بله قبول ندارم . چون به همون اندازه ممکنه تو سنین 26 27 هم پیش بیاد ... پس ربطی به سن و سال نداره .. انتخاب اگه درست باشه کافیه.نقل قول:
موفق باشی.
Printable View
بله قبول ندارم . چون به همون اندازه ممکنه تو سنین 26 27 هم پیش بیاد ... پس ربطی به سن و سال نداره .. انتخاب اگه درست باشه کافیه.نقل قول:
موفق باشی.
من مثل اینکه خواسته یا ناخواسته باعث انحراف و اسپمو همه چی این تاپیک شدم کلا از همه پوزش میخوام
به خدا من قصد کل کل نداشتم
فقط اخه بردار گرامیمون میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقل باید 27 سال رسید ازدواج کرد(این حرفا برا منی که دوسال دیگه قصد ازدواج دارم مهمه روم تاثیر میزاره باعث پشیمونی یا ترس میشه لطفا راهتنمایی درست کنین)
بعد پایین خودتون میان جواب خودتونو رد میکنین به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز میگین ازدواج زمان نمیخواد به بلوغ فکری احتیاجه پس شاید یکی تو 19 سالگی به بلوغ فکری برسه یعنی حتما باید واسه تا 27!!!
الان دو تا خانواده تو فامیل ما هستن مرد توی 29 سالگی زن 25
و مرد توی 31 سالگی و زد 21 سالگی ازدواج کردن
هر دو خانواده الان طلاق گرفتن
واقعا یعنی به نظرتون سن سال ملاکه؟
وقتی یکی شرایط ازدواجو در خودش ببینه و به خودش ایمان داشته باشه آمادگیشو داره و از طرفی شناخت کامل از طرف مقابلش پیدا کنه بفهمه انتخابش درسته یعنی برا ازدواج کافی نیست؟باید حتما واسه تا سنش بالا بره تجربه دار شه!!؟اینا کل کل نیستا اینا به خدا همش پرسشه لطفا دوستان راهنماییم کنن
نقل قول:
از چه منظری دوستمون میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن ازدواج تو سن سال ما کاملا از پایه اساس اشتباست نمیدونم واقعا باعث دلهره ادم میشه
هستن آدمایی که تو 18 سالگی ازدواچ کردن الان 40 سال از زرندگی مشترکشون میگذره انقدر خوشبختن که آدم بهشون قبطه میخوره
باز دارم دوستایی که تو سن 18 یا 19 عقد کردن هنوز به عروسی نرسیده مشکل پیدا کردن در حد جدا شدن
ولی دلیل میشه این که سن ازدواجو بزارین 27؟
با محاسبه های خیلی ها جور نمیاد ولی چه بکنیم شدهنقل قول:
ببخشید منم قصد توهین نداشتم
ضریب خطا کم بشه بشه چه جوری ریسک صفر میشه آخهنقل قول:
کلا با حرفاتون دل من یکی رو که خالی کردید
یعنی واقعا فقط ادمایی که به سن بالا برسن میتونن هیجانات شخصی رو با بلوغ فکری جداگانه بفهمنو تصمیم بگیرن؟!
یه سوال دیگه به قول شما شمای جای داداش بزرگترنقل قول:
الان شما به عنوان یه مرد 27 ساله که گفتین باید به 27 سال رسید تا یکم ازدواجو درک کرد الان شما راهنمایی کنین که ازدواج از نظر شما که میتونید درک کنید چیه تا من بفهمم چقدر با نظر من مطابقت داره شاید اون فکری که شما تو 27 سالگی بهش رسیده باشی من تو 21 سالگی رسیده باشم
یه توضیح جامع از نگرشتون از ازدواج جز پستایی قبلی میگین
ممنون میشم
ببینید احساس میکنم حرفام واضح بودنقل قول:
نمیدونم چرا این جمله من رو فقط هایلایت کردید و بقیه حرفام رو کلا نادیده گرفتید
ازدواج زمان نمیخواد به بلوغ فکری احتیاجه
این جمله من در جواب حرف شما بود که ما حتما باید تا یه سن خاصی ازدواج کنیم .. این رو گفتم یعنی اینکه ازدواج تا یه سن خاصی معنا نداره و نباید براش محدوده بزاریم .
اما ازون ور یه سری چیزها جزء الزامات زندگی محسوب میشه و مخصوص کشور ما نمیشه که همون جلوگیری از ازدواج سن پایین هست.
شما اگر فکر میکنید واقعا آماده ازدواج هستید و فردی مسئولیت پذیر همین فردا ازدواج کنید.ما اینجا از کلیت مسائل صحبت میکنیم و نمیتونیم وارد زندگی فردی تک تک افراد بشیم که... کلیت قضیه یه سری مسائل رو اشتباه میدونه که تذکر میدیم . فقط همین
مثلا شخص بنده حداقل جرات شمارو ندارم و از نظر خودم به هیچ وجه آمادگی ازدواج ندارم اینکه شما چطور هستید رو نمیدونم .
من نه قصد ترسوندن شمارو دارم نه چیزی فقط اینجا داریم یه سری نظرات رو ردوبدل میکنیم .
در ضمن جناب لنگرود1371 اون فردی که به قول شما 18 سالگی ازدواج کرده و الان چهل سالشه رو با من و شما مقایسه نکن لطفا ..
نیاز. توقعات و شخصیت اجتماعی اون نسل زمین تا آسمون با نسل ما فرق داره . یه زمانی امریکایی ها میگفتند نیویورک شهر افسرده ای شده و آمار طلاق به شدت توش بالاست و همه به فکر خودشون. راستم میگفتند چون شهر نشینی مدرن و توقعات جامعه امریکا به یکباره مخصوصا در نیویورک عوض شد.
حالا چند ساله ایران هم به همین مبتلا شده ... نیاز نسل جدید و توقعاتش رو در نظر بگیر . بببین آیا فرد شما میتونه این پدیده های اجتماعی تازه وارد به ایران رو کنترل کنه یا که نه ..
منم که سن خاصی رو نگفتم فقط گفتم ازدواج هر چی زودتر باشه بهترهنقل قول:
که اشتباه هم کردم این نظر شخصی بندست به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شما درسته با این قسمت که من اشتباه کردم کاملا موافقم نظر شخصی من بود من بود نباید اونطوری میگفتم
از همه پوزش میخوام
ولی دیگه از نظر شرعی که گفتین نباید بگم از نظر پزشکی که دیگه ازدواج زود هنگام مثلا زیر 26 که خوبه نیست؟
به نظرم نسل ما با توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی و از همه مهمتر تربیتی که بزرگ شده بهتره بعد از حداقل 25 سال به فکر باشه...ببینم گفتم تازه به فکر ازدواج باشه ...نه خود ازدواج
انقدر معضلات و مشکلات فرهنگی و اجتماعی تو شهرهای بزرگی مثل تهران زیاد شده که نمیشه به همین راحتی از ازدواج و بلوغ فکری و غیره حرف زد...
باید کمی تجربه بدست اورد..مشورت کرد...ادمها رو شناخت...بعد تصمیم گرفت...
اصلا و ابدا کسی که سنش به 25 نرسیده تو هر شرایطی که خودش فکر میکنه ایده آله صلاحیت ازدواج رو نداره...چون فقط فکر میکنه میتونه ازدواج کنه...فکر...:n02:
عزیز من شما دوست داری ازدواج کنی ؟ احساس میکنم فقط دنبال راهکاری .. پس این نظر من : دقت کن این نظر شخصیه منه فقطنقل قول:
یه دفترچه بردار توش بنویس از زندگیت دقیقا چه چیزهایی میخوای ...
یه چند تا کتاب در زمینه ازدواج ( حتما نویسنده خارجی یا نویسنده ایرانی که با دولت در رابطه نباشه و دین و مذهب رو دخیل نکنه ) بخون ببین به چه نتیجه ای میرسی .
و در آخر برو پیش مشاور خوب
اونوقت اگر در سن پایین شما ازدواج کنید حداقلش اینه با فکر بوده ..
نکته مهم :
اما به شرطی که طرف شما همه این کارها رو انجام بده وگرنه هیچ فایده ای نخواهد داشت
تموم اون کارو کردم تموم خواسته هام از زندگی با کسی که در نظر گرفتمو مطابقت دادمنقل قول:
فقط مشکلی بهش خوردم همونطور که شما گفتین احتیاج داشتم سنم بالاتز بره دقیق نظر همه دوستانو دارم شرایط حداقل 27 رو میطلبه
ولی اونقدر آگاه هستم که بدونم ازدواج زود هنگام اگه شرایط مملکتمون جدا کنیم خیلی فایده داره
به نظر منم بهترین چیز مشاوره اینطور بحثا ادمو اذیت میکنه
چون انقدر کتابو حرفایی مثل اینارو خوندم تصمیم جدی به اگاهانه ازدواج کردن دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه عزیز سن سال ملاک قرار نده
به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهرترین چیز بلوغ فکری اونوقت تمومه
یه چیزی میگم ناراحت نشو احساس من میگه شما میخوای ازدواج کنی و دوست داری فقط تایید بشنوی و سرآخر کار خودت رو انجام میدی . ما آدما خصلتمونه بعضی مواقع دوست داریم کاری رو انجام بدیم اما در ضمیر نا خودآگاه میترسیم و به دنبال نظر تایید دیگران هستیم .نقل قول:
خوشحال شدم از هم صحبتی با شما .. فعلا با اجازه بریم سرکار :n16:
به نظر من ازدواج تو سن پائین میتونه مشکلات فراوانی رو ایجاد کنه
یکی از اقوام ما 18 سالگی ازدواج کرد و تازه تو 22 سالگی به این فکر افتاد که باید رفیق بازی کنه...باید با دوستاش گروهی بره چالوس :n02: باید دسته جمعی با رفیقاش قلیون بکشه :)
تو سن پائین نمیشه درک درستی از ازدواج داشت...معمولا تخیلات و رمانتیک بازی و زندگی فانتزی و اید آل تو سن پایئن مد نظره...چیزی که با بالا رفتن سن خود به خود به حاشیه میره...چون واقعیتها مشخص میشه
مسئولیتی که ازدواج میاره تمام ابعاد روحی و جسمی طرف رو درگیر خودش میکنه...یه پسر جوان پائین 25 سال چطوری میتونه با خستگی ها و ناملایمتی های کار و اجتماع کنار بیاد
موضوع بچه دار شدن هم خودش اهمیت فراوانی داره...فکر کن مثلا 22 سالته بچه داری...والا مادر و پرداری ما با این سنشون کم اوردن چه برسه به ما
و در آخر فکر میکنم شناخت از جنس مخالف زمانبره...همین بباعث میشه سنهای بالاتر زودتر و راحت تر و منطقی تر با جنس مخالف کنار بیان