شلام آقا من الان ورژن 31 گوشی n95 رو که دیدم حجمش رو زده بود 42.94mb اگه یادم باشه ورژن 30 حجمش 150mb بود قضیه این حجم کم چیه ؟
Printable View
شلام آقا من الان ورژن 31 گوشی n95 رو که دیدم حجمش رو زده بود 42.94mb اگه یادم باشه ورژن 30 حجمش 150mb بود قضیه این حجم کم چیه ؟
دوست من این فایل زیپ شده هست و وقتی که کامل دانلود بشه و اکسترکت بشه حجمش خیلی بالاتر میره ...
آخرین ورژن
هر سه تا فایل باید دانلود بشهکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4225274&postcount=23
حجمش رو حساب کن
سلام! آقا گوشی رو فرمت میکنم. اما راهی هست که برنامه های روی گوشی رو همونطور سالم نیگه دارم؟! من تمام برنامه ها رو روی فون مموری نصب دارم!
از قسمت مموری back up to memory card بزننقل قول:
سلام .يه چند روز پيش دكمه سبز (call)قطع شد و بعضي وقتا تند تند عمل ميكرد.بعد يكي دو روز خودش درست شد.از همون موقع وقتي در دوربينو باز ميكنم نميره تو دوربين .يه گيري ميزنه و خارج ميشه.اصلا كلا تو برنامه دوبين (camera) نميره.همه كاري هم كردم.اما درست نشد.مثل فورمت و فلش و ....بعد از فلش تو گيم و يكي چندتا از برنامه هاي ديگه هم نميره.
بردم يه تعميراتي گفت آيسي دوربينت خرابه.45 تومن هم هزينه تعمير گفته.حالا چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لازم به ذكر كه تو برنامه باركد ريدر دوربين هيچ مشكلي نداره
سلام
همونطوریکه می دونید، موقع شارژ گوشی حدوداً بعد از 1 ساعت و 10 دقیقه گوشی یه بیپ
به معنای اتمام شارژ میزنه و علامت شارژ ثابت میشه. دیروز هرچی منتظر این بیپ وایستادم
خبری نشد!! و علامت شارژ همچنان در حال پر کردن!! پشت گوشی رو باز کردم و دیدم وسط
باتری باد کرده!! این گوشی فقط 9 ماه کار کرده! یعنی میشه در این مدت کم باتری خراب بشه
یا ممکنه گوشی مشکل داشته باشه؟؟:18:
آره چرا نمیشه. 9 ماه اونقدر ها هم مدت کمی نیستنقل قول:
به نظرتون نمایندگی ها باتری اصل دارند یا مال اونا هم تقلبین ؟؟
برا منم يه چند وقت پيش باد كرد.كه زود شارژ پرو خالي ميكرد.يه باتري ديگه به اسم اصل و مثلا خوب خريدم اونم فقط 3-4 ماه اول خوب بود و بعد ضعيف شد.اگه باتري خوب از جايي پيدا كردي آدرسشو به منم بدهنقل قول:
اينم بهت بگم كه به احتمال 99% باتري اصل پيدا نميكني.پس پيشنهاد ميكنم فقط دنبال باطي خوب بگرد.نقل قول:
راستي آنتن gps تو علا الدين هست ؟؟؟
من هم وقتی n73 داشتم یه باتری به اسم اصل خریدمنقل قول:
3.4 ماه خوب کار کرد
باتری اصل وجود نداره
دوست من اصلاً دنبالش نگرد که من 3 2 ماهه پیش کل علاالدین رو زیرو رو کردم ولی پیدا نشد .....:41:نقل قول:
حالا چيكار كنم؟ يعني gps فرت؟راستي اينو بگم من بهش سيم هم لحيم كردم اما جواب نداد.يعني هيچ راهي نداره؟نقل قول:
فکر کنم اگه بخوای با مین گوشی خودت سر کنی آره دیگه فرت اما اگه مین گوشیت رو عوض کنی.. خوب درست میشه:20:نقل قول:
راستی من اون اضافه کردن سیم به آنتن جی پی اس رو انجام دادم:31:
عالی بود عالی حرف نداره
الان انگار ماهواره ها بقل گوشی هستن و خیلی تند کمتر از 5 ثانیه کانکت میشه پیشنهاد میکنم بقیه هم یه تعمیرکار حرفه ای پیدا کنن و حتما انجام بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
در مورد باطری هم حتی با لیبل ژاپن هم بخری تهران(زیر زمین علا الدین )اصفهان(فردوسی) بعد از حداکثر 6 ماه باید یه باطری دیگه بخری میشه گفت به هیچ عنوان باطری اصلی )bl-6f)گیرتون نمیاد:19::41::13:
( باطری خودش هم که اصلا به درد نمیخوره 5 ساعت موزیک پلیر مسخره است:2:)
پس چرا من سيم لحيم كردم بش جواب نداد؟ميشه دقيق توضيح بدي.چكار كردي كه جواب داد؟چه جور سيمي؟چند دور؟به كجا؟...
اتفاقاً منم گوشیم سر همین قضیه لحیم کردم سیم مسی روی آنتن Gps گوشیم , Gps گوشیم فرت شد .....
.
چون وقتی داشتم لحیم رو میکندم Gps گوشیم هم باهاش دراومد ..!!!!!
.
برای همین مجبور شدم چند روزی علاالدین رو زیر و رو کنم تا کسی رو پیدا کنم که بتونه مشکل رو حل کنه ولی انگار نه انگار ..!!
.
آخر سرهم مجبور شدم گوشیمو بفروشم ...
راستي من فقط آنتنشو ميگما.فقط هموني كه زير گوشي.شما هم منظورت همونه ديگه؟...
اولا که من خودم این کار و نکردم یه دوماهی گشتم یه پسر حرفه ای کم ادعا خوب تمیز کار تعمیر کار گیر اوردم (چه بسا زمانها که در پیش کوی به کوی دیار به دیار می دو یدم و میگشتم و... :دی)نقل قول:
دوما من عکسها رو نشونش دادم اونم دقیقا با یه سیم 13 ثانتی رشته ای نازک مسی مثل همون عکس های تاپیک انجام داد فقط یه نکته بدون روغن و یا چیز اضافه یکم سیم لحیم درجه 1 و لیحیم سر سوزنی
ولی خدایی کار هر کسی نیست ولی قبول دارم که ارزشش رو ....() داره حتما داره
N95 8gig دست دوم در حدنو (1 ماه کارکرد ) 250000 تومن می ارزه؟
یکی رو میشناسم میخواد بفروشه. خواستم قیمتشو یه مشورتی کرده باشم.
اگه به نظرتون می ارزه واسه خریدنش به چه چیزایی توجه کنم؟
(قبلن n81 8gig داشتم ازشم نسبتا راضی بودم. (دزدیدن:19:)کلن n95 تو چیزی ممکنه از n81 کم بیاره؟)
كدوم تايپيك؟نقل قول:
رفيق كلوپ 8 گيگ يه دو سه تا كوچه بالاتره ها...!:31:نقل قول:
به نظر من اگه مورد و مشكلي نداره حتما بگيرش...چون مال من وقتي 3 ماه كاركرد داشت راحت 300 برميداشتنش!
اين داره ارزون ميده به نظر من...!:46:
براي تشخيص فنلاندي يا كره اي بودنش هم به اين تاپيك بري بد نيست:
:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280071
سلام. یه سئوال داشتم.
N97 یه امکانی داره که میتونی یه موجی رو بندازی روی رادیو، و آهنگهای گوشی رو از رادیو با صدای بلند و با کیفیت باندها پخش کرد! حالا N95 همچین امکانی نداره؟!!!! نمیشه با برنامه خاصی این کار رو O.K. کرد؟!!!!
و سئوال دوم اینکه، آیا برنامه ای واسه پخش موسقی در گوش هستش که مثه خوده پلیر گوشی بشه با هندزفری هم کنترلش کرد و از طرفی هم قابلیت این رو داشته باشه که فقط آهنگ های یه پوشه خاص رو اجرا کنه، نه تمام آهنگ ها رو!
اون قابلیت اسمش اف ام ترانسمیتور هستش و چیپ مخصوص خود را داره و ان 95 نداره. دوم هدفون ها فقط با برنامه های پلیر خود گوشی مچ هستند و همچین امکانی وجود نداره
تو پیغام خصوصی برات میفرستم اینجا گذاشتنش خلاف قوانین سایتهنقل قول:
سلام
چند وقت پیش یکی از بچه های محل یه گوشی از تهران خرید. اینطور که میگه از نمایندگی خریده 345 تومان ....
نکته عجیبی که من رو بسیار در تعجب فرو برد یه چیزایی بود که تازه دیده بودم گفتم یه سوالی بکنم از شما:
گوشی این دوستمون که قاب گوشیش هم فابریک هست بالای گوشی نوشته N95 اما نه 8گیگ ولی دکمه هایی که در قسمت بالایی گوشی هستند (دکمه های موسیقی) برامده است مثل 8گیگ.:18:
این گوشی مموری میخورد ولی دوربینش در پوش نداره و ساده است تقریبا" مثل 8گیگ.:18:
دکمه های پایین ال سی دی بزرگه مثل 95 معمولی و صفحه گوشی هم اندازه 95 معمولی هست.
گوشی هم کاملا" اصله ارقام 7و8 سریال نامبرش هم 01 هست .
میخواستم ببینم این چه نوع 95 یی هست که نه 8 گیگه نه معمولی؟!!!!!!!!:18:
درضمن اگر نیاز هست عکس هم بزارم.:11:
با تشکر فراوان.:40:
حتما گوشي 95 معموليه اما قاب پشتيشو رو مال 8 گيگ انداختن!نقل قول:
سلام دوستان:46:
لطف کنید تنظیمات و مراحلی رو که باید انجام بدم تا با موبایل (گوشی N95 ) به شبکه وایرلس دانشگاه وصل بشم و از اینترنت استفاده کنم:8: رو توضیح دهید. ضمنا برای اینترنت باید از وی پی ان V.P.N استفاده کرد من برنامه mVPN_4_0_090527.SISX و mVPN_S60_v3_1_090519.SISX رو از سایت نوکیا دانلود کردم ولی بازم
وصل نمیشه و اخطار Unable synchronise رو میده. تو قسمت Policy Server Name , Policy Server Address دقیقا نمیدونم چی بزنم.
در ضمن برای وصل شدن باید یوزر و پسوردی که دانشگاه داده یه جایی وارد کنم ولی قسمتی نیست که اینا رو وارد کنم
بگید چکار کنم لطفا کمک کنین ممنون :10::11:
نقل قول:
نه دیگه فکر نکنم بشه درضمن من ذکر کردم که مموری میخوره پس جای مموری باید رو قاب باشه که مال تیکه پشته قابه درضمن قاب فابریکه و رنگش مشکی نیست.
دکمه های موسیقی هم برامده است مثل 8 گیگ.:46::46:
عکس هم دارم اماده میکنم.:40::40::11:
نقل قول:
احتمالاً N95-3 باشه كه براي آمريكاي شمالي طراحي شده و حالا از ايران سر در آورده !!
سلام دوستان
کسی قیمت شارژر اصلی 95 n رو داره؟از کجا باید گیر بیارم؟چطور بفهمم که اصل هستش؟
ممنون از پاسختون.
متاسفانه از هیچ راهی نمیتونید اصل بودن شارژر رو متوجه بشید ...
.
گوشی به اون ظرافت رو کپی میکنن دیگه وای به حال شارژر ...
.
به نظر من بهترین راه اینه که از شارژ دوستانی که این گوشی رو داشتند و یا قصد تعویض دارن استفاده کنی ...
.
در ضمن من 2 3 تا شارژر که برای گوشیهام بوده و اصل و فابریک هم هستند رو دارم ... اگه خواستی بهت میدم
ممنو دوست عزیز.میشه قیمت رو هم بگید چنده؟نقل قول:
سلام .من نميدونم چرا به جاي آنتن gpsسيم لحيم ميكنم جواب نميده.وقتي قاب گوشي بازه به زور بعد 5 دقيقه ميگره .وقتي ميبندمش به زور 2 تا ماهواره پيدا ميكنه.به نظر شما مشكل از كجاست؟
من يه تيكه از سيم هدفون 13 سانتي استفاده كردم
ورژن جدید فرم ویر ( FirmWare ) اومده یا همون 31.0.017 خودمون آخرین ورژنه ؟؟
به این لینک یه سری بزن ببین اومده یا نهنقل قول:
ورژن جدید فرم ویر ( FirmWare ) اومده یا همون 31.0.017 خودمون آخرین ورژنه ؟؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=351053
وقتی گوشی تولیدش متوقف شده دیگه شما نباید منتظر فریم ور باشینقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان!
من یک گوشی N95 classic دارم که به تازگی آپدیتش کردم (31.0.017) ولی بعد از آپدیت کردن اکثر برنامه ها روی اون اجرا نمیشن!
برای اکثر برنامه ها پیام access not granted و برای بعضی پیام certificate expired میده!
حتی برنامه هایی که ساین شده اند راهم اجرا نمیکنه!
لطفا راهنمایی کنید. ممنون
تاريخ گوشيتون احتمالا به روز نيست.