تو مشهد اومده تری جی؟
Sent from my HUAWEI G750-U10
Printable View
تو مشهد اومده تری جی؟
Sent from my HUAWEI G750-U10
عجب آشغالیه این همراه اول!! تو خونه کلا از 4 تا آنتن یکیش پره...اونم هی میره هی میاد سرعت دانلود هم که بزور به 10 کیلو بایت برسه الکی 10 تومن رفت تو پاچمون....
3Gنقل قول:
هستش؟
کدام شهر هستید
3Gنقل قول:
هستش؟
کدام شهر هستید؟[emoji19]
با گرون شدن بسته های ایرانسل همه کاربرا هجوم اوردن سمت همراه اول. سرعت قبلا برا من از 500 کیلوبایت شروع میشد به بالا که به 1 و نیم مگ هم رسیده برام! ولی الان سرعت خیلی افت کرده و نهایت به 400 کیلو بیت اگه برسه! داستانی شده ها:n08:
درود به شرف همراه اول چند دیقه پیش زنگ زدم اپراتور همراه اول و کلی پشت خط منتظر موندم، وقتی وصل شدم درباره قیمت بسته های اینترنت 3G پرسیدم و این که آیا گرون میشه یا نه، که اعلام کردند خیر به هیچ عنوان گرون نمیشه و هیچ چیزی ابلاغ نشده و در همین قیمتی که هست باقی می مونه و فقط امکان داره بسته های جدید در کنار همین بسته ها افزوده بشه ولی این بسته ها هیچ تغییر قیمتی نخواهند کرد.
از طرفی قیمت هر کیلوبایت استفاده آزاد اینترنت نسل دوم و سوم همراه اول (یعنی بدون خریداری بسته) برای سیمکارت های دائمی 0.5 ریال و برای سیمکارت های اعتباری 0.75 ریال شده که واقعا عالیه درود به شرف همراه اول، خوب گرانسل رو سیاه کرد با این کارش! .
قیمت بسته های همراه اول: بسته 150 مگابایتی 1 روزه با 10 تا MMS رایگان فقط 1000 تومان بسته 800 مگابایتی 7 روزه با 20 تا MMS رایگان فقط 5000 تومان بسته 2.5 گیگابایتی 30 روزه با 50 تا MMS رایگان فقط 10000 تومان بسته 800 مگابایتی 7 روزه (فقط شبها از ساعت ۲۳ لغایت ۸صبح) فقط 1000 تومان . حالا بسته های گرانسل (ایرانسل): بسته 150 مگابایتی 1 روزه بدون هدیه 2000 تومان! بسته 600 مگابایتی 7 روزه بدون هدیه 8000 تومان! بسته 2 گیگابایتی 30 روزه بدون هدیه 20000 تومان! . فراموش نکنید که
1) آنتن دهی همراه اول خیلی بهتره
2) سیمکارت های همراه اول اعتباری شده 7000 هزار تومن با 5000 تومن شارژ اولیه! (بدشانس ماییم که موقعی که 40 تومن بود خریدیم!)
3) بر طبق گزارشاتی که خودم تهیه کردم، در تمام کشور مناطقی که همراه اول 3G راه انداخته خیلی بیشتر از ایرانسله (به جز یکی دو تا شهر بد شانس)
4) مثلا در بروجرد تقریبا در تمامی نقاط به صورت 3G هست (فقط کوی پزشکان 3G نیست، حتی دانشگاه آیت الله بروجردی هم 3G شده!)
5) سرعتش الان خیلی خیلی خیلی عالی شده و مثلا تو شهر ما داره تقریبا 1 مگابایت (8 مگابیت) سرعت دانلود میده!
6) برعکس ایرانسل به طور روزانه داره به شهرهای 3G همراه اول اضافه میشه، نه هر 3 ماه یه بار!
7) من بازم دلیلی نمی بینم بریم ایرانسل (گران) استفاده کنیم!
#تحریم_ایرانسل
آره دیگه تری جی! تهران منطقه 17نقل قول:
کل تبریز نسل 3 داره الا این منطقه ما که ایرانسل حتی هم Lte داره !!!
برا همین هنوز قسمت نشده که تنهای اول رو تست کنم ولی آخرین بار که edge رو تست کردم زباله ای بیش نبود با 10-تا سرعت
ولی دوستان که تست کردن از کیفیت و سرعتش نسل 3 ـش راضی بودن !! حالا ببینیم و تعریف کنیم :دی
منم امروز تماس گرفتم در مورد تمدید حجم بسته های سیم کارت اعتباری بپرسم که اپراتور گفت بسته های جدید زمانی که بیاد این مشکل رفع میشه و مشترک می تونه در هر زمانی که نیاز داره حجم بخره
برای فعال شدن 3G با بسته روزانه هم فعال میشه یا باید هفتگی یا ماهانه خرید؟