اقايون كه اين همه ادعاشون ميشه معروفترين دربي رو فراموش كردن
تراختور سازي تبريز --ماشين سازي تبريز:31:
Printable View
اقايون كه اين همه ادعاشون ميشه معروفترين دربي رو فراموش كردن
تراختور سازي تبريز --ماشين سازي تبريز:31:
در این تاپیک آخرین رده بندی ها قرار خواهد گرفت.
سپاهان 28 پله سقوط كرد
رده بندی باشگاه های فوتبال جهان، سپاهان 28 پله سقوط كرد
14 مهر 1387 15:06
فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال تازهترین ردهبندی تیمهای باشگاهی جهان را اعلام كرد كه در این فهرست نام سایپا و سپاهان دیده میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، IFFH امروز تازهترین ردهبندی برترین تیمهای باشگاهی جهان را اعلام كرد كه در این ردهبندی سپاهان با ٢٨ پله سقوط نسبت به ردهبندی ماه گذشته با ٥/٩٩ امتیاز در مكان ١٣٢ قرار گرفته است.
سایپا هم در این ردهبندی با ١٥ پله صعود و كسب ٧٢ امتیاز در جایگاه ٢٤٨ ایستاده است.
ردهبندی ١٠ تیم برتر باشگاهی جهان در سپتامبر ٢٠٠٨ :
١- منچستریونایتد ٢٦٧ امتیاز
٢- چلسی ٢٦٧ امتیاز
٣- بارسلونا ٢٥٩ امتیاز
٤- بوكاجونیورز ٢٤٤ امتیاز
٥- لیورپول ٢٤١ امتیاز
٦- بایرن مونیخ ٢٣٨ امتیاز
٧- اینترمیلان ٢٣٤ امتیاز
٨- فیورنتینا ٢٣٤ امتیاز
٩- رم ٢٢٨ امتیاز
١٠- المپیك لیون ٢٢٥ امتیاز .
منبع:
کد:http://www.irinn.ir/Default.aspx?TabId=57&nid=104509
سلام نميدوني پرسپوليس چندمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
ایران دو پله نزول کرد/ اسپانیا همچنان اول
در تازه ترین رده بندی فدراسیون جهانی فوتبال، فوتبال کشورمان با دو پله نزول در رده چهل و هشتم جهان قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری مهر، در تازهترین ردهبندی فیفا که امروز اعلام شد، فوتبال ایران با 619 امتیاز و دو پله نزول نسبت به ماه گذشته در رده چهل و هشتم جهان قرار گرفت. در این ردهبندی تیمهای ژاپن و استرالیا با 747 و 737 امتیاز در ردههای اول و دوم آسیا قرار دارند.
اسپانیا در رده بندی ماه سپتامبر فدراسیون جهانی فوتبال همچون ماههای قبل در صدر قرار دارد. این تیم با 1643 امتیاز در صدر است و تیمهای ایتالیا و آلمان با 1365 و 1336 در رده های بعدی قرار دارند.
رده بندی 10 تیم برتر جهان به شرح زیر است:
1- اسپانیا 1643 امتیاز
2- ایتالیا 1365 امتیاز
3- آلمان 1336 امتیاز
4- برزیل 1280 امتیاز
5- هلند 1258 امتیاز
6- کرواسی 1223 امتیاز
7- آرژانتین 1200 امتیاز
8- جمهوری چک 1111 امتیاز
9- روسیه 1076 امتیاز
10 - پرتغال 1075 امتیاز
رده بندی 10 تیم برتر آسیا به این شرح است:
1- ژاپن 747 امتیاز
2- استرالیا 737 امتیاز
3- ایران 619 امتیاز
4- عربستان سعودی 589 امتیاز
5- کره جنوبی 552 امتیاز
6- ازبکستان 468 امتیاز
7- بحرین 465 امتیاز
8- عراق 443 امتیاز
9- قطر 436 امتیاز
10- عمان 380 امتیاز
پسر اسطوره فوتبال آرژانتین از علاقه خود به بازی برای باشگاه ریور پلاته خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگو سیناگرا مارادونا که از او به عنوان دیگو مارادونای کوچک نام برده میشود به تازگی از تیم سری D ایتالیا یعنی ونافرو جدا شده است. او برخلاف پدرش دیگو که چندین سال در فوتبال ایتالیا توپ زده است علاقهای به بازی در فوتبال این کشور ندارد. سیناگرا که 22 سال سن دارد، گفت: قصد دارم به آرژانتین برگردم چرا که به چند تن از بازیکنان تیم قول دادهام و تا 25 روز آینده پس از رهایی کامل از آسیب دیدگی زانو میخواهم برگشته و شرایط آرمانی خود را دوباره پیدا کنم.
مارادونای کوچک خاطرنشان کرد: برخلاف پدرم که همواره حامی باشگاه بوکاجونیورز بوده است من هوادار ریورپلاته هستم و رویایم این است که روزی برای این تیم بازی کنم.
سیناگرا که در جام جهانی فوتبال ساحلی برای تیم ملی ایتالیا توپ میزد در پایان گفت: چند تن از اعضای خانوادهام را میشناختم اما زمانی که با پدرم و خواهرهایم دیدار کردم تجربه بسیار مثبتی برای من بود.
سیناگرا پس از جدایی پدر و مادرش از یکدیگر تا چند سال پیش هرگز پدرش را نمیشناخت تا اینکه یک روز دیگو مارادونا با حضور در تمرینهای وی خود را به عنوان پدر سیناگرا معرفی کرده و او را حیرت زده کرد
نامزدهاى توپ طلايى فوتبال اروپا معرفى شدند
رونالدينيو و آنرى غايبان بزرگ
تيه رى آنرى فرانسوى و رونالدينيوى برزيلى در جمع نامزدهاى جايزه بهترين بازيكن سال ۲۰۰۸ جهان (Ballon dor) قرار نگرفتند. آنرى مهاجم تيم بارسلونا كه فصل خوبى را پشت سر نگذاشته و در ماه ژوئن نيز براى تيم ملى فوتبال فرانسه در دور اول مسابقات يورو ۲۰۰۸ بازى نكرد، براى اولين بار از سال ۱۹۹۹ تاكنون جزو ۳۰ نامزد اين جايزه نيست. رونالدينيو مهاجم ميلان ايتاليا نيز كه در سال ۲۰۰۵ موفق به كسب جايزه توپ طلايى شد به دليل عملكرد ضعيفى كه در بارسلونا داشت در فهرست مذكور قرار نگرفته است. وى در اين باره به شبكه تلويزيونى TF1 فرانسه گفت: طبيعى است. من فصل گذشته زياد بازى نكردم. «فابيو كاناوارو» برنده سابق اين جايزه از ايتاليا و «آندرى شوچنكو» اوكراينى هم از غايبين نامزدهاى جايزه توپ طلايى ۲۰۰۸ هستند. فهرست نامزدهاى اين جايزه امسال براى اولين بار از ۵۰ نفر به ۳۰ نفر كاهش يافته است. تيم ملى فوتبال اسپانيا، قهرمان اروپا در اين فهرست ۷ نماينده از جمله سسك فابرگاس هافبك آرسنال، ايكر كاسياس دروازه بان رئال مادريد و فرناندو تورس مهاجم ليورپول دارد. كاكا بازيكن ميلان و بهترين بازيكن سال گذشته جهان تنها بازيكن برزيلى نامزدهاى معرفى شده است در حالى كه كريستيانو رونالدو پرتغالى و وين رونى انگليسى۲ بازيكن منچستريونايتد قهرمان جام قهرمانان باشگاه هاى اروپا هستند كه مدعيان كسب توپ طلايى به شمار مى روند. برنده جايزه توپ طلايى كه قبلاً به نام جايزه بهترين بازيكن سال اروپا شناخته مى شد روز ۲ دسامبر (۱۲ آذر) با رأى گيرى از ۹۶ ليست نامزدها به شرح زير است
امانوئل آدبايور (آرسنال) ، توگو
سرجيو آگرو (آتلتيكو مادريد)، آرژانتين
آندرى آرشاوين (زنيت سنت پترزبورگ)، روسيه
ميشائيل بالاك (چلسى)، آلمان
كريم بنزما (----)، فرانسه
جان لوئيجى بوفون (يوونتوس)، ايتاليا
ايكر كاسياس (رئال مادريد)، اسپانيا
كريستيانو رونالدو (منچستريونايتد)، پرتغال
ديديه دروگبا (چلسى)، ساحل عاج
ساموئل اتوئو (بارسلونا)، كامرون
سسك فابرگاس (آرسنال)، اسپانيا
فرناندو تورس (ليورپول)، اسپانيا
استيون جرارد (ليورپول)، انگلستان
زلاتان ابراهيموويچ (اينتر)، سوئد
كاكا (ميلان)، برزيل
فرانك لمپارد (چلسى)، انگلستان
ليونل مسى (بارسلونا)، آرژانتين
پپه (رئال مادريد)، پرتغال
فرانك ريبرى (بايرن مونيخ)، فرانسه
وين رونى (منچستريونايتد)، انگلستان
ماركوس سنا (ويارئال)، اسپانيا
سرجيو راموس (رئال مادريد)، اسپانيا
لوكا تونى (بايرن مونيخ)، ايتاليا
ادوين ون درسار (منچستريونايتد)، هلند
رافائل ون دروارت (رئال مادريد)، هلند
رود ون نيستلروى (رئال مادريد)، هلند
نمانيا ويديچ (منچستريونايتد)، صربستان
ديويد ويا (والنسيا)، اسپانيا
ژاوى (بارسلونا)، اسپانيا
يورى ژيركوف (زسكا مسكو)، روسيه
مطلب جدیدی بود
واسه اولین بار از شما میشنوم.
اینجا که اسمه خیلی از بازیکنای خوب نیستش.
چند تا بازیکن هم به خاطر سابقشون انگار انتخاب شدن.
شما می تونید با رفتن به این آدرس به تیم مورد علاقه خودتون رای بدید
آدرس:کد:http://www.voteyourteam.com/
جالبه برخلاف ادعای بعضی ها این النصر عربستانه که پرطرفدار ترین تیم آسیاست!!!!!:27:
فکر نمیکنم خیلی معتبر باشه.
نظرسنجی جهانی که انجام شده بود بارسلونا اول شده بود ولی توی این نظرسنجی سوسیداد که دسته دومه اوله !
تعداد شرکت کننده هاش کمن.
ممنون