دیگه لایسنس نمیده...من امتحان کردم...نقل قول:
Printable View
دیگه لایسنس نمیده...من امتحان کردم...نقل قول:
من وقتی این سایت رو معرفی کردم یک روز بعد از کار افتاد الان سایتش بالا میاد ولی لایسنس نمیده.نقل قول:
با مشکلاتی که برای pure در سیستم عامل 64 بیت دیدم پشیمون شدم از نصبش.ویندوز 8 هم که در لیستش نبود.از password manager خوشم اومده بود ولی توی خود سایت کسپرسکی در مورد پیور 2 این رو نوشته:نقل قول:
*The following limitations apply for all x64 operating systems:p>
Password Manager is not available for 64-bit applications on x64 operating systems.Safe Desktop is not available on x64 operating systems.
Safe Browser and Safe Run Mode are not available on Microsoft Windows XP x64.Safe Browser and Safe Run Mode run with limited functionality on Microsoft Windows Vista x64 and Microsoft Windows 7 x64 (running applications cannot create COM-objects).
مورد دوم و چهارم که بولد کردم کارشون چیه؟
سلام
دوستان چند وقتیه این ارور دائما نمایش داده میشه.
چطور برطرفش کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا از kis11استفاده میکردم که متوجه شدم فایل avp.exe از اینترنت بشدت ریسیو داره بدون اینکه آپدیت فعال باشه..کامپیوتر بیکار بود و من هیچ وب گردی هم نمیکردم ولی یک روز تا 500 مگ ریسیو کرد...علتش چی بود و آیا kis13 هم همینطوره؟
سلامنقل قول:
کسپر با این برنامه پاک کنید
با برنامه ccleaner سیستم تمیز کنید
اخرین نسخه کسپر دانلود و نصب کنید اگه مشکل برطرف نشد اعلام کنید چون این ارور دلایل مختلفی میتونه داشته باشه
سلامنقل قول:
در مورد ریسیو 500 مگ نمیشه نظر خاصی داد
نسخه 2013 مشکلی نداره میتونید استفاده کنید
نقل قول:
درود
چک کردم . اما متأسفانه پس از تکمیل اطلاعات و کلیک روی Submit با این ارور مواجه شدم :
Sorry, an error occurred while processing your request.
ضمن اینکه از بابت Fake Page هم اون تست کردم مورد مشکوکی هم علی الظاهر نداشت.
دوستان دیگه هم تست کنن و نتیجه رو اعلام کنن.
با تشکر
نه عزیز fake page نیس.من و چند تا از دوستان از همین سایت لایسنس گرفتیم اما فعلا از کار افتاده و دیگه لایسنس نمیده و همون اخطاری رو میده که شما گفتیننقل قول:
سلام بچه ها
کسی می دونه چجوری میشه پیور 1 رو روی ویندوز 8 نصب کرد؟
واقعا از پیور 2 بدم میاد!