من هم مشکل پست بالایی رو دارم بعضی وقتها کابل شارژ میکنه ولی بعضی وقتها نه اولا اصلا شارژ نمیکرد ولی تازهگیا بیشتر شارژ میکنه
Printable View
من هم مشکل پست بالایی رو دارم بعضی وقتها کابل شارژ میکنه ولی بعضی وقتها نه اولا اصلا شارژ نمیکرد ولی تازهگیا بیشتر شارژ میکنه
ممکنه که گوشیت چنج باشه یعنی سریالش اصلی نیستنقل قول:
این موضوع اصلا ربطی به چنج بودن یا نبودن گوشی نداره و مربوط به خطه!نقل قول:
عزیزم آخه نوکیا .....؟؟!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Mahsa_883 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از گوشی نیست مشکل از انتن دهی گوشیه!
گوشی نوکیا emergency call رو نشون نمیده ولی سونی اریکسون نشون میده!
ببین مهسا اولا که من بهش گفتم ممکنه نگفتم صد در صد بعدش هم وقتی می گه با نوکیا مشکلی نداشته یعنی اینکه اشکال از خطوط نیستش و کرم از خود گوشیشه من دو ساله که کا 750 دارم و انتن دهی گوشی من مشکلی نداشته نتیجه اینکه گوشی این دوستمون یه چیزیش میشه
بله امکان داره!:46:نقل قول:
هيچكس نيست جواب اين موضوع رو بدونه؟
خيلي مهمه برام!
]چرا هيچ كس جواب منو نميده بابا بخدا به كمك احتياج دارم:42:
من یک تم روش ریختم بعد گوشی هنگ کرد و صفحه سفید شد و هیچکاری انجام نمیده حتی خاموش هم نمیشه باتری شو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم و گوشیرو روشن کردم همون صفحه سفید آمد و هیچ کاری رو انجام نداد لطفا راهنماییکنید
فقط اين رو هم بگم كه اگر كسي زنگ بزنه زنگ ميخوره و ميشه جواب داد حتي ميشه زنگ زد بصورت نديد
حتي ميشه موسيقي گزاشت چون همه منوشو حفظم ميتونم باهاش موسيقي هم بزارم ولي تصوير ندارم سفيد سفيد
ميدونم بايد گوشيم فلش بشه ترو خدا يكي بهم فايل هاي مورد نياز براي فلش K750I را همينجا برام بزاره
خواهشا آدرس يه تاپيك ديگه را نديد والا تاپيك آموزش تصويري را ديدم ولي براي من كه آماتورم دركش سخته همش ديپلم به بالا تو صحبت شده
خواهشا فايل MAIN و FS و برنامه مورد نياز مربوط به گوشيم را بزاريد همينجا الان يه 2 هفته اي هست من دارم اين تاپيك اون تاپيك ميكنم همش هم ميترسم فايل كه دانلود ميكنم به گوشيم نخوره و اشتباه باشه تو سايت سوني هم ثبتنام كردم ولي از اون سايت هم چيزي سر در نياوردم
خواهشا كمكم كنيد ممنون
سلام میبخشید من یک سرس پچ گرفتم که فرمت vkp داره ولی نمیدونم چطوری باید وارد گوشیش کنم و به چه دردی میخورن میشه یکی منو راهنمایی کنه
سلامنقل قول:
به نظر من يه تم نمي تونه گوشي رو خراب كرده باشه. شما اگه منوها رو حفظ هستيد، به قسمت تم ها بريد و يه تم ديگر رو انتخاب كنيد. ان شاء الله كه درست ميشه.
در ضمن يه بار هم خاموش كنيد، باتري رو در بياريد و ربع ساعتي صبر كنيد و بعد دوباره اون رو توي گوشي بگذاريد شايد حل شد.
در ضمن لطفاً هر كي جواب اينو ميدونه بگه. ممنون ميشم:
نقل قول: