نقل قول:
آقا خداوکیلی اینو نگید دینی آسون بود قبول اما حسابان به هیچ عنوان نسبت به سالهای قبل آسون تر نبود و مشکل تر هم بود (البته در کل امتحان خوبی بود و سخت نبود ) اما نسبت به شش دوره ی قبل که از این کتاب اومده سخت تر بود
Printable View
نقل قول:
آقا خداوکیلی اینو نگید دینی آسون بود قبول اما حسابان به هیچ عنوان نسبت به سالهای قبل آسون تر نبود و مشکل تر هم بود (البته در کل امتحان خوبی بود و سخت نبود ) اما نسبت به شش دوره ی قبل که از این کتاب اومده سخت تر بود
جزوه رو که میخوای پس برو جزوه ی دوستت رو کپی بگیرنقل قول:
کلا فیزیک چیزه خوندنیه زیادی نداره یک مفهومه که باید یادش بگیری و بعد با استفاده از اون یادگیری مسئله حل کنی
پس به نظره من برو کتاب فیزیک گلواژه رو بگیر و تیکه به تیکه بخون و از روی اون سوالها رو حل کن (البته این شبایه آخری قطعا نمیتونی کله کتاب رو حل کنی از هر مبحت اون قدر ی که میرسی حل کن) بعد که هر فصل رو اینجوری پیش رفتی برو تمرینایه کتابم حل کن (البته برای همچین کاری باید دو روز و نصفی رو کاملا وقت بزاری)
ممنون الان بین گلواژه و جزوه معلم کدوم رو انتخاب کنم؟ من گلواژه شیمی دارم خیلی خوشم میاد بجای جزوه میخونم ولی فیزیکو چیکار کنم بنظرتون؟ بلاخره نمیشه هم جزوه خم کتاب هم گلواژه رو خوند البته اضافه کنم خودم هم جزوه فیزیک دارم ولی این جزوه دوستم نکات خوبی گفته...الان کسی هست گلواژه فیزیک داشته باشه؟؟؟ فقط میخوام ببینم درس رو خوب داده یا ناقصه.شیمی ش که خلاصه و کاربردی بود فیزیک رو نمیدونم!! بازم تشکر می کنمنقل قول:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
من دارم اما حقیقتا نمیشه جزوه رو کنار گذاشت و فقط از روی گلواژه خوند چون گل واژه خلاصه ی درسه و فقط یک یادآوری دوباره میکنه اون درسو و اگر درسو بلد نباشید نمیشه از روی اون متوجه بشید (زیاد جنبه ی آموزشی خوبی به نظر من نداره بیشتر واسه تمرین خوبه) به نظر من شما درس رو (آموزش و توضیحات) از روی جزوه بخون و از روی گلواژه نمونه سوال حل کننقل قول:
ممنون ولی خیلی بده یه کتاب نباشه مثل ادم درس داده باشه فیزیک ۳.اینطوری باشه مجبورم کتاب و جزوه رو بخونم بعد نمونه سوال...دیگه اینقد وقتی هم ندارم متاسفانه:(نقل قول:
نمیدونم اگه خودمو بندازم کار خوبیه؟اگه جدا بخونی بهتر بشی ارزش داره بنظرم
اقایون کتابو تموم کردین؟ من که هنوز حسابی کار دارم کلی مونده لامصب مطلب زیاده سرسری هم یاد بگیری فردا هیچی یادت نمیمونه!
خیر!نقل قول:
اقایون کتابو تموم کردین؟
:دی
من همیشه ادبیات رو شل میگیرم.. 8 درس از آخر خوندم بقیش مونده! البته کلا ادبیات برام درس آسونیه و توی سال یه مقدار دورش کرده بودم... سرعتم زیاده توی خوندن الآن!
لا مصب عجب امتحانی بود :n02:
دوستان سوال 21 و 40 رو چی نوشتید؟خدا کنه خوب اصلاح کنن
راستی دوستان بنی هاشمی :n02: جبر رو چیکار میکنید؟
21- استبداد رضاخان و اینکه نمیتونست حرفی خلاف میلش بشنوهنقل قول:
40- مرا بسیار پشیمان و ناراحت کردی
سلام دوست عزیز .عالیه.مطمئنم تو این راه به قول خودت طولانی حتما موفق میشی.نقل قول: