خب حالا با توجه به اینکه نیمه دوم (بهمن 72) هستم و همین امسال(91)هم از پیش دانشگاهی فارق التحصیل شدم من کی باید دفترچرو پست کنم چون طبق قانون جدید تا یکسال بعد از زمان فارق التحصیلی وقت دارم .
خب حالا با توجه به اینکه نیمه دوم (بهمن 72) هستم و همین امسال(91)هم از پیش دانشگاهی فارق التحصیل شدم من کی باید دفترچرو پست کنم چون طبق قانون جدید تا یکسال بعد از زمان فارق التحصیلی وقت دارم .
سلام
دوستان دوستم الان هجده سال و نیمشه و هنوز سوم دبیرستان میخونه البته بزرگسالان! میخواد ادامه تحصیل بده میتونه؟ الان باید دفترچه پر کنه؟
پیش دانشگاهیش هم میخواد امسال تموم کنه و تو کنکور 92 شرکت کنه که اون موقع 19 سالش میشه
کلا چیکار بگم بکنه:دی؟ ممنون
اگه میشه یکی جواب ما رو هم بده ممنون:)
نقل قول:
سلام
کسی هست که انصراف داده باشه و بعد دانشگاه جدید ثبت نام کرده باشه؟می خواستم بدونم دانشگاه جدید موقع ثبت نام، در مورد وضعیت معافیت تحصیلی و مدارک مربوطه چه چیزی میخواد؟ و اینکه از زمان انصراف تا ثبت نام در دانشگاه جدید چه مدت بیشتر نباید بگذره؟ با تشکر
نقل قول:
خیر ، چون شما دانشجو هست ، برای هر مقطع فقط یک بار معافیت تحصیلی صادر می شه
یعنی هیچکس نمیتونه انصراف بده و تو دانشگاه جدید ثبت نام کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این قانون نمیشه ؟
راستی یه سوال دیگه :
این معافیت تحصیلی از زمان صدور میزان مشخصی داره؟مثلا 4 سال؟
برای تجصیل در کارشناسی مشکلی نداریدنقل قول:
طبق قوانین جدید تا ۳۱ شهریور ۹۲ مهلت دارید که دانشگاه ثبت نام کنید . و تا اون موقع به دفترچه احتیاجی نیست.نقل قول:
اگه به صورت حضوری تحصیل کنند تا سن۲۴ سال می تونند برای کنکور شرکت کنند.نقل قول:
سلام
دوستان دوستم الان هجده سال و نیمشه و هنوز سوم دبیرستان میخونه البته بزرگسالان! میخواد ادامه تحصیل بده میتونه؟ الان باید دفترچه پر کنه؟
پیش دانشگاهیش هم میخواد امسال تموم کنه و تو کنکور 92 شرکت کنه که اون موقع 19 سالش میشه
کلا چیکار بگم بکنه؟ ممنون
منبع :
نقل قول:
مشمولاني كه درمهر ماه سال 91 در پايه هاي دوم متوسطه و بالاتر به تحصيل اشتغال مي يابند متناسب با رشته هاي تحصيلي ، براي رشته هاي كارودانش و فني – حرفه اي حداكثر تا پايان 22 سالگي و براي رشته هاي نظري كه داراي دوره پيش دانشگاهي هستند حداكثر تا پايان 24 سالگي مي توانند به تحصيل ادامه دهند.
کد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Event&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=004dddb7-9c96-4856-b9f3-6506b3510f83&ID=df048a79-f8d4-4add-a0f3-e144320b64c3
جواب شما :نقل قول:
یعنی هیچکس نمیتونه انصراف بده و تو دانشگاه جدید ثبت نام کنه؟
طبق این قانون نمیشه ؟
اين دسته ازدانشجويان چنانچه تمايل به ادامه تحصيل داشته باشند مي بايست حداكثر تا يكسال بعد از تاريخ انصراف ، در دانشگاه و مقطع جديد شروع به تحصيل نمايند، كه در اين صورت مدت تحصيل قبلي آنها ، درسنوات مقطع جديد لحاظ نخواهد شد.
برای چه دوره تحصیلی؟نقل قول:
راستی یه سوال دیگه :
این معافیت تحصیلی از زمان صدور میزان مشخصی داره؟مثلا 4 سال؟
میشه یه خورده بیشتر توضیج بدید؟ الان من که کاردانی عمران غیرانتفائی می خونم، نمیتونم در صورت قبولی تو دانشگاه آزاد سال آِینده ، ثبت نام کنم؟نقل قول:
جواب شما :
اين دسته ازدانشجويان چنانچه تمايل به ادامه تحصيل داشته باشند مي بايست حداكثر تا يكسال بعد از تاريخ انصراف ، در دانشگاه و مقطع جديد شروع به تحصيل نمايند، كه در اين صورت مدت تحصيل قبلي آنها ، درسنوات مقطع جديد لحاظ نخواهد شد.
الان با استناد به این من انصراف هم دادم تا از فرصت یک ساله استفاده کنم، اگه نشه که خیلی بد میشه :(نقل قول:
16-آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟
بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم
ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي
فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد.
البته ببخشید که من هی سوال میپرسما فقط برای مطمئن شدنه . آخه من که شهریور فارق التحصیل نشدم چطور تا شهریور وقت دارم ؟نقل قول:
شما اگه بخواید در مقطع کارشناسی تحصیل کنید مشکلی برای انصراف ندارید.نقل قول:
جواب :نقل قول:
البته ببخشید که من هی سوال میپرسما فقط برای مطمئن شدنه . آخه من که شهریور فارق التحصیل نشدم چطور تا شهریور وقت دارم ؟
قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.
منبع :
کد:http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=910e2b77-3ac8-49d4-950e-09c9146d9015&LayoutID=26e2a87c-aaf5-4502-ba49-4b1e474cd4de&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،اين سازمان طي اطلاعيه اي اعلام داشت : با توجه به اينكه شرط پذيرش در دانشگاهها از طريق شركت درآزمون سراسري حذف شده است لذا تحصيل در دوره هاي پودماني ، فراگير ، بين الملل و ساير مقاطع تحصيلي بدون آزمون بشرط نداشتن غيبت ، نيز بلامانع مي باشد.
یعنی چی ؟
لازم به ذكر است :تنها با ادامه تحصيل مشمولاني موافقت خواهد شد،كه قبولي آنان در دانشگاه در مهلت يكساله بعد از فراغت از تحصيل مي باشد، كه اين دسته از مشمولين جهت ثبت نام مي بايست با اخذ برگ درخواست معافيت تحصيلي از دانشگاه به دفاتر پليس +10 مراجعه نمايند .
--------------------
قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.
اون طوری که از متن میشه فهمید اینه که مثلا میگه کسایی که تا پایان شهریور 91 دانشگاه قبول شدند میتوانند در دانشگاه ثبت نام و ادامه تحصیل بدهند .
آقا ممنون واقعا، پس الان با استفاده از قانون "مهلت یک ساله بعد از انصراف " مشکلی بابت صدور معافیت تحصیلی جدید پیش نمیاد؟چون من همین چند روز قبل انصراف دادم و ثبت نام و اینا هم که میفته شهریور سال آینده !نقل قول:
شما اگه بخواید در مقطع کارشناسی تحصیل کنید مشکلی برای انصراف ندارید.
شرمنده که اینقدر سوال می پرسم :11:
اول این قانون تاکید کرده "با توجه به تصویب قانون جدید وظیفه عمومی" و یعنی منظورش اینه که برای کسایی که با توجه به قانون قبلی برای کنکور دومشون برنامه ریزی کرده بودن براشون مشکلی از این بابت پیش نیاد.نقل قول:
جواب :
ولی من هر جا رو نگاه میکنم میبینم گفتن کسایی که تاریخ مشمول شدنشون بعد از فارغ التحصیلی هست تا 6 ماه فرصت معرفی دارن! این یعنی منی که خرداد قبول شدم باید پشیمون باشم که چرا خودمو ننداختم تا شهریور امتحان بدم. :|
خیلی مسخرس به خدا اگه اینطوری باشه... الان من تنها راهی که جلوم میبینم اینه که 2 هفته دیگه برای فراگیر پیام نور ثبت نام کنم تا تا بهمن دانشجو شم و بعدا انصراف بدم. حالا کسایی که متولد مرداد یا تیر هستن این راه رو هم ندارن و باید حتما یه رشته پیام نور رو تو برگه انتخاب رشتشون زده باشن. و گرنه فک نمیکنم هیچ راه دیگه ای جز سربازی باشه :13:
شما همه جا رو بیخیال باش، سایت نظام وظیفه اصلی ترین مرجع هست!نقل قول:
سایت نظام وظیفه هم اینو گفته:نقل قول:
شما همه جا رو بیخیال باش، سایت نظام وظیفه اصلی ترین مرجع هست!
"وي افزود: مشمولاني كه قبل از ورود به سن مشموليت در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي فارغ التحصيل شده، ترك تحصيل نموده ،اخراج گرديده اند ويا انصراف از تحصيل نموده اند با ورود به سن مشموليت به مدت شش ماه براي مشخص نمودن وضعيت خدمتي خويش مهلت خواهند داشت .
وي گفت : بعنوان مثال متولدين شهريور ماه 73 كه در خرداد ماه سال 91 در مقطع ديپلم فارغ التحصيل شده اند با ورود به سن مشموليت (يعني ازاول شهريورماه ) به مدت شش ماه مهلت معرفي خواهد داشت .
اين مقام مسئول در ادامه افزود: در صورتيكه تاريخ فراغت از تحصيل ،انصراف از تحصيل و.... اين دسته از مشمولان بعد از ورود به سن مشموليت باشد ازتاريخ مذكوربه مدت يكسال مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را مشخص نمايند."
جواب خودتون تو پست خودتون بود:46::38:نقل قول:
گفته کسایی که زودتر تحصیل کردن شامل این قانون می شوند ، متن رو با دقت بخون!
به گزارش خبرآنلاین، سردارسید حمید صدرالسادات در حاشیه دیدار مردمی گفت: از زمان اجرای قانون جدید دیگر مانعی برای ادامه تحصیل مشمولان وجود ندارد و فارغالتحصیلان یک سال فرصت دارند که بعد از اتمام تحصیلشان خود را برای انجام خدمت وظیفه عمومی معرفی کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی افزود: در حال حاضر برای شرایط ورود به دانشگاه مشمولان نیز شرط کنکور برداشته شده و آنان در صورت پذیرش در موسسات آموزش عالی و دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم میتوانند نسبت به دریافت معافیت تحصیلی اقدام کنند.
ببخشید میشه بمن توضیح بدید که "شرط کنکور برداشته شده"یعنی چی و منظورش از "موسسات آموزش عالی و..." همون دانشگاه آزاد و دولتیه خودمونه ؟
اینا خودشون میگن اگه تو این یکسال بعد از تاریخ فارق التحصیلی جایی قبول شی معافیت صادر نمیشه ؟
خوب منم همینو میگم دیگه! من 30 شهریور تولدمه؛ تاریخ فارغ التحصیلیم هم خرداد 91 میشه (که قانون میگه اگه تو برگه روزش رو مشخص نکنن میشه 31 خرداد 91) ؛ یعنی من قبل از تاریخ مشمولیتم فارغ التحصیل شدم و تا تاریخ 30 اسفند (یا 1 فروردین) باید معرفی کنم خودم رو و از اون به بعد غیبت میخورم !نقل قول:
جواب خودتون تو پست خودتون بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته کسایی که زودتر تحصیل کردن شامل این قانون می شوند ، متن رو با دقت بخون!
حالا اگه من تا این تاریخ دانشجو نشم سال بعد اگه کنکور بدم و قبول هم بشم چون وارد غیبت شدم قبولیم میپره! :13:
به نظرتون جور دیگه ای ـه قانون ؟ :13:
--------------
من فردا صبح میرم پلیس +10 آمارشو میگیرم خبر میدم بتون... این چه بازییه در میارن آخه :13: من موقع انتخاب رشته رفتم پرسیدم گفت هیچ مشکلی نداره خیالت راحت الان میگن نمیشه ... مسخره ایم مگه، میگفتین حداقل پیام نور میزدم نمیشستم واسه فراگیر بخونم :|
سلام
کلا چیکار بگم بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ ممنون
بزرگسالان حضوری میشه؟ دیگه نباید بره پلیس +10 ؟نقل قول:
اگه به صورت حضوری تحصیل کنند تا سن۲۴ سال می تونند برای کنکور شرکت کنند.
مشمولاني كه درمهر ماه سال 91 در پايه هاي دوم متوسطه و بالاتر به تحصيل اشتغال مي يابند متناسب با رشته هاي تحصيلي ، براي رشته هاي كارودانش و فني – حرفه اي حداكثر تا پايان 22 سالگي و براي رشته هاي نظري كه داراي دوره پيش دانشگاهي هستند حداكثر تا پايان 24 سالگي مي توانند به تحصيل ادامه دهند.
عزیز چرا اینقدر از تو سوال هی سوال در میاری ؟:13:نقل قول:
این متن منظورش اینه که بدون کنکور هم می تونند ببرند دانشگاه ، چون قبلا اینجوری نمی شد
شما متولد چه سالی هستید؟نقل قول:
خوب منم همینو میگم دیگه! من 30 شهریور تولدمه؛ تاریخ فارغ التحصیلیم هم خرداد 91 میشه (که قانون میگه اگه تو برگه روزش رو مشخص نکنن میشه 31 خرداد 91) ؛ یعنی من قبل از تاریخ مشمولیتم فارغ التحصیل شدم و تا تاریخ 30 اسفند (یا 1 فروردین) باید معرفی کنم خودم رو و از اون به بعد غیبت میخورم !
حالا اگه من تا این تاریخ دانشجو نشم سال بعد اگه کنکور بدم و قبول هم بشم چون وارد غیبت شدم قبولیم میپره!
به نظرتون جور دیگه ای ـه قانون ؟
--------------
من فردا صبح میرم پلیس +10 آمارشو میگیرم خبر میدم بتون... این چه بازییه در میارن آخه من موقع انتخاب رشته رفتم پرسیدم گفت هیچ مشکلی نداره خیالت راحت الان میگن نمیشه ... مسخره ایم مگه، میگفتین حداقل پیام نور میزدم نمیشستم واسه فراگیر بخونم :|
بله ، حضوری میشه !احتیاج نیست !نقل قول:
بزرگسالان حضوری میشه؟ دیگه نباید بره پلیس +10 ؟
سلام
اقا من الان سال دوم کاردانی رو میخام شروع کنم و میخام انصراف بدم
دانشگاه سراسری هم هستم و میخام بیام پیام نور شرکت کنم
یک سال هم پشت کنتور موندم و متولد 1370 اذر ماه هستم
اگه انصراف بدم سربازی چی میشه؟
73نقل قول:
شما متولد چه سالی هستید؟
--------------------------
آقا من رفتم پلیس +10 پرسیدم سوالو. خود مسئولش با اطمینان (!) میگفت تا خرداد 92 معافیت دارید و اون موقع باید دفترچه بفرستید که تاریخ اعزام تقریبا آبان میشه و تا اون موقع دانشگاه قبول میشید... من از چند تا از بچه ها هم پرسیدم، از پلیس +10 چندتا شهر دیگه هم پرسیده بودن همینو بهشون گفتن ولی من رفتم بعدش با رئیس نظام وظیفه شهرمون صحبت کردم اون هم با اطمینان (!) میگفت شما تا آخر بهمن وقت دارید و بعدش غیبت میخوره... :13:... بعدش دوباره اومدم همین قضیه رو برای پلیس +10 تعریف کردم، خانم بعد از چند دقیقه صحبت با همکاراش تازه متوجه شد قانون جدید چی میگه ! اومد به من گفت آره تا آخر بهمن فرصت داریو فلان ... :13:
الان من اصلا نمیدونم چی کار باید بکنم... از طرفی هیچکی از قانون جدید خبر نداره چجوریه و حتی خود +10 هم خبر نداره از ماجرا...از یه طرفم میگم الان خودمونو به بیخیالی بزنیم که خبر نداریم بعدا مشکل پیش نیارن واسه دانشگاه...
من درمورد تکمیل ظرفیت و فراگیر و بدون کنکور دانشگاه آزاد تحقیق کردم ... اینا فعلا تنها راه های موجود برای دور زدن قانونه که با تکمیل ظرفیت احتمالا از بهمن دانشجو میشید، فراگیر هم از بهمن ولی اون طور که پرسیدم با دانشگاه آزاد میتونید از همین مهر دانشجو شید... البته هزینه تکمیل ظرفیت از فراگیر و فراگیر از دانشگاه آزاد طبیعتا کمتره ... کم دردسر ترین راه هم همین تکمیل ظرفیت هست که خوب نیازی به درس خوندن نیست... :20: ، کافیه وقتی وارد شدی 2 ترم مرخصی بگیری.
تکمیل ظرفیت کدوم دانشگاه؟چه مقطعی؟چجوری باید ثبت نام کرد؟نقل قول:
تکمیل ظرفیت کنکور سراسری 91 منظورمه... فعلا چیزی نگفتن از سایت سنجش پیگیری کنید. :20:نقل قول:
دوستان اگه من الان از پیام نور اتنصراف بدم.میتونم برای کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی شرکت کنم؟
معافیت تحصیلیم چی میشه؟دوباره معافیت میدن یا اینکه باید برم اول خدمت بعدش درسمو ادامه بدم؟
در ضمن میشه حین خدمت تو دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کرد؟
کسی که 22 سال داره و پیش دانشگاهی رو بزرگسالان حضوری تموم کرده همون یک سال رو فرصت داره برای ارسال دفترچه ؟
راستی شرایط تحصیل برای پیش دانشگاهی همون 24 سال هست یا به 22 سال کاهش پیدا کرده ؟
سلام،نقل قول:
بله .
سلام،نقل قول:
دوستان اگه من الان از پیام نور اتنصراف بدم.میتونم برای کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی شرکت کنم؟
معافیت تحصیلیم چی میشه؟دوباره معافیت میدن یا اینکه باید برم اول خدمت بعدش درسمو ادامه بدم؟
در ضمن میشه حین خدمت تو دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کرد؟
بله ، با انصراف براتون معافیت تحصیلی صادر می شه ، چون مقطع تحصیلی شما بالاتر رفته صادر می شه!
هنگام خدمت امکان تحصیل نیست !:46:
یعنی همینجوری بدون کنکور دانشجو برمیدارن؟امکان نداره ه ه ملت اینهمه زحمت کشیدن درس خوندن قبول نشدن اونوقت مارو همینجور بدون کنکور بردارن؟نقل قول:
شمارو نمیدونم ولی من کنکور 91 دادم و واسه بار دوم میخوام کنکور بدم. تکمیل ظرفیت برای کسایی هست که کنکور 91 رو دادن و تو انتخاباشون قبول نشدن.نقل قول:
من انصراف دادم و مدرک معادل گرفتم.
میتونم الان فراگیر شرکت کنم؟
????????????????????????نقل قول:
سلام
این واجبه
اگه می دونید زود جواب بدین
یکی از دوستان تابستون برا معافیت پزشکی درخواست داد و از بیمارستان وقت گرفت و چون تربیت معلم قبول شد دیگه بی خیال شد و نرفت کمیسیون
بعد از پلیس +10 معافیت تحصیلی گرفت و دانشگاه ثبت نام کرد
حالا زنگ زدن از نظام وظیفه که فردا بیا شورای پزشکی
حالا چی می خواد بشه برا دانشگاهش مشکلی ایجاد نمیشه
تربیت معلم به معافیتش گیر نده؟غیبت نزنن بهش؟
مشکلش رماتیسم بود و نامه ی دکتر رو هم به کمیسیون نبرده(فرستاده بودن یه دکتری برای معاینه)
سلام ،نقل قول:
میتونید برای مدرک مقطع بالاتر اقدام کنید.
سلام،نقل قول:
سلام
این واجبه
اگه می دونید زود جواب بدین
یکی از دوستان تابستون برا معافیت پزشکی درخواست داد و از بیمارستان وقت گرفت و چون تربیت معلم قبول شد دیگه بی خیال شد و نرفت کمیسیون
بعد از پلیس +10 معافیت تحصیلی گرفت و دانشگاه ثبت نام کرد
حالا زنگ زدن از نظام وظیفه که فردا بیا شورای پزشکی
حالا چی می خواد بشه برا دانشگاهش مشکلی ایجاد نمیشه
تربیت معلم به معافیتش گیر نده؟غیبت نزنن بهش؟
مشکلش رماتیسم بود و نامه ی دکتر رو هم به کمیسیون نبرده(فرستاده بودن یه دکتری برای معاینه)
نمیدونم چه کاری قراره باهاش داشته باشند اما برای دانشگاهش مشکلی پیش نمیاد چون معافیت تحصیلی صادر شده:46:
[QUOTE=MeMri;7248101]سلام ،
میتونید برای مدرک مقطع بالاتر اقدام کنید.
سلام
یعنی کاردانی به کارشناسی؟
[QUOTE=farryad;7248345]نقل قول:
سلام ، بله !
سلام من تو دانشگاه ازاد مقطع کاردانی درس میخوندم(شهر غریب)اونجا 4 ترم خوندم الان انصراف دادم اومدم دانشگاه شهر خودمون ثبت نام کنم میگن تو باید کمتر از 2ترم اونجا میخوندی تا میتونستی اینجا ثبت نام کنی حالا من صدبار بهشون گفتم بابا قانون عوض شده اینجوری نیست خودم رفتم از نظام وظیفه سوال کردم ولی میگن نه هیچ بخشنامه جدیدی واسه ما نیومده.حالا من الان چیکار میتونم بکنم؟؟؟؟؟؟؟چطور میشه اینا از قانون جدید خبر نداشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم مملکته ما داریم اخه
سلام ،نقل قول:
شما اگه بتونید نامه از نظام وظیفه بگیرید و برای دانشگاه ببرید مشکلتون حل می شه!
سلام رفقا.همچنان این قانون هست که نیمه دومی های سال اگه بار اول کنکور قبول نشن مجبورن برن سربازی؟یا میتونن یک سال پشت کنکور بمونن؟
بر اساس قانون قبلی نیمه اولی ها بدون مشکل میتونستن سال دوم کنکور بدن ولی نیمه دومی ها مشکل داشتن.نقل قول:
الان اینا اومدن قانونو عوض کردن. که خلاصه بهت بگم اینطوری شده که کسایی که نیمه دوم به دنیا اومدن + متولدین بهار برای سال دوم مشکلی ندارن. ولی کسایی که تابستون به دنیا اومدن مشکل دارن ! :| ... البته فرض گرفتم که پیش دانشگاهیتو خرداد گرفته باشی.
==> کسایی که تاریخ مشمولیتشون (روز اول ماه تولد) بعد از تاریخ فارغ التحصیلی هست، از تاریخ مشمولیت 6 ماه فرصت دارن خودشونو معرفی کنن. (تاریخ فارغ التحصیلی اینطوری حساب میشه که اگه مثلا تو آخرین مقطع تحصیلیت قبول خرداد باشی میشه 31 خرداد، یا اگه قبول شهریور باشی میشه 31 شهریور)
==> کسایی که تاریخ مشمولیتشون (روز اول ماه تولد) قبل از فارغ التحصیلی هست، از تاریخ فارغ التحصیلی 1 سال فرصت دارن خودشونو معرفی کنن.
راه حل کسایی که با این قانون جدید نمیتونن کنکور دوم بدن هم اینه:
1.اگه تو برگه انتخاب رشته کنکور امسال یه رشته شبانه یا پیام نور یا غیر انتفاعی (یا...) زده باشن میتونن همونو ثبت نام کنن و مرخصی بگیرن.
2.کسایی که هیچ کدوم از اینارو رو تو برگه انتخاب رشته نزدن باید بدون کنکور دانشگاه برن که میتونن از فراگیر پیام نور اقدام کنن یا کاردانی - کارشناسی دانشگاه آزاد.
--کسایی که فراگیر پیام نور رو انتخاب می کنن باید 3 یا 4 تا کتاب رو بخونن و امتحان بدن واسه قبولی تو آزمون فراگیر و بعد مرخصی بگیرن.
--کسایی که بدون کنکور دانشگاه آزاد رو انتخاب میکنن فقط باس پول بدن تا مشکلشون کلا حل شه :) ؛ ترم اول چندا واحد ورمیداری همشو 0 میشی بعدش واسه ترم بعد مرخصی میگیری. ;)
3.البته کسایی که توی انتخاب رشته کنکورشون هیچی رو نزدن میتونن از تکمیل ظرفیت هم استفاده کنن که خوب تا اونجایی که من شنیدم فقط روزانه و شبانه داره... اونو انتخاب میکنن قبول میشن بعد مرخصی میگرن...
--------------------------
تو تمام این موارد وقتی مشکلتون حل شد میتونید از دانشگاه انصراف بدین و برای ثبت نام و معافیت دانشگاه اصلیتون اقدام کنین... از زمان انصراف برای 1 سال فرصت دارین تا دانشگاه اصلیتون رو ثبت نام کنید. (فرصت انصراف و قبولی مجدد در دانشگاه در کل دوران تحصیل (تا دکترا) فقط 1 بار بهتون داده میشه...)
-----------------------
در کل به نظر من بی دردسر ترین راه حل اینه که حسابداری کاردانی ناپیوسته بدون کنکور دانشگاه آزاد رو واسش اقدام کنین... (واسه این میگم حسابداری کاردانی چون ارزون ترین رشته بدون کنکور دانشگاه آزاده) که در کل برای 2 ترم (که تو اولیش واحد برمیدارین و دومیش مرخصی) یه چیزی حدود 600 تومن باید خرج کنید :)
سلام. پدر من چند سالی هست فوت کرده یه برادر بزرگ هم دارم که ازدواج کرده. الان من و مادرم تنهایی زندگی میکنیم آیا میتونم معافیت کفالت مادر بگیرم؟ یا چون برادر بزرگتر دارم نمیشه؟
سلامنقل قول:
مگه قانون جدید چی هست؟