در ضمن سيمئونه خيلي چرك بازي ميكنه تيماشنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Printable View
در ضمن سيمئونه خيلي چرك بازي ميكنه تيماشنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
آره، میدونم. مورینیو هم خوب اتوبوسی بازی میکنه تیمش و بین چرکی و اتوبوسی، من چرکی رو ترجیح میدم :n02:.نقل قول:
حالا بحث مربی رو که باید بیخیال بشیم فعلا چون این فصل رو هم فرصت میدن به مورینیو و فعلا نمیره، فقط امیدوارم خرید های خوبی داشته باشه. این تیم به شدت به یک مهاجم، یک هافبک وسط و یک دفاع چپ احتیاج داره.
یه بحثی رو که همه فراموش کردن اینه که دفاع جزوی از فوتباله، هجوم یه هنره، در مقابل دفاع هم یه هنره، یه تیم ممکنه اوضاع هجومی خوبی داشته باشه و خیلی قشنگ هجومی بازی کنه، یه تیم ممکنه اوضاع دفاعی خوبی داشته باشه و رو دفاع تمرکز کنه
دفاعی بازی کردن ضد فوتبال نیست، گاز گرفتن و با دوش رفتن تو شکم حریف ضد فوتباله
یادمون باشه
البته این براساس خبر منبعی که ذکر کردم بودش نه اینکه من نظر خودم اینهنقل قول:
كوكه بازيش ربطي به پوگبا نداره...كوكه هافبكً راست و چپ هست.پوگبا هافبك وسط و پائولينيو هافبك دفاعي
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
منظور از Box to box فکر می کنم به هافبک هایی گفته میشه که هم توی حمله هم توی دفاع عالین و به اصطلاح هم توی باکس خودشون هم توی باکس حریف عالی ظاهر میشن
در حال حاضر فکر می کنم یحیی توره و ویدال بهترین بازیکنای به این شکل هستن
ولی پوگبا میشه گفت آینده دارتر به نظر می رسه و می تونه در آینده از اونا جلو بزنه
در مورد پائولینیو بازیکن خیلی خوبیه و حداقل از امثال میکل خیلی بهتره ولی باز خیلی تاپ نیست و میشه با خرج بیشتر یه هافبک بهتر گرفت
+
یکمی تیم رو بررسی کنیم فکر کنم به این نتیجه برسیم با رفتن لوئیز ضرر خاصی نکردیم و حتی شاید به بازیکنای دیگه بیشتر بازی برسه
تری و کیهیل که احتمالا زوج اصلی دفاعن روی نیمکت هم کالاس و همین طور زوما هستن که هر دو جوون و با انگیزن به اضافه ایوانوویچ که می تونه بعضی بازی ها دفاع وسط بازی کنه
با این شرایط توی دفاع وسط کسری خاصی دیده نمیشه و شاید مثلا فقط یه دفاع وسط جوون دیگه هم خریده بشه مثل استونز از اورتون
فکر کنم منظور قدرت انتقال بازی از فاز دفاع و حمله باشه. کسی که بتونه جریان بازی تیم رو تغییر بده. یعنی با حرکتش بقیه رو هدایت کنه.نقل قول:
+
لوئیز چند سالش بود؟ اگه 27 به بالا بود که فروشش با این قیمت سود خالص هست. ولی فکر کنم حدودای 25 سالش بود. باز هم پول خیلی خوبی براش گرفتن. ولی فکر کنم حتماً باید یه دفاع آخر دیگه بگیرن چون به هر حال مصدومیت و محرومیت پیش میاد و البته تری هم داره پا به سن میزاره. اگه بتونن یه دفاع خوب مثلا با 20 تا بگیرن قشنگ از این تو پول یه فوروارد یا هافبک رو در آوردن. و مورینیو هم که استاد به کارگیری بازیکنهای خوب و با قیمت مناسبه.
بهترين نمونه براي باكس تو باكس همون فرانك لمپارد هستش..مثل اينكه مو ميخواد به واران پيشنهاد بده
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
کرت زوما به احتمال خیلی زیاد، یک فصل دیگه قرضی تو سنت اتین میمونه و نمی یاد چلسی برای فصل بعد. تری هم با توجه به سنش، نباید روش به عنوان گزینه همیشگی حساب کرد. البته اگه یک دفاع چپ بگیره، آزپیلی راست بیشتر بازی میکنه و ایوانویچ هم بیشتر میره دفاع وسط، به نظر من که یک دفاع وسط خوب هم بگیره بد نیست. واران خیلی خوبه ولی بعید میدونم رئال فروشنده باشه.نقل قول:
پاريسنژرمن پيتر چِک را هم ميخواهد
پس از جذب داويد لوئيز باشگاه پاريسنژرمن فرانسه خواهان جذب دروازهبان 32 ساله چلسي است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از اينکه باشگاه پاريسنژرمن موفق شد در ازاي 50 ميليون پوند بر سر انتقال داويد لوئيز برزيلي با چلسي به توافق برسد حالا رسانههاي انگليسي خبر دادند که قهرمان لوشامپيونه جذب پتر چِک، دروازهبان آبيپوشان لندني را هم در برنامه خود دارد.
البته ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي با جدايي چک از استمفوردبريج مخالف است، دروازهباني که در دهه گذشته مرد اول محافظت از دروازه آبيپوشان لندني بوده است. در صورت جدايي احتمالي چِک از چلسي احتمال بازگشت تيبا کورتوا، دروازهبان آبيپوشان که در حال حاضر به طور قرضي براي اتلتيکو بازي ميکند، به اين تيم بسيار است.
آقاي خاص هم بيصبرانه مشتاق بازگشت کورتوا 22 ساله است که در قهرماني اين فصل اتلتيکو در لاليگا و نايب قهرماني اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا نقشي بسزا داشت.
همچنين گفته ميشود لوران بلان، سرمربي پاريسنژرمن علاقمند به حذف ادن اِزار، هافبک بلژيکي چلسي است که در فصل 14-2013 به عنوان بهترين بازيکن اين تيم انتخاب شد، هرچند او بارها از سوي مورينيو به دليل بيانضباطي مورد انتقاد قرار گرفت.
ورزش 3
پ .ن : پی اس جی امسال تصمیم گرفته حسابی چلسی را تضعیف کنه مثل پارسال که دست رو هر بازیکنی گذاشتیم اونا گرفتن!!
به نظر من که خیلی هم داره کمک میکنه به چلسی. دادن 50 میلیون پوند برای لوییز که فصل بعد با توجه به حضور ماتیچ، کمتر بهش بازی میرسید یه غنیمت بزرگ برای چلسیه که فکر نکنم هیچکس چند ماه پیش باور میکرد که با فروش لوییز ۵۰ میلیون دست باشگاه بیاد. این پولو الان میشه خرج یه هافبک وسط خوب و یک دفاع وسط خوب کرد. حتما برای چک هم حاضرن 30 میلیون پوند بدن که در این صورت سریعا چلسی باید چک رو هم بده بهشون، وقتی کورتوا هست، میشه با اون پول هم بقیه پست ها رو تقویت کرد. میکل و تورس رو هم به پی اس جی کاش پیشنهاد بدن، شاید اونها رو هم نفری 30 میلیون پوند بخره PSG!نقل قول:
البته تیم نباید بدون اسطوره بمونه و تغریبا ستون فقرات تیم همین اسطوره ها هستننقل قول:
این اسطوره ها باید تو هر تیمی 3 یا 4 تا باشن مخصوصا اگه اسطوره تو اوج باشه
کسایی مثل لمپارد و چک و تری رو باشگاه نباید به همین راحتی از دست بده مخصوصا چک که هنوزم توی اوجه و تا سی و هفت هشت سالکی هم میتونه بمونه
بعضی چیزا قیمت ندارن:n12: