سربرگ data و گزینه data validationنقل قول:
در سربرگ setting گزینه whole number رو انتخاب کن و حدود رو تعریف کن
Printable View
سربرگ data و گزینه data validationنقل قول:
در سربرگ setting گزینه whole number رو انتخاب کن و حدود رو تعریف کن
یک سوال خیلی مهم
دو تا نمودار داریم که هردو داده هستند
یکی نمودار منحنی شده
دیگری نمودار خطی
می خواهم محل تقاطع دو نمودار را محاسبه کنم
از راه فرمول Excel نمیشه چون نتیجه دقیق میخوام
متشکرم
سلام دوستان
یه سری اطلاعات دارم که میخوام ماکزیمم و مینیمم و ... اونا رو به دست بیارم
اما توی ستونی که میخوام اطلاعات نمایش داده بشه و فرمول رو مینویسم که ماکزیمم یا مینیممشون رو بدست بیاره همه رو به صورت صفر نشون میده.حتی جمعشون رو هم صفر نشون میده.چرا؟
نمونه فایل رو هم پیوست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مشکل از ممیزها هست.
ممیز در اکسل به این شکله / اما شما نقطه گذاشتین .
برید قسمت find&select قسمت replace و . رو با / جایگزین کنید درست میشه
سلام
من میخوام چند تا گزینه رو به عنوان پیش فرض برای یک ستون از جدول اضافه کنم . به چه صورت میشه این کارو کرد ؟
مثلا فرض کنید یه ستون عنوانش هست وضعیت تاهل بعد فقط دو گزینه مجرد و متاهل داریم برای این گزینه و من میخوام وقتی رو ستون اون کلیک میکنیم اتوماتیک این دو گزینه ظاهر شه و یکیش رو انتخاب کنیم و دیگه نیاز به تایپش نباشه
برای ایجاد یک لیست کشویی درون یک سلول که اطلاعات آن از اطلاعات یک ستون مشخص استخراج میشه ، ابتدا سلول مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد از مسیر. data>data validation گزینه اول رو انتخاب کنید تا وارد صفحه data validation بشید برای ایجاد یک لیست کشویی از اطلاعات Allow رو روی list قرار بدید و از قسمت source اطلاعاتی که می خواید به صورت کشویی در سلول نمایش داده بشه رو مشخص نمایید.نقل قول:
برگرفته شده از excelhouse.blog.ir
درود دوستان.
من یه فایل اکسل دارم برای محاسبه شارژ ساختمان.
این هم لینک فایل.
مشکل اینجاست که وقتی من یه هزینه مثل هزینه نظافت ساختمان رو از طریق دکمه هزینه بهش اضافه میکنم، این هزینه رو برای واحدهای خالی هم منظور میکنه.
میشه یه بررسی بفرمایید؟
فکر میکنم مشکل از کدهای VBA فایل باشه.
این هم لینک فایل که آپلود کردم :
امکانش هست بیشتر توضیح بدید؟
درود.
اگر فایل رو دانلود بفرمایید، متوجه منظورم میشین.
اگر به همین صورت توضیح بدم فکر نمیکنم متوجه بشین.
ضمنا اگر براتون مقدوره، میتونید توی تلگرام بهم پیام بدین تا در مورد فایل صحبت کنیم.
شماره بنده : 09124878945
سلام
یه فایل اکسل لازم دارم که بشه تهاتر طلب و بدهی رو برای چند نفر انجام داد.
یعنی خرجکرد هر فرد و طرفین حساب رو مشخص کنم و هر زمان که لازم به تسفیه حساب بود، حداقل مقدار پول بین افراد جابجا بشه.
با تشکر
سلام
یک نمونه ساده برای دستور if میتونید بزاردید که فرمول نویسی هم توش باشه؟ مثلا x=500y که x , y بدی اگر شرط برقرار بود x حساب کنه اگر نه یک فرمول دیگه مثلا x=0.3y :n16::n16::n16:
خواستم اعداد اکسل 2016 رو فارسی کنم.کسی میتونه کمکم کنه. تشکر
فرستاده شده از LG-H860ِ من با Tapatalk
سلام
من میخوام داخل یک cell بتونم چند مقدار مختلف رو وارد کنم و بعدا بتونم بر اساس هر کدوم از اونا فیلتر اعمال کنم.
خواسته اصلیم هم ایجاد یه چارت با pivot table هست که بتونم برآورد کنم هر کدوم از این مقادیر چه فراوانی داره.
مثلا یه سری مشتری هستن که هر کدوم یک یا چند رنگ از یک محصول رو سفارش میدن، من میخوام ببینم هر رنگ چقدر درخواست داره ...
متشکرم
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید
سوال من درمورد فیلتر هستش
فرض کنید یه سرستونی داریم که میتونه موارد A - B - C- D رو در بر بگیره! در حالت عادی که میشه واسه هر سلول از زیر ستون مورد نظرمون یکی از موارد A B C و D رو در نظر گرفت میخواستم بدونم که آیا راهی هست که واسه یه سلول دو مورد و یا بیشتر در نظر بگیریم(مثلا C و B ) و هنگام فیلتر کردن از سرستون بشه ردیفی رو که هم مورد C و هم مورد B رو داشته باشه رو نمایش داد?
من میخوام دو تا زمان رو تو اکسل با هم جمع بزنم
ولی اگه
زمان اول ما که خروجی یک فرمول هست
مثلا 9:45:0
اولیه هم
7:0:0
, اگه خروجی ما از تایم 9:15 تا 9:30 بیشتر باشه 15 دقیقه به جمع اونا اضافه بشه یعنی (اون 15 دقیقه تایم استراحت هست)
بشه 9:45:0+7:0:0+0:15:0 که میشه ساعت 10
چجوری باید اینکارو بکنم ؟
سلام
ببخشید 3 شماره از ردیف اکسل پاک شده یعنی شماره های 11،12،13 پاک شدند و یه راست از 10 رفته روی 14 و تو این 3 ردیف هم باید اطلاعات وارد کنم
چطور میشه این شماره ها رو ایجاد کرد؟
با تشکر
سلام ببخشید در اکسل می خوام شماره گذاری کنم اما نمی خوام از روش AUTO FILL استفاده کنم و می خوام فرمول بنویستم که مقدار خونه سلول ردیف بالاش رو با یه عددی جمع کنه و بنویسه و به همین ترتیب واسه سلول سطر بعدی (در همون سلول) باز بنویسم که مقدار خونه بالایی را با یه عددی جمع کن و بنویس
این کار رو واسه ده سلول یک ستون انجام دادم اما مشکلم اینجاست اگه اون وسط ها یک ردیف رو پاک کنم سلول های مابعد اون eror [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! میده. چه کنم که با حذف یک ردیف این شماره گذاری هام اتومات درست شن و اررور ندن ؟ممنون:n16:
برای اینکه شما ردیف را به صورت اتوماتیک داشته باشیدنقل قول:
یکی از راههاش که خودم هم استفاده میکنم استفاده از ترکیب توابع هست به طوری که شما شرط می کنید که اگر سلول مثلا مجاورش پر شد ردیف را بندازه این کار چند تا حسن داره 1- اگر بینشون هم خالی باشه ترتیب رعایت میشه 2- اگر ردیفی حذف بشه اتوماتیک ردیف ها اصلاح میشن و ..
پ ن : فایل پیوست را ملاحظه کنید ستون A فرمول نویسی شده
ممنون فایل اکسل شما را دیدم این روش شما وقتی کاربرد دارد که مقادیر ستون B را هم بدانیمنقل قول:
اما اگر اول بخواهیم شماره گذاری های ستون A را انجام دهیم بدون وابسته بودن به پر بودن یا خالی بودن ستون B ، میشه راهنمایی کنید؟مرسی:n16:
شما به غیر از ستون ردیف ستون دیگه ای ندارید؟
خواسته شما با روشی غیر از این جواب نمیده کما اینکه خودتون هم فرمودید که خطای REf میده پس باید به یه مقدار در ستونی وابسته باشه
سلام
داخل برنامه اکسل یک مشکلی برام پیش امده.
جدولی درست کردم بسته به نیاز کار خودم.ولی بعد از ذخیره با فرمت پی دی اف خطوط جدول نمایش داده نمیشود.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
خطوط موزد نیاز رو از سربرگ home \ font \ bottom border \ all border رنگی کنید.نقل قول:
سلام
یه فایل اکسل هس که ۳۱ شیت داره برا هر روز از ماه.
یعنی در واقع یه جدول خام ثابت طراحی شده (بصورت دستی، و table نیس) و این جدول برای تمام روزها کپی شده
در سلول های این جدول کدهایی وارد میشه که با تابع vlookup قیمت مربوط به هر کد توی جدول های روزانه میاد. و بعد ما باید تعداد فروش های مربوط به اون کد رو وارد کنیم تا جمع کل بدست بیاد
تعداد کدها ۱۰۰ تاس ولی در هر روز حدود ۱۵ کد وارد میشه. و ممکنه یه کد فقط یکبار در طول ماه استفاده بشه. کد دیگری بیشتر و کدی هیچوقت استفاده نشه
چطور میشه کاری کرد که بشه تعداد وارد شدن هر کد در طول ماه در جداول روزانه، و جمع مقدار فروشش رو محاسبه کرد؟
ممنون
میشه کمی بیشتر توضیح بدید مثلا شکل جداول تو شیت ها تغییر میکنه یا نه همه اونها ثابت هستند مثلا ستون مقدار همیشه تو همه شیت ها ستون E است
یه توصیه :به سفارش اساتید اهل فن تا جاییکه میشه از ایجاد شیت اضافی بپرهیزید به نظرم شما اگه یه شیت درست کنید که کل اطلاعات اونجا ریحته بشه و یه شیت هم برای گرفتن گزارش در نظر بگیرید دیگه این مشکلات را نداشته باشید.
سلام
در اکسل یک جدول ۴ در ۱۰ داریم که با تابع vlookup مقداری رو در سه ستون اول جستجو میکنیم و در صورت پیدا کردن مقدار حاصل ستون چهارم بر میگردد . اما اگر مقدار مورد جستجو در ستون اول باشد حاصل و نمایش میدهد اما اگر مقدار مورد نظر در ستون سوم باشد حاصلی نمایش نمی دهد . اگر ممکنه راهنمایی کنید . متشکرم
سلام و درود.نقل قول:
چطور میشه کاری کرد که بشه تعداد وارد شدن هر کد در طول ماه در جداول روزانه، و جمع مقدار فروشش رو محاسبه کرد؟
اصولا این نوح طراحی که برای روز یا ماه و هفته یه شیت درست کنیم خیلی جالب نیست و به خاطر همین دوستان تو گزارش گیری اکثرا به مشکل می خورن.
در مورد این مسئله خاص باید از تابع COUNTIF استفاده کنین. اگه جدولتون ساختار بانک اطلاعاتی رعایت شده باشه و از روشهایی چون merge کردن سلولها استفاده نکرده باشین pivot هم بدرد کارتون می خوره.
سلامنقل قول:
تابع vookup فقط میتونه یک ستون رو جستجو کنه. به همین ترتیب تابع hlookup فقط یک سطر رو جستجو می کنه. چون خیلی گنگ توضیح دادین بیشتر نمی تونم راهنمایی کنم.
اگه کار با توابع index و match رو بلد باشین بدرتون می خوره. در واقع این روش زمانی کاربرد داره که ستون اول مثلا اسامی افراد باشه و سطر اول نام درس و شما بخوایین نمره یک فرد در مورد یک درس خواص رو بدست بیارین. اول باید شماره سطری که اسم هست رو بدست بیارین. بعد شماره سطونی که نام درس هست. محل تلاقی این دو میشه جواب.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل توضیح داده.
سلام.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین.
در نهایت در قسمت standars digit می تونین عدد فارسی رو انتخاب کنین. در ضمن متن رو راست چین کنید. فونتی رو انتخاب کنید که یونیکد باشه یا حداقل فارسی باشه.
با سلام من یک فایل اکسل نام نام خانوادگی حدود1500 می باشند فارسی می باشد مخواهم لاتین کنم مخواهم فایل کل رو بهش بدم جواب رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید
درود
هر فایل اکسل 2016 را که میخواهم باز کنم ، خیلی دیر باز میشه . حدود یک ماه هم این طور شده . حتی افیس را یک بار پاک کردم و از سایت مایکروسافت دوباره دانلود کردم اما بازم مشکل حل نشد ، حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه طول میکشه
سلام. خب من یه سوال دارم.
میخوام در یک جدول که آمار فروش یک سری محصولات توسط نمایندگان شرکتم دارم، با مشخص کردن محصول که در ستون یک قرار داره، حداکثر فروش بین نمایندگان مختلف که در ستونها هستند، نماشی داده بشه. فرمول نویسی اون چطوری باید باشه؟ با تشکر:n01:
سلام
من یک شیت تو اکسل حاوی جدول دارم که اکثر فرمولاش sumو sum ifاست.وقتی این شیت رو کپی می کنم و فرمولا رو از طریق find ,replace جایگزین می کنم کار نمی کنه ولی وقت یک سلول رو به صورت دستی یک قسمت از فرمول رو برای یک سلول عوض می کنم کار می کنه لطفا می تونید بگید علت چیه؟
ممنون
سلام دوستان.....
من فایلی دارم که میخواستم، در اختیار چند نفر قرار بدهم که در آن فقط بتوانند در زیر ستون نامشان، عددی تایپ کنند..... اما نمیخواهم که بتوانند تغییری دیگر بدهند، مثلا ستونهایی را که hide کرده ام را unhide کنند.....
توانسته ام که برای sheet ... رمز یا پسورد بگذارم اما نمیدانم که آیا میشود این محدودیت را ایجاد کرد یا نه...
پیشاپیش از راهنمایی تان سپاسگزارم
با سلام
می خواستم ببینم آیا امکانش هست که در یک Sheet یا فایل Excel دیگه، یه سری اطلاعات به صورت جدول ذخیره بشه و تو یه Sheet دیگه، مثلا با زدن ID یک رکورد، اطلاعات اون رکورد رو بده ؟
اگه امکان پذیره چطوری ؟ :n02:
اینکار شدنیه و با توابعی مثل vlookup یا match & index انجام میشه.نقل قول:
مثلا اطلاعات کد مشتری در ستون A و از A2 شروع میشه و نام مشتری در ستون B و از B2 شروع میشه . شما می خواهید تو شیت جاری تو سل مثلا E2 کد مشتری را که زدید تو سل F2 نام مشتری بیاد برای اینکار از کد زیر استفاده کنید .
تابع Vlookup
match & indexکد:=VLOOKUP(E2;A2:B4;2;0)
کد:=INDEX(B2:B4;MATCH(E2;A2:A4;0))
سلام لطفا نحوه تایپ کردن پلاک خودرو ب این نحو رو برام توضیح بدین 567ع56 ایران 78
سلام...
من یه فایل notepad دارم که به این صورته:
میخوام محتویاتش رو در اکسل کپی کنم طوری که فقط عدداش کپی بشه و value که کنار هر عدد هست کپی نشه !
شما اگر میخواهید سلولهای خاصی را طوری تنظیم کنید که افرادی بتوانند تغییراتی مثلاً عددی را وارد کنند کافی است که آن سلولهای خواص را انتخاب کنید و کلیک سمت راست را بزنید از منوی باز شده format cells را انتخاب کنید و از پنجره باز شده بر روی تب protection کلیک کنید حال در این قسمت تیک locked را بردارید و اوکی کنید ( توجه داشته باشید اگر سلولهای خاصی مد نظر شماست که در قسمتهای مختلف قرار دارد کافی است از کلید ctrl کیبورد خود کمک بگیرید یعنی با نگه داشتن این کلید میتوانید با موس خود هر سلول دلخواهی را انتخاب کنید)بعد از اوکی کردن میتوانید از قسمت review شیت خود را protect sheet کنید. اگر ستونی را هم مخفی کرده اید تا زمانی که protect sheet است کسی نمیتواند به آن دسترسی داشت باشد.
بهترین راه یوتیوب است دوست عزیز، اما برای اینکه بخواهید اکسل را به صورت حرفه ای یاد بگیرید باید قدم به قدم جلو بروید برای این کار هم باید اول برای مثال یک پروزه ای را در ذهن داشته باشید تا با اکسل بسازید بعد از اینکه آن را در ذهن خود مجسم کردید آن را در اکسل پیاده کنید هر جایی هم با مشکل برخوردید باید در گوگل و یوتیوب به دنبال جواب مشکلتان بگردید به نظر من اکسل اینطور نیست در کتاب را باز کنید و از اول تا آخر بخوانید چون خیلی از جاهای کتاب شاید به کارتان نیاید و با یک یا دو بار مرور کردن هم در ذهن نمیماند.
کافیه اول محتویاتو در اکسل کپی کنی سپس محدوده مورد نظر را با موس انتخاب نموده و با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl+H پنجره find and replace برای شما باز می شود , سپس کافیست است در پنجره فوق و در کادر find what عبارت "مورد نظر" برای پاک شدن را تایپ و بر روی کلید replace all کلیلک نمایید. امیدوارم جوابتو گرفته باشی
شما باید از نرم افزار بهینه ساز ویندوز استفاده کنید اگر از ویندوز 10 استفاده میکنید پیشنهاد من نرم افزار Windows 10 Manager است بعد از بهینه سازی احتمال زیاد مشکلتان حل خواهد شد
نقل قول:شما اگر میخواهید سلولهای خاصی را طوری تنظیم کنید که افرادی بتوانند تغییراتی مثلاً عددی را وارد کنند کافی است که آن سلولهای خواص را انتخاب کنید و کلیک سمت راست را بزنید از منوی باز شده format cells را انتخاب کنید و از پنجره باز شده بر روی تب protection کلیک کنید حال در این قسمت تیک locked را بردارید و اوکی کنید ( توجه داشته باشید اگر سلولهای خاصی مد نظر شماست که در قسمتهای مختلف قرار دارد کافی است از کلید ctrl کیبورد خود کمک بگیرید یعنی با نگه داشتن این کلید میتوانید با موس خود هر سلول دلخواهی را انتخاب کنید)بعد از اوکی کردن میتوانید از قسمت review شیت خود را protect sheet کنید. اگر ستونی را هم مخفی کرده اید تا زمانی که protect sheet است کسی نمیتواند به آن دسترسی داشت باشد.