در یک شرایط میشه اونم استفاده از کیبورده! نوت2 باز خیلی بهتر شده از این نظر
در یک شرایط میشه اونم استفاده از کیبورده! نوت2 باز خیلی بهتر شده از این نظر
سلام دوستان من احساس میکنم باتریم مشکل دار شده دیروز صبح ساعت 6 فول شارژ بودم تا ساعت 8 غروب فقط مکالمه داشتم که دیدم رسیده به 15 درصد هیچ برنامه ای هم فعال نبود فقط اینکه gprs روشن بود .....آیا gprs تاثیری در مصرف بیش از حد باتری داره؟؟؟و دوم اینکه بهترین راه برای تست باتری glaxy note چیه و از کجا میشه فهمید سالمه باتری؟
بله GPRS باتری میخوره ، یه عکس از صفحه مصرف باتری بزار...نقل قول:
بچه ها یه سوال.شما اگه بین s3 و نوت 1 میخاستید یه کدوم رو نگه دارید چیکار میکردید؟
از یه طرف ال سی دی بزرگ نوت رو نمیتونم ول کنم.از یه طرف s3 خیلی جیگره با لب و لوچه آدم بازی میکنه :/
اگر صفحه بزرگتر براتون مهمه قطعا نوت رو نگه دارید.نوت از s3 شیکتر هم هست ! از لحاظ سخت افزاری هم درسته که s3 نزدیک به 2 برابر قویتره اما این قویتر بودن هنوز خیلی محسوس نیست. میتونید فعلا با نوت کار کنید و بعدها انشاالله نوت2 بخرید.نقل قول:
اره خوب تفاوت قدرتشون تو عمل زیاد مشخص نیست.نقل قول:
من wild blood رو بدون لگ رو نوت بازی میکنم.امتیاز بنچمارک 3d و 2d گرافیکشون هم تو quadrant و antutu تقریبا مثل هم هست.
اما بازم هی میزارمشون بقل هم هی دودوتا 4 تا میکنم مغزم میپکه.Note2 هم که خدایی قیمت کذاییه الان حالا بعدا شاید زدم تو گوشش.
تا اونجایی که من میدونم یه رام بهت معرفی کردم و لینکش هم بهت دادم و اون هم 4.03 بود. رام اصلی چندفایله هم بودش که من خودم واقعا 6 ماه ازش استفاده کردم وهیچ مشکلی هم باهاش نداشتم بهترین بازی ها مثل آسفالت و مدرن 3 و نوا3 و ... رو روی همون رام نصب کردم که نمیدونم چم بود عوض کردم الان 4.04 خاور داره هیچ فرقی با اون نداشت ...نقل قول:
ااا من فکر کردم 2.3.6 ه شرمنده
یه رام جدید واسه آلمان اومده موندم بریزم یا نه اینه : n7000vd2lr1
نریختی مهیار؟
رام JB ورژن بتا اومده (xxls2).فک کنم چن روز دیگه رسما بیاد
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
نه متاسفانه .. نریختم .. خیالت راحت هیچ فرقی باهم ندارن .مگر اینکه کوک شده باشن .. من خودم الان 4.04 خاورمیانه دارم که با سی اف روت هم روتش کردم مشکلی هم ندارمنقل قول: