من تا الان یه بار هم نشده خودم رو فارس یا مازندرانی یا هر چیزی انقدر جزیی تصور کنم.. ایرانی ام و تموم.
Printable View
من تا الان یه بار هم نشده خودم رو فارس یا مازندرانی یا هر چیزی انقدر جزیی تصور کنم.. ایرانی ام و تموم.
سابقه نشون داده تیم هایی نظیر بوسنی با شرایط مشابه این تیم توی جام های جهانی عملکرد بهتری داشتند... من یه نگاه کلی به نتایج مشابه تیم ها در دروه های مختلف می ندازم
در جام 98 غیر از ایران سه تیم دیگر آسیایی در دو بازی ابتدایی دو باخت دادن و حذف شدن ولی در بازی آخر عربستان آفریقای جنوبی رو با نتیجه تساوی متوقف کرد و کره جنوبی هم با بلژیک مساوی کرد حتی ژاپن هم که بازی اخر رو مقابل جامائیکا باخت همراه با گلزنی تیم ژاپن بود همین ژاپن که در ظاهر نمایش ضعیفی بین تیمای آسیایی داشت از تیم آرژانتین یک بر صفر شکست خورد و همین نتیجه رو مقابل کرواسی اون جام که سوم شده بود بدست آورد و حتی این نتایج جالب برای ژاپن نوید یک بازی جانانه مقابل جامائیکا می داد.
همین کشورمون ایران در بازی مقابل آنگولا که با یک برد یک بر صفر هم آنگولا صعودش به مرحله بعدی محقق می شد این تیم رو متوقف کرد! از این قبیل موارد زیاده که تیم حذف شده با تمرکز بالا بازی می کنه و استرس نداره بدون شک بوسنی انگیزه بالایی خواهد داشت جلوی تیم ما و برعکس تصوراتی که الان ممکنه توی اذهان باشه و با حساب اینکه بوسنی از تیمای آرژانتین و نیجریه ای باخته که ایران جلوی هردو بازی مساوی ارائه داده (با نیجریه که دقیقا مساوی کردیم و بازی با آرژانتین رو باید که به حساب یک بازی برابر و پایا پای گذاشت) حتما محکوم به شکست در مقابل ایران خواهد بود این ذهنیت اشتباهه هر مسابقه شرایط خاص خودش رو داره درست مثل بازی جامائیکا و ژاپن در سال 98 جامائیکا توی اون گروه سه گل از کرواسی خورد و 5 گل از آرژانتین در حالیکه ژاپن از هر کدوم فقط یک گل خورد همه اذهان آماده این بودن که ژاپن با اختلاف توی اون بازی تشریفاتی جامائیکا رو بزنه ولی برعکس شد و 2 بر 1 باخت! خدا نکنه که ما بازی رو به بوسنی واگذار کنیم ولی بوسنی علیرغم باخت هاش در مقابل نیجریه بازیهای خیلی خوبی انجام داد مقابل آرژانتین که اون گل به خودیشون کار دستشون داد و فقط مسی با اون گل به موقعش باعث شد تک گل بوسنی بی اثر بشه مقابل نیجریه هم که بازی خوب رو بوسنی انجام داد و نیجریه به لطف اشتباه کمک داور برنده شد توی اون بازی هم تیم بهتر و برتر میدان بوسنی بود... این بدبیاری های بوسنی دلیل نمیشه توی بازی سومش هم تکرار بشه که البته ما بدجوری امیدواریم که بوسنی تمرکز لازم برای بازی سوم رو نداشته باشه و ما بتونیم شاید با یکی - دو گل اختلاف ببریم این تیم رو این فقط یه امیدواری و انتظار بزرگه ما توی دفاع موفق بودم ولی ما مقابل بوسنی به چیزی نیاز داریم که هنوز دشتش نکردیم و اونم گل زدنه! ما جلوی بوسنی باید گل بزنیم وگرنه حذفیم و متاسفانه احتمال حذفمون کم نیست سرنوشت صعود ما کاملا وابسته به نتیجه آرژانتین نیجریه هست اگه آرژانتین بازی بد و کمرنگش رو توی بازی سوم هم تکرار کنه چه بسا بازیشون مساوی بشه که اینجوری بازی ما مقابل بوسنی تشریفاتی خواهد بود و ما با کسب هر نتیجه ای سوم می شیم...
