موافقم محمد من این کارو با هدفون های ایپاد کردم چون شکسته بود بازش کردم یه فیضی هم بردم ...
من EP-630 رو الان حدود یک ماهی هست که دارمش و هنگامی که بیرون میرم ازش استفاده میکنم تا امروز صبح که توی راه مدرسه استفاده کردم مشکلی نداشته ! ...
Printable View
موافقم محمد من این کارو با هدفون های ایپاد کردم چون شکسته بود بازش کردم یه فیضی هم بردم ...
من EP-630 رو الان حدود یک ماهی هست که دارمش و هنگامی که بیرون میرم ازش استفاده میکنم تا امروز صبح که توی راه مدرسه استفاده کردم مشکلی نداشته ! ...
منم ep630 دارم بعد یه مدت استفاده احساس میکنم افته کیفیت پیدا کرده
نه جیگر.:10: تنها مدلی که تو سن هایزرا تو قیمت 100 دالبی رو صاپورت می کنه hd555 اه.نقل قول:
دوستان من هدست بلوتوس DR-BT101 سوني رو ميخوام ولي هيچ جا نداره، قبلا كمان رايانه داشت اما زنگ زدم گفت تموم كرديم. كسي جايي ميشناسه كه اينو داشته باشه براي خريد؟ قيمتش هم حدود ۶۲ تومن بايد باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه .من دل و رودش رو مییزم بیرون. البته من قبلا این کارو با Head set ها خیلی کردم.!!! الانم یدونه دارم سیمش قطع شده باید اینم ترتیبشو بدم!!!نقل قول:
ولی حالا کلا من چی بخرم که خوب باشه و مثل این درپیت نباش!!! بابام که فهمید من اینو 20 تومن گرفتم و 4 ماهم واسم کار نکرده کلی صداش در اومد!!! خبر نداره چقدر جنسای قلابی ریخته تو بازار!
حالا چه مدل خوب و کار دست همینطوری In ear که حدودا 60 تومن باشه چی خوبه!؟ یه چیزی که fake اش نیومده باشه!!!!! ( عمرا!!):31:
خوب ببین این چیزی که شما گرفتی بستگی به این داره که واقعا اصل بوده یا نه فیک بوده ! ...
الان فک نکنم دیگه طرف کریتیو بری درسته؟! :دی ... من میگم تمرکزت رو بذار تو کارهای سونی و برو حتما از نمایندگیشون بگیر !>..
برا من هم یک بار صداش گرفته بود یکیش. البته سونی ex32 هست. یک سوراخ داره وسطش از جلو که من اون رو تمیز کردم درست شد
من واقعا به کریتیو اعتقاد پیدا کرده بودم. یه کار صدا قبلا خریده بودم و وقعا باهاش لذت موسیقی رو احساس میکردم. و فکر کردم میتونه تو این زمینه تخصص خوبی داشته باشه! راستش الان که فکر میکنم میبینم وقتی میگفتم گوشم سنگین شده و صداش رو تا آخر میبرم و انگار کم بوده ، مشکل از خود این هدفون بوده. صداش واقعا نسبت به اولش نصف شده!( غیر از اونی که کلا از نصف هم نصف تره) :31:
مال من هم دقیقا همین ویروسو گرفته همینجوری شده بود .....نقل قول:
تا 60 تومن یه کاری که میتونی بگیری از اونجایی که گفتی از نوع صدای کریتیو خوشت میاد سمت سونی نرو و برو سمت سنهایزر که تو این قیمت میتونی cx300 رو بگیری...:27:
خوب بالاخره بعد از خدابیامرز CX-300 رفتیم Sony Ex-35 رو به قیمت 25 تومن از نمایندگی سونی گرفتیم
از خیلی جهات بسیار شبیه همون CX-300 هست ولی توی آهنگ های ترنس کم میاره یعنی به نظرم بیشتر برای آهنگ های ایرانی و گرم ساخته شده :ددی
ولی از لحاظ فیزیک خیلی عالی تر از CX-300 هست و خوب توی گوشی فیت میشه
سیم جمع کن هم داره که خیلی به درد میخوره
فقط یک سوال :
الان اندازه هر دو گوشی یکی هست یعنی اندازه سیم Left , Right با هم برابره
هدفون های قبلی معمولا Right بلندتر بود و Left کوتاه تر که گوشی راست رو از پشت گردن رد میکردیم
ولی این الان اینطوری نیست :دی
جریان خاصی داره ؟