بچه های که دمو را بازی کرده اند خواهشاٌ توضیح بدهند که چرا با شوک rs نمی توان بازیکن دیگری را کنترل کرد یعنی teamet control را نمی توان اجراکرد لطفا توضیح دهید و یا چه جوری دریبل بزنیم
Printable View
بچه های که دمو را بازی کرده اند خواهشاٌ توضیح بدهند که چرا با شوک rs نمی توان بازیکن دیگری را کنترل کرد یعنی teamet control را نمی توان اجراکرد لطفا توضیح دهید و یا چه جوری دریبل بزنیم
آقا بازی از فردا احتمالش هست که بیاد چون تو بعضی کشورها اومده بیرون
من امروز pes2012 رو از نو نصب کردم. گیم-پلی فوقالعاده است و خیلی بهتر از pes2013 کار شده به نظرم.:n02: آخرین پچ رو هم دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه!!:n28:
خوب بروز زندگی میکنی شما! پیشرفت کردی :n02:نقل قول:
در مورد داشتن موتور فیزیک Havok ، احتمالا اشتباه کردین ...چون من که تو سایت ها چیزی ندیدیم و بر روی کاور بازی و هم در ابتدای شروع بازی nba2k13 هم هیچ خبری از نشان این موتور نمی باشد. (در سایت رسمی خود Havok در لیست بازی ها نام 2k را ندیدم)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من در مورد تماشاگران هم ،nba2k13 از فیفا که 100 درصد بهتر ولی در مقابل تماشاگران PES 2014 از لحاظ تنوع مدلینگ و کیفیت بهتر نباشد ، ضعیفتر هم نیست (بحث حرکت کردنشون در بین راهرو بنظر من در فوتبال کاربردی نداره) ... البته بار دیگر تاکید می کنم مقایسه این دو اشتباه.
در مورد فیزیک بازی و گرافیک به نظر من ، PES2014 در یک کلام بهترین می باشد :n01:
خب تبریک به دارندگان PS3، نسخه PS3 توسط گروه DUPLEX لیک شد!
هرگونه عواقب بعدی متوجه خود افراد و گروه DUPLEX بوده و بنده هیچ مسئولیتی را نمی پذیرم و تضمینی وجود نداره!:n02:
و ما همچنان منتظر نسخه ی کامل PC هستیم...:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تا یکی دو روز اینده واسه کلیه پلتفرم ها لیک بشه همیشه همینطوری بوده خیلی زودتر از موعدش لیک شده
PES 2014 Player Faces (Spanish) Videos
ویدیویی از چهره های بازیکن های تیم های اسپانیایی از جمله بارسای کبیر
720p
فیس آلبا اصلاً خوب نیست :n03:ولی نیمار فوق العاده است . مسی هم عالیه !:n01: