbsdow [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :thumbsdowنقل قول:
اگر به دسته باشه که مال Xbox360 دو روزه دکمه هاش منفجر می شه و کانفیگ کردنش سخت تره .
به هيچ وجه اينكارو نكن!!!فكرشو كن بنز رو بخواي با بي ام و عوض كني!!!نقل قول:
تو همون طور كه گفته شد با دسته يك نفر ديگه هم امتحان كن---
اگه حل شد خوب يه دسته بگير---اگه نه بازم ميتوني تا آپديت بعدي صبر كني!!!تا اون موقع بي سيم بازي نكن---حالا با سيم باشه مگه ايرادي داره!!!اگه مشكل فاصله داري خب يه سيم usb بگير كه نر و مادگي داره و اين طوري سيم دسته خيلي بلند ميشه و ميتوني از فاصله دور بازي كني---به هر حال ps3 رو نگه دار----به نظر من كه حيفه بدي و ايكس باكس بگيري------
نقل قول:
تمامي سوالات و مباحث در مورد Ps3 (فقط در اينجا)
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بچه ها باز دارید شروع میکنیدا !!!
آخه این چه حرفایی که میزنید !؟!؟
بنز کدومه !! بی ام و کدومه !!
هر کدوم یک مزیت و معایبی دارن !! چقدر دیگه اینو باید گفت !!
خدارو شکر , خدارو شکر که طرفداری از این 2 کنسول هیچ نفعی نداره که اینطوری میکنید !! وگرنه تا الان کشته میدادیم !!
خوش به حال هر کسی که جفتش رو داره و از داشتنشون لذت میبره.
میشه توضیح بدی چه جوری؟!!؟!؟!؟!کنترل تلویزیون که با IR کار میکنه این بلوتوثه!!!:18:نقل قول:
منم میخواستم بگیرم ولی یه دفعه نشستم دفترچه رو خوندم دیدم با کنترل تلویزیون هم میشه!!!!
پسر یک صفایی کردم:دی الانم دارم از اون استفاده میکنم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:
دقت فرمودین بسیار ضعیف شده 83تا!!!!
حرفت درسته--- اماحالا واقعا ps3 كنسول بسيار ضعيفيه؟؟؟كه الان 83 درصد راي دادن!!!نقل قول:
در مورد جفتش هم آره خوبه---ولي واسه كسي كه زياد بازي ميكنه---
هرکی بسیار ضعیف رای داده مطمئن باش یا عقده ای بوده یا ......(در جای خالی هرچی دوست دارین بزارین):31:نقل قول:
در ضمن 83 نفر نه درصد
چه هواسي دارم!!!83 درصد كه خيلي ميشه!!!
نقل قول:دوستان عزیز من توی منوی تلویزیونمون کنترل HDMI رو روشن کردم و تو کنسول هم همینو بعدشم خیلی راحت با هم مچ شدننقل قول:
البته اینو بگم که این فقط در کنسول اسلیم و همچنین تلویزیون و یا DVD/BD Player هایی که دارای موتور Bravia Sync سونی هستن کار میکنه و در بقیه ی موارد صادق نیست.
نه من اصلا نتونستم این بازی بازی کنم.نقل قول:
یعنی شما شوتر بازی نمیکنی؟
بهترین بازی ها توی سبک شوتر هستن به ویژه اول شخص!
من که خودم اولش خیلی میترسیدم که نتونم با کنسول بازی کنم ولی از وقتی که باهاش بازی کردم حتی باهاش میتونم بهتر از PC کار کنم!!! البته این یه چیز شخصیه!
اصولش رو که یاد بگیری راحته(من الان راحت XBOX 360 هم بازی میکنم. اونم Modern Warfare شرطی با بچه ها:27:)
سعی کن مطمئن باش که راحته:8:
ولی واقعا هر کاری کیمردم این MGS نمیشد!!!!
اصلا نمیتونستم باهاش کنار بیام!!
مثلا اون علامت های تعجب! اون جعبه هایی که ضرتی نمیدونم از کجاش در میاورد میکشید رو خودش! اون خرید و فروش تخیلیش!!! هرکاری کردم که بازیش کنم نشد! حیف.....:41:
نه شوتر بازي نميكنم---تو بازي هم حتما بايد كاراكتر حضور داشته باشه والا حال نميكنم!!!يه مسئله اي هم تو بازي خيلي برام مهم اينكه كاراكتر به دلم بايد بشينه و خوشم بياد---مثلا متالگير 4 رو به خاطر تيريپ سياه و همين چيزاش خوشم اومد و گرفتم---يا مثلا گاداوار رو هيچ كدوم از نسخه هاشو بازي نكردم با اينكه يكي از بهترين بازيهاست!!!چون از ظاهرش خوشم نيومد----يا اينكه اويل 3 و پرنس 2 و بتمن رو خيلي بازي كردم چون با ظاهر كاراكتراش خيلي حال ميكنم---يه جورايي وقتي آدم داره بازي ميكنه انگار خودش جاي كاراكتر اصليه واسه همين برام واقعا مهمه ظاهرش----
تنها بازي شوتري كه كردم و خيلي خوشم اومد ماله mame هستش كه عكسشو ميبيني---بازي تو سبكه بتمن و اويل و پرنس و وسترني دوست دارم---وسترني هم مثل red dead -----
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي مكس پين 2 خوشم اومد---چون سبكش جالبه و عشق و اين حرفا هم داره---
بچه ها این چنتا عکس از RESISTANCE 3
قشنگاشو گذاشتم.من که گرخیدم.گرافیک واقعا بالاست
تاریخ انتشار دقیق نداره
TBA 2011
محتوای مخفی: عکس
به نظر من Resistance از بیخ و بن IP ضعیفیه! البته این گرافیکش همچین بدک نیست ولی اصل گیم پلی هستش!نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیزم babakeyan و golabi2 و BATMAN-LOVE ریموتی که من استفاده میکنم اینه:
گرافيكش خيلي خوبه--- تو عكس آخري دختره چه حسي گرفته!!!
ولی من خیلی باهاش حال کردم.تمومش کردی؟نقل قول:
هیولاهای خیلی خفن و نو آورانه ای داره.کلا موجودات توی بازی تکراری نیستن مثل خیلی از بازی ها.
الان تا یکی بازی میسازه توش زامبی هم میزاره.زامبی شده جزء item های بازیها مثل خون و تیر.:31:
ولی رسیستانس تکه.آخراشم خیلی باهال تموم میشه.همیشه قهرمان بازی (natal hail)بود اسمش فکر کنم آلوده میشه
شبيه ريموت خوده كنسوله---دليل اينكه به كنسول هم ميخوره همين ماركشه كه سونيه و ا لا فكر نميكنم ماركاي ديگه با كنسول مچ شن----نقل قول:
گيم پلي مهمه تو بازي---ولي به نظر من گرافيك خيلي خيلي مهمه!!!چون وقتي آدم بازي ميكنه هر قدر كه فضا و شخصيتها طبيعي تر باشن يه حسه خيلي خوبي دست ميده و همين باعث ميشه بارها اون بازيرو تكرار كنه----به طور كلي گرافيك بالا احترام به شعور گيمور هستش كه سازنده براش قائل شده----ولي خوب كمتر پيش مياد بازي گرافيك بالا داشته باشه ولي موارد ديگه رعايت نشه---اگر هم اينطور باشه واقعا سهلنگاري سازنده هاست---و خودشون ضرر ميكنن---و اون خرج و زحمتي كه واسه گرافيك كشيدن حروم ميشه---يا برعكس يه بازي كه گيم پلي خوبي داره ولي گرافيك نه چندان دلچسب!!!همين پرنس نسخه آخري اگه گرافيك امروزي داشت بخصوص شخصيتهاش واقعا عالي ميشد حتي شايد داستان بازي كه زياد جالب نبود هم به چشم نميومد---ولي اميدوارم نسخه بعدي از هر نظر تغيير كنه---ديگه وقتشه كه سازندگان يه تحول عظيم تو بازي شاهزاده ايراني ايجاد كنن!!!
ما هم یه ضبط سونی داریم ریموتش بلوتوثه برم تست کنم ببینم می خوره به دستگا یا نه ...
به نظر من فقط گیم پلی!نقل قول:
حد گرافیک چیه؟ مثلا میشه یه چیزی مثل فیلم که خوب بازم آدم برا لذت بردن ازش باید لذتش رو از گیم پلی ببره!
البته من چیزی مثل طراحی هنری رو جزو گرافیک حساب نمیکنم! چون به هم ربطی ندارن! مثلا Braid آدم واقعا با Background هاش حال میکنه.
مثلا من اصلا از Crysis خوشم نمیاد چون با گیم پلیش حال نکردم. چیز بیخودی بود!
ولی شما بازی هایی مثل World of Goo و Plants vs. Zombies رو ببینین آدم لذت میبره!
الآن دیگه مبحث مبحث خلاقیت و نوآوریه نه چیز دیگه! همین Unreal Engine 3 مگه تمام توانش رو توی Gears of War 2 نذاشت(البته الان داره 3 اش هم میاد) ولی شما ببین کلیفی بی با یه نوآوری استثنایی بازی ای مثل BulletStorm رو درست میکنه که الان همه منتظرشن!
درسته که گرافیک باید باشه ولی باید مکمل گیم پلی باشه نه گیم پلی مکمل گرافیک!
روی جعبه یا تو بروشور رو ببینین اگه نوشته بود Bravia Sync میشه. البته کنسول هم باید Slim باشه.:10:نقل قول:
درست ميگي----ولي من گرافيك رو كلي حساب كردم---
خوب بازيهايي مثل متال گير و گاداوار و هيوي راين و بتمن و آنچارتد و رد دد------اگه گرافيك نداشتن به نظر من انقدر موفق نميشدن---
نظر خوده من اينه كه گرافيك خيلي مهمه براي خودم كه اينطوره----شاهزاده ايراني 2010 رو هم 4 بار تا آخر رفتم مثل خودت كه گفتي 3 بار رفتي---من هم به خاطر گيم پلي 4 مرتبه رفتم---اما اگه گرافيك امروزي داشت مطمئنا 10 بار ميرفتم!!!البته فضاها بد نبودن بعضي مكانها هم واقعا عالي بود---اون حوضچه فيروزه اي و-----و نيجه كلي اينكه همه چي تو يه بازي خوب مهمه---گيم پلي و داستان و گرافيك و صدا و----نميشه گفت فقط يه مورد---و از اين بحثها فقط يه موضوعي رو ميخواستم برسونم---اينكه الان ديگه سازندگان خودشون بايد بدونن گيمور توقعش بالا رفته و دوست داره به واقعيت نزديك شه----بنابراين ديگه نبايد بحثي تو زمينه گرافيك داشته باشيم و اونا خودشون بايد بدونن چيكار ميكنن---و در كنارش همون كه خودت گفتي همه چيز مكمل هم باشه----
کسی با MOVE بازی کرده ؟ چطوره؟
من توی زاتورن باهاش ور رفتم ، به نظرم مثل همون Motion ویی هست ولی با گرافیک بیشتر .نقل قول:
این بازی micro robot رو از کجا میشه گیر آورد.....؟؟؟
اگه باشه تو همون توپخونه هست---زياد سوراخ سنبه داره---
راستي ميگن گاداوار ps2 از كالكشن ps3 واضحتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟راسته؟؟؟؟ ؟؟؟؟
کی همچین جکی گفته!!؟:31:نقل قول:
رزلوشن نسخه PS3 بازی 1080p هست ولی رزلوشن نسخه PS2 بازی 480p هست!
فزقش از زیر زمین تا پشته بومه !!:31:
دوستان خواهشا از بحث تاپیک خارج نشوید .. (بحث در مورد کنسول)
متشکر
اين سايتو يه نگا بنداز=http://forum.----------.com/showthread.php?t=25800نقل قول:
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=25800
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
----------
كسي با ps3 رد دد رو بازي كرده؟؟؟از اول كه ديسك رو ميزارم تاموقعي كه تو بازي ام درايو همش سر و صدا داره!!!فقط هم اولش يه نصب كوتاه داشت---
منم همین مشکل رو دارم
حالا يعني ايراد داره؟؟؟
رجيون بازيها كجاي ديسك نوشته شده؟؟؟