;کاملا درست میفرمائید. دیگه از دوستان انتظار میره پارس در معنای نام قدیم ایران رو با فارسی زبان اشتباه نگیرند.نقل قول:
دوستان این بحث های قومیتی رو بذارید کنار......زشته ما همه ایرانی هستیم.
وقتی میگن پارس هدف از نژاد پارس یا فارس نیست........پارس آدمو یاد عصر طلایی تاریخ ایران میندازه....
پ.ن:حالا انگار ما تو ایران دیگه نژاد خالصِ خالص داریم.........همه قر قاطی هستیم دیگه:n02:
اینا اثرات فیث بوقه یا من اشتباه میکنم ؟نقل قول:
پارس همیشه اشاره داره به تمام ایران و هر کسی که توی ایرانه و جزوی از این کشور حساب میشه . در واقع به قول دوستمون همون Persia هستش نه اسم قوم خاصی . خواهشا اینجور بحث ها بزار تو همون فیث بوق داغون بمونه و اینجا این بحثها رو نیارین .
تغییر رسمی نام پرشیا یا پارسه به ایران در زمان رضاشاه پهلوی صورت گرفت، این دو نام همیشه در تاریخ بوده و این تغییر رسمی مخالفان و موافقان جدی داشته که ذکر دلایلشون در حوصله این تاپیک نیست. فقط همینکه این دو نام از سرآغاز کار جمع شدن مردمان در این سرزمین بکار رفته...
توجه جدید به نام پارس بعد از ماجراهای خلیج پارس بوجود آمده، ولی من هم موافقم که با این همه تبعیضات منطقه ای ، بهتر بود با نام ایران شعاری ساخته میشد. اصلا یکی از دلایلی که این نام تغییر کرد همین دوپهلویی و اشتباهاتی بود که بوجود می آورد.
یه مثلی آذری ها دارند که مصداق شماست " چطوره خودمو به نفهمیدن بزنم تا نتونی حالیم کنی و حرصت درآد" حالا شمام هی خودتو به نفهمی بزن ما که حرصمون درنمیاد.نقل قول:
اگر این اتفاق خارج از محوطه جریمه مثلا در نیمه زمین میفتاد آیا خطا نبود؟ قوانین خیلی سادست: اگر در حین تکل زدن جهت تصاحب توپ، پای حریف رو هم بزنی و سرنگونش کنی خطاست و ضربه آزاد داره اگه تکل از پشت باشه کارت قرمز داره و اگر موقعیت گل داشته باشه و به سمت دروازه باشه و بین این دو و دروازه بان مدافع دیگری نباشه، حتی تکل از پشت هم نباشه بازم کارت قرمز داره. حالا اگر همه این وقایع در محوطه جریمه باشه میشه پنالتی.
چیزی در گذشته مدفون نمیشه جز امثال تو نوعی. مثال: ضربه گل با دست مارادونا به انگلیس که آرژانتینی ها بازهم بر خلاف تو نوعی ، سعی به توجیه اون مثل تنگ بودن آستین پیراهن مارادونا و بی نظمی بچه های مدرسه بغلی استادیوم یا معصوم بودن داور نکردند و بجاش اسمشو دست خدا گذاشتند.
لطفا افاضه فضل بفرمائید تا بیشتر مستفیض شیم.
به قول آقای روحانی خطاب به بجه ها که سرتون رو بالا نگه دارید و یا به قول خارجی ها که آرژانتین بازی رو برد و ایران دلمان را.
آب خنک بفرما... تعارف نکن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت:
کفاشيان قلباً راضي به ماندن کيروش نيست
مربي سابق تيم نفت تهران گفت: علي کفاشيان خودش قلباً راضي به ماندن کيروش نيست.
ناصر فريادشيران در گفتوگو با فارس، در مورد حمايتهاي زيادي که از کارلوس کيروش ميشود گفت: تيم ملي ايران در جام جهاني يک مساوي و يک شکست دارد که باختش مقابل آرژانتين با بازي قابل قبول همراه بود. با اين حال، اکنون شاهديم که مسئولان کشوري هم مثل مردم احساساتي شدهاند و اصرار دارند که کيروش بماند، حتي شنيدهام که قرار است برخي خبرنگاران در نامه به وزير ورزش از او بخواهند که شرايط حفظ کيروش را فراهم کند.
وي ادامه داد: جامعه خبري ما نبايد مثل عامه مردم باشد، نبايد فراموش کنند که چقدر از او پس از شکست مقابل ازبکستان در تهران انتقاد کردند، من کيروش را به عنوان مربي حرفهاي قبول دارم، اما او قرار بود که تمام تيمهاي پايه ردههاي ملي ما را زير نظر بگيرد و با مربيان ليگ برتري هم تعامل داشته باشد، اما وقتي کيروش شرايط فوتبال ما را ديد خودش حاکم بر همه چيز شد و اکنون تقريباً رئيس فدراسيون است.
فريادشيران تأکيد کرد: کفاشيان قلباً رضايت به ماندن کيروش ندارد و بحث پول آن را بهانه ميکند. کيروش ابتدا عباس ترابيان را کنار گذاشت سپس نوبت واليزاده رسيد و در آخر هم دستيارش نمازي را کنار گذاشت.
وي ادامه داد: در کجاي دنيا سرمربي تيم ملي خودش براي بازديد اردوي تيم ملي ابتدا ميرود، فقط در ايران سرمربي تيم ملي سفرهاي مارکوپولويي دارد. بامداد ميرزايي که ايجنت و کارگزار رسمي فيفاست چرا در مراسم قرعهکشي جام جهاني مقابل کيروش است؟ چرا او در رختکن تيم ملي ايران حضور دارد؟ او در رختکن چه کار دارد؟ ظاهراً کيروش براي او سمتي جور کرده تا او در رختکن تيم ملي هم حضور داشته باشد. کيروش ابتدا به عزيز محمدي تاخت و بعد از آن نوبت به تاج رسيد و سپس از لباسهاي تيم ملي ايراد گرفت. با همه اينها اکنون او مدام در مصاحبههايش سخن از ماندن ميکند و ميگويد کفاشيان مرا نميخواهد و به طور تلويحي التماس ميکند که بماند، زيرا او شرايط فوتبال ما را درک کرده است.
---------------------
مثل مايلي كهن نفرت انگيز حرف ميزنه.
همين كه دست امثال اينها از تيم ملي كوتاه مونده نشون ميده فوتبال داره رو به پيشرفت ميره. عباس ترابيان و واليزاده آدمهاي مشكل داري بودن و كنار گذاشته شدن. عزيز محمدي و تاج هم معلومه از چه قماشي هستن در مورد نمازي چيزي نميدونيم ولي تو اين مدت ايمان آوردم كه كي روش بي دليل كاري نميكنه.
نقل قول:
---------------------
مثل مايلي كهن نفرت انگيز حرف ميزنه.
همين كه دست امثال اينها از تيم ملي كوتاه مونده نشون ميده فوتبال داره رو به پيشرفت ميره. عباس ترابيان و واليزاده آدمهاي مشكل داري بودن و كنار گذاشته شدن. عزيز محمدي و تاج هم معلومه از چه قماشي هستن در مورد نمازي چيزي نميدونيم ولي تو اين مدت ايمان آوردم كه كي روش بي دليل كاري نميكنه.
میدونید بحث سر اینکه دست مافیا رو از تیم ملی کوتاه کرده اینا هم موندن بیرون گود واسه همین اینجوری میکنند
همشون دوست داشتند ایران بدجور ببازه تا شروع کنند به افاضه فضل و کمال و نهایتا دنبال سهم خودشون از لاشه تیم ملی. مثل آدمی هستند که نفسشونو جمع کرده و لپ هاشو باد کرده بود و یهو ... فس سسسسس ...نقل قول: